-
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
Πώς μπορώ να ανοίξω χώρο στο TEMP folder (C:\Users\User\AppData\Local\Temp) ;να μεγαλωσεις το temp η να το σβησεις?..
-
Να ανοίξω χώρο θέλω, οπότε τι είναι ασφαλέστερο από τα δυο; Νομίζω ότι χρειάζεται να γίνεται καθάρισμα αλλά δεν ξέρω πως
-
απλο ειναι
επιλεγεις ενα
πατας ctrl+a
πατας delete
voila! -
Δεν υπάρχουν αρχεία που πρέπει να μένουν εκεί;
-
οχι ειναι temp αρχειων
(βασικα ειναι το temp του δικο σου λογαριασμου)
υπαρχει και το αλλο temp των windows και αυτο ειναι για πεταμα
και υπαρχει και ο φακελος prefecth που πρεπει να καθαριζεται που και που -
Παιδια έχω ένα πρόβλημα με την έξοδο των ακουστικών στο laptop.Από ατύχημα η έξοδος μάλλον ξεκόλησε από τη θέση της και τώρα ενώ από τα ακουστικά ακούγεται ήχος, τα ηχεία δεν απομονώνουν και ακούγεται ήχος και από αυτά.Τι μπορεί να γίνει?υπάρχει εξάρτημα-έξοδος ακουστικών και μπορεί να αλλαχτεί?
-
Μπορεί κάποιος να προτείνει έναν εύκολο τρόπο να ενσωματώσω υποτίτλους σε μια .avi ταινία;
-
Μια και δεν βλεπω να βγαινει ακρη με το προβλημα μου και δεν σκοπευω να κανω format οπως ο cabala10, αλλα σε 7 Υ/Η...
Θελω πρόταση για modem-router aDSL over PSTN δεν θελω τιποτα τρελο, απλα καλο.Εχω
Ενα NetFaster IAD2 συνδεδεμενο στο σπιτι το οποιο ειναι της HOL και θα επιστραφει οταν θυμηθουν να το παρουν.
Ενα Thomson SpeedTouch 780WL κλειδωμένο στη firmware της NetOne και δεν βλεπω να μπορω να το ξεκλειδώσω.
Ενα Thomson SpeedTouch 585 v8 μου κανει κατι κουλες αποσυνδεσεις στο σπιτι, μαλλον γιατι ειναι ελλατοματικο και παει για αλλαγη στη Forthnet μεσα στη βδομαδα.
Ενα Thomson SpeedTouch 585 v6 στο γραφειο το οποιο αντικαθηστα το προβληματικο CellPipe της HOLΑυτα τι λενε;;
Netgear DGN2200-100PES
TP-Link TD-W8960N*Μεχρι σημερα τα Thomson SpeedTouch 585 v6 ειναι οτι ποιο ευκολο στη χριση και αξιοπιστο ειχα.
Ειχα και netgear, το οποιο το ψησε η ΔΕΗ σε μια πτωση τασης.
* -
Ο χρήστης lokatzis έγραψε:
Μπορεί κάποιος να προτείνει έναν εύκολο τρόπο να ενσωματώσω υποτίτλους σε μια .avi ταινία; -
Ο χρήστης Scotch έγραψε:
Μπορεί κάποιος να προτείνει έναν εύκολο τρόπο να ενσωματώσω υποτίτλους σε μια .avi ταινία;
Ευχαριστώ πολύ. Τελικά βρήκα και χρησιμοποίησα το AVI ReComp με οδηγίες από http://beans.seartipy.com/2007/05/20/st ... avirecomp/
-
Ο χρήστης Wagner669 έγραψε:
Μια και δεν βλεπω να βγαινει ακρη με το προβλημα μου και δεν σκοπευω να κανω format οπως ο cabala10, αλλα σε 7 Υ/Η...
Θελω πρόταση για modem-router aDSL over PSTN δεν θελω τιποτα τρελο, απλα καλο.Εχω
Ενα NetFaster IAD2 συνδεδεμενο στο σπιτι το οποιο ειναι της HOL και θα επιστραφει οταν θυμηθουν να το παρουν.
