-
Μια πρακτικη -προχειρη- λυση για το θεμα των κωδικων ειναι να εξαρταται απο το καθε site (ονομα, url κοκ) βαση συνδυασμων.
-
Ο χρήστης Archi έγραψε:
Υπάρχει κάποιο σύστημα για ασφαλή και οργανωμένη φύλαξη κωδικών. Εσείς πως οργανώνετε τους δικούς σας κωδικούς; Το μπλοκάκι έχει θέση στην εποχή της πληροφορικής;KeePass Password Safe
Το χρησιμοποιώ χρόνια χωρίς προβλήματα. Είναι open source και ασφαλές. -
Για τους κωδικούς χρησιμοποιώ password protected MS Word document.
-
αν μιλαμε για χρεωστικη καρτα και πληρωμη μεσω paypal κτλ ειναι μικρο το ρισκο,παντως
-
Να σας πω...επειδή θέλω να πάρω ένα Blu-ray player και λέω να πάρω κατευθείαν το PS3...το slim πόσο το βρίσκω???
-
-
Yep,αυτο ειναι το καινουργιο layout του skroutz
-
Ο χρήστης Alexel έγραψε:
Για τους κωδικούς χρησιμοποιώ password protected MS Word document.Κακώς! Κάκιστα!! Να φροντίσεις να μη πέσει το αρχείο στα χέρια κανενός...
-
Σας παρακαλώ μια ιδέα
Ιδού: http://www.plaisio.gr/Laptop-Netbook-GP ... 0B-382.htm
Πώς σας φαίνεται;;
Θέλω βασικά να είναι οπωσδήποτε 11.6 ίντσες, όχι μικρότερο
Και η ερώτηση κρίσης: tv card παίρνει; Ή τέλος πάντων κάποιον τρόπο να βλέπω τηλεόραση (χωρίς ίντερνετ )
Μερσίιιι
-
κωδικός 4τφ: 4τφ123456
κωδικος facebook: fac123456
κωδικός google: goo123456διαφορετικός κωδικός παντού αλλά τους ξέρεις όλους απ έξω.
-
Έχουμε και κωδικούς από διάφορα υπουργεία- επιδοτήσεις, ΙΚΑ υψηλής ασφαλείας κ'καλά που θέλουν +κεφαλαίο +σημείο στίξης + ειδικό χαρακτήρα οπότε προκύπτει κάτι σαν: passA1.!
-
Ο χρήστης tazz έγραψε:
Καταραμένη μπίλια του mighty mouse
Μη μασάς. Πίεση σε βρεγμένο χαρτάκι θέλει, και γίνεται σαν καινούργια.
Ένα αποτυχημένο design το mighty mouse με πάρα πολλά παράπονα από τους χρήστες. Είμαι περίεργος να δω πως θα τα πάει το καινούργιο.
BTW, με την χρήση που κάνω εγώ, η αυτονομία του MBP είναι περίπου 5 ώρες, καμία σχέση με τις 7 που διαφημίζει η apple, αλλά και καμία σχέση με τις 2-2,5 του παλιού μου με φρέσκια μπαταρία. Όχι και άσχημα, αλλά πραγματικά η μέρα που τα laptops θα κρατάνε μια ολόκληρη μέρα δεν θα έρθει a moment too soon.
Αυτό που πραγματικά τρώει την μπαταρία σαν τρελό είναι είναι οι σελίδες με flash. Αν του κάνεις χρήση κυρίως για δουλειές γραφείου, θα δεις τη διάρκεια ζωής να ανεβαίνει. Βέβαια, και οι διαφημιζόμενες 7 ώρες της apple μπορούν να γίνουν πραγματικότητα, με μερικά απλά βήματα (π.χ. απενεργοποίηση του wi-fi και του bluetooth, μείωση της φωτεινότητας της οθόνης στη μία μπάρα, απενεργοποίηση του φωτισμού στο πληκτρολόγιο κ.λπ. )
Όσο για το magic mouse, πιστεύω ότι θα τα πάει καλύτερα, γιατί απουσιάζουν τα κινούμενα μέρη. Αν και το mighty mouse μια χαρά μου άρεσε, παρόλο που α) τρώει τις μπαταρίες πολύ γρήγορα και β) βρωμίζει πανεύκολα η μπίλια. Επειδή όμως ποτέ δεν ήμουν fan των υπερ-εργονομικών ποντικιών τύπου logitech, το βολεύτηκα.
