-
Θα έπρεπε. Είσαι ο μόνος χρήστης του υπολογιστή;
-
Όχι εγώ, η γραμματέας ενός συνεργάτη, η οποία μου λέει ότι δεν της έβγαλε τίποτα. Κατευθείαν τη σελίδα.
-
Ο χρήστης nidosan έγραψε:
Όχι εγώ, η γραμματέας ενός συνεργάτη, η οποία μου λέει ότι δεν της έβγαλε τίποτα. Κατευθείαν τη σελίδα.Κλασσική περίπτωση. Πάτησε οκ σε κάποιο παραθύρι χωρίς καν να διαβάσει τι έλεγε.
-
Εχω ενα θεματακι με αποσυνδεσεις του router στο γραφειο του αδερφου μου, οταν ερχομαι εγω...
Συνδεω το laptop μου μεσω wifi .
Οταν εχω τα Win 7pro, το router (cellpipe 7130 rg) χανει τις ρυθμησεις DNS ανα 5 λεπτο.
(αν μπω στο μενου του ρουτερ και παω στις ρυθμησεις DNS και κανω Apply ολα δουλευουν παλι, αλλα οχι για πολυ)
Μπαινω με το ubuntu 10.10 ολα ΟΚΕχω κανει flush DNS στα παραθυρα, ειναι ρυθμισμένα να παιρνουν τις ρυθμησεις απο το ρουτερ και κανει αυτα τα κουλα....
Πλιζ... ΧΕΛΠ!!!!
-
εννοείς σε windows τα χάνει και είναι οκ σε ubuntu? το hosts file το κοίταξες;
-
Πόλεμος Τιτάνων - Η Microsoft προσέφυγε εναντίον της Google στην Κομισιον
Την κατηγορεί για αθέμιτο ανταγωνισμό.
-
Ο χρήστης Ernani έγραψε:
Πόλεμος Τιτάνων - Η Microsoft προσέφυγε εναντίον της Google στην ΚομισιονΤην κατηγορεί για αθέμιτο ανταγωνισμό.
Έχουν λαλήσει εκεί
ειπε ο γάϊδαρος τον πετινο κεφάλα... -
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
εννοείς σε windows τα χάνει και είναι οκ σε ubuntu? το hosts file το κοίταξες;hosts file??
Που ειναι αυτο;;;Τα παιζει το ρουτερ για καποιο λογο.
Οταν μπαινω με τα 7αρια, ολοι οι υπολογιστες χανουν την δυνατοτητα να ανοιγουν σελιδες στο internet.
Το skype kai to msn δεν μασανε...
μπαινω στις ρυθμησεις του ρουτερ, DNS settings, apply και ολα οκ για κανα 10λεπτο.
μετα τα ιδια. -
αποσυνδεσεις=flush γραμμης απο το συστημα
-
Ο χρήστης Wagner669 έγραψε:
hosts file??
Οταν μπαινω με τα 7αρια, ολοι οι υπολογιστες χανουν την δυνατοτητα να ανοιγουν σελιδες στο internet.
μπαινω στις ρυθμησεις του ρουτερ, DNS settings, apply και ολα οκ για κανα 10λεπτο.
μετα τα ιδια.Το hosts file δεν έχει να κάνει με τον DNS, για την ακρίβεια τον 'αντικαθιστά', δλδ η πληροφορία που παρέχει είναι ακριβώς αυτή που θα παρείχε ο DNS, aka translation url σε IP.
Είσαι σίγουρος ότι το πρόβλημα είναι το DNS; Δλδ αν βάλεις αριθμητική IP στο browser (ή σε ένα ping/tracert στην κονσόλα) θα δουλέψει; Και μόνο το url όχι;
Δοκίμασε ας πούμε σε μια περίπτωση που δεν σου ανοίγουν σελίδες να βάλεις στο browser 67.23.33.163 Κανονικά θα πρέπει να σου εμφανίσει τη σελίδα 'Υπηρεσίες Φιλοξενίας TEXNOΠΟΛΙΣ Α.Ε.'Αν δεν στην εμφανίζει ούτε με την ΙΡ, τότε μάλλον έχει πέσει γενικώς η σύνδεση.
Πολλά router μαλακίζονται με το DNS relay. Αν στην εμφανίζει με το αριθμητικό ΙΡ, δοκίμασε να περάσει απευθείας τις διευθύνσεις του DNS server στα στοιχεία της σύνδεσης των υπολογιστών [εκεί που βάζεις και obtain IP address automatically' κλπ. google 'dns server το_ονομα_του_παρόχου_σου' για να βρεις ποια είναι. Αν δεν τα καταφέρεις, ρώτα.
π.χ. του ΟΤΕ είναι 195.170.0.1 και 195.170.2.2 -
Ο χρήστης mjacob έγραψε:
hosts file??
μετα τα ιδια.Το hosts file δεν έχει να κάνει με τον DNS, για την ακρίβεια τον 'αντικαθιστά', δλδ η πληροφορία που παρέχει είναι ακριβώς αυτή που θα παρείχε ο DNS, aka translation url σε IP.
Ναι το ξέρω αυτό απλώς έχω δει διάφορα σε hosts file που τα έκαναν άνω κάτω γι'αυτό το είπα
-
Ο χρήστης Wagner669 έγραψε:
hosts file??
μετα τα ιδια.Μήπως παίζει κανα IP conflict? (αν και τα Windows συνήθως το καταλαβαίνουν και βγάζουν μήνυμα). Δώσε μια static IP στο μηχάνημα με τα windows μήπως διορθωθεί.
