-
Ο χρήστης FestoNero έγραψε:
Αυτό για τη 1η γυμνασίου, είναι υποχρεωτικό να είναι νετμπουκ;
Γιατί δεν είναι και τα πιο εύχρηστα μηχανήματα..Ναι υπάρχουν συγκεκριμένες προδιαγραφές και στο hardware και στο software.
Ο λόγος είναι για να έχουν όλα τα παιδιά ίδιας αξίας μηχανήματα και με όριο μεγέθους υπολογιστή ή διάρκειας μπαταρίας πχ. μιας και θα πρέπει να το μεταφέρουν μαζί με τα βιβλία και να κρατάει όσο είναι στο σχολείο. -
Ο χρήστης fog έγραψε:
Γιατί δεν είναι και τα πιο εύχρηστα μηχανήματα..Ναι υπάρχουν συγκεκριμένες προδιαγραφές και στο hardware και στο software.
Ο λόγος είναι για να έχουν όλα τα παιδιά ίδιας αξίας μηχανήματα και με όριο μεγέθους υπολογιστή ή διάρκειας μπαταρίας πχ. μιας και θα πρέπει να το μεταφέρουν μαζί με τα βιβλία και να κρατάει όσο είναι στο σχολείο.και θα ανεχτείς το μονάκριβο σπλάχνο σου να έχει το ίδιο τρισάθλιο μηχάνημα με τα άλλα παιδάκια
(έπρεπε να του είχες πάρει ήδη το Booklet 3G)
-
Ο χρήστης j.marr έγραψε:
Ο λόγος είναι για να έχουν όλα τα παιδιά ίδιας αξίας μηχανήματα και με όριο μεγέθους υπολογιστή ή διάρκειας μπαταρίας πχ. μιας και θα πρέπει να το μεταφέρουν μαζί με τα βιβλία και να κρατάει όσο είναι στο σχολείο.και θα ανεχτείς το μονάκριβο σπλάχνο σου να έχει το ίδιο τρισάθλιο μηχάνημα με τα άλλα παιδάκια
(έπρεπε να του είχες πάρει ήδη το Booklet 3G)
Σταμάτα τις ελληνικές ταινίες σου κάνουν κακό
Το booklet 3g έχει στα συν την καλή κατασκευή, αλουμίνιο αν δεν κάνω λάθος, το 3G, χρήσιμο για κάποιους, τις 12 ώρες αυτονομία (εδώ παραδίνομαι) αλλά... είναι πολλά τα λεφτά Άρη, ειδικά για netbook. Το βρίσκω ιδανικό να μου το κάνουν δώρο αλλά όχι να το αγοράσω
-
Ο χρήστης fog έγραψε:
Το booklet 3g έχει στα συν την καλή κατασκευή, αλουμίνιο αν δεν κάνω λάθος, το 3G, χρήσιμο για κάποιους, τις 12 ώρες αυτονομία (εδώ παραδίνομαι) αλλά... είναι πολλά τα λεφτά Άρη, ειδικά για netbook. Το βρίσκω ιδανικό να μου το κάνουν δώρο αλλά όχι να το αγοράσω
To αλουμινιο αποδειχτηκε κακο υλικο για φορητους, στην μορφη που το χρησιμοποιησε η Apple και κατ επεκταση η Nokia. Η ποιο σωστη υλοποιηση ειναι αυτη της HP, με αλουμινιο μεν, αλλα σκελετος απο magnesium aloy. Δεν πασχουν ουτε απο στραβωματα, αντεχουν στις πτωσεις χωρις μονιμες παραμορφωσεις κλπ κλπ... Σε γενικες γραμμες δεν ειναι πανακεια! Ενα καλο σασι και ενα ποιοτικο και καλα σχεδιασμενο πλαστικο καλουπι will do the job!
To booklet τελικα εχει ενα κακο! On board soldered RAM! Απορω τι ακριβως σκεφτονταν! Σε συνδυασμο με ενα συγχρονο λειτουργικο.... δεν ακουγεται καλο!
Εν παση περιπτωση απο τα netbooks που ανεφερες κανενα! HP MINI 1011. Εντ οφ στορυ!
