-
Ο χρήστης Thάnos έγραψε:
Παιδιά, ψάχνω για σερβερ και βρήκα την Tophost.gr, την ξέρει κανεις σαν εταιρία;
Οι τιμές της είναι πολύ καλές... αξίζει να παω εκεί;Τι είδους υπηρεσία σε ενδιαφέρει; Web hosting;
-
@iant θα κοιταξω thanks!
@ cliodriver ναι, μονο hosting.Αν και απο οτι δειχνει βρήκα την άκρη!
-
Πάντως, χωρίς να θέλω να βάλω όλους τους ISP της Ελλάδας στο ίδιο τσουβάλι, ο ένας πρώην αρκετά μεγάλος που δούλευα ήταν ΓΤΠΚ... σε ό,τι αφορά την ασφάλεια των δεδομένων των πελατών.. θυμάμαι να σκάει κάτι (η hosting πλατφόρμα; κάποιο σιδερικό; δεν θυμάμαι ακριβώς τι..) και να ψάχνουμε να βρούμε το dato (αργκό mode on ) και να μην το βρίσκουμε!! Ωρέ πού είναι τα backup; Έλα μου ντε! Πρέπει να είχαν φύγει τότε οι μισοί πελάτες hosting...
Που θέλω να καταλήξω; Προσωπικά, θα προτιμούσα κάποια λύση έξω.. και ίσως κάποιο virtual linux για να μπορώ να κάνω διάφορα -- βασικά ό,τι θέλω.
-
Απο αυτά δεν ξερω τιποτα... μα τιποτα
-
Εξωτερικος δισκος 2.5αρης : συνδεω και δεν εμφανιζεται mounted.
τα win τρεχουν τους driver κλπ αλλα δεν γινεται κατι παραπανω. δοκιμαστηκε σε 2 pc.τι κανουμε ;
-
Ο χρήστης egobrain έγραψε:
τα win τρεχουν τους driver κλπ αλλα δεν γινεται κατι παραπανω. δοκιμαστηκε σε 2 pc.τι κανουμε ;
Δεξι κλικ στο 'Ο Υπολογιστής μου' -> Διαχείριση -> Αποθήκευση(ή κάπως έτσι).
Εκεί θα δεις το δίσκο, αλλά αδιαμόρφωτο. Δεξί κλικ επάνω στον κενό χώρο, δημιουργία partition (τόμου; ) και θα τον δεις. -
Μου εστάλη αυτό το email από το hotmail. Είναι για το email account ή πρόκειται για κανένα ιστότοπο blog? Δεν έχω blog υπόψη... Το έχουν στείλει κ σε εσάς?
Αγαπητέ πελάτη του Windows Live Spaces,
Λαμβάνετε αυτήν τη σημείωση σε συνέχεια του μηνύματός μας που σας ειδοποιούσε ότι η εφαρμογή Windows Live Spaces θα κλείσει σύντομα. Αν ακόμα δεν έχετε προβεί σε καμία ενέργεια, συνεχίστε την ανάγνωση, προκειμένου να μάθετε πώς να διατηρήσετε το περιεχόμενο του χώρου σας. Στις 16 Μαρτίου 2011, ο τρέχων χώρος σας θα κλείσει. Ωστόσο, έχετε ακόμη τη δυνατότητα να διατηρήσετε το περιεχόμενό του, αν δραστηριοποιηθείτε τώρα.
Συνεργαζόμαστε με μια κορυφαία και πρωτοποριακή υπηρεσία δημιουργίας ιστολογίων, το WordPress.com, για να επιτρέψουμε στους πελάτες του Windows Live να μετεγκαταστήσουν το ιστολόγιό τους από το Windows Live Spaces στο WordPress.com, όπου θα απολαύσουν μια σειρά βελτιώσεων της εμπειρίας ιστολογίου. Θα σας βοηθήσουμε να μετεγκαταστήσετε το τρέχον ιστολόγιό σας στο WordPress.com ή να πραγματοποιήσετε λήψη και αποθήκευσή του για αργότερα. Στις 16 Μαρτίου 2011, ο χώρος σας θα κλείσει και δεν θα έχετε πλέον πρόσβαση στο περιεχόμενο στο χώρο σας, εκτός εάν δραστηριοποιηθείτε τώρα. Κάντε κλικ εδώ για να ξεκινήσει η μετεγκατάσταση του χώρου σας.
