-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
καλά για να βρεθεί αυτό το exploit δούλεψαν πολύ περισσότερο από τα 5 δευτ.αυτο το exploit ηταν στο system integration και εαν κρινω απο τα μεχρι τωρα δεδομενα ie/macosx ειναι τα μονα που εσπασαν
-
Ναι ο chrome + firefox δεν παραβιάστηκαν σε αυτό το event.
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Ναι ο chrome + firefox δεν παραβιάστηκαν σε αυτό το event.ουτε τα android ουτε τα win7 και μαλιστα εβγαλαν ανωτερο τον οπερα που ουτε καν πηρε μερος!
-
Ο χρήστης StavrosG έγραψε:
2 ερωτήσεις τώρα αν κάποιος ξέρει σίγουρα γιατί ο γούγλης ήταν αρκετά ασαφής:- Σίγουρο είναι ή θα πετάξω 60 Ευρώ;
- Επειδή υπάρχει προηγούμενο με το BIOS των thinkpad να δέχονται μόνο αγορασμένο από τη 'μαμά' H/W, να ψάξω μήπως για cpu από τη 'μαμά' ή δεν θα έχω πρόβλημα από έναν τυχαίο απ'το ebay;
Ρίξε μια ματιά εδώ.
Ποιό socket έχει η μητρική του λάπτοπ; Αυτό με τα part #, εννοείς ότι είδες σε τι διαμορφώσεις πουλούσε το λάπτοπ η ΙΒΜ; Αν ναι, είναι καλή ιδέα αφού τουλάχιστον ότι περιλαμβάνει η λίστα θα δουλεύει. Από εκεί και πέρα, νομίζω ότι το 'ταβάνι' σου θεωρητικά είναι ο ταχύτερος επεξεργαστής με το ίδιο FSB που σηκώνει το chipset σου και το ίδιο ή μικρότερο TDP.
Για τα BIOS των Thinkpad δεν ξέρω, ελέγχει το πεδίο 'Processor Serial Number' στο CPUID;Όσον αφορά το κόστος, γιατί 60€; Στο ebay βρίσκεις λχ. Pentium M 770 με $50 τελική, και τον 760 με $35.
Η μνήμη επίσης θα τον απογειώσει, έχεις βάλει το μέγιστο δυνατό; Δυστυχώς οι DDR1 SODIMM είναι πολύ ακριβές.
-
- Επειδή υπάρχει προηγούμενο με το BIOS των thinkpad να δέχονται μόνο αγορασμένο από τη 'μαμά' H/W, να ψάξω μήπως για cpu από τη 'μαμά' ή δεν θα έχω πρόβλημα από έναν τυχαίο απ'το ebay;
απο οτι ξερω (γενικα για τις μητρικες ) αν δεν εχεις καταλληλα bios , μπορει η μητρικη σου να μη 'βλεπει' σωστα τον επεξεργαστη
δηλαδη να μην αναγνωριζει το μοντελο ή να μην τρεχει στη σωστη συχνοτητα
αλλα να μην δουλεψει καθολου απο τη στιγμη που ειναι συμβατο το socket δεν παιζει
-
Ο χρήστης zorz έγραψε:
2 ερωτήσεις τώρα αν κάποιος ξέρει σίγουρα γιατί ο γούγλης ήταν αρκετά ασαφής:
- Σίγουρο είναι ή θα πετάξω 60 Ευρώ;
Ρίξε μια ματιά εδώ.
Ποιό socket έχει η μητρική του λάπτοπ; Αυτό με τα part #, εννοείς ότι είδες σε τι διαμορφώσεις πουλούσε το λάπτοπ η ΙΒΜ; Αν ναι, είναι καλή ιδέα αφού τουλάχιστον ότι περιλαμβάνει η λίστα θα δουλεύει.
Ξεκίνησα από τη λίστα με System Service Parts.
