Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
Aντιπροταση παρακαλω κυριε lippi στα 120 γιγα!Sent from my LG-P500 using Tapatalk
αν θυμάσαι σε παλιότερη συζητηση που είχαμε θεωρούσα και θεωρώ ακόμη τον vertex2 πολύ καλό SSD. Τώρα δεν ξέρω τι έχει παιχτεί με αυτά τα 'προβλήματα'.
Πολύ καλός είναι και ο Corsair Force 120gb (ίδιος controller με τον V2:sand-force 1200κατι, και καλή τιμή)
Vertex3? (αν έχεις SATA II βέβαια θα έχεις πολύ idle capacity από πλευράς ταχύτητας μια και ο controller υποστηρίζει ταχύτητα 6gbs) . Δεν ξέρω αν έχει έρθει ακόμη αλλά θα έχει καλές τιμές.
http://www.tomshardware.com/reviews/vertex-3-sandforce-ssd,2869.html
Intel Series 320? χμμ. Προσωπικά έχω Ιντελ (Χ-25Μ 160gb, G2) αλλά δεν με ψήνει ακόμη ο 320 και θα ήθελα να δω την δεύτερη γενιά του (άν και όταν). Οπότε όχι ακόμη. (ΙΜΗΟ)
Εξαρταται και για τι χρήση τον θέλεις. Εγώ είμαι μαλλον απλός χρήστης και ο παλιός Intel (με πολύ χαμηλές ταχύτητες εγγραφής) είναι πολύ περισσότερο από αυτό που θα χρειαζόμουν αν πήγαινα βάσει αναγκών. Βέβαια πάει αέρα και το θεωρώ απίστευτη ευκολία (κατανάλωση ενέργειας, mobility, αντοχή σε κραδασμούς, ταχύτητα startup, φόρτωσης εφαρμογών κλπ κλπ κλπ). Εχω core2duo στα 2.1ghz και το μηχάνημα είναι απείρως πιο γρήγορο από το desktop του γραφείου με 3,1 ghz και 10.000 rpm HDD.