-
Ξερουμε καποιον που εμπορευεται σιτες (για παραθυρα και κουφωματα) ?
Τι τιμες 'παιζουν' περιπου για 5 πορτες και αλλα τοσα παραθυρα? -
Κύριοι, έχουμε κανέναν με πόρτες γκαράζ εδω;
-
Ο χρήστης saxon_747 έγραψε:
Τι τιμες 'παιζουν' περιπου για 5 πορτες και αλλα τοσα παραθυρα?απ'όσο ξέρω κι εμείς που έχουμε βάλει, θέλει αλουμινά για να πάρει μέτρα και να φτιάξει τα κουφώματα και τους οδηγούς στις διαστάσεις που χρειάζεται, δεν υπάρχουν κάπου έτοιμα δλδ
-
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
Τι τιμες 'παιζουν' περιπου για 5 πορτες και αλλα τοσα παραθυρα?απ'όσο ξέρω κι εμείς που έχουμε βάλει, θέλει αλουμινά για να πάρει μέτρα και να φτιάξει τα κουφώματα και τους οδηγούς στις διαστάσεις που χρειάζεται, δεν υπάρχουν κάπου έτοιμα δλδ
αν τα προσθεσεις μετα την τοποθετηση των κουφωματων,βαρανε τις τιμες αρκετα
για μια σιτα 1,00 επι 1.20 ,χωρις περαστικα,μου την εδσε στο χερι και την τοποθετησα εγω,πριν 10 χρονια,μολις ειχε μπει το ευρω,ειχα δωσει 55 Ε -
Τι τιμες 'παιζουν' περιπου για 5 πορτες και αλλα τοσα παραθυρα?Εγώ έβαλα σίτες (Σιτάλ αλλά από Βουλγαρία) αν θέλεις στείλε πμ - τις φέρνει και τις τοποθετεί ο Βούλγαρος γείτονας και τις τιμολογεί στην ελληνική εταιρεία που έχει.
-
-
-
Ο χρήστης doom1983 έγραψε:
αν τα προσθεσεις μετα την τοποθετηση των κουφωματων,βαρανε τις τιμες αρκετα
για μια σιτα 1,00 επι 1.20 ,χωρις περαστικα,μου την εδσε στο χερι και την τοποθετησα εγω,πριν 10 χρονια,μολις ειχε μπει το ευρω,ειχα δωσει 55 Επριν καμια βδομαδα στο leroy merlin την εδιναν περιπου 30, με 1.60 υψος. (διαθεσιμα πλάτη 80,100,120,140 κλπ)
-
Τι τιμες 'παιζουν' περιπου για 5 πορτες και αλλα τοσα παραθυρα?H tesa εχει οτι θελεις κ ειναι παμφθηνα
-
παμφθηνη η tesa? δεν θα το λεγα....
-
H tesa σιγουρα δεν ειναι αυτο που ψαχνω, ασε που δεν υπαρχει σε διαστασεις που θελω.
-
Ο χρήστης leonp έγραψε:
Τι τιμες 'παιζουν' περιπου για 5 πορτες και αλλα τοσα παραθυρα?Εγώ έβαλα σίτες (Σιτάλ αλλά από Βουλγαρία) αν θέλεις στείλε πμ - τις φέρνει και τις τοποθετεί ο Βούλγαρος γείτονας και τις τιμολογεί στην ελληνική εταιρεία που έχει.
:shifty:
Μου ειχε δωσει το τηλ ο Κωνσταντινος, αλλα δεν ηξερα οτι φτιαχνει και σητες.
Θα του τηλ και για κατι ακομα που χρειαζομαι...Σας ευχαριστω ολους παντως.
-
Έχει κανείς εμπειρία απο ταχυθερμαντήρες και κάποιο συγκεκριμένο μοντέλο να προτείνει? Θέλω να βάλω έναν στη θέση του θερμοσίφωνα (όχι δηλαδή απο αυτούς που έχουν δικό τους τηλέφωνο). Πόσο καλά ζεσταίνουν το νερό?
-
Σε καλό ξενοδοχείο που είχα μείνει και είχε ταχυθερμαντήρα στο ντους,
το νερό ήταν μια ζεστό και μια κρύο.Πρέπει η ροή (ποσότητα) του νερού να είναι τέτοια που να είναι συνέχεια αναμμένος ο ταχυθερμαντήρας.
Αν η ροή είναι πιο μικρή τότε αναβοσβήνει (θερμοστάτης) και το νερό είναι μια ζεστό και μια κρύο.
Αν η ροή είναι πιο μεγάλη τότε το νερό είναι χλιαρό και όχι αρκετά ζεστό. -
Ο κεντρικός ταχυθερμαντήρας θέλει ρεύμα τριφασικό (380-400V) και πρέπει να είναι 12 ΚW και άνω, ενώ η τιμή του είναι γύρω στα 300€ χωρίς εγκατάσταση. Επιπλέον οι ταχυθερμοσίφωνες χάνουν την απόδοσή τους σε περιπτώσεις που διοχετεύουν νερό σε σωλήνες μεγάλου μήκους
Αν διαθέτεις τριφασικό και οι αποστάσεις μεταξύ μπάνιου-κουζίνας είναι μικρές, τότε ΟΚ.
Αλλιώς δεν θα έχεις κανένα αποτέλεσμα αν βάλεις κεντρικά έναν μικρό σε KW. Για αυτό οι μικροί ταχυθερμοσίφωνες 220V/2-3 ΚW έχουν τηλέφωνο, ώστε να μην έχουν απώλειες λόγω απόστασης και να ζεσταίνουν νερό που θα χρησιμοποιηθεί on the spot και όχι για να δίνουν ζεστό νερό και στη μπανιέρα και πχ στο νιπτήρα του μπάνιου. Για να δώσει ο μικρός ταχυθερμοσίφωνας ζεστό νερό και στο νεροχύτη της κουζίνας, δεν το συζητάμε !!! -
τριφασικό διαβάζω
-
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
τριφασικό διαβάζωΓια ταχυθερμοσιφωνα λενε
Redrink (καπως ετσι λεγεται) Βρετανικος ταχυθερμοσιφωνας , μετα απο 18 χρονια δυστυχως παρεδωσε πνευμα . Αναλογα με την ροη νερου ειχες μια διακυμανση στη θερμοκρασια. Δλδ οταν ανοιγες παρα πολυ την βρυση ηταν ζεστο αλλα οχι καυτο, οσο χαμηλωνες τοσο ποιο πολυ εκαιγε. Εχει και σκαλες για τις εποχες -
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
τριφασικό διαβάζωΤο τριφασικό είναι ορολογία στο σεξ;
-
Επισης μια θεια μου απο το 2002 εχει εναν ταχυθερμοσιφωνα μαρκας Thermitron και συνεχιζει να δουλευει ακαθεκτος
-
πως ξεχωρίζεις τον μηχανολόγο
ΜΑΣΤΟΡΕΜΑΤΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ [#2]