-
@redmonster
Δες και αυτό. http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.906477
Καλό φαίνεται. Περίμενε να βγάλει απόφαση το forum για την Fujitsu όμως. -
Ο χρήστης carfanatic έγραψε:
@redmonster
Καλό φαίνεται. Περίμενε να βγάλει απόφαση το forum για την Fujitsu όμως.boy μπήκε Ν1 στην λίστα...
τουμπανάκι , ομορφος , ελαφρυς και φουτζίτσου... τελική τιμή τα 400 είναι ε? -
-
αμα εχεις καποιον στην αμερικη παρε απο το Newegg.com σε αυτα τα λεφτα παιζουν θηρια
-
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
@redmonster
Καλό φαίνεται. Περίμενε να βγάλει απόφαση το forum για την Fujitsu όμως.boy μπήκε Ν1 στην λίστα...
τουμπανάκι , ομορφος , ελαφρυς και φουτζίτσου... τελική τιμή τα 400 είναι ε?Ναι. Δεν λέει κάτι αντίθετο. Αλλά δεν ξέρω για πόσο καιρό θα είναι. Κίνησου γρήγορα.
Εdit: Εδώ αναφέρει και 64bit win7!
-
Ο χρήστης carfanatic έγραψε:
@redmonster
Καλό φαίνεται. Περίμενε να βγάλει απόφαση το forum για την Fujitsu όμως.δεν αγοραζουμε fujitsu...
-
Αγοράζουμε Dell για την παροιμιώδη αξιοπιστία τους.
Μια χαρά είναι τα fujitsu.
-
Ο χρήστης popol@ros έγραψε:
@redmonster
Καλό φαίνεται. Περίμενε να βγάλει απόφαση το forum για την Fujitsu όμως.δεν αγοραζουμε fujitsu...
έχω προσωπική εμπειρία από fujitsu, acer, apple, turbo x ...
με σειρά χωρίς να παίζω παιχνίδια αλλά με πολλά σχεδιαστικά προγράμματα ...
fujitsu > apple > turbo x > acer ...
η πρώτη θέση θα πήγαινε και στο μακ αλλά λόγω τιμής πάει 2τερο... γενικά έχω πολύ καλή άποψη για τα f...
-
Να συμπληρώσω κι εγώ ότι τα Fujitsu τα έχω δουλέψει επαγγελματικά με Visual Studio και SQL Server σε μεγάλα project.
-
Αφού έχεις προσωπική άποψη τι το κουβεντιάζεις τότε? Ομάδα που κερδίζει δεν αλλάζει! Το χει πει και ο πολυνίκης Χιμένεθ!!
-
@ποπ
Γιατί ρε συ? -
Ο χρήστης stefan147 έγραψε:
Αφού έχεις προσωπική άποψη τι το κουβεντιάζεις τότε? Ομάδα που κερδίζει δεν αλλάζει! Το χει πει και ο πολυνίκης Χιμένεθ!!πέρα από την πλάκα με τα PCια έχω χάσει λίγο επαφή ... όλες οι απόψεις δεκτές...
με βλέπω να γίνομαι κίκιζας και να τρέχω στα πλαίσια για συμμετοχικά τεστ πλει χωρίς πωλητές ...
-
Ο χρήστης Ernani έγραψε:
Να συμπληρώσω κι εγώ ότι τα Fujitsu τα έχω δουλέψει επαγγελματικά με Visual Studio και SQL Server σε μεγάλα project.ρε πολιτικός μηχανικός δεν είσαι εσύ ???
που πήγαν οι προμετρήσεις σας??
-
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
Να συμπληρώσω κι εγώ ότι τα Fujitsu τα έχω δουλέψει επαγγελματικά με Visual Studio και SQL Server σε μεγάλα project.
ρε πολιτικός μηχανικός δεν είσαι εσύ ???
που πήγαν οι προμετρήσεις σας??
