-
είχα δώσει αρκετές τράπεζες πριν 2-3 μήνες. σήμερα ψώνισα μόνο εθνική.
-
Πάντα μου αρέσει να το παίζω Aykroyd στο 2:22.
Το ΧΑΑ μου αρέσει αυτή τη στιγμή, γιατί σχεδόν όλοι το ξεγράφουν. Ίσως κρατηθώ λίιιγο ακόμα, ίσως όχι.
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Πάντα μου αρέσει να το παίζω Aykroyd στο 2:22.Το ΧΑΑ μου αρέσει αυτή τη στιγμή, γιατί σχεδόν όλοι το ξεγράφουν. Ίσως κρατηθώ λίιιγο ακόμα, ίσως όχι.
Εθνική με P/E 7.... αρκεί να έχει κέρδη και όχι ζημιές από τις εταιρείες που θα κλείνουν και τα νοικοκυριά που δε θα μπορούν να αποπληρώσουν τα δάνειά τους....
-
Το χρηματιστήριο μέρα με τη μέρα καταρρέει και κανείς δεν κάνει κάτι για να σταματήσει τους σορτάκηδες. Ο Αλογοσκούφης πέρυσι ορθώς είχε απαγορεύσει για μια περίοδο το σορτάρισμα μέχρι να επανέλθουν οι αγορές σε φυσιολογικά πλαίσια ενώ ανάλογες κινήσεις είχαν γίνει και σε άλλες χώρες. Νομίζω ότι ήλθε η ώρα να επέμβει ο Παπακωνσταντίνου.....
-
Πόσο ν' αντέξω ο καψερός; Με τις υγείες μας.
-
Ο χρήστης scandinavian έγραψε:
Το χρηματιστήριο μέρα με τη μέρα καταρρέει και κανείς δεν κάνει κάτι για να σταματήσει τους σορτάκηδες. Ο Αλογοσκούφης πέρυσι ορθώς είχε απαγορεύσει για μια περίοδο το σορτάρισμα μέχρι να επανέλθουν οι αγορές σε φυσιολογικά πλαίσια ενώ ανάλογες κινήσεις είχαν γίνει και σε άλλες χώρες. Νομίζω ότι ήλθε η ώρα να επέμβει ο Παπακωνσταντίνου.....Γιατί ρε φίλε οι σορτάκηδες δεν έχουν ψυχή? Δεν παίρνουν ρίσκο? άσε που όταν αποφασίσουν να κάνουν profit taking οι αγορές τους θα στηρίξουν τις μετοχές
-
Ο χρήστης cpp έγραψε:
Το χρηματιστήριο μέρα με τη μέρα καταρρέει και κανείς δεν κάνει κάτι για να σταματήσει τους σορτάκηδες. Ο Αλογοσκούφης πέρυσι ορθώς είχε απαγορεύσει για μια περίοδο το σορτάρισμα μέχρι να επανέλθουν οι αγορές σε φυσιολογικά πλαίσια ενώ ανάλογες κινήσεις είχαν γίνει και σε άλλες χώρες. Νομίζω ότι ήλθε η ώρα να επέμβει ο Παπακωνσταντίνου.....
Γιατί ρε φίλε οι σορτάκηδες δεν έχουν ψυχή? Δεν παίρνουν ρίσκο? άσε που όταν αποφασίσουν να κάνουν profit taking οι αγορές τους θα στηρίξουν τις μετοχές
Το ρίσκο στη συγκεκριμένη περίπτωση είναι πολύ μειωμένο σε σχέση με τις αναμενόμενες αποδόσεις.
-
Ο χρήστης scandinavian έγραψε:
Γιατί ρε φίλε οι σορτάκηδες δεν έχουν ψυχή? Δεν παίρνουν ρίσκο? άσε που όταν αποφασίσουν να κάνουν profit taking οι αγορές τους θα στηρίξουν τις μετοχές
Το ρίσκο στη συγκεκριμένη περίπτωση είναι πολύ μειωμένο σε σχέση με τις αναμενόμενες αποδόσεις.
Α ναι ;
Μόλις ανακάλυψες πως θα γίνεις πλούσιος λοιπόν. -
Άσωτο ξύλο σήμερα...
Να δούμε τι θα γίνει με το θέμα του ευρω-ομολόγου, έχει ενταθεί η σπέκουλα και είναι μάλλον η μόνη λύση... Ο χρόνος πιέζει ασφυκτικά πλέον...
-
Ο χρήστης koutsan έγραψε:
Α ναι ;
Μόλις ανακάλυψες πως θα γίνεις πλούσιος λοιπόν.Αν ήμουν θεσμικός ή αν διαχειριζόμουν λεφτά άλλων θα το έκανα....Θα μπορούσα να είμαι πλούσιος τώρα...όπως και εσείς....
-
Α με τα δικά σου λεφτά δεν θες να παίρνεις μικρά ρίσκα με προσδοκία μεγάλων αποδόσεων.
