-
γραψε το error στο google και λογικα θα δεις αλλα αμα ειναι registry error ναι δη για bsod μαλλον για format πας..
-
Ο χρήστης madox έγραψε:
Για pc το οποίο θέλει κάποιος να πετάει στην κυριολεξία,να δουλεύει το antivirus,να κάνεις εγγραφή dvd,να έχεις ανοιχτά παράθυρα,να γίνεται εγκατάσταση ενός προγράμματος κλπ ταυτόχρονα και να μην κάνει κιχ από κολήματα ποιόν απ τους παρακάτω επεξεργαστές θα επιλέγατε και γιατί?
INTEL CORE I7-2600K 3.40 GHZ LGA1155
AMD PHENOM II X6 1100T 3.3GHZ SIX-COREΤι μηχάνημα έχεις τώρα? Μπορεί να αναβαθμίζεται.
AMD ATHLON II X2 2800+
η μητρική είναι MSI αλλά δεν θυμάμαι τα χαρ/κά της. -
Ο χρήστης panos2171 έγραψε:
Το PC μετα απο ανοιγμα αφου φορτωσει τα Win7 μετα απο λιγο πεταει μπλε οθονη και το μονο που μπορω να δω ειναι το registry_error.Τωρα ειμαι σε safe mode,μπορω να κανω κατι απο εδω η χρειαζεται φορματ???μπορείς να ρυθμίσεις (μέσω safe mode προφανώς) να μην κάνει restart σε blue screen
-
Ο χρήστης famas έγραψε:
Ναι οπως πεταει φωτιες και ο i μου...
Για αυτο προτεινα υπερψυκτρα με αυτη δε θα καταλαβειΣε φιλο μου θα κανουμε το ιδιο τις επομενες μερες με αρκετα χειροτερη
Σε τι κουτί θα βάλεις τέτοια ψύκτρα και θα κλείσει το πλαινό;
Σε midi coolermaster των 30 ευρω της πλακας κλεινει, ειναι πολυ συμπαγης
Sent from my LG-P500 using Tapatalk
-
Ο χρήστης cabala10 έγραψε:
δεν τα λεω εγω υπαρχουν περιπτωσεις που ο συνδιασμος sandy και μερικων mb τους εκαναν φλαμπε! (λαθος βαση ειχε δωσει η intel για την κατασκευη)Αυτα γινονται κατα καιρους για αυτο υπαρχει και η εγγυηση
Sent from my LG-P500 using Tapatalk
-
Ο χρήστης G60 έγραψε:
Για pc το οποίο θέλει κάποιος να πετάει στην κυριολεξία,να δουλεύει το antivirus,να κάνεις εγγραφή dvd,να έχεις ανοιχτά παράθυρα,να γίνεται εγκατάσταση ενός προγράμματος κλπ ταυτόχρονα και να μην κάνει κιχ από κολήματα ποιόν απ τους παρακάτω επεξεργαστές θα επιλέγατε και γιατί?
INTEL CORE I7-2600K 3.40 GHZ LGA1155
AMD PHENOM II X6 1100T 3.3GHZ SIX-COREΤι μηχάνημα έχεις τώρα? Μπορεί να αναβαθμίζεται.
AMD ATHLON II X2 2800+
η μητρική είναι MSI αλλά δεν θυμάμαι τα χαρ/κά της.Γρήγορη και σχετικά φθηνή αναβάθμιση είναι να πάρεις έναν ssd και ίσως λίγη παραπάνω ram και δεν θα έχεις θέμα με αυτά που θες να κάνεις...
-
Ο χρήστης Ernani έγραψε:
Για κατεβασμα flash εχω τον video downloadhelper (add-on).
Σε καποια site προηγειται κλιπακι διαφημισης και δεν μπορει να 'πιασει' το κυριως βιντεο.
Εχουμε κατι υπ' οψην ;Όπως π.χ. στο site του σκάι;
Ναι, του ANT1 επισης και αρκετα ξενα.
Είχα περιγράψει μια λύση εδώ, η οποία δουλεύει με τέτοια βίντεο.
Ντεν εκει γουιντος καρντια μου
-
Ο χρήστης egobrain έγραψε:
Για κατεβασμα flash εχω τον video downloadhelper (add-on).
Σε καποια site προηγειται κλιπακι διαφημισης και δεν μπορει να 'πιασει' το κυριως βιντεο.
Εχουμε κατι υπ' οψην ;Όπως π.χ. στο site του σκάι;
Ναι, του ANT1 επισης και αρκετα ξενα.
Είχα περιγράψει μια λύση εδώ, η οποία δουλεύει με τέτοια βίντεο.
Ντεν εκει γουιντος καρντια μου
Σε mac (αλλά δουλεύει και σε linux) υπάρχει το rtmpdump, το οποίο δεν είναι recorder όπως τα περισσότερα.
Αναφέρω οδηγίες για mac (η διαδικασία αφορά αρχεία πάνω από το πρωτόκολλο rtmp).
-
Το binary μπορείς να το κατεβάσεις από εδώ.
-
Το κάνεις unzip σε κάποιο directory και εδώ τελειώνει η εγκατάσταση (αν θέλεις μπορείς να το βάλεις και στο path).
