-
GQ 1/2
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
αυτός ο FF 3.5 με έχει ξεσκίσει στα κρασαρίσματαγιατι οι προηγουμενοι πηγαιναν πισω...
-
Ο χρήστης MindFresh KilBreeze έγραψε:
αυτός ο FF 3.5 με έχει ξεσκίσει στα κρασαρίσματα
γιατι οι προηγουμενοι πηγαιναν πισω...
με τους προηγούμενους δεν είχα πρόβλημα.
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
αυτός ο FF 3.5 με έχει ξεσκίσει στα κρασαρίσματαIE
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
IE
opera σκέφτομαι αλλά μου την σπάει σε μερικά πράγματα.
-
Λοιπον.
Εχω καρτα μνημης, την εισαγω στο pc και δεν γινεται κατι. ( Γιατι να μην γινεται mount μια καρτα; )
Πεταμα ; -
Ο χρήστης egobrain έγραψε:
Λοιπον.Εχω καρτα μνημης, την εισαγω στο pc και δεν γινεται κατι. ( Γιατι να μην γινεται mount μια καρτα; )
Πεταμα ;Να δοκιμασεις σε Windows και αν εκει δεν κανει τιποτα... τοτε ναι πεταμα!
-
Λοιπον, στα xp, την δεχεται κανει mount αλλα δεν επιτρεπει ανοιγμα.
Βγαζει σφαλμα, κατι για I/O ελεγε προφανως.Τεσπα, καποιο εργαλειο για ανακτηση φωτο ;
Πιστευω το οτι εκανε mount αρκει για να λειτουργησει software, σωστα ;edit:
Το recuva δεν λειτουργησε παντως.
Μαλλον δεν ειναι και τοσο καλη η κατασταση. -
Ο χρήστης elteo έγραψε:
γιατι οι προηγουμενοι πηγαιναν πισω...
με τους προηγούμενους δεν είχα πρόβλημα.
ουτε εγω, ο 3.5 ειναι τελειως μαλακισμενος
και συνεχιζω να τον χρησιμοποιω μονο και μονο γιατι τον εχω βολευτει, αν συνεχισει ετσι ομως θα παρει ποδι!
-
-
Λοιπον, στα xp, την δεχεται κανει mount αλλα δεν επιτρεπει ανοιγμα.
Βγαζει σφαλμα, κατι για I/O ελεγε προφανως.Τεσπα, καποιο εργαλειο για ανακτηση φωτο ;
Καποια προταση ;
-
Καποια προταση ;Δεν το έχω χρησιμοποιήσει και δεν ξέρω αν έχει ήδη προταθεί παραπάνω, μα ρίξε μια ματιά και σε αυτό.
-
Θα ήθελα την βοήθειά σας...
Πάω εχθές πλαίσιο να πάρω μνήμες RAM για το PC μια φίλης μου.
Παίρνω μαζί μου ένα απο τα ντιμακια που είχε ίδη μέσα. Η moptherboard εχει 2 σλοτ κ τα δύο καταλυμένα με μια 1gb DDR2 sta 667 και με ένα 512mb. Τα αναγνώριζε κανονικά... έδειχνε οτι είχε 1,5gb RAM.
Στο πλαίσιο τώρα ζητάω ένα ζευγάρι των 2gb DDR2 στα 667 αφού του έδειξα κ το ντιμάκι που έιχα μαζί το οποιο επαναλαμβάνω ήταν 1GB DDR2 sta 667... και μου δίνουνε ένα σετάκι της Trascend 2GB + 2GB στα 667
Γυρνάμε σπίτι βάζω τα ντιμάκια ανοίγω...πρώτο πρόβλημα...βγάζει μια παγωμένη εικόνα με 'χιονια' και αυτό ήταν. Τιποτα.
κάνω reset απο το ταουερ αφου η εικόνα ηταν παγωμένη κ δεν μπορούσα να κάνω τίποτα άλλο.
Όλα καλά...φορτώνει windows ok. Πάω στον πίνακα ελέγχου να δω στο σύστημα την μνήμη...και δείχνει 2,96GB
Που πήγε το υπόλοιπο 1GB??????
