-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
Καμία πρόταση για smartphone; Πήγαινα για το HTC Wildfire αλλά δεν το φέρνει πια η cosmote
ηθελες κι εσυ να βασανισεις τα ματακια σου ?
Χάλια ή μικρή (ή και τα δύο) οθόνη; Το έχει ο αδελφός μου και... δηλώνει πολύ ευχαριστημένος (για τα λεφτά που διέθεσε).
-
Δεν είναι τόσο το μέγεθός της όσο η τραγική ανάλυση.
320χ240. Όσο είχα στο κινητό μου το 2004.
-
Ακριβως η αναλυση ειναι γελοια..
Αλλα περα απο αυτο ασχετα με το τι γινεται 'στα χαρτια' (οπου πχ το αιφον εχει πεντακαθαρη εικονα σε σχεση με το galaxy s που πιξελιαζει και ιστοριες για αγριους..) το htc εχει ενοχλητικα κακη οθονη που κουραζει παρα πολυ στη πραξηΣτα ιδια λεφτα εχω 320 x 480 , κανε τις πραξεις για να δεις τη διαφορα ( ιδιες ιντσες)
Sent from my LG-P500 using Tapatalk
-
Πάρε το Galaxy3 με 159 ευρώ από πλαίσιο.
-
and.. how a web design goes straight to hell
http://theoatmeal.com/comics/design_hell -
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Πάρε το Galaxy3 με 159 ευρώ από πλαίσιο.Το τσιμπησε ο πατερας μου αυτο με τοσα απο κει, αλλα δεν ξερω αν εχουν κι αλλα..
Sent from my LG-P500 using Tapatalk
-
Και τι λέει; Καλό;
Κι εγώ για τον πατέρα μου το θέλω. Μου περισσεύει μια επιδότηση γύρω στα 550 ευρώ και κάνω δώρο κινητά
Απ' ό,τι βλέπω, παίρνοντας το Galaxy μου μένει κι ένα 350άρι προς ιδίαν τέρψιν (δε βρίσκω το λόγω όμως και να παροπλίσω και το HTC HD που έχω τώρα )
Από το πλαίσιο δεν παίζει. Μόνο όσα αναφέρει η λίστα και μόνο σ' αυτές τις τιμές λόγω εταιρικού. -
Ο χρήστης Scotch έγραψε:
Και τι λέει; Καλό;νταξει , αξιοπρεπες.. οχι κατι το ιδιαιτερο
απο οτι ξερω η cosmpote εχει το δικο μου (lg P500 optimus one), μιας και πηρα κι εγω την επιδοτηση μου με cosmote
(παρολο που τη πηρα απο μαγαζι του πλαισιου)τσιμπα αυτο να τελειωνεις σε αυτη τη τιμη δεν υπαρχει καλυτερο, απλα ομορφα και ωραια
εχει καλυτερο επεξεργαστη απο το samsung και android 2.2 (που το galaxy 3 δε θα παρει ποτε) και πολυ καλυτερη οθονη και απο αυτο αλλα και το htc
δες αν μπορεις να παρεις να παρεις επιδοτηση απο γερμανο οπου ισως εχουν ακομα βαση και φορτιστη αυτοκινητου δωρο (γιατι πλαισιο , σιγουρα δε δινουν πλεον κι εγω για να παρω εστελνα mail παραπονων ) και εισαι αρχοντας σε αυτο το budget
φυσικα δεν εχει σχεση με τα high end, σε τιποτα, αλλα σε αυτα τα λεφτα τα υπολοιπα ειναι για κλωτσιες μπροστα του
(εξαιρειται το zte)
-
Ο χρήστης patro έγραψε:
Τα ActiveX λείπουν για να δέσει η μαγιονέζα.
http://theoatmeal.com/comics/design_hellΤα τυχερά του επαγγέλματος.
-
Ο χρήστης Ernani έγραψε:
Τα ActiveX λείπουν για να δέσει η μαγιονέζα.
http://theoatmeal.com/comics/design_hellΤα τυχερά του επαγγέλματος.
-
Η πλάκα είναι οτι ο IE ήταν κάποτε (πριν το 2000 (στα αρχαία χρόνια δηλαδη)) ο πιο standards-compliant browser
Κατά τα άλλα υπάρχει και javascript που εμφανίζει στο χρήστη ΙΕ μπάνερ που του λέει να αλλάξει browser για να δει το site σωστά -
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
Και τι λέει; Καλό;
νταξει , αξιοπρεπες.. οχι κατι το ιδιαιτερο
απο οτι ξερω η cosmpote εχει το δικο μου (lg P500 optimus one), μιας και πηρα κι εγω την επιδοτηση μου με cosmote.............φυσικα δεν εχει σχεση με τα high end, σε τιποτα, αλλα σε αυτα τα λεφτα τα υπολοιπα ειναι για κλωτσιες μπροστα του
(εξαιρειται το zte)Το lg δεν το φέρνουν πια
Τέσπα, θα περάσω μια βόλτα από πλαίσιο το απόγευμα να τα δω από κοντά μπας και καταλήξω.
Thnx -
-
Thnx αλλά μόνο από cosmote μπορώ να το πάρω.
Τελικά ο father θέλει το HTC Desire HD
Καλό ή υπάρχει καλύτερο σ' αυτήν την τιμή; Μήπως το αντίστοιχο HD της Samsung; -
η εμπερία μου με LG είναι χείριστη (LG arena), δεν θα ξανάπαιρνα ποτέ
-
εψαχνα για ενα ζευγαρι ηχειακια 2.1 να κανουν παρεα στον αημακ.. Οχι τιποτε ιδιαιτερο, να ακουω λιγο καλυτερα..
Ειχα βαλει στο ματι κατι Altec Lansing σε σουπερ τιμη (~30) απο Πλαισιο, τα οποια ομως θα ερχοσαντε, αγνωστο ποτε...
ο πωλητης του πλαισιου, μου αντιπροτεινε τα τουρμπο-εξ.. τον εγραψα στα παλαιοτερα και πηρα τα JBL Creature III
το γραφω εδω σαν 'γκατζετ'
θα σας πω εντυπωσεις οταν τα ακουσω!! -
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
η εμπερία μου με LG είναι χείριστη (LG arena), δεν θα ξανάπαιρνα ποτέκαι εγω ετσι ελεγα αλλα..
-
Είναι ιδέα μου ή έχουν πληθύνει πολύ τα laptop με ενσωματωμένο αριθμητικό πληκτρολόγιο;
-
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
η εμπερία μου με LG είναι χείριστη (LG arena), δεν θα ξανάπαιρνα ποτέΚαμία σχέση βέβαια με τα android της εταιρείας.
-
Η αλήθεια είναι ότι κατά πάσα βεβαιότητα τα προβλήματα είναι απόρροια του ηλίθιου λογισμικού που έχει το arena, αλλά μιλάμε τόσο μάπα κινητό δεν είχα ποτέ
Περί Η/Υ (+ ηλεκτρ. gadgets και νέας τεχνολογίας) [#16]