-
Δεν μας δουλεύουν, κάνουν τη δουλειά τους. Αφού το ξέρεις ότι πάει πάνω κάτω εκμεταλλεύσου το.
Από νωρίς ξεκίνησε.... μείον 3,33%. Γενικά φαίνεται ότι υπάρχει γενικευμένη κακοδιαθεσία για τη νότια Ευρώπη και το ευρώ και τα έχουν πάρει όλα παραμάζωμα.... Για να δούμε πώς θα είναι η συνέχεια; Πόσο φτηνά μπορεί να γίνουν κάποια άξια χαρτιά;
-
Ο χρήστης onyx ! έγραψε:
Πόσο φτηνά μπορεί να γίνουν κάποια άξια χαρτιά;Εν προκειμένω δηλαδή χαρτιά με μικρό δανεισμό, μικρή έκθεση στο εμπόριο εντός Ελλάδας και όσο το δυνατόν περισσότερες δραστηριότητες εκτός Ελλάδας
-
Οι τραπεζες ειναι πολυ ακριβες...και αυτο θα φανει σχετικα συντομα.
-
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
Οι τραπεζες ειναι πολυ ακριβες...και αυτο θα φανει σχετικα συντομα.Όχι όλες αν και θα τις πάρει όλες μαζί η μπάλα, οπότε θα προκύψουν ακόμα μεγαλύτερες ευκαιρίες...
-
Ο χρήστης aserf έγραψε:
Όχι όλες αν και θα τις πάρει όλες μαζί η μπάλα, οπότε θα προκύψουν ακόμα μεγαλύτερες ευκαιρίες...
ήδη σήμερα η Άλφα έπεσε στα 4,95€ κάποια στιγμή (και έκλεισε λίγο πάνω από τα 5€)
Επίσης...η Γενική μέρες τώρα πάλευε στο 0,65 με 0,62 με όριο το 0,6 και σήμερα έκανε μεγάλη (σχετικά) βουτιά ως και το 0,55€ και 'ακούγεται' ότι θα πέσει ακόμα πιο κάτω.Ευκαιρίες θα υπάρξουν αλλά με τις μετοχές των τραπεζών δεν θα είναι τόσο μεγάλες ούτε βραχυπρόθεσμο το (μεγάλο) κέρδος.
-
Ποια Γενική ρε συ;;; Το νεκροταφείο;;; Να βγάλουμε λεφτά είπαμε, όχι να πάρουμε μια τράπεζα που πάει για κλείσιμο και σώζεται μόνο από τις συνεχείς ΑΜΚ.
Ζημιές έχει στις 7-8/10 τελευταίες χρήσεις
-
...όταν - και αν - φτάσει η ΑΛΦΑ στα 4€ και η ΕΤΕ στα 8€ βλέπουμε για αγορά......εγώ πάντως.....
Update: Sell-off στη Wall Street, 'βουτιά' 1.000 μονάδων ο Dow Jones....
-
Ο χρήστης PuntoLord έγραψε:
Update: Sell-off στη Wall Street, 'βουτιά' 1.000 μονάδων ο Dow Jones....Έχουμε να φάμε ένα νέο χαστούκι αύριο μούρλια...
-
Ο χρήστης aserf έγραψε:
Όχι όλες αν και θα τις πάρει όλες μαζί η μπάλα, οπότε θα προκύψουν ακόμα μεγαλύτερες ευκαιρίες...
Πλησιαζει η η εποχη της κρατικοποιησης για πολλες απο αυτες.