Βγάζω το ένα ντιμακι, ξανανοίγω...και αυτήν την φορά (αφού μου πάγωσε με αυτήν την εικόνα με τα χιόνια) μου έδειχνε οτι έχει 1GB (για την ακρίβεια 966νομιζω MB)
Ανοίγω το βιβλιαράκι της motherboard βλέπω στο σχεδιάγραμμα της motherboard στα σλοτ της RAM να γράφει ναι μεν DDR II αλλά έγραφε δίπλα 400/533!!! Κ λέω οτι έκανα μαλακια που πήρα 667αρες γιατί παίρνει 533αρες... αλλά το παλιό το ντιμάκι 1GB στα 667 πως το αναγνώριζε???? Please help... σκεφτομαι να πάω σήμερα να δω αν τις αλλάζουν που το κόβω χλωμό αφού η συσκευασία τους είναι τέτοια που πρέπει να την καταστρέψεις για να ανοίξει...και αν συμβεί κάτι τέτοιο πάνε 60ευρόπουλα. Τι μπορώ να κάνω?Ευχαριστώ.
-
- Μην ανησυχείς για το χρονισμό της μνήμης, εφόσον η μητρική παίρνει μέχρι 533, στα 533 θα τρέχουν.
- Δες στο manual της μητρικής πως πρέπει να είναι οι μνήμες για dual channel, βάλε το ζευγάρι που πήρες τώρα στο ένα ζεύγος υποδοχών, την άλλη 1GB σε μια άλλη υποδοχή και άσε έξω την 512 μήπως και χτυπάει από εκεί.
- Μου έτυχε σε PC να μη μπορεί να ξεκινήσει αν είχε πάνω από 2GB RAM, λόγω ασυμβατότητας κάποιας υπηρεσίας που έτρεχε...
-
Ο χρήστης RXristos έγραψε:
Θα ήθελα την βοήθειά σας...Πάω εχθές πλαίσιο να πάρω μνήμες RAM για το PC μια φίλης μου.
Παίρνω μαζί μου ένα απο τα ντιμακια που είχε ίδη μέσα. Η moptherboard εχει 2 σλοτ κ τα δύο καταλυμένα με μια 1gb DDR2 sta 667 και με ένα 512mb. Τα αναγνώριζε κανονικά... έδειχνε οτι είχε 1,5gb RAM.
Στο πλαίσιο τώρα ζητάω ένα ζευγάρι των 2gb DDR2 στα 667 αφού του έδειξα κ το ντιμάκι που έιχα μαζί το οποιο επαναλαμβάνω ήταν 1GB DDR2 sta 667... και μου δίνουνε ένα σετάκι της Trascend 2GB + 2GB στα 667
Γυρνάμε σπίτι βάζω τα ντιμάκια ανοίγω...πρώτο πρόβλημα...βγάζει μια παγωμένη εικόνα με 'χιονια' και αυτό ήταν. Τιποτα.
κάνω reset απο το ταουερ αφου η εικόνα ηταν παγωμένη κ δεν μπορούσα να κάνω τίποτα άλλο.
Όλα καλά...φορτώνει windows ok. Πάω στον πίνακα ελέγχου να δω στο σύστημα την μνήμη...και δείχνει 2,96GB
Που πήγε το υπόλοιπο 1GB??????
Βγάζω το ένα ντιμακι, ξανανοίγω...και αυτήν την φορά (αφού μου πάγωσε με αυτήν την εικόνα με τα χιόνια) μου έδειχνε οτι έχει 1GB (για την ακρίβεια 966νομιζω MB)
Ανοίγω το βιβλιαράκι της motherboard βλέπω στο σχεδιάγραμμα της motherboard στα σλοτ της RAM να γράφει ναι μεν DDR II αλλά έγραφε δίπλα 400/533!!! Κ λέω οτι έκανα μαλακια που πήρα 667αρες γιατί παίρνει 533αρες... αλλά το παλιό το ντιμάκι 1GB στα 667 πως το αναγνώριζε???? Please help... σκεφτομαι να πάω σήμερα να δω αν τις αλλάζουν που το κόβω χλωμό αφού η συσκευασία τους είναι τέτοια που πρέπει να την καταστρέψεις για να ανοίξει...και αν συμβεί κάτι τέτοιο πάνε 60ευρόπουλα. Τι μπορώ να κάνω?Ευχαριστώ.
