-
αν το σκεφτεις το χιλιοστο ειναι παρα πολυ
κατι τετοιο εγω θεωρω καλο
οχι κατι τετοιο σιγουρα παντως
επισης πολλοι βαζουν απλα μια σταγονιτσα στη μεση πατανε απλα μετα τη ψυκτρα και παλι απλωνεται, απλα οχι παρα πολλη
πχ αυτος εδω http://www.youtube.com/watch?v=PH5o6v73Jww
(ο οποιος βαζει 'μπιζελι' στο 6' και λεει οτι ισως εβαλε παρα πολυ και μετα προσπαθει να το δικαιολογησει ) -
Έχω βρει απίστευτα βολική αυτή την πάστα:
Το πινελάκι λύνει όλα τα προβλήματα σχετικά με τον τρόπο εφαρμογής. Φυσικά το επιθυμητό αποτέλεσμα είναι αυτό της πρώτης εικόνας του παραπάνω post του QsisVTS...το αποτέλεσμα της δεύτερης εικόνας είναι σκέτη καταστροφή.
-
+1
και γω αυτην εχω!!!Μηπως υπαρχει καποιος τροπος για εναλλαγη οθονων χωρις να μπαινω στο μενου οθονων και να τις αλλαζω???Να μπορω να το βαλω σε ενα κουμπι πχ.
-
Ο χρήστης panos2171 έγραψε:
+1
και γω αυτην εχω!!!Μηπως υπαρχει καποιος τροπος για εναλλαγη οθονων χωρις να μπαινω στο μενου οθονων και να τις αλλαζω???Να μπορω να το βαλω σε ενα κουμπι πχ.
έχεις και τις 2 μόνιμα συνδεδεμένες στον υπολογιστή; αν ναι, γιατί δεν κάνεις τη 2η προέκταση της πρώτης και όποτε θες να σέρνεις το παράθυρο από τη μία στην άλλη. Αν όχι, τότε δεν υπάρχει άλλος τρόπος, εκτός αν έχει κανά feature το πρόγραμμα της κάρτας γραφικών σου για πιο γρήγορη αλλαγή
-
Εβαλα, εκλεισα και τωρα ειμαι στους 45 με browsing και skype
gracias a todos ! -
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
έχεις και τις 2 μόνιμα συνδεδεμένες στον υπολογιστή; αν ναι, γιατί δεν κάνεις τη 2η προέκταση της πρώτης και όποτε θες να σέρνεις το παράθυρο από τη μία στην άλλη. Αν όχι, τότε δεν υπάρχει άλλος τρόπος, εκτός αν έχει κανά feature το πρόγραμμα της κάρτας γραφικών σου για πιο γρήγορη αλλαγή
Στην μια εχω συνδεδεμενο και το PS3 οποτε πρεπει να κανω εναλλαγη οταν το χω ανοικτο.
-
καλα αυτα του inception ειναι γαματα
============================================================================
-
-
Παλιά αλλά διαχρονικά.
-
Η ON δουλευει με δικα της ρουτερακια, ενα απο αυτα εχει προβλημα στην κεραια αρα απο καλυψη λιγα πραγματα .. μπορω με αλλο, 2ο ρουτερ να κανω repeat για να εχω καλη καλυψη ;
-
Ο χρήστης Ernani έγραψε:
Η σκληρή πραγματικότητα !!!
-
Ο χρήστης egobrain έγραψε:
βρισκω ευκολα fan για λαπτοπ 4ετιας ;Το ανοίγεις και βλέπεις το p/n του ανεμιστήρα. Πάντως συμφωνώ με τον Κιούση:
Γιατι να κανει τετοιες μοντες ο ανθρωπος χωρις λογο? Καθαρισματακι και παστουλα ειναι παραπανω απο αρκετα
Μηπως υπαρχει καποιος τροπος για εναλλαγη οθονων χωρις να μπαινω στο μενου οθονων και να τις αλλαζω???Να μπορω να το βαλω σε ενα κουμπι πχ.
Ναι, γενικά μπορείς να ορίσεις κάποιο hotkey.
Η ON δουλευει με δικα της ρουτερακια, ενα απο αυτα εχει προβλημα στην κεραια αρα απο καλυψη λιγα πραγματα .. μπορω με αλλο, 2ο ρουτερ να κανω repeat για να εχω καλη καλυψη ;
Σε αυτή τη περίπτωση χρειάζεσαι access point, όχι δεύτερο router.
