-
Για AutoCAD η οθόνη των 15,6' είναι οριακή, μην πω μικρή. Καλύτερα να ψάξεις σε 17άρα.
Αυτό εδώ δείχνει αρκετά καλό και οικονομικό.
http://www.techneasy.gr/index.php?targe ... t_id=44940 -
Θύμιο υπάρχει εξωτερική οθόνη, οπότε μένουμε σε 15αρι για φορητοτητα
-
Θύμιο κι εγώ 15.6 έχω, γι' αυτό το πρότεινα. Επειδή ακριβώς παρόμοια χρήση κάνω. Αλλιώς θα πρότεινα 14.1 ή πόσο είναι τώρα οι αμέσως μικρότερες 16 προς 9 από 15.6, δε θυμάμαι.
Νομίζω πως είναι χρυσή τομή ευκολίας στη μετακίνηση και επαρκούς μεγέθους. Βέβαια ανάλογα με το τι είχε πριν, θα ξέρει τι χρειάζεται.
Όπα, όπα, edit : Τότε γιατί δεν πάει όντως σε 14.1;
-
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
Θύμιο υπάρχει εξωτερική οθόνη, οπότε μένουμε σε 15αρι για φορητοτητατοτε να παρεις την πρωτη επιλογη που σου εβαλα
-
Εφόσον υπάρχει και εξωτερική οθόνη, πραγματικά δεν υπάρχει κανένας λόγος να πάρει 17άρα και να κουβαλά τόσο έξτρα όγκο/βάρος.
Εdit
Κωστή νομίζω οτι η 14άρα είναι πολύ μικρή! Θα μας πάνε μέσαΣοβαρά τώρα, στις 14' είναι πραγματικά δύσκολο να δουλέψεις ένα σχέδιο.
Πάνο, για λόγους πρακτικότητας, αν υπάρχει σασί 15άρας με αριθμητικό πληκτρολόγιο, λάβε το υπόψιν σου. ΚΑΙ στο autocad βολεύει πολύ.
-
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
Θύμιο υπάρχει εξωτερική οθόνη, οπότε μένουμε σε 15αρι για φορητοτηταΘα γίνω αιρετικός. Αφού έχετε εξωτερική οθόνη, πάρε ένα mac mini και βάλε του πάνω windows με boot camp (αν και υπάρχει και autocad για mac).
http://store.apple.com/us/configure/MC816LL/A?select=select&product=MC816LL%2FA&mco=MjMzOTQ1NDI
-
εμμένουμε σε λάπτοπ γιατί πρέπει να δουλεύει κι όταν κατεβαίνει λευκάδα, αιρετικέ
ευχαριστώ για τις απαντήσεις, τσεκάρω και μεταβιβάζω
-
Ο χρήστης dbekos έγραψε:
Δεν ξέρω αν αυτό που αγόρασε η κόρη ανήκει στην ίδια παρτίδα της Sony Vaio ...
Αγοράστηκε απο το ΠΛΑΙΣΙΟ, πριν 15 ημέρες και αφού δούλεψε 3 ημέρες άρχισε να κολλάει και να λειτουργεί μετά απο 4-5 επανεκκινήσεις .
Πήγε στο κατάστημα και διαπιστώθηκε σύμφωνα με το 'δελτίο επισκευής' , ότι : 'δεν μπαίνει στο λειτουργικό-μαύρη οθόνη-επανεγκατάσταση και έλεγχος.'
Το notebook πήγε Βέλγιο (λόγω Erasmus) και αφού δούλεψε 2 ημέρες , άρχισε τα ίδια !!!
Δουλεύει μόνο σε safe mode και μετά απο 1-2 ώρες λειτουργίας, ξανά απο την αρχή !!!
Να δώ τώρα πως θα 'επισκευασθεί' μακρυά στα ξένα (ελληνικό menu) και αν σταλεί εδώ, ποιός πληρώνει μεταφορικά για ένα ολοκαίνουργο και σχετικά ακριβό μηχάνημα, που βγήκε μάπα !!!
