-
... αξιζει το ipod nano ? .... γιατι με τα ίδια λεφτα μπορώ να πάρω 'παίχτη' από άλλη εταιρία και με πολλαπλάσιο χωρο αποθηκευσης ...
Ειναι θέμα μονο glamουργιάς ( λέμε τώρα ) ή ικανότητας Scrobbling στον LastFm ... ή πραγματικά ειναι ειναι τόσο καλό ?
Thnx mates ....
-
-
Ο χρήστης St.Devote έγραψε:
... αξιζει το ipod nano ? .... γιατι με τα ίδια λεφτα μπορώ να πάρω 'παίχτη' από άλλη εταιρία και με πολλαπλάσιο χωρο αποθηκευσης ...Ειναι θέμα μονο glamουργιάς ( λέμε τώρα ) ή ικανότητας Scrobbling στον LastFm ... ή πραγματικά ειναι ειναι τόσο καλό ?
Thnx mates ....
cowon iAudio 9
(εγω αυτό θα έπαιρνα)
-
ικανότητας Scrobbling στον LastFm???
(μερικές φορές νιώθω πολύ γέρος εδώ μέσα) -
Ο χρήστης tazz έγραψε:
ικανότητας Scrobbling στον LastFm
???
(μερικές φορές νιώθω πολύ γέρος εδώ μέσα)είσαι
-
Ο χρήστης j.marr έγραψε:
???
To ξέρω. Απλώς καμιά φορά το ξεχνάω, και εσείς μου το υπενθυμίζετε.
-
Ο χρήστης tazz έγραψε:
???
Ξεχνας κιολας;
χιουμορακι
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
???
Ξεχνας κιολας;
χιουμορακι
Ουκ γαρ έρχεται μόνον, που λέμε κι εμείς στα ΚΑΠΗ.
ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΙ ΣΚΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ SCROBBLING???? #$^%#$@&%^&$
-
Ο χρήστης tazz έγραψε:
ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΙ ΣΚΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ SCROBBLING???? #$^%#$@&%^&$
όχι
να μάθεις να μη φωνάζεις παλιόγερε
-
... αξιζει το ipod nano ? .... γιατι με τα ίδια λεφτα μπορώ να πάρω 'παίχτη' από άλλη εταιρία και με πολλαπλάσιο χωρο αποθηκευσης ...Ειναι θέμα μονο glamουργιάς ( λέμε τώρα ) ή ικανότητας Scrobbling στον LastFm ... ή πραγματικά ειναι ειναι τόσο καλό ?
Thnx mates ....
oχι ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ. Πέταξα τσάμπα τα ευρώ μου.
-
2111070000
Από αυτό το τλφ με πήραν ενώ είχα κόψιμο.
Ευτυχώς τους έγραψα και συνέχισα αμέριμνος , γιατί θα τα είχα πάρει πολύ άσχημα.Το έβαλα στο google και διάβασα πράματα και θάματα.
-
... ευχαριστω ....
@ Ταζζ .... έχεις pm
-
... ευχαριστω ....@ Ταζζ .... έχεις pm
Thanks!
-
Μαγκες προβλημα.Θελω να κανω φορματ.Να βαλω απο τα vista xp.Αλλα εχω προβλημα.Δεν εχω που να περασω τα αρχεια τα παλια απο το vista.Απο το xp που ειχα κανει vista κατι ειχα κανει καταλαθος και σωθηκαν τα αρχεια στον ιδιο σκληρο.Μπορειτε να με καθοδηγησετε?
-
Thnx mates ....
Εγώ πήρα το νανο 3rd gen (το μόνο nano που ήταν τετράγωνο και όχι μακρόστενο) όταν είχε πρωτοβγεί πρίν 2 χρόνια. Εκείνη την περίοδο είχε τη μεγαλύτερη οθόνη σε σχέση με το μέγεθός του και τα 8gb ήταν καλή χωρητικότητα, οπότε παρα το οτι έκανε κάπου 230 ευρώ το αγόρασα.
