-
-
Ο χρήστης Cali έγραψε:
Και παλι βεβεαι εξαρτατε πως θα οεσει κ τι υψωμα θα εχει.u keep using dat word...
-
Ο χρήστης zorz έγραψε:
Από την άποψη της διερεύνησης του ατυχήματος φυσικά και έχει τεράστια σημασία να βρεθεί. Εγώ μιλούσα καθαρά για το SAR του θέματος. Είτε βρεθεί, είτε όχι δεν αλλάζει τίποτα τώρα πια...
http://en.wikipedia.org/wiki/Japan_Airl ... _operation
Medical staff later found bodies with injuries suggesting that the individual had survived the crash only to die from shock or exposure overnight in the mountains.[10] One doctor said 'If the discovery had come ten hours earlier, we could have found more survivors.'[18]
Yumi Ochiai, one of the four survivors out of 524 passengers and crew, recounted from her hospital bed that she recalled bright lights and the sound of helicopter rotors shortly after she awoke amid the wreckage, and while she could hear screaming and moaning from other survivors, these sounds gradually died away during the night.[10]
Που βρε καλέ μου; Στον βυθό της θάλασσας;
-
Ο χρήστης corsair έγραψε:
Και παλι βεβεαι εξαρτατε πως θα οεσει κ τι υψωμα θα εχει.
u keep using dat word...
Βαλε sτο youtube κατι σχετικα προσφατο
747 Afganistan
that's why -
Ναι τι, επιβίωσαν επειδή έσκασαν στο έδαφος; Στη θάλασσα τι θα είχε γίνει, θα είχαν eξατμιστεί;
ΥΓ: ύψωμα=/=ύψος, κάτι λάθος σου είπανε στην εκπαίδευση.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Ναι τι, επιβίωσαν επειδή έσκασαν στο έδαφος; Στη θάλασσα τι θα είχε γίνει, θα είχαν eξατμιστεί;ΥΓ: ύψωμα=/=ύψος, κάτι λάθος σου είπανε στην εκπαίδευση.
Οχι drdino δεν εξατμιζοντε στη θαλασσα. Πολλοι οεθαινουν πριν πεσουν,αλλοι πνιγοντε και αλλοι χανοντε...
Μη κολλαμε στις λεπτομεριες
-
Ο χρήστης Cali έγραψε:
Ολα αυτα σας τα λεω γιατι πεταω και εχω γνωσεις.Πετάς σαν ppl, cpl ή απλά πετάς; Επίσης τι σε κάνει να πιστεύεις πως οι συνομιλητές σου δεν έχουν γνώσεις ή δεν πετάνε;
-
Ο χρήστης Cali έγραψε:
Και παλι βεβεαι εξαρτατε πως θα οεσει κ τι υψωμα θα εχει.
u keep using dat word...
Βαλε sτο youtube κατι σχετικα προσφατο
747 Afganistan
that's whyπιο κοντα στην πραγματικοτητα ειναι εκεινη η πτηση της twa παρα αυτο..
-
Εκείνη διαλύθηκε από έκρηξη στον αέρα.
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Εκείνη διαλύθηκε από έκρηξη στον αέρα.δεν βλεπω τον λογο να μην εχει γινει κατι τετοιο και εδω ειδικα οταν ολοι μιλανε 'και' για τρομοκρατια
-
Αλλά και στην Μαλακάσα το ίδιο έγινε
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Ολα αυτα σας τα λεω γιατι πεταω και εχω γνωσεις.
Πετάς σαν ppl, cpl ή απλά πετάς; Επίσης τι σε κάνει να πιστεύεις πως οι συνομιλητές σου δεν έχουν γνώσεις ή δεν πετάνε;
Δε θα κατσω να ξεδιπλωσω τα πτυχια μου σε ενα φορουμ.
Γνωμες ανταλλαζουμε εδω μεσα.
Και δεν ειπα οτι οι συνομιλητες μου δεν εχουν γνωσεις, μακαρι κιολλας για να ανταλλαζουμε αποψεις!!Υ.Γ cpl??? Mηπως ηθελες να πεις cpt???