Αναφορικά με τα R50e, είδα ότι έχουν πρακτικά 2 system boards, ένα άνευ wireless και ένα με. Υποθέτοντας ότι η μόνη τους διαφορά είναι η παρουσία ή μη του συγκεκριμένου chip, αναζήτησα στη λίστα με τους επεξεργαστές τον μεγαλύτερο διαθέσιμο, ο οποίος είναι ο 755.Δυστυχώς, πέραν του P/N, δεν κατάφερα να βρω τίποτε άλλο για το board - πλην ότι 'φοράει' το 855 chipset (απ' τον οδηγό της κάρτας γραφικών αυτό) οπότε αυτή τη στιγμή δεν ξέρω ούτε το socket του.
EDIT: Σύμφωνα με το forum της Lenovo, μπαίνουν όλοι οι 7x5. Οπότε λογικά θα πάω για 765.
Από εκεί και πέρα, νομίζω ότι το 'ταβάνι' σου θεωρητικά είναι ο ταχύτερος επεξεργαστής με το ίδιο FSB που σηκώνει το chipset σου και το ίδιο ή μικρότερο TDP.
Για τα BIOS των Thinkpad δεν ξέρω, ελέγχει το πεδίο 'Processor Serial Number' στο CPUID;Όσον αφορά το κόστος, γιατί 60€; Στο ebay βρίσκεις λχ. Pentium M 770 με $50 τελική, και τον 760 με $35.
Η μνήμη επίσης θα τον απογειώσει, έχεις βάλει το μέγιστο δυνατό; Δυστυχώς οι DDR1 SODIMM είναι πολύ ακριβές.
Μνήμη έχω 1GB (2x512), το οποίο και με καλύπτει.
60€ έβαλα από μια διαγώνια ματιά στο ebay. Παραδόξως, τα xx5 είναι πιο ακριβά από τα xx0... -
Ξεκίνησα από τη λίστα με System Service Parts.
Αναφορικά με τα R50e, είδα ότι έχουν πρακτικά 2 system boards, ένα άνευ wireless και ένα με. Υποθέτοντας ότι η μόνη τους διαφορά είναι η παρουσία ή μη του συγκεκριμένου chip, αναζήτησα στη λίστα με τους επεξεργαστές τον μεγαλύτερο διαθέσιμο, ο οποίος είναι ο 755.Δυστυχώς, πέραν του P/N, δεν κατάφερα να βρω τίποτε άλλο για το board - πλην ότι 'φοράει' το 855 chipset (απ' τον οδηγό της κάρτας γραφικών αυτό) οπότε αυτή τη στιγμή δεν ξέρω ούτε το socket του.
Μνήμη έχω 1GB (2x512), το οποίο και με καλύπτει.
Το wifi είναι σε κάρτα mini PCI, λογικά τα motherboards είναι ίδια. Το 855 chipset σημαίνει (IIRC) ότι θα έχεις μόνο 400MHz FSB. Για τη μνήμη διαφωνώ.
Έχω λάπτοπ παραπλήσιας γενιάς (Pentium M740), από μνήμη έχω επίσης 2x512ΜΒ και θα ήθελα πολύ να το αναβαθμίσω σε 2*1GB. -
Eιναι μεγαλο αρνητικο μια οθονη 1920Χ1080 να εχει μονο αναλογικη(VGA) εισοδο???
-
Υπάρχουν τέτοιες οθόνες σήμερα;
-
ναι υπαρχουν σιγουρα καποιες lg
τρομερο αρνητικο δεν ειναι , αλλα το dvi ειναι καλυτερο
-
Αυτό το προγραμματάκι το έχει χρησιμοποιήσει κανείς να μας πει τι ακριβώς κάνει?
-
Ο χρήστης G60 έγραψε:
Αυτό το προγραμματάκι το έχει χρησιμοποιήσει κανείς να μας πει τι ακριβώς κάνει?συνήθως προκαλεί περισσότερα προβλήματα απ όσα λύνει!
μακριά απο προγράμματα που πειράζουν την registry -
δηλ?
-
http://www.google.gr/url?sa=t&source=we ... Og&cad=rja
free και καλο
-
Καλησπερα.
Εχει χασει ενας φιλος τους drivers ενος modem μαρκας siemens adsl sl2-141 και δε μπορω να βγαλω ακρη μεσα στο ιντερνετ.Ξερει κανεις κατι???
