-
Ο χρήστης corsair έγραψε:
Σε ενα MSI Wind βαλαμε τα Home Premium και πεταει το νετμπουκ!
Απεκτισε κοντα στο μισαωρο~τρια τεταρτα (το τσεκαρω ακομα) επιπλεον χρονο μπαταριας απ οτι με ΧΡ.
Στο ΗΡ DV5 εχω τα Ultimate.Κοιτα να δεις.... κανεις ως τωρα στο MSI WIND με τα 7 δεν ειδε βελτιωση! Τα ειχα βάλει στο δικο μου και μου εκοψαν απο τις 5 ωρες σε 3,5 ωρες την αυτονομια. Τσεκαρισε στο MSI WIND forum... είναι γνωστο θέμα. Μαλλον χρειαζεται driver το ACPI γιατι στην παρουσα φαση δεν συνεργαζετε σωστα με αποτελεσμα να καιει πολυ. Πιστευω η MSI θα δωσει μια λυση...
Σε ολα τα αλλα φορητα παντως εχει αναφερθει οντως σημαντικη βελτιωση μπαταριας!
Κατα τα αλλα οντως τα 7 τρέχουν εξαιρετικα στο netbook... μην πω καλυτερα και απο XP...
Δεν καταλαβες....
Απο κει που δουλευε με τα ΧΡ 1:45' με τα ΧΡ, τωρα που εχει τα 7αρια ειναι 2:15'~2:20' -
Ο χρήστης Wagner669 έγραψε:
Απεκτισε κοντα στο μισαωρο~τρια τεταρτα (το τσεκαρω ακομα) επιπλεον χρονο μπαταριας απ οτι με ΧΡ.
Στο ΗΡ DV5 εχω τα Ultimate.Κοιτα να δεις.... κανεις ως τωρα στο MSI WIND με τα 7 δεν ειδε βελτιωση! Τα ειχα βάλει στο δικο μου και μου εκοψαν απο τις 5 ωρες σε 3,5 ωρες την αυτονομια. Τσεκαρισε στο MSI WIND forum... είναι γνωστο θέμα. Μαλλον χρειαζεται driver το ACPI γιατι στην παρουσα φαση δεν συνεργαζετε σωστα με αποτελεσμα να καιει πολυ. Πιστευω η MSI θα δωσει μια λυση...
Κατα τα αλλα οντως τα 7 τρέχουν εξαιρετικα στο netbook... μην πω καλυτερα και απο XP...
Δεν καταλαβες....
Απο κει που δουλευε με τα ΧΡ 1:45' με τα ΧΡ, τωρα που εχει τα 7αρια ειναι 2:15'~2:20'Εγω καταλαβα... δεν ξερω αμα θα σε κοιτανε περιεργα στο MSI forum. Εγω παντως σε κοιτω περιεργα (βλεπεις που πανε τα ματια δεξια-αριστερα?) γιατι ειμαι 1,5 ωρα κατω σε σχεση με τα XP!
Υποθέτω μιλαμε πάντα για RTM Win 7...
-
Ο χρήστης corsair έγραψε:
Δεν καταλαβες....
Απο κει που δουλευε με τα ΧΡ 1:45' με τα ΧΡ, τωρα που εχει τα 7αρια ειναι 2:15'~2:20'Εγω καταλαβα... δεν ξερω αμα θα σε κοιτανε περιεργα στο MSI forum. Εγω παντως σε κοιτω περιεργα (βλεπεις που πανε τα ματια δεξια-αριστερα?) γιατι ειμαι 1,5 ωρα κατω σε σχεση με τα XP!
Υποθέτω μιλαμε πάντα για RTM Win 7...
Τι να σε πω....
Δεν το λεω εγω, αλλα ο αδερφος μου, που το δουλευει.
