-
ναι ρε ,μου λεει οτι δεν μπορει να το παιξει και κατι τετοια .
ειναι ενας δισκος με τραγουδια που κατεβασα,τα αλλα ολα οτι εχω παιζουν κανονικα.
-
Ο χρήστης italakias έγραψε:
παραξενοειχα κατι τραγουδια στο windows media και παιζανε κανονικα,σημερα δεν παιζουν,τα ξανακατεβαζω απο το rapidshare και παλι δεν παιζουν.
τι στο διαολο συμβαινει
Τι ήταν .mp3 ή κάτι άλλο;
-
MPEG LAYER 3 AUDIO
sto media player dipla sto tragoydi λεει mp3
-
Ιταλικός ο υπολογιστής;
Πείραξες σήμερα κάτι στον υπολογιστή από χθες μέχρι σήμερα;
Εικονίδιο ήχου κάτω στην μπάρα εκεί που λέει την ώρα εμφανίζεται; -
αφου σου λεω τα παιζει ολα εκτος απο ορισμενα
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
αν φοράει Windows XP μέχρι 3 GB βλέπει. (αν κατάλαβα καλά τι λες)Εννοείς windows XP 32bit, επειδή στα 64bit δεν υπάρχει αυτό το πρόβλημα...
-
Ο χρήστης italakias έγραψε:
παραξενοειχα κατι τραγουδια στο windows media και παιζανε κανονικα,σημερα δεν παιζουν,τα ξανακατεβαζω απο το rapidshare και παλι δεν παιζουν.
τι στο διαολο συμβαινει
μηπως ηταν τπτ drm protected κι εληξε η αδεια?
-
Ο χρήστης dpolal έγραψε:
αν φοράει Windows XP μέχρι 3 GB βλέπει. (αν κατάλαβα καλά τι λες)
Εννοείς windows XP 32bit, επειδή στα 64bit δεν υπάρχει αυτό το πρόβλημα...
3.120 παρακαλω , εκτος αν εχεις πολλες συσκευες που μπορει να σε ριξουν και κατω απο αυτο
το 4ο giga με λιγα λογια ειναι αχρηστο
επισης καλο ειναι με βαση αυτα που διαβαζα πισω οι ram να ειναι ιδιας ταχυτητας
καμια φορα κολλανε , δοκιμασε να τις βγαλεις ολες και να τις ξαναβαλεις ολες και ειναι πολυ πιθανο να διορθωθει ετσι απλα
επισης καλο ειναι να μην μπαινουν μεγαλυτερες ταχυτητες απο αυτες που σηκωνει η mb.και να δουλεψουν οι μνημες δουλευουν σε πιο χαμηλη ταχυτητα.
επισης οταν μπαινουν μνημες διαφορετικης ταχυτητας δουλευουν στη χαμηλοτερη. -
Ο χρήστης dpolal έγραψε:
αν φοράει Windows XP μέχρι 3 GB βλέπει. (αν κατάλαβα καλά τι λες)
Εννοείς windows XP 32bit, επειδή στα 64bit δεν υπάρχει αυτό το πρόβλημα...
Δεν ειναι προβλημα.... Ειναι ετσι η αρχιτεκτονικη ολων των χ32 OS
Βλεπουν μεχρι 3GB RAM
Γι αυτο το λογο τα sVista ειχαν το ReadyBoost και την εκμεταλευονταν ως μνημη Cache -
Χρησιμοποιησα και το card recovery και αν και εκανε μια διαδικασια
δεν βρηκε κατι περα απο bad sectors .Πριν πεταχθει, ενα φορματ και προσπαθεια ανακτησης θα εκανε κατι
ή απλα η καρτα εχει ηδη μετεμψυχωθει ; -
Aν την φορμάρεις βρε Γιάννη τι ανάκτηση να κάνεις μετά;
-
Δεν ξερω μεχρι που φτανει το software ρε συ Κωνσταντινε.
Οταν εκανα ανακτηση σε εναν σκληρο βρηκα κατι απιθανα πραγματα και ειχα απορρησει μεχρι που μπορει να φτασει.Ενα γρηγορο φορμαρισμα φανταστηκε οτι ισως μπορει να ξεπεραστει software.
Τελος παντων, ζωη σε λογου μας -
Ανάλογα το format ρε παιδιά. Το quick δεν κάνει τίποτα. Αν πας να κάνεις κανονικό format, τότε δεν κάνεις recover με τίποτα.
-
Ας δοκιμασω ενα γρηγορο, εξαλλου δεν υπαρχει αλλη επιλογη.