Έχω το ενσύρματο πάντως οπότε είμαι τζιτζί από θέμα μπαταρίες.
Αλλά αυτό, βρωμίζει εύκολα. Με το ειδικό πανάκι ανάποδα τρίβω την μπίλια και όλα καλά. Αλλά είναι εκνευριστικό. Πολύ εκνευριστικό -
Αυτό είναι το θέμα. Ένα επιτυχημένο προϊόν δεν πρέπει να προκαλεί εκνευρισμό. Δεν πρέπει καν να συνειδητοποιείς ότι υπάρχει ανάμεσα σε εσένα και αυτό που θέλεις να κάνεις. Σε γενικές γραμμές η apple το καταφέρνει σε πολύ μεγαλύτερο βαθμό από τους ανταγωνιστές της.
-
Μα ουσιαστικά είναι το μόνο πράγμα που μου την δίνει στο όλο πακέτο. Η μπίλια του ποντικιού και ότι το imac μετά απο ώρα βαράει τρελές θερμοκρασίες σε όλο το πλάινό και πίσω του μέρος.
-
Ο χρήστης ddl449 έγραψε:
Μα ουσιαστικά είναι το μόνο πράγμα που μου την δίνει στο όλο πακέτο. Η μπίλια του ποντικιού και ότι το imac μετά απο ώρα βαράει τρελές θερμοκρασίες σε όλο το πλάινό και πίσω του μέρος.χειμώνας έρχεται θα το χρησιμοποιείς και για θερμάστρα
που το πρόβλημα
-
Δίκιο έχεις
-
Ο χρήστης j.marr έγραψε:
Μα ουσιαστικά είναι το μόνο πράγμα που μου την δίνει στο όλο πακέτο. Η μπίλια του ποντικιού και ότι το imac μετά απο ώρα βαράει τρελές θερμοκρασίες σε όλο το πλάινό και πίσω του μέρος.
χειμώνας έρχεται θα το χρησιμοποιείς και για θερμάστρα
που το πρόβλημα
-
BTW, βρήκα αντικαταστάτη για το SafariBlock.
Είναι το GlimmerBlocker και μου πήρε μερικές μέρες μέχρι να καταλάβω πως δουλεύει (gaougalos mode).
-
Αν κάποιος έχει ή γνωρίζει πού μπορώ να βρω την παλιά πολυτονική γραμματοσειρά MGPolAplaM (αυτήν τη συγκεκριμένη), θα το εκτιμούσα δεόντως.
Έχω κάτι παλιά έγγραφα γραμμένα μ' αυτήν, και επειδή τότε δεν μπορούσες να έχεις ελληνικό πολυτονικό ως διάταξη πληκτρολογίου, οι ειδικοί χαρακτήρες εισάγονταν ως 'σύμβολα' στο word. Το αποτέλεσμα είναι ότι χωρίς τη συγκεκριμένη γραμματοσειρά τα έγγραφα είναι άχρηστα...
Η ειρωνεία είναι ότι είχα ένα CD με άπειρες γραμματοσειρές και προγράμματα της δεκαετίας του 90 αλλά το πέταξα πιστεύοντας ότι δεν πρόκειται ποτέ να μου ξαναχρειαστεί
-
Ο χρήστης ArrowsFA1 έγραψε:
Αν κάποιος έχει ή γνωρίζει πού μπορώ να βρω την παλιά πολυτονική γραμματοσειρά MGPolAplaM (αυτήν τη συγκεκριμένη), θα το εκτιμούσα δεόντως.Έχω κάτι παλιά έγγραφα γραμμένα μ' αυτήν, και επειδή τότε δεν μπορούσες να έχεις ελληνικό πολυτονικό ως διάταξη πληκτρολογίου, οι ειδικοί χαρακτήρες εισάγονταν ως 'σύμβολα' στο word. Το αποτέλεσμα είναι ότι χωρίς τη συγκεκριμένη γραμματοσειρά τα έγγραφα είναι άχρηστα...
Η ειρωνεία είναι ότι είχα ένα CD με άπειρες γραμματοσειρές και προγράμματα της δεκαετίας του 90 αλλά το πέταξα πιστεύοντας ότι δεν πρόκειται ποτέ να μου ξαναχρειαστεί
Δεν έχω τη παραμικρή ιδέα του τι γράφει στο site, αλλά δοκίμασε αυτό:
http://www.coreander.de/makros/makros.htm
4ο αρχείο.
Περί Η/Υ (+ ηλεκτρ. gadgets και νέας τεχνολογίας) [#16]