-
το βασικότερο πλεονέκτημα του booklet είναι η HDMI συνδεση (+ μπαταριά και κατασκευή)
μπορείς να το συνδέσεις σε οτι μέγεθος οθόνη θές και να το δουλέψεις σαν desktop replacement εφόσον δεν έχεις τρελές απαιτήσεις
για αυτό που είναι σχεδιασμένο να κάνει 1GB είναι αρκετό με την προϋπόθεση οτι θα βάλεις σοβαρό λογισμικό
-
Κάποια πρόταση για ebook reader; Το wifi όπου υπάρχει επιτρέπει σερφάρισμα ή είναι μόνο για downloading βιβλίων;
-
Ο χρήστης kida έγραψε:
Κάποια πρόταση για ebook reader; Το wifi όπου υπάρχει επιτρέπει σερφάρισμα ή είναι μόνο για downloading βιβλίων;http://www.mobileread.com/ αυτό το site θα σου φανεί χρήσιμο
για το σερφάρισμα σε περιορίζει η οθόνη
-
Ο χρήστης j.marr έγραψε:
το βασικότερο πλεονέκτημα του booklet είναι η HDMI συνδεση (+ μπαταριά και κατασκευή)μπορείς να το συνδέσεις σε οτι μέγεθος οθόνη θές και να το δουλέψεις σαν desktop replacement εφόσον δεν έχεις τρελές απαιτήσεις
για αυτό που είναι σχεδιασμένο να κάνει 1GB είναι αρκετό με την προϋπόθεση οτι θα βάλεις σοβαρό λογισμικό
Επειδη ολοι ξερουμε τι εννοεις... ακομα και το Linux θελει τουλαχιστον 2GB για να παει αξιοπρεπως... and don't bullshit me.... εχω και γω linux... γνωριζω τον εχθρο εκ των εσω χρονια τωρα
Τα 7 κανουν εξαιρετικη διαχειριση μνημης... αλλα οπως και να εχει, καλο ειναι να μην γινεται απολυτως καμια χρηση του σκληρου για τετοιο λογο. Επισης ενα netbook θα κανει οτι κανει και ενα desktop πλην παιχνιδιων (αν και τα ION μπορουνε)... τουλαχιστον εγω το χρησιμοποιω as a regular pc...
-
Ο χρήστης corsair έγραψε:
To αλουμινιο αποδειχτηκε κακο υλικο για φορητους, στην μορφη που το χρησιμοποιησε η Apple και κατ επεκταση η Nokia. Η ποιο σωστη υλοποιηση ειναι αυτη της HP, με αλουμινιο μεν, αλλα σκελετος απο magnesium aloy. Δεν πασχουν ουτε απο στραβωματα, αντεχουν στις πτωσεις χωρις μονιμες παραμορφωσεις κλπ κλπ... Σε γενικες γραμμες δεν ειναι πανακεια! Ενα καλο σασι και ενα ποιοτικο και καλα σχεδιασμενο πλαστικο καλουπι will do the job!
To booklet τελικα εχει ενα κακο! On board soldered RAM! Απορω τι ακριβως σκεφτονταν! Σε συνδυασμο με ενα συγχρονο λειτουργικο.... δεν ακουγεται καλο!
Εν παση περιπτωση απο τα netbooks που ανεφερες κανενα! HP MINI 1011. Εντ οφ στορυ!
Μεχρι τωρα γνωριζουμε πως το Booklet 3G θα εχει chassis(ετσι αναφερεται στο press release)το οποιο θα ειναι κατασκευασμενο απο Mg-Al alloy
http://www.cens.com/cens/html/en/news/n ... 29078.html.
http://www.nokia.com/press/press-releas ... id=1336683Μενει να δουμε αν απο αυτο το κραμα θα ειναι κατασκευασμενος ο 'σκελετος' ή μονο το housing
-
Ο χρήστης MindFresh KilBreeze έγραψε:
Μεχρι τωρα γνωριζουμε πως το Booklet 3G θα εχει chassis(ετσι αναφερεται στο press release)το οποιο θα ειναι κατασκευασμενο απο Mg-Al alloy
http://www.cens.com/cens/html/en/news/n ... 29078.html.
http://www.nokia.com/press/press-releas ... id=1336683Μενει να δουμε αν απο αυτο το κραμα θα ειναι κατασκευασμενος ο 'σκελετος' ή μονο το housing
αααα damn...σωστα! mea culpa!
-
Ο χρήστης fog έγραψε:
Το booklet 3g έχει στα συν την καλή κατασκευή, αλουμίνιο αν δεν κάνω λάθος, το 3G, χρήσιμο για κάποιους, τις 12 ώρες αυτονομία (εδώ παραδίνομαι) αλλά... είναι πολλά τα λεφτά Άρη, ειδικά για netbook. Το βρίσκω ιδανικό να μου το κάνουν δώρο αλλά όχι να το αγοράσωΔεν ειναι netbook, ειναι booklet.
netbook ειναι hardware+software που αγοραζει με 500ευ, ενω το booklet ειναι nokiaedit
-
Ο χρήστης Wagner669 έγραψε:
Δεν ειναι netbook, ειναι booklet.
