-
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
2 βλακείες έχω εντοπίσει. Η πρώτη είναι ότι τα 2 USB είναι πλέον δίπλα δίπλα, πράγμα που σημαίνει ότι αν θέλεις να βάλεις στο ένα κάτι πιο φαρδύ (το στικάκι της Huawei λόγου χάρη)... δεν χωράει τίποτα στο άλλο.Επίσης, το καινούργιο QuickTime X παρόλο που απέκτησε πολύ όμορφο interface, έχασε την δυνατότητα του να κάνει export τον ήχο από ένα βίντεο -πράγμα σημαντικό όταν θέλεις** να κατεβάσεις ένα τραγούδι από το youtube και να το κάψεις σε mp3 δισκάκι**. Ευτυχώς η apple συμπεριέλαβε και ένα copy του QuickTime 7 το οποίο όμως πρέπει να εγκαταστήσεις χειροκίνητα από το installation disk.** Τι ακριβώς σκεφτόντουσαν δεν μπορώ να φανταστώ**.
Καταπολέμηση της πειρατείας !
-
Επίσης, το καινούργιο QuickTime X παρόλο που απέκτησε πολύ όμορφο interface, έχασε την δυνατότητα του να κάνει export τον ήχο από ένα βίντεο -πράγμα σημαντικό όταν θέλεις να κατεβάσεις ένα τραγούδι από το youtube και να το κάψεις σε mp3 δισκάκι. Ευτυχώς η apple συμπεριέλαβε και ένα copy του QuickTime 7 το οποίο όμως πρέπει να εγκαταστήσεις χειροκίνητα από το installation disk. Τι ακριβώς σκεφτόντουσαν δεν μπορώ να φανταστώ.Με το videoget κατεβάζεις βίντεο απο όλα τα youtubοειδή site και τα μετατρέπεις και σε ότι μορφή θέλεις (και μπορείς να κάνεις extract μόνο τον ήχο).
-
2 βλακείες έχω εντοπίσει. Η πρώτη είναι ότι τα 2 USB είναι πλέον δίπλα δίπλα, πράγμα που σημαίνει ότι αν θέλεις να βάλεις στο ένα κάτι πιο φαρδύ (το στικάκι της Huawei λόγου χάρη)... δεν χωράει τίποτα στο άλλο.Αυτό το έχω πάθει και εγώ που τα usb είναι παράλληλα αν θέλω να συνδέσω κάτι που δεν έχει καλώδιο. Ευτυχώς υπάρχει η θύρα στο πληκτρολόγιο.
Καταπολέμηση της πειρατείας !
Ίσως και το τελευταίο πράγμα που την νοιάζει την apple...
Με το videoget κατεβάζεις βίντεο απο όλα τα youtubοειδή site και τα μετατρέπεις και σε ότι μορφή θέλεις (και μπορείς να κάνεις extract μόνο τον ήχο).
Μέχρι τώρα τα βίντεο τα κατέβαζες με τον safari πολύ απλά και μετά έκανες extract τον ήχο από αυτό με τον quicktime. Δεν χρειαζόσουν άλλο πρόγραμμα
-
Δοκιμάζοντας το chrome σαν browser διαπίστωσα ότι, όσον αφορά στα ποσταρίσματα σε φορουμ, κάνει ελληνικό spell check χρησιμοποιόντας το λεξικό του word.μπορεί να γίνει το ίδιο σε άλλους browser και κυρίως στο firefox (και πως);
-
Στον ΦΦ υπαρχει το https://addons.mozilla.org/el/firefox/a ... 9?src=reco
-
-
Εχει φτιάξει κανείς καμιά λειτουργική έκδοση παραθυριών εξ-πι με nlite όσο πιο κόμπακτ γίνεται ; 'Η έστω κάποιο λινκ με πμ ;
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Στον ΦΦ υπαρχει το https://addons.mozilla.org/el/firefox/a ... 9?src=recoΝαι, αλλά στον δικό μας είναι έτοιμο-περασμένο. Μην ξαναρχίσω τα ίδια...
-
Έχει κανεις τον WD HD TV Media Player; Σκεφτόμουν να τον πάρω να τον συνδεσω στην τηλεοραση με HDMI κι επειδή συνδεται με τη σειρα του με εξ. σκληρούς να βλεπεις ότι HD θέλεις, αλλά το θέμα είναι ότι δεν υποστηριζει αποκωδιοποιηση DTS οπότε εάν δεν το κάνει η τηλεοραση ή θες αποκ/τη μέσω του ενισχυτή ή μετατροπή του αρχειου dts σε AC3
-
Ο χρήστης famas έγραψε:
Έχει κανεις τον WD HD TV Media Player; Σκεφτόμουν να τον πάρω να τον συνδεσω στην τηλεοραση με HDMI κι επειδή συνδεται με τη σειρα του με εξ. σκληρούς να βλεπεις ότι HD θέλεις, αλλά το θέμα είναι ότι δεν υποστηριζει αποκωδιοποιηση DTS οπότε εάν δεν το κάνει η τηλεοραση ή θες αποκ/τη μέσω του ενισχυτή ή μετατροπή του αρχειου dts σε AC3Πάρε ένα NMT, π.χ. ένα Egreat από το e-shop.τζι-αρ. Έχει dts decoding αλλά και δίκτυο για να μην ασχολείσαι με το να πας τους σκληρούς δίσκους πέρα-δώθε.