Tα κατεβασα μεσω MSDN
Windows 7 Professional (x86) - DVD (English) -
Απορια :
Γινεται να αλλαξω κατι σε κωδικα html ωστε ενα link να ανοιγει σε ξεχωριστο tab ;
Υπαρχει δυνατοτητα; Αν οχι απο κωδικα, πως ; -
Ο χρήστης egobrain έγραψε:
Απορια :
Γινεται να αλλαξω κατι σε κωδικα html ωστε ενα link να ανοιγει σε ξεχωριστο tab ;
Υπαρχει δυνατοτητα; Αν οχι απο κωδικα, πως ;φυσικά και όχι, το θέμα με τα tabs κλπ είναι θέμα browers, δεν έχει αλλάξει το http protocol για να προσαρμοστεί σ'αυτά. είναι απλώς ένα feature των client
-
Μπορω να κανω κατι ωστε να ειναι clickable σε ολους ;
-
Από τότε που πήρα το mac το μόνο άλυτο πρόβλημα ήταν πως να συνδέσω το mail με τον λογαριασμό μου στο msn/hotmail/windows live (εγώ έχω @msn.com, είμαι από τους παλιούς ).
Σήμερα βρήκα την λύση:
(link) -
Μπορω να κανω κατι ωστε να ειναι clickable σε ολους ;τι θες να φτιάξεις ακριβώς?
στείλε πμ αν δε θες εδώ -
Ερωτηση....Στο speedtest.net , οταν προσπαθώ να τεστάρω μου προτείνει τον server στη Βουλγαρία με τον οποίο δείχνει ταχύτητα downloading 10,64 Μb με ping 88ms, ενω οταν τεστάρω με την Αθήνα μου μετράει 18,75 Mb με ping 26ms...!!
1ον Γιατί μου προτείνει της Σόφιας και....
2ον Ποιά τελικά απο τις δυο είναι η 'πραγματική' ταχύτητα...;;
Ευχαριστώ προκαταβολικά....
-
Ο χρήστης Spartan έγραψε:
Ερωτηση....Στο speedtest.net , οταν προσπαθώ να τεστάρω μου προτείνει τον server στη Βουλγαρία με τον οποίο δείχνει ταχύτητα downloading 10,64 Μb με ping 88ms, ενω οταν τεστάρω με την Αθήνα μου μετράει 18,75 Mb με ping 26ms...!!
Ευχαριστώ προκαταβολικά....- Συνήθως προτείνει τον πιο κοντινό server με βάση την ip σου. Ένας λόγος μπορεί να είναι ότι βρίσκεσαι κάπου στη βόρεια Ελλάδα και αν όχι, μπορεί αυτή τη στιγμή η ip σου να 'φαίνεται' ότι ανήκει κάπου βόρεια.
- Και οι δύο ταχύτητες 'πραγματικές' είναι. Οι ταχύτητες με τις οποίες κατεβάζεις κάτι είναι συνάρτηση πολλών πραγμάτων. Εκτός από τη δυνατότητα της γραμμής σου παίζει πχ ρόλο το upload του server, το αν 'κατεβάζουν' πολλά άτομα την ίδια στιγμή, η απόσταση, το ping κλπ.
Μπορείς να έχεις μια όσο γίνεται πιο αξιόπιστη εικόνα, για την μέγιστη ταχύτητα της σύνδεσής σου, κατεβάζοντας από κάποιον πανεπιστημιακό ίσως ftp server κοντά στην περιοχή σου, ένα σχετικά μεγάλο αρχείο.
-
Απορια :
Υπαρχει δυνατοτητα; Αν οχι απο κωδικα, πως ;[Same Window](http://www.4tforum.gr/phpBB3/) [New Window](http://www.4tforum.gr/phpBB3/)
-
κάποια πρόταση για μαθητικό netbook που προορίζεται για παιδί πρώτης γυμνασίου με σχετικά καλή γνώση Η/Υ??