-
Ποιόν εύχρηστο μετρητή θερμοκρασίας χρησιμοποιείτε με δυνατότητα απεικόνισης ζωντανών μετρήσεων και στην επιφάνεια εργασίας ή την γραμμή εγασιών?
-
Ο χρήστης Mad_Max_Geo έγραψε:
Καλησπερα.Εχει χασει ενας φιλος τους drivers ενος modem μαρκας siemens adsl sl2-141 και δε μπορω να βγαλω ακρη μεσα στο ιντερνετ.Ξερει κανεις κατι???
γιε δες εδω
http://www.dsl-forum.de/need_drivers_for_siemens_sl2_t6704.html -
Ο χρήστης G60 έγραψε:
Ποιόν εύχρηστο μετρητή θερμοκρασίας χρησιμοποιείτε με δυνατότητα απεικόνισης ζωντανών μετρήσεων και στην επιφάνεια εργασίας ή την γραμμή εγασιών?To Everest Ultimate είναι ωραίο πρόγραμμα για ό,τι πληροφορία θες να πάρεις σχετικά με το hardware του υπολογιστή σου. Βέβαια δεν είναι αποκλειστικά μετρητής θερμοκρασίας, αλλά αυτή τη δουλειά την κάνει χωρίς πρόβλημα. Είναι καλό γιατί μετράει όλες τις υπάρχουσες θερμοκρασίες (CPU, GPU, HDD, MB...) και μπορεί να σου τις δείχνει κάτω δεξιά, εκεί που είναι και το ρολόι του υπολογιστή.
Μια ποιο ελαφριά εκδοχή που μετρά μόνο θερμοκρασίες είναι το Speedfan (με το οποίο μπορείς να πειράξεις τα ανεμιστηράκια).
Για CPU της Intel και GPU, δες το Real Temp. Αν θες μόνο για CPU υπάρχει το Core Temp. Μόνο για GPU, το GPU-z. Γι' αυτά όμως δεν είμαι σίγουρος κατά πόσον μπορούν να σου δίνουν τη θερμοκρασία στη γραμμή εργασιών ή έστω στην επιφάνεια εργασίας.
Αν τα χτυπήσεις στο google θα τα βρεις κατευθείαν..
-
Ευχαριστώ
Για τα παρακάτω τι λες?
http://www.hmonitor.com/
http://www.softpedia.com/progScreenshots/NetMeter-Screenshot-23932.html -
μαστορα εξηγησε μου ακριβως τι θες να κανεις?
θες προγραμμα που να λειτουργει συνεχεια και να βλεπεις συνεχεια real time τι παιζει
πχ να εχεις μονιμα μια μπαρα τετοιου στυλ στο desktop σουή θες ενα προγραμματακι που να το ανοιγοκλεινεις οποτε θες εσυ και να σου λεει παλι σε real time τι παιζει?
στη πρωτη περιπτωση θες everest , το οποιο πρεπει να φας λιγη ωρα να μαθεις να το στηνεις (και μετα δουλευει μονιμα μονο του)
μπορεις να επιλεξεις εσυ απο τις ενδειξεις που θες να βλεπεις (οχι μονο θερμοκρασιες) μεχρι τη σειρα με την οποια εμφανιζονται τα δεδομενα ακομα και χρωματακια
(στη παραπανω φωτο το ειχα φτιαξει εγω παλια που το χρησιμοποιουσα με βαση τα γουστα μου)στη δευτερη με ενα hw monitor που δε θελει καν εγκατασταση εισαι αρχοντας
τεσταρεις τι θες να δεις και το κλεινεις να μη σου τρωει πορους (γιατι το everest ειναι σχετικα βαρυ)
αν θες απλα να τσεκαρεις το χειροτερο δυνατο σεναριου φορτου του pc σου , κατεβασε το intel burn test
http://www.softpedia.com/get/System/Ben ... Test.shtmlτρεξε 10 λουπες , δες ποσο ζεσταινεται με το hw monitor και αν δε σου σβησει (ή πεταξει μπλε οθονη) ή ακομα καλυτερα αν δε πιασει μεγαλες θερμοκρασιες δεν εχεις προβλημα
Περί Η/Υ (+ ηλεκτρ. gadgets και νέας τεχνολογίας) [#16]