-
Το απορυπαντικό απλά διευκολύνει το στρώσιμο πάνω στην επιφάνεια..... Εγώ πχ στα plexi χρησιμοποιώ azaz antistatic για να μην κάτσει και σκόνη ....
-
Greek Σε ευχαριστω για την απαντηση.
-
Laminate
Κοιταγα για kronotex, αλλα βρηκα και μερικα που μου αρεσαν της μαρκας tarkett. Τα γνωριζει κανεις? γερμανικα ειναι και αυτα και διαφημιζουν ποιοτητα και ιστορια. -
Ο χρήστης nEK έγραψε:
Laminate
Κοιταγα για kronotex, αλλα βρηκα και μερικα που μου αρεσαν της μαρκας tarkett. Τα γνωριζει κανεις? γερμανικα ειναι και αυτα και διαφημιζουν ποιοτητα και ιστορια.Σουηδικη ειναι. Απο τα καλυτερα ονοματα σε ξυλινο πατωμα, με αντιστοιχες τιμες.
-
Ο χρήστης aser79 έγραψε:
Καλησπερα στην παρεαΕχετε βαλει μονοι σας αντηλιακες μεμβρανες στα παραθυρα του σπιτιου σας; θελω να μαθω αν πρεπει να προσθεσω μεσα στο νερο και απορρυπαντικο γιατι στης οδηγιες ο κατασκευαστης το αναφερει αλλα σε βιντεα στο youtube μονο νερο βλεπω να ψεκαζουν.
βάλε λίγο υγρό για τα πιάτα, για να ... γλυστράει καλύτερα. λίγο ε... είναι συμπυκνωμένο!
-
Ο χρήστης glf έγραψε:
Καλησπερα στην παρεα
Εχετε βαλει μονοι σας αντηλιακες μεμβρανες στα παραθυρα του σπιτιου σας; θελω να μαθω αν πρεπει να προσθεσω μεσα στο νερο και απορρυπαντικο γιατι στης οδηγιες ο κατασκευαστης το αναφερει αλλα σε βιντεα στο youtube μονο νερο βλεπω να ψεκαζουν.
βάλε λίγο υγρό για τα πιάτα, για να ... γλυστράει καλύτερα. λίγο ε... είναι συμπυκνωμένο!
2-3 σταγονες στο 1 λιτρο νερου.
-
Ο χρήστης Ηλιας Α έγραψε:
Καλησπερα στην παρεα
Εχετε βαλει μονοι σας αντηλιακες μεμβρανες στα παραθυρα του σπιτιου σας; θελω να μαθω αν πρεπει να προσθεσω μεσα στο νερο και απορρυπαντικο γιατι στης οδηγιες ο κατασκευαστης το αναφερει αλλα σε βιντεα στο youtube μονο νερο βλεπω να ψεκαζουν.
2-3 σταγονες στο 1 λιτρο νερου.
Σας ευχαριστω και τους δυο.
Μια τελευταια ερωτηση στης οδηγιες λεει να βαλω απιονισμενο νερο, ποιος ο λογος; -
Προφανως ( λεω εγω τωρα..) για τα αλατα..για να μην θαμπωσουν;;
-
Αυτά τα τηλεκοντρόλ για γκαραζόπορτες/μπάρες που προγραμματίζονται με κάτι μικροδιακόπτες δύο θέσεων είναι εύκολο να αντιγραφούν; Αν πάρω ένα καινούριο απλά αντιγράφω την θέση των μικροδιακοπτων;
-
Nαι, ακριβώς έτσι.
-
Merci! Πώς τα λένε αυτου του τύπου στα αγγλικά άραγε; Όσα βρίσκω είναι μάλλον πιο σύγχρονα, χωρίς αυτούς τους μικροδιακόπτες. Πχ: http://www.ebay.co.uk/itm/TAU-SLIM-250B ... 35bf21ccee
-
Αναφερόμουν σε αυτό το τηλεκοντρόλ για γκαραζόπορτες , 10ετίας :
Ανοίγοντας τώρα ένα άλλο 'μοντέρνου τύπου' , διαπιστώνεις ότι δεν έχει τα λευκά κουμπιά που ρυθμίζονται για την 'κωδικοποίηση' (αυτά κάτω απ΄τη μπαταρία), αλλά ... τίποτε !!! Μόνο πλακέτα.