Με τη νέα κυκλοφορία των υπηρεσιών του Windows Live, πραγματοποιήσαμε μια σειρά από αλλαγές και βελτιώσεις σε όλα τα προϊόντα. Επιλέξαμε τη συνεργασία με το WordPress.com, για να παράσχουμε στους χρήστες του Windows Live μια εκπληκτική εμπειρία ιστολογίου. Ωστόσο, κατανοούμε ότι οι αλλαγές θα έχουν επιπτώσεις σε εσάς, συνεπώς αυτό το μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου έχει στόχο να σας εξηγήσει τι θα συμβεί. Σας ευχαριστούμε γα τη συνεχή υποστήριξη που παρέχετε στο Windows Live.
Ποια είναι η αιτία αυτής της αλλαγής;
Οι πελάτες μας έχουν ζητήσει πιο εμπλουτισμένες λειτουργίες ιστολογίου, όπως ένα ενσωματωμένο σύστημα στατιστικών στοιχείων, δυνατότητα συνεχούς αποθήκευσης προχείρων και βελτιώσεις στην τεχνολογία καταπολέμησης ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Για να εξασφαλίσουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία ιστολογίου, συνεργαζόμαστε με το WordPress.com, για να σας παράσχουμε τις δωρεάν υπηρεσίες του. Για όσους από εσάς διαθέτουν ήδη ιστολόγιο στο Windows Live Spaces, θα σας διευκολύνουμε στα πρώτα σας βήματα, συμβάλλοντας στη διατήρηση των δεδομένων που έχετε ήδη δημιουργήσει στο Windows Live Spaces.Τι πρέπει να κάνετε προτού κλείσει το Windows Live Spaces
Όταν επισκέπτεστε το χώρο σας, θα έχετε τις ακόλουθες επιλογές:* Να αναβαθμίσετε το ιστολόγιό σας με μετεγκατάσταση στο WordPress.com - Θα παράσχουμε έναν απλό τρόπο μετακίνησης των καταχωρήσεων και των σχολίων από το ιστολόγιό σας στο WordPress.com. * Να πραγματοποιήσετε λήψη του ιστολογίου σας – Μπορείτε να πραγματοποιήσετε λήψη των παλαιότερων καταχωρήσεών σας, ώστε να κρατήσετε ένα αντίγραφό τους. Επίσης, μπορείτε να πραγματοποιήσετε λήψη του ιστολογίου και, στη συνέχεια, μετεγκατάσταση στο WordPress.com. * Να διαγράψετε το χώρο σας - Αν αποφασίσετε ότι δεν θέλετε να έχετε πλέον χώρο, έχετε την επιλογή να τον διαγράψετε μόνιμα. Αν θέλετε να αποθηκεύσετε το περιεχόμενό σας, βεβαιωθείτε ότι το κάνατε, προτού διαγράψετε το χώρο σας. * Να αναθεωρήσετε το ιστολόγιό σας – Σύντομα ο χώρος σας θα κλείσει, αλλά έχετε ακόμα λίγο χρόνο να αναθεωρήσετε το ιστολόγιό σας και να καταλήξετε στην κατάλληλη επιλογή για εσάς. Είμαστε κατενθουσιασμένοι με τις δυνατότητες του WordPress.com και ελπίζουμε ότι θα αποφασίσετε να επωφεληθείτε από αυτήν τη βελτιωμένη εμπειρία ιστολογίου.
