-
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
Μπορώ να κάνω τπτ άλλο?Να μην χέζεις στον νεροχυτη.
Με βεντούζα στην τρύπα του νεροχύτη. Μπορεις να κάνεις το ίδιο και με πανί.
-
1/To σπιράλ είναι αυτό με τη 'μανιβέλα' στην άκρη? Ειδικά εκεί που δείχνει ότι μπλοκάρει και τερματίζει όταν το σπρώχνεις, πρέπει να το στρίβεις ταυτόχρονα και να το πάς με μικρές κινήσεις μπρός-πίσω.
2/Μήπως η κουζίνα είναι δίπλα και 'επικοινωνεί' ο νεροχύτης και με την αποχέτευση του μπάνιου, οπότε απο το εκεί σιφώνι μπορεί να φτάσεις ευκολότερα στο 'ύποπτο' σημείο που φρακάρει το σπιράλ?
3/Η ποτάσα είναι καλό 'εκρηκτικό' για τις αποχετεύσεις, αρκεί να μην υπάρχουν μολυβδοσωλήνες και θέλει προσοχή, γιατί όταν τη ρίξεις στο σιφώνι και προσθέσεις το καυτό νερό, βράζει-πιτσιλάει και καίει το δέρμα.
4/Τέλος, γεμίζεις 3-4 εκατοστά με χλιαρό νερό το νεροχύτη, και έχοντας τη βρύση λίγο ανοιχτή για να συμπληρώνει νερό, 'ταμπονάρεις' τη βαλβίδα του αεροστεγώς με τήν παλάμη σου, για να δημιουγήσεις πίεση και αν σμπρώξεις τυχόν ακαθαρσίες.
5/Καλή τύχη ! -
Τα κατάφερα με το σπυράλ
Μου βγαλε την μπαναγία, πρέπει να χε κάνειι πολλές γωνίες ο μαλάκας ο υδραυλικόςτο θέμα είναι ότι δεν εχει ξεβουλώσει εντελώς, και δεν μπορώ να κάνω κάτι άλλο. Θα δοκιμάσω και διττανθρακική σόδα μιας και τώρα υπάρχει κάποια υποτυπώδης ροή
Κλασσική περίπτωση βλάβης, η υπόθεση σηκώνει Τσάκωνα -
Ο χρήστης j.marr έγραψε:
Μπορώ να κάνω τπτ άλλο?
Να μην χέζεις στον νεροχυτη.
τελικά εχεις χιουμορ
-
Τα κατάφερα με το σπυράλ
Μου βγαλε την μπαναγία, πρέπει να χε κάνειι πολλές γωνίες ο μ@λ@κ@ς ο υδραυλικόςτο θέμα είναι ότι δεν εχει ξεβουλώσει εντελώς, και δεν μπορώ να κάνω κάτι άλλο. Θα δοκιμάσω και διττανθρακική σόδα μιας και τώρα υπάρχει κάποια υποτυπώδης ροή
Κλασσική περίπτωση βλάβης, η υπόθεση σηκώνει ΤσάκωναΓια την ποτάσσα σου είπαν, μετά μπορείς να ρίξεις μαγειρική σόδα με ξύδι (εκρηκτικός συνδυασμός) και αν βαριέσαι να κάνεις μίξεις, άδειασε ένα μπουκάλι κόκα κόλα (να μην έχει ξεθυμάνει) και θα κάνεις δουλειά.
-
drifter τι εγινε, τα καταφερες με το βαψιμο?
-
Ξέχασα να το αναφέρω αυτό
Τέλειωσα και με το βάψιμο
Με ένα χέρι το αποτέλεσμα τουλάχιστον για τα δικά μου γούστα ήταν μια χαρά, αν και τα κοψίματα σε κάποια σημεία είναι ορατά Δυστυχώς δεν είχαμε αρκετό φώς, αν και ξεκινήσαμε πρωί (ολλανδικός ήλιιος )Μας πήρε ένα απόγευμα, τελικά πήγε γρηγορότερα απ ό,τι περίμενα για πρώτη φορά
Πέμπτη περιμένω τα επιπλα που ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ κατάφερα να βρώ μετα κόπων και βασάνων,
Η αποστολή επιπλώνω το σπίτι χωρίς να μπω στο ΙΚΕΑ ολοκληρώθηκε με επιτυχία
-
Δεν βλέπω γιατί να έχεις θέσει σαν στόχο να μην μπεις στο ΙΚΕΑ (ευκολία, οικονομία) αλλά σίγουρα υπάρχουν κι άλλα μέρη με καλές τιμές.