Κατανοητό. -
Ο χρήστης koutsan έγραψε:
Α με τα δικά σου λεφτά δεν θες να παίρνεις μικρά ρίσκα με προσδοκία μεγάλων αποδόσεων.
Κατανοητό.Δεν έχω, αλλιώς θα έπαιρνα....
Μη με δουλεύεις.... -
μη λέμε οτι θέμε αυτοί που σορτάρουν τώρα είναι πολύ λίγοι και είτε είναι πολύ σίγουροι ή επιθυμούν το ρίσκο
η πτώση τώρα δεν οφείλεται σε αυτούς.btw scandinavian το σορτάρισμα θέλει πολύ λιγότερα χρήματα απο οτι η αγορά μετοχών.
αυτό σχετικά με το οτι δεν έχεις όπως λες. -
Ο χρήστης wannabe έγραψε:
btw scandinavian το σορτάρισμα θέλει πολύ λιγότερα χρήματα απο οτι η αγορά μετοχών.
αυτό σχετικά με το οτι δεν έχεις όπως λες.Το γνωρίζω πολύ καλά, ωστόσο το ρίσκο σε σχέση με τις μετοχές είναι πολλές φορές μεγαλύτερο. Ωστόσο, και εκεί έγκειται το σχόλιό μου και η πρότασή μου για προσωρινή απογόρευση του short, το ρίσκο αυτό έχει μειωθεί σημαντικά σε σχέση με αυτό που θα μπορούσε να είναι πριν από λίγο καιρό. Επίσης, επειδή ακούστηκε ότι πρέπει να υπάρχουν και λεφτά για μια άνοδο, να υπενθυμίσω το πόσο γρήγορα τα χρηματιστήρια, μεταξύ των οποίων και το ελληνικό, ανέκαμψαν παρά την απαγόρευση του short selling σε πολλές χώρες μεταξύ των οποίων και στην Ελλάδα.
Οι ξένοι παραμένουν με 49% στο ΧΑΑ. Τότε, ποιός πουλάει; -
δυσκολεύομαι να σε παρακολουθήσω.
απο τη μια λες ποιος πουλάει?(άρα θεωρείς οτι κάποιος είναι σχεδόν τρελός σε αυτές τις τιμές) και απο την άλλη λες το ρίσκο για σορτ είναι πιο μικρό?!στο ερώτημα ποιος πουλάει κάποιος μπορούσε να σου απαντήσει τα ταμεία.
δεν υπάρχει σάλιο, είπε ο υπουργός, δεν θα δώσουμε πρόσθετες ενισχύσεις είπε ο άλλος υπουργός.
1+1=2
αν αυτό είναι αληθές ή απλώς αληθοφανές δεν το ξέρω. -
Λογω της φημολογιας για διασωση απο Γερμανια-Γαλλια,σας ετοιμασα τα σεναρια
ΔΕΗ-αποκτα συνέταιρο την EDF,γιατι το πάθημα των Emporiki,Societe δεν θα γινει μαθημα
ΕΥΔΑΠ,εδω εχουν παρει θεση εδω και καιρο οι Γαλλοι,δεν το συζηταμε
Αεροδρομια-Τεχνικα εργα-κατασκευες,νιωστε το μαστίγιο της Hochtief Aktiengesellschaft και προσπαθηστε να το προφερετε χωρις να στραμπουλήξετε την γλωσσα σας
H Αegean επισης μπορει να αποτελεσει μέλος της Lufthansa,αρκει να μαθει την λεξη υποταγη στα Γερμανικα
Τελος,αγοραστε ιδιωτικα μερίδια σε συνοικιακα φροντιστήρια Γαλλογερμανικών,συγχωνευστε,απολυστε,πουλήστε -
.... http://finance.in.gr/stock.aspx?id=98
Οταν η ΕΤΕ γινεται πουτ@ν@ , το 'μαγαζι' ειναι μπουρδελο
-
ξερετε καμια εφαρμογη σε windows mobile που να δινει 'live' τιμες απο το ΧΑΑ ?
-
Πραγματικά σας πειράζει που πέφτει το ΧΑΑ; Ο scandinavian το βλέπει σαν κατάρρευση. Κανείς δεν το βλέπει σαν ευκαιρία για αγορές;
Αναρωτιέμαι τι θα διαβάζουμε στο ίδιο topic σε 3 μήνες ή 3 χρόνια... -
Εγώ πάντως έχω μερικά €€€ που περιμένουν αλλά κάτσε ρε παιδί μου να πιάσει πάτο, πέφτει 4% τη μέρα.
Δεν ξέρω αν πρέπει να χαίρομαι σε προσωπικό επίπεδο ή να λυπάμαι για το χάλι της χώρας και της οικονομίας
Χρηματιστήριο: Η υποστροφή (ισχύος) [#2]