αν φοράει Windows XP μέχρι 3 GB βλέπει. (αν κατάλαβα καλά τι λες)
-
Καταρχήν ευχαριστώ κ τους δύο φίλους για τις απαντήσεις τους...
@StavrosG: Η μητρική έχει μόνο δύο σλοτ για RAM ένα για κάθε ντιμάκι δηλαδη στην περίπτωση μου 2χ2GB για να έχει 4GB συνολο. Αρα το ποιο ντιμάκι θα βάλω σε ποιο σλοτ δεν νομίζω να παίζει ιδιαίτερο ρόλο.
@elteo: Καλά κατάλαβες... se windows XP SP3 και έχοντας τα δύο ντιμάκια πάνω (συνολο 4GB), στο system στον πινακα ελέγχου μου γράφει οτι έχει 2,96GB (3GB). Αυτό τι σημαίνει οτι αξιοποιεί μονο τα 3GB ή οτι αξιοποιεί και τα 4GB αλλα δεν τo δείχνουν τα windows? Μπορει κ να ρωτάω μ@λ@κια.
Ευχαριστώ και πάλι...
-
Ποια είναι η μητρική, αν επιτρέπεται;
Υποψιάζομαι ότι επίσημα υποστηρίζει μέχρι 2GB μόνο για να σου κάνει τέτοια τσαλίμια.Το ότι στα Windows XP αναγνωρίζονται τα 3GB είναι το φυσιολογικό. Δε μπορούν να δουν 4, για τεχνικούς λόγους.
-
Ο χρήστης RXristos έγραψε:
Καταρχήν ευχαριστώ κ τους δύο φίλους για τις απαντήσεις τους...@StavrosG: Η μητρική έχει μόνο δύο σλοτ για RAM ένα για κάθε ντιμάκι δηλαδη στην περίπτωση μου 2χ2GB για να έχει 4GB συνολο. Αρα το ποιο ντιμάκι θα βάλω σε ποιο σλοτ δεν νομίζω να παίζει ιδιαίτερο ρόλο.
@elteo: Καλά κατάλαβες... se windows XP SP3 και έχοντας τα δύο ντιμάκια πάνω (συνολο 4GB), στο system στον πινακα ελέγχου μου γράφει οτι έχει 2,96GB (3GB). Αυτό τι σημαίνει οτι αξιοποιεί μονο τα 3GB ή οτι αξιοποιεί και τα 4GB αλλα δεν τo δείχνουν τα windows? Μπορει κ να ρωτάω μ@λ@κια.
Ευχαριστώ και πάλι...
Καταρχήν έχεις win XP 32bit και για αυτόν τον λόγο βλέπει μόνο 2,96Gb ram.
Είτε λοιπόν το αφήνεις ως έχει και λειτουργεί χωρίς θέματα, είτε «αγοράζεις» και εγκαθιστάς win XP 64bit για να εκμεταλευτείς και τα 4Gb...Για το πώς θα βάλεις τα ντιμάκια τώρα το θέμα έχει ως εξής.
Λογικά το μπόρντ σου έχει 4 θέσεις μνήμης, ανά 2 χωριστά είτε 4 κολλητά.
Σε περίπτωση που είναι ανά δύο και έχουν διαφορετικό χρώμα βάζεις τη νέα μνήμη στις 2 θέσεις με το ίδιο χρώμα. (όποιες και αν είναι αυτές, δεν παίζει ρόλο)Αν δεν έχουν το ίδιο χρώμα τότε κοίτα στο manual της μητρικής που αναφέρει ακριβώς πώς μπαίνουν.
-
παραξενο
ειχα κατι τραγουδια στο windows media και παιζανε κανονικα,σημερα δεν παιζουν,τα ξανακατεβαζω απο το rapidshare και παλι δεν παιζουν.
τι στο διαολο συμβαινει
-
Ο χρήστης italakias έγραψε:
παραξενοειχα κατι τραγουδια στο windows media και παιζανε κανονικα,σημερα δεν παιζουν,τα ξανακατεβαζω απο το rapidshare και παλι δεν παιζουν.
τι στο διαολο συμβαινει
Τα ηχεία τα άνοιξες;
Περί Η/Υ (+ ηλεκτρ. gadgets και νέας τεχνολογίας) [#16]