Ο χρήστης corsair έγραψε:
Και πλέον, δεν υπάρχει και το πρόβλημα με την αντιπροσωπεία, αφού το Eshop πχ αν χαλάσει στο αντικαθιστά αμέσως.
Μην φας, εχουμε γλαροσουπα...
Αιντε ρε Γρηγορη... εχει βουηξει ποια ο τοπος με δαυτους... οι ανθρωποι κινουνται στα ορια της νομιμοτητας-απατεωνιας πλεον. Ειδικα δε αμα πας στο skroutz.gr στα σχολια για το μαγαζακι τους θα φριξεις...
Εντάξει, όχι πως δεν διαβάζεις αρκετές ιστορίες...τρόμου στο skroutz για το eshop, αλλά είναι και λίγο λογικό, αν σκεφτείς τι πουλάνε αυτοί και τι πουλάνε οι υπόλοιποι, όλο και κάποιος θα είναι δυσαρεστημένος, όλο και κάπου θα τα κάνουν σκ@τα!
Εγώ ανέφερα το μαγαζί γιατί αποδεδειγμένα είναι οι φθηνότεροι και εγώ επειδή έχω αγοράσει πάρα πολλές φορές από αυτούς, δεν είχα προβλήματα. Βέβαια, δεν τους έχω χρειαστεί για κάτι δύσκολο... Πάντως μέχρι στιγμής και στην Αθήνα και στην επαρχία όταν μου έχουν στείλει, ήταν άψογοι.
Σε ό,τι αφορά την Acer πάντως, προτιμώ το...κακό eshop, παρά την γνωστή σημείωση 'οι υπολογιστές Acer σε καμία περίπτωση δεν αντικαθίστανται, αλλά επισκευάζονται' που τους συνόδευε παλιά! Εκεί υπήρχαν τραγικές καταστάσεις!
Τώρα, αν σε χαλάει τόσο πολύ , αγόρασε από το Πλαίσιο πχ, δεν θα τα χαλάσουμε! Εγώ αγοράζω κι από κει!