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Ανάλογα το format ρε παιδιά. Το quick δεν κάνει τίποτα. Αν πας να κάνεις κανονικό format, τότε δεν κάνεις recover με τίποτα.Κανεις,κανεις...ακομα και μετα απο killdisk εχει επιτευχθει ανακτηση
-
Ο χρήστης egobrain έγραψε:
Χρησιμοποιησα και το card recovery και αν και εκανε μια διαδικασια
δεν βρηκε κατι περα απο bad sectors .Πριν πεταχθει, ενα φορματ και προσπαθεια ανακτησης θα εκανε κατι
ή απλα η καρτα εχει ηδη μετεμψυχωθει ;http://www.recuva.com/ δοκιμασες;
-
Μιας και πλησιάζει η ώρα για αγορά ασύρματου ADSL router (over ISDN), έχω καταλήξει σε ένα από αυτά τα δύο:
ZYXEL PRESTIGE 660HW ή LINKSYS WAG54G2
Τι λέτε; Έχει κανείς εμπειρία με κάποια από τις δύο εταιρείες;
-
Ο χρήστης ArrowsFA1 έγραψε:
Μιας και πλησιάζει η ώρα για αγορά ασύρματου ADSL router (over ISDN), έχω καταλήξει σε ένα από αυτά τα δύο:ZYXEL PRESTIGE 660HW ή LINKSYS WAG54G2
Τι λέτε; Έχει κανείς εμπειρία με κάποια από τις δύο εταιρείες;
Είχα αγοράσει πριν 3 χρόνια ένα Zyxel για ADSL γραμμή, το οποίο είχε ασθενές σήμα WiFi, ασυμβατότητα με μερικές συσκευές (υπήρχε πρόβλημα με όσα laptop είχαν το WiFi chipset της intel) και στον ένα χρόνο απλώς σταμάτησε να λειτουργεί. Στο καπάκι πήρα Linksys WAG200G το οποίο κόστιζε τα μισά λεφτά από το Zyxel, έχει σαφώς καλύτερο σήμα και είναι πλήρως συμβατό με ό,τι και αν έχω δοκιμάσει να συνδέσω. Το μηχάνημα λειτουργεί ακόμα απρόσκοπτα χωρίς να έχει βγει από την πρίζα ΠΟΤΕ
Το δε LINKSYS WAG54G2-E1 που δείχνεις το έχω πάρει για το σπίτι του ετέρου ήμισυ (έκδοση όμως για PSTN) εδώ και 6-7 μήνες και λειτουργεί γ@μιώντας. 3όροφη μεζονέτα το σπίτι, είναι συνδεδεμένο στον 3ο όροφο και πιάνει παντού, μέχρι και έξω.
Το προτείνω με κλειστά τα μάτια το Linksys. (είναι και φτηνότερο...) -
Την μπαταρία στα laptop σας την έχετε συνέχεια επάνω ή όταν δεν χρειάζεται την βγάζετε??
Ρωτάω γιατί εγώ δεν την είχα και το δούλευα με ρεύμα μέχρι που ένας φίλος μου είπε να την έχω επάνω για να λειτουργεί σαν ups σε πτώση ρεύματος.
Το λαμπάκι του μετασχηματιστεί όμως είναι αναμμένο για λίγο μετά που θα τον βγάλω από τήν πρίζα, οπότε σκέφτομαι μήπως από μόνος του λειτουργεί σαν ups -
Ο χρήστης car_crazy έγραψε:
Την μπαταρία στα laptop σας την έχετε συνέχεια επάνω ή όταν δεν χρειάζεται την βγάζετε??
Ρωτάω γιατί εγώ δεν την είχα και το δούλευα με ρεύμα μέχρι που ένας φίλος μου είπε να την έχω επάνω για να λειτουργεί σαν ups σε πτώση ρεύματος.
Το λαμπάκι του μετασχηματιστεί όμως είναι αναμμένο για λίγο μετά που θα τον βγάλω από τήν πρίζα, οπότε σκέφτομαι μήπως από μόνος του λειτουργεί σαν upsΑπό τη μία λειτουργεί σαν UPS, από την άλλη φθείρεται και μειώνεται η διάρκεια ζωής της. Στο δικό μου στα 3 χρόνια χρειάστηκε να αγοράσω καινούργια διότι από 4+ ώρες αρχική διάρκεια είχε πάει 1-1.5 ώρα το πολύ, δεν έβγαζε ούτε ένα ταξίδι με αεροπλάνο
Αν έχει κακή τροφοδοσία ρεύματος στην περιοχή σου τότε ίσως αξίζει -από την άλλη ένα μικρό UPS κοστίζει λιγότερο από μία μπαταρία
Περί Η/Υ (+ ηλεκτρ. gadgets και νέας τεχνολογίας) [#16]