Ο χρήστης markvag έγραψε:
Υδρόμετρο που να βρω;;;;
Μάλλον δηλαδή μας βλέπω απλά να καλύπτουμε το πρόβλημα με το αντιμουχλικό ανά τακτά χρονικά διαστήματα...
Θα κοιτάξουμε ν' αυξήσουμε το χρονικό διάστημα του εξαερισμού κιόλας, αλλά δεν γίνεται να είναι συνεχώς κάτι λίγο ανοιχτό, γιατί είναι τα δύο υπνοδωμάτια και η θερμοστάτης είναι μπροστά, στο σαλόνι, που σημαίνει ότι όσο και να κρυώσουν αυτά, δεν θα ανάψει το καλοριφέρ, άρα το βράδυ θα είναι παγωμένα...
Άντε να δούμε...
Μια ακόμα λύση για τη συλλογή της υγρασίας του δωματίου είναι οι συλλέκτες υγρασίας (πχ αυτοί, που τους βρίσκεις στα περισσότερα σουπερμάρκετ, μαγαζιά με εργαλεία, κλπ. Τους χρησιμοποιήσαμε σε σπίτι που νοικιάζαμε στην επαρχία και μπορώ να πω ότι ήταν αποτελεσματικοί.
@21Quadra
Για φωτισμό πάγκου κουζίνας, νομίζω ότι έχω περάσει πλέον από ολα τα μαγαζιά που ανέφερες. Οι 'σφήνες' μάλιστα, που ανέφερες, μου άρεσαν (τις είδα στημένες στον κουμπάρο μου), αλλά το στεφάνι μου έχει δύσκολα γούστα. Γι' αυτό έψαξα, και βρήκα τελικά αυτά τα led strips, που είναι μικροσκοπικά, αυτοκόλλητα και πρακτικά αόρατα (και δεν έχω 'μπάζα' κάτω από τα ντουλάπια, για να κρύβει σποτάκια, κλπ.). Παρόλο που η τιμή τους είναι αλμυρούτσικη, θα τα έβαζα ευχαρίστως, αν ήξερα ότι παρέχουν ικανοποιητικό φωτισμό. Δυστυχώς δεν το έχω δει στημένο κάπου (μόνο ένα δείγμα, μήκους 20 cm) και δεν μπορώ να βρω πουθενά την ισοδύναμη φωτιστική ισχύ τους, ώστε να μπορώ να κάνω κάποια (έστω και θεωρητική σύγκριση). Τεσπα.