Οπότε, επειδή το 'μοντέρνο' αντικατέστησε άλλο παλαιού τύπου, είναι θέμα οδηγιών η αντιγραφή τους, που γίνεται επιτόπου πχ: με το πάτημα 2 ή 3 κουμπιών ταυτόχρονα, όπως λένε οι οδηγίες του νέου. Κάτι σαν τη ρύθμιση των τηλεκοντρόλ TV, για universal χρήση. -
A είναι συμβατά μεταξύ τους; Οκ!
-
προσπαθώ να βγάλω το παλιό αμορτισέρ από την καρέκλα γραφείου αλλά δε βγαίνει με τίποτα από το πάνω μέρος του μηχανισμού, ούτε με κάβουρα ούτε με βαριοπούλα. Μέχρι και με mapp gas το ζέστανα αλλά τπτ. Καμιά ιδέα;
-
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
προσπαθώ να βγάλω το παλιό αμορτισέρ από την καρέκλα γραφείου αλλά δε βγαίνει με τίποτα από το πάνω μέρος του μηχανισμού, ούτε με κάβουρα ούτε με βαριοπούλα. Μέχρι και με mapp gas το ζέστανα αλλά τπτ. Καμιά ιδέα;Same shit here ...
Στο γραφειο παιζονται μεγαλα αραλικια και πολυ σηκω-κατσε οποτε σφηνωσε. Εαν καταφερεις και κανεις μοχλο με καποιο τροπο και βαλεις δυναμη με γρυλλο ισως κατι γινει. Το κατω, απο τα ροδακια δηλαδη, το καταφερα με πολυ κοπο... αλλα για την πανω μερια, που ειναι η μεταλλικη βαση που κουμπωνει το καθισμα και το αμορτισερ, αναγκαστηκα να κανω πατεντα.
Βιδωσα σε ενα ξυλο τις δυο ακρες της τετραγωνης αυτης βασης για να εχω μοχλο εριξα εκει που σφηνωνει το αμορτισερ λιγο wd40 περιμενα κανενα μισαωρο και μετα εσφιξα στη μεγγενη την αλλη ακρη.... με περιστροφη βγηκε.
-
Έχετε βρει ανταλλακτικό, και θέλετε να το αλλάξετε;
Έχω δυό καρέκλες με «τελειωμένα» αμορτισέρ.Υπάρχει λύση;
-
εγω εκανα αλλαγη με αμορτισερ αλλης καρεκλας που δουλευε και δεν επεφτε σταδιακα τερμα κατω.
ΑΛΛΑ ΕΠΙΠΕΔΑ ΠΡΟΣΦΥΣΗΣ στο γραφειο !!Λογικα σαν ανταλλακτικο θα υπαρχει κατι, ρωτα σε καποιο καταστημα με επιπλα γραφειου κλπ... εαν ταιριαζει κατι.
-
Ο χρήστης BASSstarlet έγραψε:
Έχετε βρει ανταλλακτικό, και θέλετε να το αλλάξετε;
Έχω δυό καρέκλες με «τελειωμένα» αμορτισέρ.Υπάρχει λύση;
Εγώ πήρα απ´τον Βουγιούκα.
Morx το δοκίμασα κι αυτό αλλά χωρίς ξύλο αλλά τπτ. Θα πάω αύριο από κει ή σε κανά συνεργείο γιατί η μέγγενή μου δεν είναι σταθερή
-
Αυτες η καρεκλες γραφειου δεν εχουν αμορτισερ αλλα πεπιεσμενο αερα, την πατησα και σας το λεω. Με τα πολλα εκανα πατεντα εβαλα μια βιδα να κραταει στο υψος που θελω και ειμαι οκ.
-
gas cylinder, αμορτισέρ αέρα στην ουσία. Τελικά πήγα και μου το έβγαλαν το παλιό κ είμαι με το νέο
ΜΑΣΤΟΡΕΜΑΤΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ [#2]