-
Θενκς, αλλά ο WD έχει 75 ευρωπουλάκια, οπότε.....
-
με γεια Χρηστο!!!!!!!
ωραιο το Μακ...
πηρες και το καλο με την dedicated....
-
Ευχαριστώ.
Τι χρειάζεται η μπαταρία τώρα στην αρχή; Μερικούς κύκλους πλήρους φόρτισης/αποφόρτισης, ή δεν θυμάμαι καλά; Πρώτη φόρτιση πάντως έμεινε στο ρεύμα κανένα 18ωρο γιατί ξέχασα να το βγάλω από την πρίζα όταν πήγα για ύπνο.
-
Ο χρήστης famas έγραψε:
Θενκς, αλλά ο WD έχει 75 ευρωπουλάκια, οπότε.....Αυτό ακριβώς υποστηρίζω, αξίζει το κάτι τις παραπάνω ένας networked media player.
Επίσης το Expansys έχει αντίστοιχο player με δίκτυο, μόνο με 61 λίρες. Δεν το έχω δοκιμάσει, αλλά φαίνεται να έχει ενδιαφέροντα χαρακτηριστικά παρόμοια με τα NMT.
-
Ευχαριστώ.Τι χρειάζεται η μπαταρία τώρα στην αρχή; Μερικούς κύκλους πλήρους φόρτισης/αποφόρτισης, ή δεν θυμάμαι καλά; Πρώτη φόρτιση πάντως έμεινε στο ρεύμα κανένα 18ωρο γιατί ξέχασα να το βγάλω από την πρίζα όταν πήγα για ύπνο.
Ένας κύκλος φόρτισης/αποφόρτισης για να καλιμπραριστεί σωστά και να σου δίνει ακριβή ένδειξη για τη διάρκεια ζωής αρκεί. Αν το έχεις συνέχεια στο ρεύμα, μια φορά το μήνα καλό είναι να την καλιμπράρεις, σύμφωνα με αυτόν τον οδηγό: http://support.apple.com/kb/HT1490
-
Ο χρήστης StavrosG έγραψε:
σήκώθηκα σήμερα το πρωί και άνοιξα το mail μου, στη hotmail.
Είδα γύρω στα 30 mail notification failures, τα οποία δεν είχα στείλει εγώ φυσικά. από κάποιους άγνωστους προς εμένα χρήστες...
άλλαξα κωδικό στο mail account, και μετά από 10 λεπτά έλαβα ένα ακόμη νέο mail notification failure... έχει κανείς από εσάς ιδέα τί συμβαίνει?Δε χρειάζεται να απέκτησε πρόσβαση στο λογαριασμό σου ο επίδοξος spammer. Όταν επικοινωνείς με έναν mail server μπορείς να βάλεις ο,τι θέλεις στο From: και στην προκειμένη περίπτωση έτυχε ο άτυχος να ήσουν εσύ.
ευχαριστώ για την απάντηση.
δηλαδή τώρα μπορεί να συνεχιστεί αυτό στο μέλλον? -
Ο χρήστης PeterPan έγραψε:
σήκώθηκα σήμερα το πρωί και άνοιξα το mail μου, στη hotmail.
Είδα γύρω στα 30 mail notification failures, τα οποία δεν είχα στείλει εγώ φυσικά. από κάποιους άγνωστους προς εμένα χρήστες...
άλλαξα κωδικό στο mail account, και μετά από 10 λεπτά έλαβα ένα ακόμη νέο mail notification failure... έχει κανείς από εσάς ιδέα τί συμβαίνει?Δε χρειάζεται να απέκτησε πρόσβαση στο λογαριασμό σου ο επίδοξος spammer. Όταν επικοινωνείς με έναν mail server μπορείς να βάλεις ο,τι θέλεις στο From: και στην προκειμένη περίπτωση έτυχε ο άτυχος να ήσουν εσύ.
ευχαριστώ για την απάντηση.
δηλαδή τώρα μπορεί να συνεχιστεί αυτό στο μέλλον?Τώρα όχι, αλλά μπορεί να ξαναεπιλεγεί η διεύθυνση σου στο μέλλον.
-
Ο χρήστης tazz έγραψε:
Ένας κύκλος φόρτισης/αποφόρτισης για να καλιμπραριστεί σωστά και να σου δίνει ακριβή ένδειξη για τη διάρκεια ζωής αρκεί. Αν το έχεις συνέχεια στο ρεύμα, μια φορά το μήνα καλό είναι να την καλιμπράρεις, σύμφωνα με αυτόν τον οδηγό: http://support.apple.com/kb/HT1490Ευχαριστώ
-
εγω τσιμπησα ενα Apple Care για το δικο μου απο το ebay...
ελπιζω να μην εχω καμμια δυσαρεστη εκπληξη....
ο πωλητης εχει 7000feedbacks....
και ειναι registered απο το 2003...
-
Ο χρήστης pik. έγραψε:
εγω τσιμπησα ενα Apple Care για το δικο μου απο το ebay...ελπιζω να μην εχω καμμια δυσαρεστη εκπληξη....
ο πωλητης εχει 7000feedbacks....
και ειναι registered απο το 2003...
Τελικα ο αντιπροσωπος στην Ελλαδα τα δεχεται τα (πανακριβα) care pack? Γιατι καποτε δεν αναγνωριζε τιποτα...
Περί Η/Υ (+ ηλεκτρ. gadgets και νέας τεχνολογίας) [#16]