-
Ουτε φτηνα τα βρισκω, ουτε ποιοτικα.
Ο,τιδηποτε μου αρεσε απ τα επιπλα του ηταν απ τις ακριβες σειρες. Βασικα, αυτα που ειχα στο μυαλο μου δεν τα ειχε καν.Επιπλεον δεν αντεχω αυτη την ομοιομορφια σε οποιο σπιτι και να μπω, εχει καταντισει αηδια.
Θεωρω πως αν αποφασισεις να φτιαξεις το σπιτι σου εχει νοημα να αφιερωσεις λιγο χρονο για να κανεις τον χωρο σου προσωπικο. Μεχρι τωρα δεν ειχα ασχοληθει, οταν μετακομισα ουτε πιατα δεν ειχα και οπως αφιερωσα κοπο και χρονο για να βρω ενα σπιτι που να μου αρεσει, ετσι εκανα και με τα υπολοιπα.
Το κακο ειναι οτι η αγορα της ολλανδιας ειναι πολωμενη, απ την μια ειναι το ΙΚΕΑ και απ την αλλη τα πολυ καλα επιπλαδικα τα οποια απλα ειναι εκτος budget.Αν ψαξεις ομως αρκετα μπορεις να βρεις ευκαιριες σε second hand, ξυλουργους κλπ
-
Να προσέχεις για φαντάσματα, στα second hand.
-
Πού τέτοια τύχη
πρεπει να βγάλω μια φωτό το πάτωμα να μου δώσεις τα φώτα σου για τοπική επισκευή
-
Τελικα πληρωνεις νοικι για αυτο το σπιτι ή σε βαλανε μεσα για να το ανακαινισεις;
-
Λίγα τα λόγια σου για τη διαμερισματάρα μου
-
Ουτε φτηνα τα βρισκω, ουτε ποιοτικα.
Ο,τιδηποτε μου αρεσε απ τα επιπλα του ηταν απ τις ακριβες σειρες. Βασικα, αυτα που ειχα στο μυαλο μου δεν τα ειχε καν.Επιπλεον δεν αντεχω αυτη την ομοιομορφια σε οποιο σπιτι και να μπω, εχει καταντισει αηδια.
Θεωρω πως αν αποφασισεις να φτιαξεις το σπιτι σου εχει νοημα να αφιερωσεις λιγο χρονο για να κανεις τον χωρο σου προσωπικο. Μεχρι τωρα δεν ειχα ασχοληθει, οταν μετακομισα ουτε πιατα δεν ειχα και οπως αφιερωσα κοπο και χρονο για να βρω ενα σπιτι που να μου αρεσει, ετσι εκανα και με τα υπολοιπα.
Το κακο ειναι οτι η αγορα της ολλανδιας ειναι πολωμενη, απ την μια ειναι το ΙΚΕΑ και απ την αλλη τα πολυ καλα επιπλαδικα τα οποια απλα ειναι εκτος budget.Αν ψαξεις ομως αρκετα μπορεις να βρεις ευκαιριες σε second hand, ξυλουργους κλπ
Να αγιάσει το στόμα σου !!!!!
-
Ρε συ, καταλαβαίνω όταν κάποιος δεν έχει ούτε χρόνο, ούτε διάθεση, ούτε χρήμα να ξοδεψει και θέλει να πάει σε ένα μέρος και να πάρει απο σκατόβουρτσες μέχρι καναπέδες και να ξεμπερδέψει σε ένα απόγευμα.
Προσωπικά ξεκίνησα να αγοράζω σιγά σιγά πράγματα για το σπίτι εδώ και μήνες, και μπόρεσα έτσι να εκμεταλλευτώ προσφορές που εμφανίζονταν σε άκυρες φάσεις.