Το σιγουρο ειναι οτι οι σημερινες τιμες μεσοπροθεσμα θα φαινονται τεραστιες,μονο βραχυπροθεσμα θα βγαινει κερδος απο αυτες σε τυχαια τιναγματα -
Καμία άποψη για την Τρ. Πειραιώς;
Βρίσκεται αυτή τη στιγμή στο 4,66 και εγώ 'πρόλαβα' και αγόρασα στο 8,44 Λογικά θα αγόραζα για να ρίξω το μ.ο. ΑΛΛΑ... -
Αντίστοιχα καμιά άποψη για την ΑΛΑΠΙΣ που έχει πέσει στο 0,24 μήπως έχετε;;
-
Ο χρήστης onyx ! έγραψε:
Αντίστοιχα καμιά άποψη για την ΑΛΑΠΙΣ που έχει πέσει στο 0,24 μήπως έχετε;;Ανήκει στην κατηγορία που δεν κοιτάω καν ακόμα κι αν μου τη δίνουν δωρεάν (είμαι βέβαιος ότι κάποιος θα βάζει το χέρι του στην τσέπη μου την ώρα που θα 'παραλαμβάνω' τις μετοχές )
- Έχει ΑΠΕΙΡΗ μαρίδα μέσα ( αν δεις στα χρηματιστηριακά fora πόσα θέματα έχουν ανοιχτεί γι αυτή τη μετοχή θα νομίσεις ότι 'εκεί' μοιράζουν δωρεάν φράγκα). Δεν υπάρχει χειρότερο πράγμα για μια μετοχή.
- Λαυρεντιάδης
Προφανώς τίποτα από τα παραπάνω δεν αποκλείει να δεις +80% άνοδο προτού τελειώσω να πληκτρολογώ αυτά που γράφω τώρα αλλά άποψή μου είναι ότι δεν μπλέκουμε με τέτοιες μετοχές, είναι εποχές που υπάρχουν πολύ ενδιαφέρουσες μετοχές σε καλές τιμές και θα πάμε να ασχοληθούμε τώρα με τον
-
H Tραπεζα Πειραιως πρακτικα ειναι χρεοκοπημενη,μια zombie bank που ελπιζει να βρει αγοραστη.
Η Αλαπις ειναι περιπτωση πυραμιδας,δυσκολο να επιβιωσει,εως και αδυνατον. -
άσχημος χοντρός με 'ξαφνικά' λεφτά μπλέκεται στα του Ολυμπιακού
τι μου θυμίζει τι μου θυμίζει -
κοντοχονρτος ή απλα χοντρος?
-
σε μπέρδεψα?
-
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
H Tραπεζα Πειραιως πρακτικα ειναι χρεοκοπημενη,μια zombie bank που ελπιζει να βρει αγοραστη.
Η Αλαπις ειναι περιπτωση πυραμιδας,δυσκολο να επιβιωσει,εως και αδυνατον.Αγαπητέ Tiger όλο κάτι τέτοια διαβάζω από εσένα, δε βλέπω όμως να έχεις επιβεβαιωθεί σε κάποιο από αυτά... δεν έχω δει δηλαδή ακόμα να πτωχεύει κάποια εταιρία που παρουσίαζε κέρδη και αναπτυσσόταν και έκανε εξαγορές και έδειχνε αν μη τι άλλο μια άλλη εικόνα από αυτή που εσύ παρουσιάζεις. Την Aspis βέβαια δεν τη θεωρώ αντίστοιχο παράδειγμα...
Για την Alapis δηλαδή π.χ. ό,τι ακούγεται κατ' εμέ είναι φήμες και μόνο φήμες. Έβαλε απίστευτα λεφτά στα ταμεία της τα τελευταία χρόνια από ΑΜΚ, επένδυσε πολλά από αυτά, διαθέτει εκατοντάδες εκατομμύρια σε ρευστό, παρουσιάζει συνεχώς υψηλότατη κερδοφορία, αύξηση τζίρου, υψηλές λειτουργικές ταμειακές ροές, το μόνο αρνητικό της είναι ότι η τιμή της στο χρηματιστήριο δεν κινείται αντίστοιχα με τα μεγέθη της.
