-
Ψήνομαι άσχημα για μια 6970....
Αν και δεν το έχω ψάξει καθόλου για θόρυβο και κατανάλωση στο 'ρελαντί'... -
Ο χρήστης nidosan έγραψε:
Αν και δεν το έχω ψάξει καθόλου για θόρυβο και κατανάλωση στο 'ρελαντί'...ωπα φιλαρα χαλαρωσε!!!!
αν θες τσιμπα μια 6950 2GB και ξεκλειδωσε την σε 6970 ή και οπως ειναι να την αφησεις μια χαρα θα σαι
η 6970 ειναι δυσαναλογα πιο ακριβη για το +15% που προσφερει
εγω προσωπικα αν και βιαστηκα λιγακι και πηρα 6950 1GB (που στην αναλυση μου , 1080p , εχει ιδιες επιδοσεις με την 2gb , ομως ουτε ξεκλειδωνει ουτε κλοκαρει ιδιαιτερα) ειμαι παρα πολυ ευχαριστημενος ειναι τερατακι
ειναι αρκετα ησυχη και αρκετα κρυα (μεχρι 72 βαθμους φτανει και αυτο με stress test σε μετριο κουτι ) και γενικα αυτη η σειρα ουτε προβληματα ζεστης εχει ουτε καταναλωσης (με εξαιρεση την 6990, αλλα εκει εχουμε σαντουιτς )
στο 'ρελαντι' πεφτουν τραγικα τα ρολογια και εχω 34 μολις βαθμους
-
Θεωρία του χάους
Όταν τρέχει το vlc στο pc μου, το KEFALAIO 4 πάει να ξεκινήσει αλλά δεν εμφανίζει το παράθυρό του.
Μόλις κλείσεις το vlc ανοίγει κανονικά -
δεν του αρέσει ο Marx?
-
πςςςς... τριφασικο κρυο, τι να λεμε!
-
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
δεν του αρέσει ο Marx? -
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
Αν και δεν το έχω ψάξει καθόλου για θόρυβο και κατανάλωση στο 'ρελαντί'...ωπα φιλαρα χαλαρωσε!!!!
αν θες τσιμπα μια 6950 2GB και ξεκλειδωσε την σε 6970 ή και οπως ειναι να την αφησεις μια χαρα θα σαι
εγω προσωπικα αν και βιαστηκα λιγακι και πηρα 6950 1GB (που στην αναλυση μου , 1080p , εχει ιδιες επιδοσεις με την 2gb , ομως ουτε ξεκλειδωνει ουτε κλοκαρει ιδιαιτερα) ειμαι παρα πολυ ευχαριστημενος ειναι τερατακι
ειναι αρκετα ησυχη και αρκετα κρυα (μεχρι 72 βαθμους φτανει και αυτο με stress test σε μετριο κουτι ) και γενικα αυτη η σειρα ουτε προβληματα ζεστης εχει ουτε καταναλωσης (με εξαιρεση την 6990, αλλα εκει εχουμε σαντουιτς )
Μια που τα έχεις ψάξει (δεν έχω προλάβει ακόμα...) ίδιο πυρήνα έχουν 50 & 70?
Με το ξεκλείδωμα τι παίζει?H 50άρα 'Flex Edition' πάντως στο Πλαίσιο ελάχιστα φθηνότερη είναι από την 70άρα...
(με 2GB πάντα) -
Ο χρήστης StavrosG έγραψε:
δεν του αρέσει ο Marx?
είδες, όποιος έχει χούμορ γελάει, τριφασικά
-
Ο χρήστης nidosan έγραψε:
Μια που τα έχεις ψάξει (δεν έχω προλάβει ακόμα...) ίδιο πυρήνα έχουν 50 & 70?
Με το ξεκλείδωμα τι παίζει?H 50άρα 'Flex Edition' πάντως στο Πλαίσιο ελάχιστα φθηνότερη είναι από την 70άρα...