Δυστυχώς, αν και για ένα φεγγάρι δούλεψα επιτυχώς πάνω στη γεφυροποιία, δεν κατάφερα ν' αντέξω τις εξευτελιστικές συνθήκες εργασίας και ασχολήθηκα με την άλλη μου μεγάλη αγάπη. Θα ήθελα να κάνω κάτι που να τα συνδυάζει, αλλά πλέον είναι αργά.
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
Αν είσαι σιδεροφάγος-γκαντεμόσαυρος δεν σου φταίει η κάθε HopePray.
Για τα παλιά HP, δε φταίει ο Qsis.
Eγώ μάζεψα 2 HP φίλων + 1 το δικό μου συνολικής αξίας 4k€ για να καταφέρω να δουλεύει το ένα .
Τα δύο μου τα χάρισαν, για πέταμα ήταν.Είμαι σιδεροφάγος που ο σκληρός μου δουλεύει συνέχεια κοντά στους 60 και πλέον χάλασε και 2ος, είμαι σιδεροφάγος που οι πυκνωτές και η πλακέτα του τροφοδοτικού είναι φτιαγμένα από πλαστελίνη
Έχω hw διπλάσιων + ετών που δουλεύει ακόμα τέλεια γιατί πολύ αλλά είναι ποιοτικό..
Αλλά μέσα στο hp ακόμα και ποιοτικά πράγματα διαλύονται
@cabala
Δεν είχα πάρει χαμπάρι ότι έφτασαν τόσο γρήγορα οι liano (που ουσιαστικά δεν έχουν φτάσει ακόμα, αρα i3 )Sent from my LG-P500
Να υποστηριξω κ εγω τον qsi μιας και εχω γραψει κ δω μεσα για τις θερμοκρασιες του hp μου που ειναι και απο τα σχετικα καινουρια μοντελα.Kαι να πω οτι απο ποιοτητα κατασκευης λενε τιποτα,αλλα κ εκει σκατα ειναι.Οχι στην hp κ απο μενα λοιπον
-
Να υποθέσω πως όλα τα Ιταλικά χαλάνε επίσης;
-
Δεν το πηγα εκει αλλα οκ.Οταν δινεις 900 ευρω για ενα μηχανημα και σου ανεβαζει 100αρες και οπου εχει φινιρισμα σε στυλ αλουμινιου να γινεται χαλια σα να σκουριαζει.Αυτη τη στιγμη εχω μονο τον chrome ανοιχτο και εχω 75 βαθμους στην μητρικη και 64 στον επεξεργαστη.Δεν ειναι λογικα νουμερα αυτα
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Να υποθέσω πως όλα τα Ιταλικά χαλάνε επίσης;Ναι
Sent from my LG-P500
-
Ο χρήστης socratesn έγραψε:
Δεν το πηγα εκει αλλα οκ.Οταν δινεις 900 ευρω για ενα μηχανημα και σου ανεβαζει 100αρες και οπου εχει φινιρισμα σε στυλ αλουμινιου να γινεται χαλια σα να σκουριαζει.Αυτη τη στιγμη εχω μονο τον chrome ανοιχτο και εχω 75 βαθμους στην μητρικη και 64 στον επεξεργαστη.Δεν ειναι λογικα νουμερα αυταΤο καλύτερο όμως είναι να τσακώνεσαι με hp fanboys , που να σου τη λένε κι από πάνω
Πάρε κι εσύ τη γελοία βάση με 7.5 ευρω από το eshop , κάνει δουλίτσα
Sent from my LG-P500
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
Να υποθέσω πως όλα τα Ιταλικά χαλάνε επίσης;
Ναι
Sent from my LG-P500
της θειάς σου ...
τα μακ και τα ιταλικά είναι στυλάτα ... ακριβά και πίσω από τον ανταγωνισμό... αλλά εμείς τα αγαπάμε...
Περί Η/Υ (+ ηλεκτρ. gadgets και νέας τεχνολογίας) [#16]