-
Χύθηκε κανένα υγρό πάνω του;
Βγάλ'το εντελώς αποσυνδέοντας τη καλωδιοταινία, ανάποδα απ'ότι έτσι:
βρες σχετικά καθαρή αιθυλική αλκόολη και κάνε μπάνιο το πληκτρολόγιο (χύσε πάνω του και πάτα όλα τα κουμπιά αρκετές φορές για να μπει το υγρό κάτω από τις λαστιχένιες φούσκες και να καθαρίσει. Μετά άφησε το μερικές ώρες πάνω από κάποιο καλοριφέρ ή στον ήλιο μέχρι να στεγνώσει εντελώς. Ξανατοποθέτησε το.
Αν δεν δουλέψει ούτε τότε, καινούριο από ebay.
-
οχι δεν χυθηκε κατι, μαλλον ειναι απο την φθορα (4 χρονια κλεινει οσονουπω). Θα δοκιμασω, gracias !
-
Ο χρήστης Scotch έγραψε:
Είναι γεγονός. Διαθέσιμος για προ-παραγγελίες ο Commodore 64O πρώτος-πρώτος μου υπολογιστής.
Ελπίζω να έχει πλήκτρα με μικρότερες διαδρομές από τον αυθεντικό.
Καλή κίνηση. -
νεα απορια : στο σπιτι το ρουτερακι ειναι 2 πορτες μακρυα μου, περνωντας δηλαδη 2 τοιχους και διαδρομο (αναφερω για δεν ξερω τι ακριβως παιζει στο προβλημα, απο cl εχω τα εξης : Link Quality=41/70 Signal level=-69 dBm). Αυτα για το λαπτοπ. Το ipod τωρα, οταν ειμαι διπλα την πορτα χανει το δικτυο ενω αν το παω ενα μετρο πιο εκει (ακριβως κατα μηκος της πορτας) επανασυνδεεται. Ακουγεται σαν προφανες ( ; ) ζητημα σηματος αλλα η αποσταση των 3 μετρων διαδρομουν και αλλων 2 για την θεση του ρουτερ μου φαινεται μικρη για να εχω τετοιο θεμα, ή οχι ; thanks in advance
-
Ο χρήστης dirtoulios έγραψε:
Τι λέτε γι' αυτό το τεμάχιο?
http://www.plaisio.gr/Laptop-Netbook-GP ... 3S9E-B.htmΓιατί όχι αυτό (με - 400 €) :
HP ProBook 4320sΒέβαια έχει και πιο καινούργιο μοντέλο ... Τα 1.000,00 € λίγο πολλά δεν είναι για ένα 13,3' ;;;
Το ι3 αντί για το ι5 ... Για ποιες εφαρμογές θέλεις το μηχάνημα; -
Ο χρήστης iant έγραψε:
Τι λέτε γι' αυτό το τεμάχιο?
http://www.plaisio.gr/Laptop-Netbook-GP ... 3S9E-B.htmΓιατί όχι αυτό (με - 400 €) :
HP ProBook 4320sΒέβαια έχει και πιο καινούργιο μοντέλο ... Τα 1.000,00 € λίγο πολλά δεν είναι για
ένα 13,3' ;;;
Το ι3 αντί για το ι5 ... Για ποιες εφαρμογές θέλεις το μηχάνημα;Εχω και αυτό στα υπόψη. Ούτως ή άλλως, οι εφαρμογές(*) που θα τρέχει είναι κατα βάση μνημοβόρες, χωρίς ιδιαίτερη επιβάρυνση της CPU, οπότε η επεκτασιμότητα της RAM είναι ένα ατού. Πλεονέκτημα του Sony είναι το κέλυφός' του, που, από όσα λέει, δεν είναι σκέτη 'πλαστικούρα'.
(*)πέραν των 'γνωστών' (MS & Adobe) μερικές εξειδικευμένες.
-
Δεν έχω δει το Sony, αλλά δε θα έλεγα πως το κέλυφός του ProBook είναι 'πλαστικούρα'.... Μια χαρά μου φάνηκε!
-
Can't find any servers to help you
The mozillazine servers seem to be on strike. The systems team is negotiating...
Please try again later
[this used to be the 'drupal.org error']
-
τελευταία παρατηρώ ένα lag που είναι πολύ έντονο, πχ όταν πάω να πατήσω ένα link, να κάνω scroll down, που πληκτρολογώ, σπασίματα κατά παίξιμο βίντεο ακόμα και από youtube
-
κατα 90% φταιει το flash
-
ναι αυτό που λέω συμβαίνει παντού όχι μόνο στο youtube, ακόμα κι εδώ που γράφω
θα τσεκάρω και σ'άλλον browser να δω
-
έχω την εντύπωση ότι με τον 4 πάει πιο γρήγορα και δεν έχω παρατηρήσει κάποιο lag μέχρι στιγμής
-
Παιδιά, να μια ευκαιρία στην εποχή της κρίσης ! Και τα λεφτά είναι αρκετά καλά...!
Εταιρία λογισμικού προσλαμβάνει μόνο γυμνούς προγραμματιστές (άντρες ή γυναίκες)!
-
η ανακοινωση εχει βγει ηδη, οι θεσεις εχουν κλεισει
-
-
τρου στορυ
-
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
τελευταία παρατηρώ ένα lag που είναι πολύ έντονο, πχ όταν πάω να πατήσω ένα link, να κάνω scroll down, που πληκτρολογώ, σπασίματα κατά παίξιμο βίντεο ακόμα και από youtubeΚοιτα τους drivers της καρτας γραφικων. Σε ενα υπολογιστη για καποιο αγνωστο λογο μετα την εγκατασταση μιας καμερας εχασε τους drivers και εμεινε με τους generic με αποτελεσμα να εχει τα συμπτωματα που περιγραφεις.
-
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
τρου στορυθυμαμαι απο διαλεξη, τον Μαρτη (Ricardo Baeza-Yates της Yahoo) στο ΑΠΘ, ενα πολυ μεγαλο ποσοστο (δεν συγκρατω νουμερο) παει μεχρι και την 2η σελιδα.
-
Πως βλεπω ποια χωρα εχω δηλωμενη στον υπολογιστη???
-
Ο χρήστης egobrain έγραψε:
τρου στορυ
θυμαμαι απο διαλεξη, τον Μαρτη (Ricardo Baeza-Yates της Yahoo) στο ΑΠΘ, ενα πολυ μεγαλο ποσοστο (δεν συγκρατω νουμερο) παει μεχρι και την 2η σελιδα.
μεχρι να ανακαλυψει τα google dorks εκει παει μεχρι την τελευταια
Περί Η/Υ (+ ηλεκτρ. gadgets και νέας τεχνολογίας) [#16]