-
Ο χρήστης wannabe έγραψε:
άσχημος χοντρός με 'ξαφνικά' λεφτά μπλέκεται στα του Ολυμπιακού
τι μου θυμίζει τι μου θυμίζειΣτο Λαυρεντιάδη αναφέρεσαι;;;
Ρωτάω γιατί με όσο κράξιμο και αν πρόκειται να φάω αυτός:
ούτε άσκημος μου φαίνεται, ούτε χοντρός.Πέρα από την πλάκα, τι εννοείς με το ξαφνικά λεφτά; Αν μη τι άλλο είναι από τους λίγους που ΔΕΝ τα έκανε μπλεγμένος με έργα του δημοσίου! Τα δε λεφτά του τα έδωσαν ΞΕΝΟΙ, δηλαδή ή έπιασε κορόιδο τους ξένους ή πολύ απλά είναι ένας ικανός γιατί πήρε κάτι που έκανε Χ και το πούλησε 20Χ
-
aserf ειδικα για την Alapis παιζει να εισαι ο μοναδικος που πιστευει ακομα στο παραμυθι.
Στην Πειραιως υπαρχουν κι αλλοι ακομα.Κατα τα αλλα οτι λεω πιστευω οτι θα πραγματοποιηθει,δεν γνωριζω τον ακριβη χρονο (αλλιως θα ημουνα παμπλουτος απο το σορταρισμα-ξεσορταρισμα),ειμαι βεβαιος ομως οτι θα γινουν και οχι σε 5-10 χρονια,πολυ νωριτερα.
-
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
aserf ειδικα για την Alapis παιζει να εισαι ο μοναδικος που πιστευει ακομα στο παραμυθι.
Στην Πειραιως υπαρχουν κι αλλοι ακομα.Μπλέκεις τη χειραγώγιση μιας μετοχής με την πραγματική αξία μιας εταιρίας μου φαίνεται...
Η Alapis είναι από τις ΠΛΕΟΝ καθοδηγούμενες μετοχές ως προς τη χρηματιστηριακή πορεία της, αυτό όμως δε μειώνει την πραγματική της αξία, αλλά την αξία που έχει στα χαρτιά.
Μιλάμε για μια εταιρία που αυτή τη στιγμή διαθέτει 220 εκ € στο ταμείο, εξυπηρετεί με μεγάλη άνεση το δανεισμό της, αναμένεται να εμπλακεί πολύ περισσότερο σε δραστηριότητες με μεγαλύτερο περιθώριο κέρδους που θα καλύψουν τις τυχόν απώλειες από την πτώση των εσόδων και γενικότερα δεν έχει να παρουσιάσει κάτι τρανταχτά αρνητικό ΥΠΟ ΤΙΣ ΠΑΡΟΥΣΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ!!!
Με λίγα λόγια, με τις ΑΜΚ που έχει κάνει θα περίμενε κανείς να εμφανίζει ακόμα υψηλότερη κερδοφορία, σε καμία περίπτωση όμως τα μεγέθη που διαθέτει δεν είναι ανησυχητικά. Πραγματικά δε μπορώ να καταλάβω αυτό που λένε όλοι περί παραμυθιού... Η Fortis είναι ηλίθια που διαθέτει το ~13% των μετοχών;
Καλά βέβαια, το ξέρω ότι δεν ταιριάζουν οι απόψεις μας... εγώ θεωρώ επίσης μεγάλη ευκαιρία την Τ.Ο. (που παρεπιπτόντως μπήκε φέτος στη λίστα με τις 1000 ισχυρότερες εταιρίες παγκοσμίως), θεωρώ μεγάλη ευκαιρία τη ΜΙΓ, πιστεύω ότι με ένα κάπως μεγαλύτερο ρίσκο ευκαιριάρα μπορεί να αποδειχτεί η Αλουμύλ, θεωρώ ότι η Μηχανική αφού κάνει την ΑΜΚ που χρειάζεται απαραιτήτως στα επόμενα 2-3 χρόνια θα φύγει πάνω κατακόρυφα, κτλ.
Χρηματιστήριο: Η υποστροφή (ισχύος) [#2]