-
Ο χρήστης Ernani έγραψε:
Παλιά αλλά διαχρονικά. -
-
Καμία πρόταση για smartphone; Πήγαινα για το HTC Wildfire αλλά δεν το φέρνει πια η cosmote οπότε ψάχνω για κάτι παραπλήσιο (έχω βάλει και μερικά πιο ακριβά αλλά δεν υπάρχει λόγος να δώσω περισσότερα εκτός κι αν αξίζει πραγματικά). Απαραίτητα είναι τα εξής:
- Να έχει λειτουργικό android
- Καλή φωτογραφική (με flash) και video
- Να έχει όσο το δυνατό μεγαλύτερη οθόνη, χωρίς ωστόσο να είναι παντόφλα (κάτι στο μέγεθος του wildfire θα με κάλυπτε)
Ιδού και η λίστα επιλογών (με τις τιμές):
HTC
7 MOZART 430,08
DESIRE 365,04
DESIRE HD 486,99
HTC TOUCH II+χάρτες 215,37LG
BL40 COSMOTE+BT 300,00
MINI COSMOTE 264,31Motorola DEFY COSMOTE 324,39
Nokia
C7 340,57
E72 NAVI EDITION COS 292,60
N8-00 406,42Samsung
GALAXY 3 - i5800 202,76
GALAXY ACE 263,33
GALAXY S-i9000 454,47
WAVE - S8500 COSMOTE 305,77Sony-Ericsson
VIVAZ PRO COSMOTE 278,13
X10 MINI PRO 232,36
XPERIA X10 COSMOTE 406,42 -
Αρκετά από αυτά που αναφέρεις δεν έχουν Android:
Mozart (WindowsPhone 7), Touch 2 (WM6), και τα 2 LG (δεν είναι καν smartphones), όλα τα Nokia (Symbian), Samsung Wave (BADA) και SE Vivaz Pro (Symbian).
Από τα υπόλοιπα, κοίτα μεταξύ των Desire (ειδικά αν προλάβεις/βρεις το νέο Desire S με κάτω από 400€) και Defy.
-
Πέρα από 2-3, τα υπόλοιπα δεν τα είχα ακούσει καν. Απλά αντέγραψα από τον τιμοκατάλογο που έστειλε η cosmote ελπίζοντας (βάσει τιμής) να είναι smartphone
Θα πάω να τα δω κι από κοντά και θα επιλέξω ένα εκ των desire-s και defy.
Ευχαριστώ πολύ
-
Ο χρήστης Scotch έγραψε:
Καμία πρόταση για smartphone; Πήγαινα για το HTC Wildfire αλλά δεν το φέρνει πια η cosmote οπότε ψάχνω για κάτι παραπλήσιο (έχω βάλει και μερικά πιο ακριβά αλλά δεν υπάρχει λόγος να δώσω περισσότερα εκτός κι αν αξίζει πραγματικά). Απαραίτητα είναι τα εξής:- Να έχει λειτουργικό android
- Καλή φωτογραφική (με flash) και video
- Να έχει όσο το δυνατό μεγαλύτερη οθόνη, χωρίς ωστόσο να είναι παντόφλα (κάτι στο μέγεθος του wildfire θα με κάλυπτε)
Ιδού και η λίστα επιλογών (με τις τιμές):
[...]
iPhone 4 +Jailbreak
( εγω το πα αυτο;;;;)
Μετράει χιλιοστά βροχόπτωσης.
Καλη φαση!
Ξερουμε ποσο πηγε το ολο πακετο;;;ανοιγμα καθαρισμα φιλτρα στις εξατμισεις ποτισμενα με οινοπνευμα η καποιο αλλο φιλτρο αντισκονης νεο fan πιο ισχυρο κυκλοφορουν κατι βαρβατα
υπαρχουν φανακια για τα laptop???
ψαχνω για το δικο μου και δεν ειχει ουτε η Fujitsu ουτε η MiesensSiemens ήθελες να πεις....ε????
Ναι, αλλα το διορθωνει αυτοματα σε Miesens
Μετράει χιλιοστά βροχόπτωσης.
Καλη φαση!
Ξερουμε ποσο πηγε το ολο πακετο;;;ανοιγμα καθαρισμα φιλτρα στις εξατμισεις ποτισμενα με οινοπνευμα η καποιο αλλο φιλτρο αντισκονης νεο fan πιο ισχυρο κυκλοφορουν κατι βαρβατα
υπαρχουν φανακια για τα laptop???
ψαχνω για το δικο μου και δεν ειχει ουτε η Fujitsu ουτε η Miesensδεν χρειαζεται να βγαλει καμια εταιρεια του χωρου πες σε ενα μαγαζι με ηλεκτρονικα με το παλιο και περνεις ενα μεγαλυτερο αλλα στο ιδιο παχος κανεις 2 τρυπουλες ισα ισα και εχεις ενα βαρβατο
Το σκεφτικα κ αυτο, αλλα η θεση ειναι στογγυλη και δεν βρίσκω αλλο ανεμιστηρα που να χωραει εκει
Για Laptop μιλαμε, σωστα;; -
ολα χωρανε εαν πιανει το χερι σου (το θεμα εχει να κανει με το παχος της κασας του ανεμιστηρα που αλλαζεις εαν βρεις ιδιο λιγο μεγαλυτερο θα κανει )
φυσικα θες ενα κιτ τυπου
http://www.etools.gr/mikroergaleia/drem ... -4-65.html
(εχει ανεβει κατα ΠΟΛΥ τωρα η τιμη δεν ξερω γιατι εγω το δικο μου το πηρα 70)αν βρεις καποιο κιτ με μικροεργαλεια αξιζει να το παρεις να το εχεις για το οτιδηποτε -
Ο χρήστης Scotch έγραψε:
Καμία πρόταση για smartphone; Πήγαινα για το HTC Wildfire αλλά δεν το φέρνει πια η cosmoteηθελες κι εσυ να βασανισεις τα ματακια σου ?
Περί Η/Υ (+ ηλεκτρ. gadgets και νέας τεχνολογίας) [#16]