-
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
Πως πιστοποιειται οτι εισαι φοιτητης για να μην κλειδωνουν;Όσο έχεις λογαριασμό email (χχχ@auth.gr) θεωρείσαι φοιτητής από το σύστημα οπότε δεν κλειδώνουν. Νομίζω σταματάς να έχεις αυτό το προνόμιο όταν φτάσεις ν+2 χρόνια. Όπως με το πάσο.
Πέρα από λειτουργικά συστήματα της μικροσόφτ (Me,XP,Vista ,7 μέχρι και 98 είδα!) έχει και άλλα προγράμματα της ίδιας εταιρίας ή όχι π.χ. το StarOffice της Sun (σαν το Office της μικροσοφτ), Matlab κ.α.Τώρα ποιός τα πληρώνει και γιατί δεν ξέρω. Το θεωρώ πάντως καλό όταν μιλάμε για δωρεάν παιδεία (που στην ουσία δεν είναι), να σου παρέχουν εργαλεία που θα σε βοηθήσουν στις σπουδές σου. Άλλωστε όλα τα προγράμματα είναι εκπαιδευτικής - productivity φύσεως, δεν έχει τίποτα σε παιχνίδια ή entairtainment.
Ας μοίραζαν Linux και Openoffice θα μου πεις... -
Και τι θα γινει με εμας τους αιωνιους φοιτητες ,θα μας πειτε εαν μπορουμε να κανουμε χρηση και πως;
-
Ο χρήστης Alexel έγραψε:
Τώρα ποιός τα πληρώνει και γιατί δεν ξέρω. Το θεωρώ πάντως καλό όταν μιλάμε για δωρεάν παιδεία (που στην ουσία δεν είναι), να σου παρέχουν εργαλεία που θα σε βοηθήσουν στις σπουδές σου. Άλλωστε όλα τα προγράμματα είναι εκπαιδευτικής - productivity φύσεως, δεν έχει τίποτα σε παιχνίδια ή entairtainment.
Ας μοίραζαν Linux και Openoffice θα μου πεις...Καλύτερα 'Ας μοίραζαν Linux και Openoffice' και τα λεφτά από τα licenses σε κάτι άλλο ...
-
υπάρχουν student editions ειδικά κ μόνο για τα σχολεία, με περιορισμένα στοιχεία μέσα, γι'αυτό και είναι πολύ πιο φθηνά και δεν επιβαρύνονται τα πανεπιστήμια κ τα σχολεία.
-
Ο χρήστης iant έγραψε:
Τώρα ποιός τα πληρώνει και γιατί δεν ξέρω. Το θεωρώ πάντως καλό όταν μιλάμε για δωρεάν παιδεία (που στην ουσία δεν είναι), να σου παρέχουν εργαλεία που θα σε βοηθήσουν στις σπουδές σου. Άλλωστε όλα τα προγράμματα είναι εκπαιδευτικής - productivity φύσεως, δεν έχει τίποτα σε παιχνίδια ή entairtainment.
Ας μοίραζαν Linux και Openoffice θα μου πεις...Καλύτερα 'Ας μοίραζαν Linux και Openoffice' και τα λεφτά από τα licenses σε κάτι άλλο ...
+1...
υπάρχουν προγράμματα που πραγματικά χρειάζεσαι τα αυθεντικά και κοστίζουν μιά περιουσία.
αλλά έπρεπε να τα φάει η μσοφτ
-
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
Και τι θα γινει με εμας τους αιωνιους φοιτητες ,θα μας πειτε εαν μπορουμε να κανουμε χρηση και πως;Αν δεν έχεις λογαριασμό @auth.gr, αυτόν που έπαιρνες από το Βιολογικό πιο παλιά (πλέον από την κεντρική βιβλιοθήκη), δεν μπορείς να κάνεις τπτ.
Είσαι υπερβολικά αιώνιος;
Αν έχεις κανένα ξαδελφάκι, ανηψάκι ή κάποιον φίλο που είναι στα πρώτα χρόνια των σπουδών σε σχολή του Α.Π.Θ. και δεν σκαμπάζει από υπολογιστές πολλά, μίλα του. -
Ολόφρεσκα iMac, MacBook, Magic Mouse και τηλεχειριστήριο, ανανεωμένο Mac Mini και Time Capsule.
-
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
Ολόφρεσκα iMac, MacBook, Magic Mouse και τηλεχειριστήριο, ανανεωμένο Mac Mini και Time Capsule.Μας σκότωσες μαθηματικέ...
Το ποντίκι μου αρέσει
-
Ο χρήστης ddl449 έγραψε:
Μας σκότωσες μαθηματικέ...Αγγλικά διδάσκω. Το ποντίκι μου αρέσει και εμένα, αλλά στα macbook/macbook pro τα touchpad είναι τόσο καλά που δεν θα το χρειαστείς ποτέ. ΠΟΤΕ όμως.
