-
Ήρθε λοιπόν η ώρα της επιδότησης! Η Cosmote μου δίνει για τους δύο αριθμούς μου 205 ευρώ επιδότηση και βγαίνει το 16άρι 3GS €364...έχω τώρα το 3G...να πάρω το 3GS, αξίζει ή πεταμένα λεφτά?
Υποθέτω ότι θα το πουλήσω το 3G καμιά 200άρια ευρά...
-
«Μαύρη οθόνη του θανάτου» πλήττει χρήστες των Windows
*Η Microsoft εξετάζει αναφορές για περιπτώσεις χρηστών που εγκατέστησαν τις τελευταίες ενημερώσεις ασφάλειας για διάφορες εκδόσεις των Windows και κλειδώθηκαν έξω από τους υπολογιστές τους λόγω της «μαύρης οθόνης του θανάτου» -το μόνο που βλέπουν είναι μια μαύρη επιφάνεια εργασίας.Η εταιρεία παραδέχεται ότι οι αναφορές «δεν ταιριάζουν με οποιοδήποτε γνωστό πρόβλημα», ωστόσο υπόσχεται ότι «όταν ολοκληρωθεί η έρευνα, θα προσφέρουμε λεπτομερή καθοδήγηση για την πρόληψη και την αντιμετώπιση των προβλημάτων».
H «μαύρη οθόνη του θανάτου» (κατ' αντιστοιχία με τη διαβόητη «μπλε οθόνη του θανάτου», που εμφανιζόταν όταν «κολλούσαν» τα Windows Me) αφορά τις εκδόσεις ΝΤ, XP, Vista και Windows 7...............*
http://www.in.gr/news/article.asp?lngEn ... gDtrID=252 -
Έλα ρε συ! Αφου αυτά ειναι τα καλύτερα παραθύρια που έχουν βγει ποτε!
-
Ειναι φυμε!!!
-
Εμπριμέ είναι απο τις πολλές μπουνιές που θα φάνε
-
Εκτυπωτής Epson. Μου ανάβει λαμπάκι ότι θέλω μελάνι. Απ ότι βλέπω μέσα έχει 4 κουτάκια σαν καρτούλες. Μαύρο, κίτρινο, κόκκινο και μπλέ. Κόστος καινούγιων? Κόστος απλά να τα ξαναγεμίσω? Ξέρει κανείς?
-
Ο χρήστης Megane98hp έγραψε:
Εκτυπωτής Epson. Μου ανάβει λαμπάκι ότι θέλω μελάνι. Απ ότι βλέπω μέσα έχει 4 κουτάκια σαν καρτούλες. Μαύρο, κίτρινο, κόκκινο και μπλέ. Κόστος καινούγιων? Κόστος απλά να τα ξαναγεμίσω? Ξέρει κανείς?μοντέλο?
όλα σου έχουν τελειώσει? το πρόγραμμα που σου δείχνει τη στάθμη σε ποιο χρώμα δείχνει χαμηλό?
αν είναι καινούριος και καλός ο εκτυπωτής καλύτερα να πάρεις αυθεντικά μελάνια -
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
Εκτυπωτής Epson. Μου ανάβει λαμπάκι ότι θέλω μελάνι. Απ ότι βλέπω μέσα έχει 4 κουτάκια σαν καρτούλες. Μαύρο, κίτρινο, κόκκινο και μπλέ. Κόστος καινούγιων? Κόστος απλά να τα ξαναγεμίσω? Ξέρει κανείς?
μοντέλο?
όλα σου έχουν τελειώσει? το πρόγραμμα που σου δείχνει τη στάθμη σε ποιο χρώμα δείχνει χαμηλό?
αν είναι καινούριος και καλός ο εκτυπωτής καλύτερα να πάρεις αυθεντικά μελάνιαΈνα χρόνο τον έχω. Μοντέλο είπες? STYSUS SX205 γράφει πάνω, αυτο είναι? Δε ξέρω αν έχουν τελειώσει όλα. Ένα λαμπάκι υπάρχει όλο κι όλο για το μελάνι και αναβωσβήνει.
-
Εκτυπωτής Epson. Μου ανάβει λαμπάκι ότι θέλω μελάνι. Απ ότι βλέπω μέσα έχει 4 κουτάκια σαν καρτούλες. Μαύρο, κίτρινο, κόκκινο και μπλέ. Κόστος καινούγιων? Κόστος απλά να τα ξαναγεμίσω? Ξέρει κανείς?Γενικώς απέφευγε το ξαναγέμισμα. Γίνεται ΠΑΝΤΑ χάλια δουλειά...σχεδόν πάντα ανοίγουν τα μελάνια και καταστρέφεται ο εκτυπωτής. Δίνε για νέα αναλώσιμα καλύτερα.