Είναι το μόνο mp3 player που έχω κρατήσει τόσο πολύ καιρό. Όλα τα προηγούμενα που είχα τους ξεκόλαγε ή έσπαγε η υποδοχή του βύσματος των ακουστικών πάνω απο την πλακέτα και αχρηστεύονταν. Επίσης η μπαταρία παρά τη σχεδόν καθημερινή χρήση ακόμα κρατάει καλά. Στο cowon i5 που είχα η μπαταρία τα χε παίξει απο τον πρώτο χρόνο και με πατέντα την είχα αλλάξει με μπαταρία κινητού. Επίσης η οθόνη είναι πολύ ανθεκτική και δέν έχει κάνει γρατσουνιές. Στο cowon σου δίνανε ζελατίνες να βάζεις απο πάνω, εγώ που δέν τις χρησιμοποιόυσα είχε γεμίσει γρατσουνιές.
Τώρα στα κατά: Θέλει itunes για να συγχρονιστεί και σαν πρόγραμμα είναι ότι χειρότερο. Ευτυχώς υπάρχουν κάποια ανεξάρτητα προγράμματα όπως το sharepod ή το floola αλλά στα τελευταία ipod αυτά δέν δουλεύουν. Επίσης έχει ένα σωρο ηλίθιους περιορισμούς. Παίζει μόνο συγκεκριμένα φορμά ήχου και βίντεο, ενώ τα τραγούδια που του βάζεις δέν μπορείς μετά να τα αντιγράψεις απο το ipod πίσω στο pc.
Επίσης το χειριστήριο αφής είναι πολύ καλό αλλά δέν δουλεύει καλά αν τα χέρια είναι ιδρωμένα (σημαντικό αν πχ το χρησιμοποιείς στη γυμναστική).Σε γενικές γραμμές πιστεύω οτι όταν το πήρα πρίν δύο χρόνια ήταν το καλύτερο mp3 player σε αυτό το μέγεθος. Σήμερα μάλλον οι άλλοι κατασκευαστές έχουν καλύτερα και φτηνότερα προιόντα.
-
Ο χρήστης GiwrgosFocus έγραψε:
Μαγκες προβλημα.Θελω να κανω φορματ.Να βαλω απο τα vista xp.Αλλα εχω προβλημα.Δεν εχω που να περασω τα αρχεια τα παλια απο το vista.Απο το xp που ειχα κανει vista κατι ειχα κανει καταλαθος και σωθηκαν τα αρχεια στον ιδιο σκληρο.Μπορειτε να με καθοδηγησετε? -
Μαγκες προβλημα.Θελω να κανω φορματ.Να βαλω απο τα vista xp.Αλλα εχω προβλημα.Δεν εχω που να περασω τα αρχεια τα παλια απο το vista.Απο το xp που ειχα κανει vista κατι ειχα κανει καταλαθος και σωθηκαν τα αρχεια στον ιδιο σκληρο.Μπορειτε να με καθοδηγησετε?
πάρε εναν εξωτερικό σκληρό
και imo δεν αξίζει να πας στα XP πάνε στα 7 καλύτερα
-
Δεν εχω καλο pc ρε και τωρα εχω το xp καβατζα.Δεν εχω εξωτερικο!Πλς χελπ!!!!
-
Δεν εχω καλο pc ρε και τωρα εχω το xp καβατζα.Δεν εχω εξωτερικο!Πλς χελπ!!!!τι pc εχεις και θες να βαλεις xp μονο αυτο πες μου...
-
Δεν εχω καλο pc ρε και τωρα εχω το xp καβατζα.Δεν εχω εξωτερικο!Πλς χελπ!!!!Δισκακια dvd για την αντιγραφη τοτε.
Περί Η/Υ (+ ηλεκτρ. gadgets και νέας τεχνολογίας) [#16]