Ενα Thomson SpeedTouch 780WL κλειδωμένο στη firmware της NetOne και δεν βλεπω να μπορω να το ξεκλειδώσω.
Ενα Thomson SpeedTouch 585 v8 μου κανει κατι κουλες αποσυνδεσεις στο σπιτι, μαλλον γιατι ειναι ελλατοματικο και παει για αλλαγη στη Forthnet μεσα στη βδομαδα.
Ενα Thomson SpeedTouch 585 v6 στο γραφειο το οποιο αντικαθηστα το προβληματικο CellPipe της HOLΑυτα τι λενε;;
Netgear DGN2200-100PES
TP-Link TD-W8960N*Μεχρι σημερα τα Thomson SpeedTouch 585 v6 ειναι οτι ποιο ευκολο στη χριση και αξιοπιστο ειχα.
*Καλά έχεις ST585v6 και σκέφτεσαι άλλο ρούτερ; Άλλοι κάνουν κρα να βρούνε τέτοιο μηχανάκι.
-
@ lokatzis: Τίποτα. Και το Αvi Recomp καλό φαίνεται (πιθανώς πιο εξελιγμένο και ίσως λίγο πιο περίπλοκο).
-
Ο χρήστης Scotch έγραψε:
@ lokatzis: Τίποτα. Και το Αvi Recomp καλό φαίνεται (πιθανώς πιο εξελιγμένο και ίσως λίγο πιο περίπλοκο).Εμένα μού φάνηκε εξαιρετικά απλό στη λειτουργία: δήλωση αρχείου πηγής/στόχου, δήλωση επιθυμητού μεγέθους, δήλωση αρχείου υποτίτλων και τρέξιμο
-
Α ωραία τότε Καλές θεάσεις
-
Ο χρήστης Bayern7 έγραψε:
Netgear DGN2200-100PES
*Καλά έχεις ST585v6 και σκέφτεσαι άλλο ρούτερ; Άλλοι κάνουν κρα να βρούνε τέτοιο μηχανάκι.
Εγώ έχω το st 536 v6 (δεν είναι ασύρματο) αλλά είναι για isdn γραμμή,τώρα έχω pstn και τρέχω με τον Κινέζο Huawei
-
υπαρχουν εξω πολλα καλα fw
αλλα αμα θες να παρεις αλλο τα linksys wrt ειναι μονοδρομος -
Ο χρήστης Bayern7 έγραψε:
Καλά έχεις ST585v6 και σκέφτεσαι άλλο ρούτερ; Άλλοι κάνουν κρα να βρούνε τέτοιο μηχανάκι.
Εχω μονο εενα και χρειαζομαι δυο !!
Γενικα πιστευω οτι το ST585v6 ειναι μακραν οτι καλυτερο και ευκολοτερο στη χρηση εχει κυκλοφορησει στην αγορα, αλλα ελα που χρειαζομαι κ αλλο ενα αξιοπιστο μιχανακι σαν το ST585v6, γιατι το ST585v8 μου κανει νερα
Και το NetFaster IAD2 ειναι πολυ καλο, αλλα μαλλον θα το παρει η HOL πισωυπαρχουν εξω πολλα καλα fw
αλλα αμα θες να παρεις αλλο τα linksys wrt ειναι μονοδρομοςFirmware για ποιο απ ολα λες;;;
Το ST585v6 το χα αναβαθμησει και ειναι μια χαρα, δεν θελω να το πειραξω αλλο.
To ST585v8 δουλεψε καλα για καμια ωρα και μετα τα παιξε... παει για αλλαγη
ST780WL ειναι κλειδωμενω στη ΝΕΤΟΝΕ και αν δεν συνδεθει με γραμμη ΝΕΤΟΝΕ δεν συγχρονιζει, αρα δεν δινει ΙΡ, αρα δεν μπορω να μπω στις ρυθμησεις να του αλλαξω firmware.
Ποιο linksys wrt ;; εχει ενα καρο μοντελα.
