-
Ο χρήστης egobrain έγραψε:
Υπαρχουν username στις υπηρεσιες webmail που ειναι απο default 'πιασμενα' ;
Δεν ενννοω τα πολυ απλα. Ηθελα ενα username που ειναι προσωπικο και λεει οτι χρησιμοποιειται.Στελνω e-mail στον λογαριασμο και μου επιστρεφεται αυτοματο μηνυμα αποτυχιας μπλα μπλα.
?
Είναι για να σου το πουλήσει αργότερα η google έναντι μηνιαίας συνδρομής (αν και όταν το αποφασίσουν).
-
Μαλιστα . Well done.
A, μολις μου απαντησαν. Το διαλεξε αλλος χρηστης
-
ξαναρωτάω για χιλιοστή φορά
αν μετατρέψω την isdn γραμμή μου σε pstn θα μείνω off internet για κάποιο χρονικό διάστημα ?
επίσης,
πού μπορώ να νοικιάσω ατελώς το ελληνικό όφις 2007 ? -
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
ξαναρωτάω για χιλιοστή φοράαν μετατρέψω την isdn γραμμή μου σε pstn θα μείνω off internet για κάποιο χρονικό διάστημα ?
επίσης,
πού μπορώ να νοικιάσω ατελώς το ελληνικό όφις 2007 ?αν γινει στον ΟΤΕ μαλλον οχι, αν γινει σε εναλλακτικο, κανεις δε ξερει (απο 20' εως 20μερες)
-
Ο χρήστης aserf έγραψε:
Θέλω να καταργήσω την τηλεόραση από το δωμάτιό μου.
Τι λέτε γι' αυτό: http://www.manhattan-products.com/en-US/products/6601-hi-speed-usb-2-0-analog-tv-stick
Το έχω βρει στα 34€.
Εγώ παρήγγειλα αυτό σήμερα για δώρο...
καλό είναι.
το έχω εδώ και ένα χρόνο και δουλεύει καλά. -
-
Σας ευχαριστώ όλους.
Αυτό για τους ψηφιακούς δέκτες δεν το ήξερα.
Δεν με ενδιαφέρει τόσο να είναι stand alone (ούτως ή άλλως το pc ή το laptop είναι μονίμως ανοιχτό όταν είμαι σπίτι) όσο το να καταργήσω την tv από το δωμάτιό μου.
Το GT U8000 το έχω τσεκάρει και εγώ. Με βολεύει αφάνταστα το ότι έχει δική του κεραία (στο εξοχικό το δωμάτιό μου δεν έχει κεραία). Απλά το άλλο είναι πιο compact.
Ερώτηση:
Nokia 5800 ή LG GT505;
-
Ο χρήστης A-Viper7 έγραψε:
Ερώτηση:Nokia 5800 ή LG GT505;
Δεν μπορει να γινει προταση αν δεν πεις τις προτεραιοτητες σου ;
-
Ερώτηση:
Nokia 5800 ή LG GT505;
Δεν μπορει να γινει προταση αν δεν πεις τις προτεραιοτητες σου ;
Σωστό.
Εκτός από το να κάνει τα αυτονόητα θέλω (με σειρά προτίμησης):
- Αξιοπιστία
- Μεγάλη διάρκεια μπαταρίας.
- Να βγάζει καλές φωτογραφίες, μιας και το κινητό το χρησιμοποιώ και σαν φωτογραφική μηχανή. Η μνήμη έρχεται σε δεύτερη μοίρα μιας και αδειάζω αρκετά συχνά τις φωτογραφίες στο pc.
- Wifi-GPS δεν με χαλάνε.
- Αν φτιαχνει και φραπέ
-
Ο χρήστης corsair έγραψε:
Και τα 2 tuners που αναφερεται... ειναι εξαιρετικα... αρκει να μην τα θελετε παραπανω απο 6-9 μηνες... γιατι κάνουμε switch σε DVB Mpeg4 οποτε θα ειναι αχρησταΑυτό το DVB Mpeg4 πρωτόκολλο γιατί λες ότι θα θέσει σε αχρηστία το tv-tuner; Αυτή τη μορφή ποιός θα τη χρησιμοποιεί;
-
Ο χρήστης aserf έγραψε:
Και τα 2 tuners που αναφερεται... ειναι εξαιρετικα... αρκει να μην τα θελετε παραπανω απο 6-9 μηνες... γιατι κάνουμε switch σε DVB Mpeg4 οποτε θα ειναι αχρηστα
Αυτό το DVB Mpeg4 πρωτόκολλο γιατί λες ότι θα θέσει σε αχρηστία το tv-tuner; Αυτή τη μορφή ποιός θα τη χρησιμοποιεί;
Eννοει πως τα ελληνικα ψηφιακα καναλια θα εκπεμπουν αυτο το format,το οποιο ομως το tuner στα specs δεν το υποστηριζει
Supports PAL/SECAM/NTSC tuner systems
• MPEG-1, MPEG-2, VCD, SVCD, DVD and A/V split-capture formats -
Οκ, ευχαριστώ πολύ!
-
Ο χρήστης A-Viper7 έγραψε:
Ερώτηση:
Nokia 5800 ή LG GT505;
LG GT505.
Λιγότερα προβλήματα σε σχέση με το 5800 και
με πολύ καλή οθόνη αφής.
Απο ψηφιακή,αν έχει την ίδια με το δικό μου (LG Arena) το μόνο
θεματάκι που θα έχεις είναι οτι το βράδυ είναι επιεικώς μέτριες οι λήψεις.Απο video recording όμως
-
Ο χρήστης georgetz έγραψε:
με πολύ καλή οθόνη αφής.
Υποδεεστερη του 5800 και σε μεγεθος και σε αναλυση.
Περα απο γνωστα specs δεν μπορω να προτεινω κατι, δεν εχω δει το lg.
-
-
Ο χρήστης St.Devote έγραψε:
Δειτε το video ... το μελλον ειναι εδώTo μέλλον ποιου πράγματος ακριβώς;
-
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
πού μπορώ να νοικιάσω ατελώς το ελληνικό όφις 2007 ?
Το OpenOffice δεν σου κάνει;
-
Ο χρήστης iant έγραψε:
... καμια επαφη με το Office 07... Τζαμπα μεν, καμια σχεση ομως... προτιμας ακομα και να πληρωσεις το 07...
-
με πολύ καλή οθόνη αφής.
Υποδεεστερη του 5800 και σε μεγεθος και σε αναλυση.
Περα απο γνωστα specs δεν μπορω να προτεινω κατι, δεν εχω δει το lg.
Εννοώ ξεκάθαρα απόκριση και ευκολία χειρισμού (στο 5800 θέλει περισσότερη δύναμη κ
γενικά δεν έμεινα ευχαριστημένος.)Το Nokia έχει και 3.2 MP camera ενώ το LG ,5mpix.
-
Ο χρήστης corsair έγραψε:
... καμια επαφη με το Office 07... Τζαμπα μεν, καμια σχεση ομως... προτιμας ακομα και να πληρωσεις το 07...
Μετα απο ενα μηνα στο OpenOffice, δινεις μετρητα ακομα και για το Office 4.x
Περί Η/Υ (+ ηλεκτρ. gadgets και νέας τεχνολογίας) [#16]