netbook ειναι hardware+software που αγοραζει με 500ευ, ενω το netbook ειναι nokiaDoes not compute
-
Ο χρήστης FestoNero έγραψε:
Δεν ειναι netbook, ειναι booklet.
netbook ειναι hardware+software που αγοραζει με 500ευ, ενω το netbook ειναι nokiaDoes not compute
....oops
το φτιαξα τωρα -
Εν παση περιπτωση απο τα netbooks που ανεφερες κανενα! HP MINI 1011. Εντ οφ στορυ!Υπάρχουν και κάποια μοντέλα από αυτή τη σειρά (περίπου) στις επιλογές. Δυστυχώς όμως το μαύρο σε μικρότερη ανάλυση (1024χ576) πράγμα που θέλω να το αποφύγω. Υπάρχει όμως σε λευκό με 1024χ600, οπότε μπορώ να το κοιτάξω. Το πρώτο μου λάπτοπ εξάλλου ήταν hp και δουλεύει ακόμα από το 2000.
Δεν βλέπω κάτι ιδιαίτερο στα χαρακτηριστικά, ο λόγος που το προτείνεις είναι επειδή σου αρέσει εμφανισιακά ή υπάρχουν και άλλοι πιο αντικειμενικοί;
Ευχαριστώ.
-
To αλουμινιο αποδειχτηκε κακο υλικο για φορητους, στην μορφη που το χρησιμοποιησε η Apple και κατ επεκταση η Nokia.
Αυτό φαντάζομαι είναι το εμπεριστατωμένο συμπέρασμα που έβγαλες από τη χρόνια **προσωπική **χρήση unibody MBP.
-
κάτι γουίντοουζ 7 ήδη ακτιβέιτιντ που κυκλοφορούν στα 'μαγαζιά' είναι οκ?
-
Παρατηρησα οτι στο premium download του rapidshare εχω και ταυτοχρονο upload
Δεν ηξερα οτι εχει και αυτο τετοια τεχνικη. -
Ο χρήστης tazz έγραψε:
To αλουμινιο αποδειχτηκε κακο υλικο για φορητους, στην μορφη που το χρησιμοποιησε η Apple και κατ επεκταση η Nokia.
Αυτό φαντάζομαι είναι το εμπεριστατωμένο συμπέρασμα που έβγαλες από τη χρόνια **προσωπική **χρήση unibody MBP.
Ευτυχως το εμπεριστατωμενο αυτο συμπερασμα περι αποκλειστικης χρησης αλουμινιου ειναι γενικως αποδεκτο και δοξα τον θεο... εχει βουηξει ο τοπος απο τους ιδιους τους Apple Zealots Ισως θα επρεπε να κανουν πριβε φορουμ για να μην βγαινουν παραεξω οι αστοχιες...
-
Ο χρήστης fog έγραψε:
Υπάρχουν και κάποια μοντέλα από αυτή τη σειρά (περίπου) στις επιλογές. Δυστυχώς όμως το μαύρο σε μικρότερη ανάλυση (1024χ576) πράγμα που θέλω να το αποφύγω. Υπάρχει όμως σε λευκό με 1024χ600, οπότε μπορώ να το κοιτάξω. Το πρώτο μου λάπτοπ εξάλλου ήταν hp και δουλεύει ακόμα από το 2000.
Δεν βλέπω κάτι ιδιαίτερο στα χαρακτηριστικά, ο λόγος που το προτείνεις είναι επειδή σου αρέσει εμφανισιακά ή υπάρχουν και άλλοι πιο αντικειμενικοί;
Ευχαριστώ.
Ναι... ακριβως... υπαρχει σε 1024χ600 και ειναι εξαιρετικη επιλογη και λογω μεγεθους, και λογω εξαιρετικης ποιοτητας της HP. Αλλα netbooks ειναι toy like κατασκευαστικα...
-
Ερώτηση σημαντική:
έχουμε μια τηλεόραση 40' sony, η οποία άρχισε να παρουσιάζει 2 οριζόντιες γραμμές που αναβοσβήνουν (κατά κάποιο τρόπο) και ενοχλούν. Προφανώς κάτι έχει. Το θέμα είναι ότι πήρα τηλέφωνο στο σέρβις και μου είπαν ότι οι συσκευές που έχουν αγοραστεί από Απρίλιο '08 και μετά έχουν 2ετή εγγύηση. Οι υπόλοιπες έχουν μόνο 1 χρόνο. Εγώ γιατί νομίζω ότι όλες οι συσκευές έχουν 2 χρόνια? Η δική μας είναι αγορασμένη 01/'08. Για πείτε μπας και...
Περί Η/Υ (+ ηλεκτρ. gadgets και νέας τεχνολογίας) [#16]