Υπ'οψιν... Δεν σκοπευω να του αλλαξω τα φωτα με firmware και να του περασω και linux os για ftp, samba, telnet κτλ. -
Αλέξανδρε,
netgear ούτε για πλάκαεγώ όταν έβαλα on επειδή το (μαύρο) router τους είχε πρόβλημα και δεν κάθησαν ποτέ ν'ασχοληθούν έβαλα ένα Linksys (by Cisco) wireless N το οποίο είναι τζιτζί και σταθερότατο ούτε μπουκώματα ούτε τπτ
-
Ο χρήστης Wagner669 έγραψε:
Καλά έχεις ST585v6 και σκέφτεσαι άλλο ρούτερ; Άλλοι κάνουν κρα να βρούνε τέτοιο μηχανάκι.
Εχω μονο εενα και χρειαζομαι δυο !!
Γενικα πιστευω οτι το ST585v6 ειναι μακραν οτι καλυτερο και ευκολοτερο στη χρηση εχει κυκλοφορησει στην αγορα, αλλα ελα που χρειαζομαι κ αλλο ενα αξιοπιστο μιχανακι σαν το ST585v6, γιατι το ST585v8 μου κανει νερα
Και το NetFaster IAD2 ειναι πολυ καλο, αλλα μαλλον θα το παρει η HOL πισωυπαρχουν εξω πολλα καλα fw
αλλα αμα θες να παρεις αλλο τα linksys wrt ειναι μονοδρομοςFirmware για ποιο απ ολα λες;;;
Το ST585v6 το χα αναβαθμησει και ειναι μια χαρα, δεν θελω να το πειραξω αλλο.
To ST585v8 δουλεψε καλα για καμια ωρα και μετα τα παιξε... παει για αλλαγη
ST780WL ειναι κλειδωμενω στη ΝΕΤΟΝΕ και αν δεν συνδεθει με γραμμη ΝΕΤΟΝΕ δεν συγχρονιζει, αρα δεν δινει ΙΡ, αρα δεν μπορω να μπω στις ρυθμησεις να του αλλαξω firmware.
Ποιο linksys wrt ;; εχει ενα καρο μοντελα.
Υπ'οψιν... Δεν σκοπευω να του αλλαξω τα φωτα με firmware και να του περασω και linux os για ftp, samba, telnet κτλ.το 780 δεν χρειαζεται να μπεις πουθενα υπαρχει και το telnet για αυτη την δουλεια (οπως σε ολα τα flash παντα μπορεις και με telnet να κανεις δουλεια)
οποιοδηποτε wrt αρκει να ειναι το πολυ μεχρι v6 απο v7 και πανω δεν εχουν linux kernel οποτε δεν μπορουν να δεχτουν ευκολα νεο fw -
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
Αλέξανδρε,
netgear ούτε για πλάκαεγώ όταν έβαλα on επειδή το (μαύρο) router τους είχε πρόβλημα και δεν κάθησαν ποτέ ν'ασχοληθούν έβαλα ένα Linksys (by Cisco) wireless N το οποίο είναι τζιτζί και σταθερότατο ούτε μπουκώματα ούτε τπτ
Ωραια...
Με δημοκρατικες διαδηκασειες καταλήγουμε στο οτι θα παω σε Linksys (by Cisco)
Ποιο μοντελο εχεις και που το πηρες;;;το 780 δεν χρειαζεται να μπεις πουθενα υπαρχει και το telnet για αυτη την δουλεια (οπως σε ολα τα flash παντα μπορεις και με telnet να κανεις δουλεια)
οποιοδηποτε wrt αρκει να ειναι το πολυ μεχρι v6 απο v7 και πανω δεν εχουν linux kernel οποτε δεν μπορουν να δεχτουν ευκολα νεο fwΔεν εχω ασχοληθει με Telnet, αν εχεις καποιον οδηγο προχειρο πουθενα θα ειμαι υποχρεως. Οχι οτι τωρα δεν ειμαι, αλλα θα μαι κ αλλο
Αν καταφερω και φταιξω το 780 σημερα θα μαι μια χαρα σ οτι αφορα το γραφειοΚατι τετοιο;; Linksys WRT54GL;;;
Αυτο εχει και USB2.0 Linksys E4200 αλλα και $170...
Περί Η/Υ (+ ηλεκτρ. gadgets και νέας τεχνολογίας) [#16]