Αλλο που μπορώ να φανταστώ είναι να έχει ήδη static IP χωρίς conflict αλλά ή μάσκα να είναι λάθος, πχ 255.255.0.0 ενώ όλα τα άλλα μηχανήματα έχουν 255.255.255.0
Επίσης το τελευταίο που σκέφτομαι είναι να υπάρχει δεύτερος DHCP server στο δίκτυο, αν και λίγο απίθανο.
-
Επίσης όλα τα χρόνια που δουλεύω σαν τεχνικός υπολογιστών ποτέ δέν έχω δεί πειραγμένο hosts απο ιούς. Συνήθως οι ιοι περνάνε κατευθείαν στη registry εγγραφές για να παρακάμπτωνται συγκεκριμένα site, πχ windows updates.
-
-
δες αμα μπορεις να κανεις Ping σε οποιοδηποτε site
κλεισε το ipv6 (που λογικα ειναι επιλεγμενο μαζι με το ipv4)
κανε ενα rebuild το ipstack
κοιτα αμα εχεις ανοιξει εσυ η τα windows το power saver της καρτας
εγω σε αυτο το προβλημα δεν βρηκα λυση και το εψαχνα για μηνες τελικα απο το να μου σπασει τα νευρα τα windows εκανα format -
Ο χρήστης dog80 έγραψε:
Επίσης όλα τα χρόνια που δουλεύω σαν τεχνικός υπολογιστών ποτέ δέν έχω δεί πειραγμένο hosts απο ιούς. Συνήθως οι ιοι περνάνε κατευθείαν στη registry εγγραφές για να παρακάμπτωνται συγκεκριμένα site, πχ windows updates.η νεα μοδα επιτασσει redirects απο το pc σε αλλο μουφα site
οταν ειχα ξεχασει να δω το Link του kaspersky καποτε.. -
Όταν δέν συνδέεται ενα μηχάνημα πάντα το hosts κοιτάζω πρώτο πρώτο αλλά ποτέ δέν το έχω βρεί πειραγμένο. Είμαι γκαντέμης φαίνεται
-
Ο χρήστης mjacob έγραψε:
Το hosts file δεν έχει να κάνει με τον DNS, για την ακρίβεια τον 'αντικαθιστά', δλδ η πληροφορία που παρέχει είναι ακριβώς αυτή που θα παρείχε ο DNS, aka translation url σε IP.
Είσαι σίγουρος ότι το πρόβλημα είναι το DNS; Δλδ αν βάλεις αριθμητική IP στο browser (ή σε ένα ping/tracert στην κονσόλα) θα δουλέψει; Και μόνο το url όχι;
Δοκίμασε ας πούμε σε μια περίπτωση που δεν σου ανοίγουν σελίδες να βάλεις στο browser 67.23.33.163 Κανονικά θα πρέπει να σου εμφανίσει τη σελίδα 'Υπηρεσίες Φιλοξενίας TEXNOΠΟΛΙΣ Α.Ε.'Αν δεν στην εμφανίζει ούτε με την ΙΡ, τότε μάλλον έχει πέσει γενικώς η σύνδεση.
Πολλά router μαλακίζονται με το DNS relay. Αν στην εμφανίζει με το αριθμητικό ΙΡ, δοκίμασε να περάσει απευθείας τις διευθύνσεις του DNS server στα στοιχεία της σύνδεσης των υπολογιστών [εκεί που βάζεις και obtain IP address automatically' κλπ. google 'dns server το_ονομα_του_παρόχου_σου' για να βρεις ποια είναι. Αν δεν τα καταφέρεις, ρώτα.
π.χ. του ΟΤΕ είναι 195.170.0.1 και 195.170.2.2Δεν ξερω τι παιζει, αλλα μαλλον καποια βλακεια εχει γινει στο firmware tis HOL γιατι με το speedtouch 585 που εχει βαλει τωρα, ολα ειναι μια χαρα.
οταν συνδεω το CellPipe 7130 μετα απο 5 λεπτα δεν ανοιγει καμια σελιδα, δεν βλεπει ουτε τους εκτυπωτες που εχω στο δυκτο και δεν ανοιγει τις σελιδες μεσω ΙΡΕβαλα στατικη ΙΡ στο Η/Υ του αδερφου μου και εχανε την επαφη με τον εξω κοσμο ακομα και οταν δεν ημουν εκει (αρα δεν φταει το λαπτοπ μου)
Παει στις ρυθμησεις DNS sto router, apply και ολα δουλευουν μια χαρα
Ξερει κανεις που μπορω να βρω την κανονικη firmware tou CellPipe 7130 RG (5Ae.M2013 HOL) μπας και βγει ακρη ετσι;;;
-
ειναι θεμα router κυριως το ειχα και εγω αυτο το προβλημα ειδικα οταν κατεβαζα torrent
αλλα επειδη λογικα εχεις και το ipv6 και το ipv4 ανοιχτο φροντισε να κλεισεις ενα απο τα δυο γιατι το router σου ειναι της πλακας.. -
Ο χρήστης cabala10 έγραψε:
ειναι θεμα router κυριως το ειχα και εγω αυτο το προβλημα ειδικα οταν κατεβαζα torrent
αλλα επειδη λογικα εχεις και το ipv6 και το ipv4 ανοιχτο φροντισε να κλεισεις ενα απο τα δυο γιατι το router σου ειναι της πλακας..Απ οτι εχω δει, δεν ειναι της πλακας, αλλα καλουτσικο, απλα η firmware της HOLe καπου 'μπαζει' και δημιουργει προβληματα.
Να υποθεσω οτι ipv6 απενεργοποιο στο ρουτερ και οχι στα PC;;;
Επεισης... την ipv6 η την ipv4 ειναι καλυτερο να κλεισω;;
Περί Η/Υ (+ ηλεκτρ. gadgets και νέας τεχνολογίας) [#16]