Δε ξέρω ποιον έχεις και πιο μελάνι σου έχει τελειώσει...ψάξε να βρεις στο skroutz.gr τιμές.
-
Μηπως ειναι Stylus?
-
μοντέλο?
αν είναι καινούριος και καλός ο εκτυπωτής καλύτερα να πάρεις αυθεντικά μελάνιαΈνα χρόνο τον έχω. Μοντέλο είπες? STYSUS SX205 γράφει πάνω, αυτο είναι? Δε ξέρω αν έχουν τελειώσει όλα. Ένα λαμπάκι υπάρχει όλο κι όλο για το μελάνι και αναβωσβήνει.
' Συνιστώμενες φύσιγγες μελάνης*
Για καλύτερα αποτελέσματα, χρησιμοποιείτε πάντα αυθεντική μελάνη EpsonΜαύρο T0711
Κυανό T0712
Πορφυρό T0713
Κίτρινο T0714 'Source: http://www.epson.gr/internetLive/dctm/c ... .inter.jsp
9.50 το μαύρο και περίπου 8.50 το κάθε έγχρωμο.
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Μηπως ειναι Stylus?ΝΑΙ
Έκανα αναζήτηση μελάνι για stylus sx 205 και μπήκα στο E market. Βάζει τα μελάνια που είναι στη φωτό αλλα δε ξέρω κατάλαβα καλά? Τα επαναγεμισόμενα κάνουν 25 ευρώ? Το ένα κουτάκι ή και τα 4?
-
Μηπως ειναι Stylus?
ΝΑΙ
Έκανα αναζήτηση μελάνι για stylus sx 205 και μπήκα στο E market. Βάζει τα μελάνια που είναι στη φωτό αλλα δε ξέρω κατάλαβα καλά? Τα επαναγεμισόμενα κάνουν 25 ευρώ? Το ένα κουτάκι ή και τα 4?
Σου απάντησα και παραπάνω βασικά...αλλά δε συμφέρει επαναγεμιζόμενα. Δεν είναι μεγάλο το κόστος των αυθεντικών.
-
Ο χρήστης Nikos120i έγραψε:
Μηπως ειναι Stylus?
ΝΑΙ
Σου απάντησα και παραπάνω βασικά...αλλά δε συμφέρει επαναγεμιζόμενα. Δεν είναι μεγάλο το κόστος των αυθεντικών.
Ναι τό είδα. Σε ευχαριστώ για τη βοήθεια Νίκο όπως και τους άλλους 2 φίλους!!
-
Ο χρήστης htanso21 έγραψε:
Έλα ρε συ! Αφου αυτά ειναι τα καλύτερα παραθύρια που έχουν βγει ποτε!Εκαναν μαλακια στις ρυθμησεις ασφαλειας (Access Control Level), στο τελευταιο Security Patch, με αποτελεσμα να μη μπορουν να φορτωσουν καποια προγραμματα στη μνυμη του υπολογιστη.
Οσοι δεν προλαβαν να κανουν το update δεν εχουν κανενα προβλημα.Αν και η ιδια Microsoft ισχυριζεται οτι δεν φταιει αυτη αλλα καποιο malware
-
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
Δεν εχω καλο pc ρε και τωρα εχω το xp καβατζα.Δεν εχω εξωτερικο!Πλς χελπ!!!!
τι pc εχεις και θες να βαλεις xp μονο αυτο πες μου...
Τι pc να εχω ρε?5 χρονια πισι με 7 φορματ στη πλατη ο σκληρος.
-
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
Είπαμε...Windows 7 is here and it's not gonna have any of the problems that Vista had. Trust me!
Ρε αντε καπνισε να βγεις εκτος εγγυησης...
-
Τι λε ρε! Εδώ έχω κόψει και το τσάι.
-
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
Είπαμε...Windows 7 is here and it's not gonna have any of the problems that Vista had. Trust me!
Βρηκατε λυση στο προβληματακι του Snow Leopard που εσβηνε user files οποτε γουσταρε;;;
Περί Η/Υ (+ ηλεκτρ. gadgets και νέας τεχνολογίας) [#16]