Σημείωση: Ορισμένα είδη περιεχομένου, όπως οι μικροεφαρμογές, το βιβλίο επισκεπτών, οι λίστες, οι σημειώσεις και τα πρόχειρα καταχωρήσεων δεν θα μετεγκατασταθούν. Ανατρέξτε στις συνήθεις ερωτήσεις για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη διατήρηση αυτού του τύπου περιεχομένου.
Μεταβείτε στο χώρο σας, για να κάνετε την επιλογή που είναι κατάλληλη για εσάς.
Τι να περιμένετε από τη μετακίνηση στο WordPress.com
Όλες οι καταχωρήσεις, τα σχόλια και οι συνδέσεις σας θα μεταφερθούν, ενώ θα έχετε την επιλογή να μοιράζεστε τις ενημερώσεις ιστολογίου σας με τους φίλους σας στο Messenger.Στο WordPress.com, θα αποκτήσετε εργαλεία που θα σας βοηθήσουν να παρακολουθείτε την πορεία του ιστολογίου σας και τους επισκέπτες του. Θα αποκτήσετε δυνατότητα προσθήκης ετικετών που επιτρέπει σε άλλους να σας βρίσκουν και σε εσάς να βρίσκετε ανθρώπους με παρόμοια ενδιαφέροντα και νοοτροπία. Περιλαμβάνει καταπληκτικές λειτουργίες σχολίων και αποτροπή ανεπιθύμητων παραπομπών, ώστε να διατηρεί τα ιστολόγιά σας καθαρά. Δείτε περισσότερα (Η σελίδα εμφανίζεται στα Αγγλικά).
Ευχαριστούμε που χρησιμοποιείτε το Windows Live και ελπίζουμε ότι θα απολαύσετε τη νέα εμπειρία ιστολογίου.
Με εκτίμηση,
Η ομάδα του Windows Live
-
Για τα blogs που φιλοξενούν εκεί λέει... τα email θα παραμείνουν.
-
Ο χρήστης StavrosG έγραψε:
Για τα blogs που φιλοξενούν εκεί λέει... τα email θα παραμείνουν.ευχαριστώ
για τα εmails ενδιαφέρομαι. ελπίζω να μην λείπουν ξαφνικά κ χαθούν... -
Ο χρήστης egobrain έγραψε:
Μέσω του Linux σου τι λέει; Τα βλέπει;
-
Στο τελευταίο τρίμηνο του 2010 οι πωλήσεις smartphones [100mil+] ξεπέρασαν για πρώτη φορά τις πωλήσεις υπολογιστών [92mil]...
[άρθρο] -
εσείς οι κομπιουτεράκηδες, είναι αλήθεια αυτό?
http://www.webmonkey.com/2011/02/cussin ... -swearing/
-
Εγκαθετότητες και φίδια των
-
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
εσείς οι κομπιουτεράκηδες, είναι αλήθεια αυτό?http://www.webmonkey.com/2011/02/cussin ... -swearing/
ΟΧΙ!
Γιατί ξέρω πολλά άτομα που γράφουν ακόμα στο Delphi!
Στην εικόνα δεν υπάρχει καν σαν στήλη! -
Αληθευει οτι eshop, pc1 και plus4u ανηκουν στον ιδιο;
-
αγαπάω C++ αλλά έχω χρόνια ν'ασχοληθώ, php και μετά vb. delphi είχα φτιάξει κάτι ωραίες εφαρμογούλες παλιά νομίζω σε delphi πρέπει να χα φτιάξει και το crack της xtreme που σου δινε τσάμπα internet με τη σπαστική διαφήμιση
-
Εγώ πάλι είμαι στυγνός επαγγελματίας. Δεν έχω ιδιαίτερη προτίμηση πλέον σε κάποια γλώσσα προγραμματισμού, αρκεί να εξασφαλίζω τα προς το ζειν.
-
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
Αληθευει οτι eshop, pc1 και plus4u ανηκουν στον ιδιο;E-shop και PC1 ναι.
Για το Plus4u δεν ξέρω. -
πηγη??
-
Περί Η/Υ (+ ηλεκτρ. gadgets και νέας τεχνολογίας) [#16]