-
Ο χρήστης Cali έγραψε:
Ολα αυτα σας τα λεω γιατι πεταω και εχω γνωσεις. Το εδαφος,το χωμα, η γη αποροφα τους κραδασμους. Ναι θα γινει παλι κομματια,εξαρτατε το crash αλλα δε θα διαλυθει η ατρακτος. Και παλι βεβεαι εξαρτατε πως θα οεσει κ τι υψωμα θα εχει.Εγώ πάλι, πιστεύω πως έχεις ένα δίκιο, αλλά προσπαθώ να το διερευνήσω λίγο παραπάνω:
Υπό ποιές συνθήκες ένα commercial jet που επιχειρεί αναγκαστική προσγείωση θα υποστεί λιγότερες ζημιές από ένα άλλο που υπό τις ίδιες συνθήκες επιχειρεί προσθαλάσσωση;
Με άλλα λόγια, προφανώς αν πέσει ακυβέρνητο από cruising altitude, και στις δύο περιπτώσεις δεν θα μείνει ούτε κολυμπυθρόξυλο. Αν δεν πέσει ακυβέρνητο όμως;
Τροφή για σκέψη.
-
Ο χρήστης Cali έγραψε:
Ολα αυτα σας τα λεω γιατι πεταω και εχω γνωσεις.
Πετάς σαν ppl, cpl ή απλά πετάς; Επίσης τι σε κάνει να πιστεύεις πως οι συνομιλητές σου δεν έχουν γνώσεις ή δεν πετάνε;
Δε θα κατσω να ξεδιπλωσω τα πτυχια μου σε ενα φορουμ.
Γνωμες ανταλλαζουμε εδω μεσα.
Και δεν ειπα οτι οι συνομιλητες μου δεν εχουν γνωσεις, μακαρι κιολλας για να ανταλλαζουμε αποψεις!!Υ.Γ cpl??? Mηπως ηθελες να πεις cpt???
Όχι μια χαρά το είπα
CPL που θα πεί Commercial Pilot Licence
http://en.wikipedia.org/wiki/Commercial_pilot_license
A, μηπως είσαι με ATPL έστω και frozen? -
Ο χρήστης ast έγραψε:
Ολα αυτα σας τα λεω γιατι πεταω και εχω γνωσεις. Το εδαφος,το χωμα, η γη αποροφα τους κραδασμους. Ναι θα γινει παλι κομματια,εξαρτατε το crash αλλα δε θα διαλυθει η ατρακτος. Και παλι βεβεαι εξαρτατε πως θα οεσει κ τι υψωμα θα εχει.
Εγώ πάλι, πιστεύω πως έχεις ένα δίκιο, αλλά προσπαθώ να το διερευνήσω λίγο παραπάνω:
Υπό ποιές συνθήκες ένα commercial jet που επιχειρεί αναγκαστική προσγείωση θα υποστεί λιγότερες ζημιές από ένα άλλο που υπό τις ίδιες συνθήκες επιχειρεί προσθαλάσσωση;
Με άλλα λόγια, προφανώς αν πέσει ακυβέρνητο από cruising altitude, και στις δύο περιπτώσεις δεν θα μείνει ούτε κολυμπυθρόξυλο. Αν δεν πέσει ακυβέρνητο όμως;
Τροφή για σκέψη.
Ολα εξαρτοντε απο τις συνθηκες καθε emergency.
Απλα στη θαλασσα το αεροπλανο πεφτει κ γινετε σαν να τσαλακωνουμε ενα χαρτι και το οεταμε στα σκουπιδια γιατι δεν αποροφα τους κραδασμους το νερο.
Αν δε πεσει ακυβερνητο στη θαλασσα και υπαρχει πιθανοτητα να σωθει βεβαιως. Το ιδιο και στο εδαφος,και επειτα υπαρχουν διαδικασιας εκενωσης. -
Ο χρήστης Cali έγραψε:
Ολα αυτα σας τα λεω γιατι πεταω και εχω γνωσεις. Το εδαφος,το χωμα, η γη αποροφα τους κραδασμους. Ναι θα γινει παλι κομματια,εξαρτατε το crash αλλα δε θα διαλυθει η ατρακτος. Και παλι βεβεαι εξαρτατε πως θα οεσει κ τι υψωμα θα εχει.
Εγώ πάλι, πιστεύω πως έχεις ένα δίκιο, αλλά προσπαθώ να το διερευνήσω λίγο παραπάνω:
Τροφή για σκέψη.
Ολα εξαρτοντε απο τις συνθηκες καθε emergency.
Απλα στη θαλασσα το αεροπλανο πεφτει κ γινετε σαν να τσαλακωνουμε ενα χαρτι και το οεταμε στα σκουπιδια γιατι δεν αποροφα τους κραδασμους το νερο.