Τα iMac είναι υπέροχα, ειδικά το 27 πρέπει να είναι η απόλυτη εμπειρία για gamers. Τα MacBook δεν μου λένε κάτι, αλλά είναι φθηνά και πουλάνε καλά, οπότε...
Το Time Capsule θα το χτυπήσω σε κάποια στιγμή.
-
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
Όσοι φοιτητές (του Α.Π.Θ. τουλάχιστον) ενδιαφέρονται, μπορούν να κατεβάσουν τα Win 7 Proffesional από την 'διανομή λογισμικού' του web.itc.auth.gr.
Τα έβαλα και πάνε σφαίρααα.
Και δεν πληρώνω και είμαι και νόμιμοςΠως πιστοποιειται οτι εισαι φοιτητης για να μην κλειδωνουν;
Θα πρεπει πρωτα να παρεις εναν αριθμο ενεργοποιησης λογαριασμου απο τη γραμματεια της σχολης σου(εαν ειανι συμβεβλημενη κι εχει ηλεκτρονικη γραμματεια).Και μετα να ακολουθησεις μια τυποποιημενη διαδικασια ενεργοποιησης.Τουλ αυτο ισχυει για μας
ενδεχομενως να υπαρχει απλουστερη διαδικασια,οπως αυτη που ακολουθουνταν στην περιπτωση του 'internet για τους φοιτητες'
ενα τηλεφωνακι στη γραμματεια σου θα λυσει τις περισοτερες αποριες σου
-
ειδικά το 27 πρέπει να είναι η απόλυτη εμπειρία για gamers
και τι θα παιξεις?
-
Με ελάχιστη ταχύτητα επεξεργαστή τα 3GHz, ότι τραβάει η ψυχή σου.
-
Με ελάχιστη ταχύτητα επεξεργαστή τα 3GHz, ότι τραβάει η ψυχή σου.με ποιο λειτουργικό εννοεί ωρε
-
Windows 7, ή XP φαντάζομαι. Αν είσαι βιτσιόζος μπορείς να βάλεις και Vista.
-
Windows 7, ή XP φαντάζομαι. Αν είσαι βιτσιόζος μπορείς να βάλεις και Vista.α ετσι ok,θεωρησα οτι εννοουσες με mac os
-
Windows 7, ή XP φαντάζομαι. Αν είσαι βιτσιόζος μπορείς να βάλεις και Vista.δηλ. μας λές οτι δε φτάνει που θα πληρώσει για κάτι που δεν κάνει αυτό που θέλει να κάνει αλλα θα πληρώσει και παραπάνω για νεο λογισμικό
μάθημα Οικιακής Οικονομίας δεν είχατε τα παλιά τα χρόνια φανταζομαι
-
Αξίζουν τα 7;;; Τα έχω και γω από το πανεπιστήμιο και δεν τα έχω βάλει ακόμα γιατί η εμπειρία των Vista με έχει αποθαρρύνει (γι΄ αυτό και έκανα downgrade σε XP). Επίσης μου τη σπάει που χρειάζεται να κάνω format για να τα βάλω (αν δεν κάνω λάθος) και έκανα ξανά πριν από κανα μήνα.
-
Windows 7, ή XP φαντάζομαι. Αν είσαι βιτσιόζος μπορείς να βάλεις και Vista.Δηλαδή δεν γλυτώνεις τα €€€ για την MS!!!
-
Αγγλικά διδάσκω. Το ποντίκι μου αρέσει και εμένα, αλλά στα macbook/macbook pro τα touchpad είναι τόσο καλά που δεν θα το χρειαστείς ποτέ. ΠΟΤΕ όμως.Τα iMac είναι υπέροχα, ειδικά το 27 πρέπει να είναι η απόλυτη εμπειρία για gamers. Τα MacBook δεν μου λένε κάτι, αλλά είναι φθηνά και πουλάνε καλά, οπότε...
Το Time Capsule θα το χτυπήσω σε κάποια στιγμή.
Γιατί μου είχε κολλήσει η ιδέα ότι ήσουν μαθηματικός.. (όχι ότι αντιλέγω πως δεν είσαι αγγλικων )
Θα συμφωνήσω σχεδόν σε όλα. Το imac (27) θα το θελα ευχαρίστως είδικά που έχει μεγαλύτερη ανάλυση αλλά δεν θα χωράει στο γραφείο μου Ήδη σκέφτομαι να πάρω wallmount για το 24άρι μου για να κερδίσω χώρο.
Το time capsule έχει πάνω του μοντεμ;
ΥΓ: Η blizzard βγάζει παιχνίδια για mac os και τρέχουν πολύ καλύτερα απ' ότι σε windows.
-
Το Time Capsule είναι ασύρματο router + σκληρός δίσκος για το Time Machine.
Περί Η/Υ (+ ηλεκτρ. gadgets και νέας τεχνολογίας) [#16]