-
http://www.plaisio.gr/product.aspx?cata ... F6BB5BC13F
http://www.plaisio.gr/product.aspx?cata ... F6BB5BC13F
http://www.plaisio.gr/product.aspx?cata ... F6BB5BC13F -
Ο χρήστης v@silis έγραψε:
κάποια πρόταση για μαθητικό netbook που προορίζεται για παιδί πρώτης γυμνασίου με σχετικά καλή γνώση Η/Υ?? -
Ο χρήστης fog έγραψε:
Ευχαριστώ προκαταβολικά....- Συνήθως προτείνει τον πιο κοντινό server με βάση την ip σου. Ένας λόγος μπορεί να είναι ότι βρίσκεσαι κάπου στη βόρεια Ελλάδα και αν όχι, μπορεί αυτή τη στιγμή η ip σου να 'φαίνεται' ότι ανήκει κάπου βόρεια.Σωστα..!! Λάρισα είμαι και με δείχνει 200 μίλια απο Αθήνα και 100 απο Σόφια...
- Και οι δύο ταχύτητες 'πραγματικές' είναι. Οι ταχύτητες με τις οποίες κατεβάζεις κάτι είναι συνάρτηση πολλών πραγμάτων. Εκτός από τη δυνατότητα της γραμμής σου παίζει πχ ρόλο το upload του server, το αν 'κατεβάζουν' πολλά άτομα την ίδια στιγμή, η απόσταση, το ping κλπ. Ναι, αλλα το θέμα είναι απο ποιον server εξυπηρετούμαι εγω...;;
Μπορείς να έχεις μια όσο γίνεται πιο αξιόπιστη εικόνα, για την μέγιστη ταχύτητα της σύνδεσής σου, κατεβάζοντας από κάποιον πανεπιστημιακό ίσως ftp server κοντά στην περιοχή σου, ένα σχετικά μεγάλο αρχείο.
-
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
Από τότε που πήρα το mac το μόνο άλυτο πρόβλημα ήταν πως να συνδέσω το mail με τον λογαριασμό μου στο msn/hotmail/windows live (εγώ έχω @msn.com, είμαι από τους παλιούς ).Σήμερα βρήκα την λύση:
(link)Thanks!
-
Ο χρήστης j.marr έγραψε:
Κάποια πρόταση για ebook reader; Το wifi όπου υπάρχει επιτρέπει σερφάρισμα ή είναι μόνο για downloading βιβλίων;
http://www.mobileread.com/ αυτό το site θα σου φανεί χρήσιμο
για το σερφάρισμα σε περιορίζει η οθόνη
Σ' ευχαριστώ.
Μάλλον θα περιμένω ακόμη λίγο. Το υπάρχων καθεστώς δεν με ικανοποιεί...
(Ίσως αν βγάλει κανένα άσσο ο στηβ από το μανίκι.)
-
Ήθελα όποιος ξέρει να μου προτείνει ένα πρόγραμμα με το οποίο θα μπορέσω να φτιάξω ένα menu για ένα επαγγελματικό cd. Δε θέλω κάτι εξειδικευμένο, θέλω απλά με το που θα βάζω το cd να ανοίγει ένα full screen παράθυρο όπου θα έχω ένα δικό μου background, κάποιες φωτογραφίες και 3-4 επιλογές που θα οδηγούν στο άνοιγμα κάποιου αρχείου pdf ή κάποιας σελίδας στο internet.
-
Τι OS έχεις;
Όλα τα mac έρχονται με προεγκατεστημένο το iDVD το οποίο κάνει αυτό που θέλεις και πολύ περισσότερα.
-
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
Τι OS έχεις;Όλα τα mac έρχονται με προεγκατεστημένο το iDVD το οποίο κάνει αυτό που θέλεις και πολύ περισσότερα.
Windows XP
Βασικά έψαξα λίγο και πρέπει να βρήκα κάποιο που να κάνει αυτό που θέλω... CDMenuPro λέγεται. Θα το δοκιμάσω και θα επανέλθω αν είναι...
Ευχαριστώ πολύ πάντως
Περί Η/Υ (+ ηλεκτρ. gadgets και νέας τεχνολογίας) [#16]