Αν δε πεσει ακυβερνητο στη θαλασσα υπαρχει πιθανοτητα να σωθει βεβαιως. Το ιδιο και στο εδαφος,και επειτα υπαρχουν διαδικασιας εκενωσης. -
http://www.protothema.gr/world/article/ ... sei-epafi/
Τι αποκαλύπτει ένας πιλότος που ήταν και ο τελευταίος άνθρωπος που επικοινώνησε με την πτήση των Malaysia Airlines
Συγκλονιστικά στοιχεία βλέπουν το φως της δημοσιότητας ώρα με την ώρα σχετικά με την εξαφάνιση του Boeing 777 των Malaysia Airlines.
Οπως προκύπτει, το αεροσκάφος επικοινώνησε με προπορευόμενο Boeing ίδιου τύπου λίγο μετά την απώλεια του στίγματός του. Την πληροφορία μάλιστα αυτή την αποκάλυψε ο ίδιος ο άνθρωπος που επικοινώνησε με το μοιραίο σκάφος.
Πρόκειται για έναν πιλότο Boeing 777 που βρισκόταν μπροστά από το αεροπλάνο των Malaysia Airlines περίπου 30 λεπτά, στον εναέριο χώρο του Βιετνάμ. Οταν ο πύργος ελέγχου δεν κατάφερνε να εντοπίσει το μαλαισιανό αεροσκάφος, ήρθε σε επαφή με το προπορευόμενο αεροσκάφος για να προσπαθήσει κι εκείνο να ανακτήσει επικοινωνία μέσω της συχνότητας έκτακτης ανάγκης, όπως αποκαλύπτει ο ίδιος ο πιλότος στους New Sunday Times.
Οπως λέει ο ίδιος «καταφέραμε όντως να ανακτήσουμε επαφή με το αεροσκάφος των Malaysia Airlines περίπου στις 1.30 π.μ.και τους ρωτήσαμε αν έχουν μπει στον εναέριο χώρο του Βιετνάμ. Η φωνή στην άλλη πλευρά ήταν ή του κυβερνήτη Zaharie (Ahmad Shah, 53 ετών) ή του Fariq (Abdul Hamid, 27 ετών), αλλά είμαι σίγουρος ότι ήταν του συγκυβερνήτη. Υπήρχαν πολλές παρεμβολές, αλλά άκουσα μουρμουρητά. Αυτή ήταν η τελευταία φορά που τους ακούσαμε γιατί μετά χάσαμε επαφή». Οπως προκύπτει ο πιλότος, που ζήτησε να μη δοθούν στη δημοσιότητα τα στοιχεία του, ήταν ο τελευταίος άνθρωπος που επικοινώνησε με την πτήση MH370!
Ο ίδιος αποκάλυψε ότι δεν ανησύχησε από ό,τι είχε ακούσει, ούτε μπορούσε να φανταστεί ότι κάτι πήγαινε στραβά, καθώς είναι συνηθισμένο να διακόπτεται η επικοινωνία με κάποιο άλλο αεροσκάφος. Επαθε όμως σοκ όταν άκουσε ότι το αεροσκάφος δεν προσγειώθηκε ποτέ...
Και συνεχίζει στη συνέντευξή του: «Αν το αεροπλάνο είχε πρόβλημα, θα είχαμε ακούσει την κλήση εκτάκτου κινδύνου (Mayday). Αλλά είμαι σίγουρος ότι ούτε εγώ, ούτε κανείς άλλος άκουσε κάτι τέτοιο».
-
Έχει ήδη μπει και μάλλον είναι μούφα
-
ΠΘ
Ο χρήστης dim8 έγραψε:
New Sunday Times.Υπάρχει τέτοια εφημερίδα;
Η φωνή στην άλλη πλευρά ήταν ή του κυβερνήτη Zaharie (Ahmad Shah, 53 ετών) ή του Fariq (Abdul Hamid, 27 ετών), αλλά είμαι σίγουρος ότι ήταν του συγκυβερνήτη.
Χάθηκαν κάπου στη μετάφραση ή μόνο εγώ δε βγάζω νόημα από αυτό;
-
New Straits Times.... Ουτε την πηγή δεν μπορούν να βάλουν σωστά τα ζώα.
ΑΕΡΟΠΛΑΝΑ [#2]