(με 2GB πάντα)ναι cayman εχουν και οι 2 , και oι reference 6950 ειναι πρακτικα κλειδωμενες 6970
η μονες διαφορες που εχουν ειναι στη τροφοδοσια (η 70 εχει ενα 8πινο και ενα 6πινο, ενω η 50 2 εξαπινα) και στις μνημες
οι μνημες της 6950 τρεχουν σε πιο χαμηλη συχνοτητα και πρεπει να αντεχουν και λιγοτερο ρευμα (γιατι καποιοι περνωντας bios απο 6970 αυτουσια τις χαλασαν λογω των μνημων)το ξεκλειδωμα αφορα τους shaders η 6950 εχει 1408 και η 6970 εχει 1536
αυτους με καταλληλα bios τους ξεκλειδωνεις και αν κατι παει στραβα (γιατι κανεις δε μπορει να σου εγγυηθει 100% επιτυχια) υπαρχει διακοπτης πανω στις reference παντα καρτες που επαναφερει τα αρχικα bios χωρις να χρειαστει να κανεις περιεργ (να τη βαζεις δλδ σε 2ο pcie με μια αλλη καρτα και να της ξαναπερνας bios) μιας και οι συγκεκριμενες καρτες κρατουν 2 bios επανω τουςμετα κλοκαρεις στα 880 mhz (μνημες καλυτερα να μην πειραξεις) και φτανεις τις επιδοσεις μιας στοκ 6970 με πολυ λιγοτερα λεφτα
ασε τη flex edition , παρε μια απλη που πλεον εχει θεικη τιμη (και στο πλαισιο και ξερω σιγουρα οτι εχει πανω διακοπτη για dual bios) http://www.plaisio.gr/Computers/Hardwar ... 00-40R.htm
απο internet παραγγελια εννοειται και τιποτα να μη πειραξεις (αν θες κλοκαρε λιγο απο το ccc ) παλι τουμπανος θα εισαι σε παρα πολυ καλη τιμηεγω βιαστηκα και πηρα την 1GB (δε το περιμενα οτι τοσο συντομα θα κατρακυλουσε η τιμη της μεγαλης ακομα και στο πλαισιο ) η οποια δεν πειραζεται καθολου ουτε εχει διακοπτακι, αλλα ακομα και αυτη ειναι παρα πολυ δυνατη καρτα
η διαφορα της 6950 και της 6970 σε επιδοσεις ειναι παντως γυρω στο 15% κατι το οποιο μπορεις να καλυψεις σε μεγαλο βαθμο ακομα και αν κλοκαρεις χαλαρα στο ccc χωρις να πειραξεις ρευματα και χωρις να ασχοληθεις με bios
η διαφορα τιμης δεν μεταφραζεται σε επιδοσεις , οποτε δεν εχει νοημα imho να πας στη μεγαλη
-
μετα το τριμηνιαιο d check στο Pc
[spoiler:1gyxig43][/spoiler:1gyxig43] -
Απο εδώ και πέρα, έχε καλού κακού εναν πυροσβεστήρα δίπλα απο το pc πάντα.
-
Ο χρήστης cabala10 έγραψε:
[spoiler:2zi5qqgd][/spoiler:2zi5qqgd]Bin Laden is that you ?
-
μετατροπη σε σκουπακι black and decker το χεις κανει ;
-
αυτο ηταν το πισω φιλτρο
το μπροστα ηταν σχεδον καθαρο
και του τροφοδοτικου επισης
που σκατα εβγαλε τοση σκονη! -
Ψαχνω να βρω τα office 2003 ,τα ελληνικα.
Παιζει καποιο λινκ η' αλλος τροπος να τα βρω;
Παντου τα βρισκω μονο επι πληρωμη! -
δεν ψαχνεις καλα
εχεις Pm -
Ο χρήστης cabala10 έγραψε:
[spoiler:36qwvaa7][/spoiler:36qwvaa7]OMG Τόσο χνούδι ούτε το στεγνωτήριο μου δεν βγάζει!
Έχεις μοκέτα στο δωμάτιο? -
πάντως όποιο εργαλείο και να χρησιμοποιείς για html απλώς δεν γίνεται να μην μπει χέρι.
Θεωρητικά το dreamweaver είναι καλύτερο γιατί δε βάζει τη σαβούρα που βάζουν άλλα πχ το frontpage.
Προσωπικά ακόμα και χρόνια μετά με text editor δουλεύω (notepad ++) άντε σε καμιά σελίδα με πρόβλημα που ναι τίγκα στα table ή τα div να τη πετάξω στο dream να δω τι δε κλείνει σωστά -
Ο χρήστης tractioner έγραψε:
OMG Τόσο χνούδι ούτε το στεγνωτήριο μου δεν βγάζει!
Έχεις μοκέτα στο δωμάτιο?Αν δεν έχεις, μόλις απέκτησες μία
-
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
πάντως όποιο εργαλείο και να χρησιμοποιείς για html απλώς δεν γίνεται να μην μπει χέρι.
Θεωρητικά το dreamweaver είναι καλύτερο γιατί δε βάζει τη σαβούρα που βάζουν άλλα πχ το frontpage.
Προσωπικά ακόμα και χρόνια μετά με text editor δουλεύω (notepad ++) άντε σε καμιά σελίδα με πρόβλημα που ναι τίγκα στα table ή τα div να τη πετάξω στο dream να δω τι δε κλείνει σωστά+1000, η φωνή της λογικής.
Την προηγούμενη Τρίτη είχα πάει στο Web Camp της Microsoft για HTML5/IE9 και χρησιμοποιούσαν το notepad ++. Σε προηγούμενη εταιρία πάνω σε html σε περιβάλλον linux, κάποια παιδιά χρησιμοποιούσαν vi κι εγώ nedit. Επειδή κάποιοι μιλάνε για 'συμμετοχικά' αυτοκίνητα, δεν συμβαίνει το ίδιο και στην html. Εδώ, 1+1=2.
Περί Η/Υ (+ ηλεκτρ. gadgets και νέας τεχνολογίας) [#16]