-
doa τοτε, παιζει να ειναι ελαττωματικο
-
Κάνε τα γνωστά βουντού: μηχανημα εκτος ρευματος για λιγο, βγαλε ο,τι οδγγους περασες και ξανα μανα απτην αρχη.
Μηπως πρεπει να βγαλεις/βαλεις κατι στον βραχιωνα των κεφαλων;
Sent from my Tab using a pigeon.
-
το θέμα είναι πως στο λάπτοπ λειτουργούσε κανονικά
μάλλον θα προσανατολιστώ προς βουντού όπως λέει ο drdino
αργότερα θα πάει σε ρωσσική αντιμετώπιση αρμαγεδών! -
Τον driver δεν έχει νόημα να τον απεγκαταστήσεις και εγκαταστήσεις ξανά. Αφού έχεις καταργήσει τον εκτυπωτή από τους 'εκτυπωτές' / 'printers' τον αποσυνδέεις και τον ξανασυνδέεις (usb είναι φαντάζομαι..). Κανονικά, θα πρέπει να τον βρουν μόνα τους τα win. Εφόσον τον βρουν, κάνεις μια δοκιμαστική εκτύπωση (print test page). Βεβαιώσου ότι δεν περιμένει ο εκτυπωτής χαρτί από λάθος μεριά. Επίσης, ότι έχεις βάλει τα μελάνια, δεν έχεις κάποιο καπάκι ανοιχτό κλπ.
-
Προσπαθώ να κάψω τα Windows 7 και μέχρι τώρα έχω 4 χαλασμένα DVD.
Έχω προσπαθήσει με Nero και ImgBurn αλλά ενώ ξεκινάει κανονικά μετά από λίγο το PC σταματάει να αποκρίνεται.
Καμία ιδέα;
-
Ο χρήστης Angel!!!! έγραψε:
Προσπαθώ να κάψω τα Windows 7 και μέχρι τώρα έχω 4 χαλασμένα DVD.Έχω προσπαθήσει με Nero και ImgBurn αλλά ενώ ξεκινάει κανονικά μετά από λίγο το PC σταματάει να αποκρίνεται.
Καμία ιδέα;
Από τη μέχρι τώρα εμπειρία μου σε mac/windows:
-
Το dvd writer αρχίζει να τα 'παίζει' (ίσως και λόγω σκόνης).
-
Ασύμβατο medium (dvd), λόγω εταιρείας (π.χ. σε εμένα τα Sony 'παίζουν' σωστά ενώ τα Tdk όχι) ή λόγω προδιαγραφών (π.χ. -R αντί +R και αντίστροφα).
-
-
Ό,τι άλλο το γράφει κανονικά.
Τα DVD τα χρησιμοποιώ εδώ και 1 χρόνο χωρίς προβλήματα.
-
Αυθεντικό dvd windows προσπαθείς να αντιγράψεις; αν ναι λογικά στα καίει, έχει ασφάλεια. τι error σου βγάζει;
-
Όχι αυθεντικά.
Έχω κατεβάσει ISO(δε θέλω να βγάλω τα αυθεντικά από τη ζελατίνα ). Δε βγάζει κανένα error. Σταματάει το PC να αποκρίνεται και θέλει reset. -
κατέβασε το PowerIso και άνοιξε το αρχείο και κάντο extract κάπου στον σκληρό. αν δεν γίνει σωστά extract τότε έχει πρόβλημα και ίσως κάπου εκεί κολλάει
-
Ό,τι άλλο το γράφει κανονικά.Τα DVD τα χρησιμοποιώ εδώ και 1 χρόνο χωρίς προβλήματα.
Είχα παρόμοιο πρόβλημα με το superdrive του iMac λόγω σκόνης. Το αντικατέστησα με εξωτερικό samsung και όλα καλά.
Επίσης στη δουλειά με w2k3 pc είχε μπει ένα σκουπιδάκι στον writer και έγραφε μόνο CD.
-
Ό,τι άλλο το γράφει κανονικά.Τα DVD τα χρησιμοποιώ εδώ και 1 χρόνο χωρίς προβλήματα.
Δε σε θέλουν τα 7-ια! Βάλε Linux!!!
-
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
κατέβασε το PowerIso και άνοιξε το αρχείο και κάντο extract κάπου στον σκληρό. αν δεν γίνει σωστά extract τότε έχει πρόβλημα και ίσως κάπου εκεί κολλάειΈγινε και το extract χωρίς πρόβλημα.
-
Ο χρήστης iant έγραψε:
Είναι μία σκέψη και αυτή αλλά δε νομίζω να με βολέψουν σε gaming PC.
-
Είναι μία σκέψη και αυτή αλλά δε νομίζω να με βολέψουν σε gaming PC.
....grub win7 & linux
-
κατέβασε το PowerIso και άνοιξε το αρχείο και κάντο extract κάπου στον σκληρό. αν δεν γίνει σωστά extract τότε έχει πρόβλημα και ίσως κάπου εκεί κολλάει
Έγινε και το extract χωρίς πρόβλημα.
Άλλα ISO μπορείς να κάψεις κανονικά; Το συγκεκριμένο τι μέγεθος έχει, είσαι σίγουρος ότι χωράει στα dvd σου; Δεν έχουν όλα τα dvd την ίδια ακριβώς χωρητικότητα.
-
Ο χρήστης ClioDriver έγραψε:
Άλλα ISO μπορείς να κάψεις κανονικά; Το συγκεκριμένο τι μέγεθος έχει, είσαι σίγουρος ότι χωράει στα dvd σου; Δεν έχουν όλα τα dvd την ίδια ακριβώς χωρητικότητα.
Άλλα ISO δεν έχει τύχει να δοκιμάσω. Είναι 3.3GB και τα DVD είναι 4.7GB.
Έχει επιλογή για burn και το PowerIso. Θα δοκιμάσω και με αυτό.
-
Αν έχεις 7 τότε έχουν ενσωματωμενο πρόγραμμα για iso burning: http://windowsteamblog.com/windows/b/wi ... ows-7.aspx
-
σε τι ταχυτητα γραφεις το iso?
το συγκεκριμενο μην το γραψεις με παραπανω απο 4x και καλυτερα μεινε στο 2χ
-
Το γράψιμο ενός ISO είναι νομίζω Session-at-once ή Disk-at-once και μπορεί να έχει κάποιο θέμα το recorder σου..
Μπορείς να δοκιμάσεις και το CDBurnerXP, το έχω χρησιμοποιήσει κάποιες φορές και κάνει καλά (και δωρεάν) τη δουλειά του.
Περί Η/Υ (+ ηλεκτρ. gadgets και νέας τεχνολογίας) [#16]