Το Σάββατο θα περάσω απο ΠΛΑΙΣΙΟ να δώ τι π@πες θα μου πούν και στην πρώτη ευκαιρία, και απο τα κεντρικά της SONY για σαματά!!!Δημήτρη δοκίμασε να επικοινωνήσεις τηλεφωνικά με την ίδια τη sony. Όταν χρειάστηκα ένα αξεσουάρ ήταν απίστευτα εξυπηρετικοί. Νομίζω ότι το service είναι στην Ολλανδία οπότε θα είναι πιο εύκολο να φτάσει το laptop εκεί απευθείας από Βέλγιο (μη σε ανησυχεί το ότι είναι στα Ελληνικά το μενού).
-
Ο χρήστης Scotch έγραψε:
Δημήτρη δοκίμασε να επικοινωνήσεις τηλεφωνικά με την ίδια τη sony.
Ευχαριστώ Σπύρο, για τις οδηγίες ....... και τη συμπαράσταση στο δράμα μας !
Θα προσπαθήσω να δώ τι λύση (και αν) θα μου βρούνε και θα ενημερώσω !
-
drifter: Μα το mac mini είναι πιο μικρό και μεταφέρεται ευκολότερα από λάπτοπ. Βέβαια απαιτεί οθόνη και στη Λευκάδα.
Φυσικά αν είναι να το κάνεις σωστά , θα πας σε δυνατότερο windows mini pc, η έξτρα δύναμη δεν πάει ποτέ χαμένη με τα CADs.Για λάπτοπς, απλά να αναφέρω από προσωπική πείρα ότι κάτω από 900 κάθετη ανάλυση, δεν είναι καθόλου ευχάριστος ο σχεδιασμός.
Επίσης, όπως αναφέρθηκε εξωτερική κάρτα γραφικών και όσο πιο δυνατή γίνεται. -
Ο χρήστης nass έγραψε:
Εκτυπωτής Canon από Πλαίσιο Φλεβάρη 2010, άριστος κατά τ΄άλλα, πρόσφατα χάλασε το πίσω feeder για φωτογραφικό χαρτί. Τηλέφωνο στο Πλαίσιο, 'α έχει λήξει η εγγύηση αντιπροσωπείας = 1 χρόνος και αν θέλετε επισκευή πρέπει να το πάτε ο ίδιος στην αντιπροσωπεία'.Ομως εγώ ξέρω http://www.efpolis.gr/el/faq-sixnes-erotiseis/826-faq-poliseis-service.html
(1) Υποχρεωτική εγγύηση 2 χρόνια
(2) Δεν με νοιάζει ποιός δίνει την εγγύηση, εγώ με το Πλαίσιο συνεργάστηκα και το Πλαίσιο είναι υποχρεωμένο να διεκπεραιώσει την υπόθεσηΣωστά ?
Τι πρέπει να κάνω άραγε ?
Τραμπουκισμός και φωνές μπροστά σε άλλους πελάτες , είναι ο μονός τρόπος να σεβαστούν το νόμο που αδιαμφισβήτητα είναι με το μέρος σου.
Όταν εγώ μίλαγα παλιότερα για 'μαγαζάκι' ήμουν υπερβολικός...
Να τους το αφήσεις εκεί και να κόψουν το λαιμό τους
Sent from my LG-P500
-
Κανε μια καταγγελια στο 1520 και κατα πασα πιθανοτητα θα τους ειδοποιησουν αυτοι...
-
-
They are gonna make them the three two.
-
Ο χρήστης Professeur έγραψε:
They are gonna make them the three two.I have the same impression ...
-
-
δεν υπάρχει dvd rewritable dual layer ?
-
Eψαχνα και γω καποτε αλλα δεν ειχα βρει.
-
-
dual layers dvd rams υπαρχουν
Περί Η/Υ (+ ηλεκτρ. gadgets και νέας τεχνολογίας) [#16]