-
Έστω ότι θέλουμε να κατεβάσουμε ένα αρχείο όπως αυτό που βρίσκεται στη συγκεκριμένη σελίδα. Ανοίγουμε τη σελίδα με κάποιο browser και από την προβολή του κώδικα παίρνουμε το URL της ταινίας. Στη συγκεκριμένη περίπτωση είναι:
rtmp://cp67754.edgefcs.net/ondemand/mp4:content/201101/video/1821episode120110125.mp4
- Ανοίγουμε ένα Terminal και πηγαίνουμε στο directory που κάναμε unzip το rtmpdump (αν δεν το έχουμε βάλει στο path) και δίνουμε την ακόλουθη εντολή:
./rtmpdump -r 'rtmp://cp67754.edgefcs.net/ondemand/mp4:content/201101/video/1821episode120110125.mp4' -o 1821episode120110125.mp4
- Το αρχείο θα αρχίσει να κατεβαίνει. Στο τέλος θα πρέπει να δούμε κάτι τέτοιο:
RTMPDump v2.3
(c) 2010 Andrej Stepanchuk, Howard Chu, The Flvstreamer Team; license: GPL
Connecting ...
INFO: Connected...
Starting download at: 0.000 kB
INFO: Metadata:
INFO: duration 2912.76
INFO: moovPosition 32.00
INFO: width 588.00
INFO: height 424.00
INFO: videocodecid avc1
INFO: audiocodecid mp4a
INFO: avcprofile 66.00
INFO: avclevel 30.00
INFO: aacaot 2.00
INFO: videoframerate 25.00
INFO: audiosamplerate 44100.00
INFO: audiochannels 1.00
INFO: trackinfo:
INFO: length 72819.00
INFO: timescale 25.00
INFO: language eng
INFO: sampledescription:
INFO: sampletype avc1
INFO: length 128434176.00
INFO: timescale 44100.00
INFO: language eng
INFO: sampledescription:
INFO: sampletype mp4a
328863.199 kB / 2912.72 sec (99.9%)
Download complete- Ανοίγουμε το βιντεάκι με VLC.
Ενδέχεται να υπάρχουν και front-end, αλλά αυτός είναι ο αγαπημένος μου τρόπος.
-
-
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
Το PC μετα απο ανοιγμα αφου φορτωσει τα Win7 μετα απο λιγο πεταει μπλε οθονη και το μονο που μπορω να δω ειναι το registry_error.Τωρα ειμαι σε safe mode,μπορω να κανω κατι απο εδω η χρειαζεται φορματ???
μπορείς να ρυθμίσεις (μέσω safe mode προφανώς) να μην κάνει restart σε blue screen
μεσω registry???
EDIT:Τελικα ελυσα το προβλημα μεσω επαναφορας συστηματος.
-
έλεος; -
λειπει της epson ομως
-
Ernani, εισαι θησαυρος. Gracias !
-
-
Ο χρήστης dpolal έγραψε:
Γρήγορη και σχετικά φθηνή αναβάθμιση είναι να πάρεις έναν ssd και ίσως λίγη παραπάνω ram και δεν θα έχεις θέμα με αυτά που θες να κάνεις...+1
Και ουσιαστική! -
Ο χρήστης egobrain έγραψε:
Ernani, εισαι θησαυρος. Gracias !Να 'σαι καλά.
Παρέλειψα να δώσω κάποιες παραπάνω πληροφορίες που ίσως είναι χρήσιμες.
Η επίσημη σελίδα του project πλέον είναι αυτή: http://rtmpdump.mplayerhq.hu/
Περιέχει τα sources καθώς και build για Windows και Android. Επίσης έχει και σχετικό forum.
Νομίζω ότι αρχικά το project ήταν στο sourceforge, αλλά τους έδιωξαν λόγω της adobe.
Τέλος μια σελίδα με απλή τεκμηρίωση είναι αυτή.
-
Αυτο τι λεει;;;
'Ένα μέρος του δίσκου αποτελείται από 4GB Solid-State Drive με μνήμη flash SLC και το υπόλοιπο περιλαμβάνει έναν κλασσικό σκληρό δίσκο 250GB με ταχύτητα περιστροφής 7200rpm και 32MB cache.'
Για φορητό το θελω, με Win7 και αυτα που λενε για τις επιδοσεις ακουγοντε ωραια....
Επίσης 250GB με 85€ ή 320 GB με 99€;;; -
Καλησπερα.
Εχω ενα θεμα με το λαπτοπ μου.Πριν λιγο καιρο ποσταρα οτι ετριζε το ανεμηστιρακι.Τωρα παραδωξος σταματησε μονο του...Αλλα τωρα βιωνω ενα αλλο προβλημα με τις θερμοκρασιες.Το λαπτοπ ζεσταινεται ασυνηθιστα πολυ και οταν βαζω ενα παιχνιδι πχ να παιξει μετα δουλευει σε σχετικα υψηλη θερμοκρασια και δε πεφτει παρακατω απο τους 70-80 βαθμους θερμοκρασια.Ξερετε τι παιζει???Μηπως να το παω για εναν καθαρισμο???Τη βαση σπανια τη χρησιμοποιω μιας και τωρα το δουλευω μονο στο γραφειο.Λετε να μου κακομαθε να το βαλω παλι στο κρεβατι?
Τα φωτα σας!
-
Μήπως σταμάτησε να δουλεύει εντελώς το ανεμιστηράκι;
Sent from my Tab using a pigeon.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Μήπως σταμάτησε να δουλεύει εντελώς το ανεμιστηράκι;Sent from my Tab using a pigeon.
Οχι ακουγεται κανονικα αλλα ανεβαζει γενικως παραπανω θερμοκρασια το μηχανημα απο οτι ποιο πριν!
-
Για πηγαινε το μια βολτα απο κανενα Πλαίσιο ή παρεμφερές κατάστημα που να εχει service...Πολύ φοβάμαι μηπως κάτι σου κολλήσει κάποια στιγμή και εχεις μεγαλύτερα προβλήματα...
Περί Η/Υ (+ ηλεκτρ. gadgets και νέας τεχνολογίας) [#16]