Αν ήθελα να μπω στο σπίτι και να τα έχω όλα έτοιμα, προφανώς μόνο το ΙΚΕΑ θα ήταν η λύση.
Την πέμπτη περιμένω και το κρεββάτι, μέχρι τώρα το κακόμοιρο το cocomat μου ήταν στο πάτωμα
-
Κυρίως είναι σπαστικό να πας σε διαφορετικά σπίτια και όλοι να έχουν τα ίδια έπιπλα !!!!
Επίσης ας πει κάποιος στους Ελ ότι υπάρχουν και άλλα χρώματα πέρα από το καφέ για τα έπιπλα τους !!!
-
Σκέφτομαι να αποπειραθώ να φτιάξω μια μικρή εξωτερική μεταλλική σκάλα. Με έτοιμα 'πατήματα', τα οποία θα προσαρμόσω πάνω σε σκελετό που θα φτιάξω.
Την ψιλο-παλεύω με την ηλεκτροκόλληση, τα -περισσότερα- εργαλεία υπάρχουν. ΟΜΩΣ δεν ξέρω που να πάω για 'υλικά'.
Από πού ψωνίζουν οι σιδεράδες?
Δεχόμεθα και πμ αν δε θέλετε να διαφημίσετε on air. -
Εεπ, να σημειώσω ότι με όσους συμφώνησα τα παραδίδουν τσαμπέ στο σπίτι, με κάποιους δε έκανα και διακανονισμό, κάτι που με το ΙΚΕΑ δεν είναι εφικτό.
Αυτό που μου έκανε εντύπωση είναι οτι εδώ η δυνατότητα πληρωμής με δόσεις δεν είναι καθόλου συνηθισμένη.Κανονικά αυτό το μήνα με τον μισθο του Φλεβάρη, υπολόγιζα να πάρω και κανα χαλί-κιλίμι, αλλά πήρα έναν πίνακα
Το χαλί όμως κάποια στιγμή θα αγοραστεί (2χ3) κι έχω βρει αυτό το μαγαζί
http://www.rugvista.nl/tapijten/Weimar/ ... -_Red.html
ψιλοτίμιο δεν είναι το συγκεκριμένο?
-
Βισκοζη αν καταλαβα καλα, αμα σου αρεσει η υφη και η τιμη, γιτι οχι?
Παρτο σε καφε, να ταιριαζει με τα επιπλα
-
Σε πόση ώρα στεγνώνει ο γύψος; Για γέμισμα τρύπας τον έβαλα.
Ιστορίες για αγρίους, να επιμένει η μάνα μου να αλλάξω το καλαθάκι για τα σαπούνια στην μπανιέρα στο διαμέρισμά μου κι εγώ να της λέω πως τα πλακάκια δεν είναι για πολλά πολλά. Τελικά, για να γλιτώσω τη γκρίνια αποφάσισα να της χάνω το χατήρι (είχε αποκτήσει και κάτι στίγματα το -ανοξοίδωτο, μη χέσω- καλαθάκι) βγάζω το παλιό και πάω να βάλω το καινούριο το οποίο υποτίθεται ότι είναι ίδιο μοντέλο απλά βαμμένο. Ε σιγά μην καθόταν στις ίδιες τρύπες, ήθελε 3-4 χιλιοστά πιο έκκεντρες. Καινούριες τρύπες λίγο πιο ψηλά, γέμισμα οι παλιές, έλα όμως που οι καινούριες πέτυχαν σε κούφιο μέρος από πίσω και μάλλον γτπ τούβλο, το ούπατ δεν έπιασε ποτέ. Παραγέμισμα και οι καινούριες τρύπες, χώσιμο τα ούπατ και αναμονή.
Τα'πα και ξεθύμανα.
Άχετο/σχετικό, η black&decker πουλάει ανταλλακτικά για τα εργαλεία χειρός της; Ερασιτεχνική σειρά, ένα δράπανο πρίζας, έχει σπάσει η πλάγια λαβή για κόντρα που έχει.
ΜΑΣΤΟΡΕΜΑΤΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ [#2]