-
Και για τα 10 μπορώ να γράψω από κάτι αλλά θα γράψω γι αυτό.
Έχετε 90 δευτερόλεπτα να αποδράσετε από ένα φλεγόμενο αεροπλάνο
Τα αεροπλάνα και οι έξοδοι κινδύνου είναι σχεδιασμένα για να εκενώνονται σε 90 δευτερόλεπτα χρησιμοποιώντας τις μισές από τις εξόδου κινδύνου. Αν δεν γίνεται αυτό απλά το αεροπλάνο δεν θα πάρει ποτέ πιστοποίηση. Γενικά το άρθο γράφει μια σειρά απο ανακρίβειες, μισοαλήθειες κτλ
-
Το αρθρο γραφτηκε απο καποιον που φοβαται τα αεροπλανα η που τρολλαρει οσους φοβουνται τα αεροπλανα...
Sent from my MT27i using Tapatalk 2
-
Πρέπει να είναι μετάφραση από αμερικάνικο άρθρο. Κάπου το έχω ξαναδεί. Είναι αυτό που αποκαλώ δημοσιογραφία του κώλου προσωπικά.
-
πωπω ξινίλα βγάζετε σήμερα... Το αρθρο αναφέρει εκλαϊκευμένα 5 πράγματα, με ολίγον γενικεύσεις.
Αράξτε, πιείτε μια κόκα και θα σας περάσει...
-
Υπαρχει ετησιο οριο για τους ιπταμενους? Καθοριζεται απο μιλια, αριθμο πτησεων, ωρες?
Εκανα εναν απολογισμο...τελικα το 20+ που ελεγα ηταν μακρυα...32 πτησεις Νοεμβριο 12 μεχρι σημερα και σιγουρα αλλες 4 απο Δευτερα, με πιθανοτητα να φτασω τις 40 μεχρι τελος Νοεμβριου
-
Σαν 'πτήσεις' μετράς 'αποπροσγειώσεις' ή 'Από-Σε' ασχέτως stopovers ?
Ελπίζω τουλάχιστον να πηγαίνεις Business...
-
Ο χρήστης VolvoZeus έγραψε:
Υπαρχει ετησιο οριο για τους ιπταμενους? Καθοριζεται απο μιλια, αριθμο πτησεων, ωρες?Εκανα εναν απολογισμο...τελικα το 20+ που ελεγα ηταν μακρυα...32 πτησεις Νοεμβριο 12 μεχρι σημερα και σιγουρα αλλες 4 απο Δευτερα, με πιθανοτητα να φτασω τις 40 μεχρι τελος Νοεμβριου
ΓΙα ποιο λόγο, μήπως λόγω ακτινοβολίας?
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
Σαν 'πτήσεις' μετράς 'αποπροσγειώσεις' ή 'Από-Σε' ασχέτως stopovers ?Ελπίζω τουλάχιστον να πηγαίνεις Business...
Το πρωτο nass...Για μερικους προορισμους παιζουν και 3 πτησεις πηγαινε + 3 ελα...και οχι το business εχει πεθανει προ πολλου, ακομα κι οταν πας στην αλλη ακρη του κοσμου (Valparaiso πχ) για μια μερα δουλειας με 4 μερες travelling..
ΓΙα ποιο λόγο, μήπως λόγω ακτινοβολίας?
Ακτινοβολιας και κοπωσης...αλλα μου το μετεφερε καποιος που δεν εχει σχεση με το χωρο, και μαλιστα και για το cabin crew, γι αυτο ρωταω αν ισχυει.
-
Το πληρωμα εχει ενα οριο ετησιο(ανακυκλουμενο καθημερινα) ωρων πτησεων αλλα ξερω οτι καποιοι σε περιοδο ρεπο πετανε ιδιωτικα για προσωπικους λογους οποτε αυτες οι ωρες πτησεις δεν μετρανε στις επαγγελματικες...
-
Ο χρήστης VolvoZeus έγραψε:
Σαν 'πτήσεις' μετράς 'αποπροσγειώσεις' ή 'Από-Σε' ασχέτως stopovers ?
Ελπίζω τουλάχιστον να πηγαίνεις Business...
Το πρωτο nass...Για μερικους προορισμους παιζουν και 3 πτησεις πηγαινε + 3 ελα...και οχι το business εχει πεθανει προ πολλου, ακομα κι οταν πας στην αλλη ακρη του κοσμου (Valparaiso πχ) για μια μερα δουλειας με 4 μερες travelling..
πωπω εξοντωτικό
Εγώ είμαι κάπου στο 60-70 το χρόνο (αποπροσγειώσεις) αλλά όχι τόσο μεγάλες αποστάσεις όσο εσύ, κάπου 70 χιλιάδες μίλια.
Κάποιοι τα ζηλεύουν αυτά αλλά ξέρω πόσο κουραστικό είναι -
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Πρέπει να είναι μετάφραση από αμερικάνικο άρθρο. Κάπου το έχω ξαναδεί. Είναι αυτό που αποκαλώ δημοσιογραφία του κώλου προσωπικά.Mάλλον, πχ κάπου λέει για regional carriers κλπ.
-
http://www.liveleak.com/view?i=99a_1383133189
balls of steel ο πιλοτος του Dash.... φρεσκοτατο σημερινο βιντεο.
-
Αν το πιλοτάριζε (sic) γυναίκα, τι θα έλεγε; άγνοια κινδύνου;
-
Ο χρήστης Thάnos έγραψε:
Αν το πιλοτάριζε (sic) γυναίκα, τι θα έλεγε; άγνοια κινδύνου;once you are airborne, at some point u will have to put this baby down, one way or another... no matter the conditions...
-
Ο χρήστης corsair έγραψε:
http://www.liveleak.com/view?i=99a_1383133189balls of steel ο πιλοτος του Dash.... φρεσκοτατο σημερινο βιντεο.
Οι επιβάτες πρέπει να το διασκεδάσανε κάργα
-
, one way or another.και εχω να πεταξω με τετοιο την Παρασκευη παναθεμα σε!!
-
Ο χρήστης dim8 έγραψε:
, one way or another.
και εχω να πεταξω με τετοιο την Παρασκευη παναθεμα σε!!
με Dashακι? ΤΥ ΧΕ ΡΕ
Γαμάνε τα Dashακια -
-
το gif του Θάνου από μπροστά
-
, one way or another.
και εχω να πεταξω με τετοιο την Παρασκευη παναθεμα σε!!
με Dashακι? ΤΥ ΧΕ ΡΕ
Γαμάνε τα Dashακιαμια ερωτηση με κατι που αντιμετωπιζω οταν πεταω.
Τα τελευταια χρονια πεταω καθε 40 ημερες για Χιο.Αρκετες φορες(6 στις 10 ας πουμε) ενω καταπινω συχνα,μασαω τσιχλες,δεν καταφερνω να ξεβουλωνω τα αυτια μου.Κατα την διαρκεια της απογειωσης εχω εντονο πονο στο δεξι αυτι,οχι μονιμο αλλα κατι σαν σουβλια,λες και στο τρυπανε ρε παιδι μου με καρφιτσα.
Σε ταξιδια στιο εξωτερικο με μεγαλυτερα αεροπλανα μου εχει συμβει μονο μια φορα σε επιστροφη απο Αγγλια.Στην Ελλαδα μου συμβαινει πολυ συχνα.Ενας γνωστος μου ειπε οτι εχει να κανει με την αποτομη αυξηση υψους,αλλος μου λεει οτι ειναι θεμα αεροπλανου και πιεσης.
ΑΕΡΟΠΛΑΝΑ [#2]