-
Όχι, ρε συ, να ρωτάς.
Με το Γιώργο έχουμε προηγούμενα από το Mac topic και τα νεφελίμ.
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
αν δεν ειχα κι εσας εδω να σας γραφω μπουρδες (δεν ηθελα δηλαδη πληκτρολογιο) , θα το σκοτωνα να τσιμπαγα μια ταμπλεταΠάρε το Transformer με το πληκτρολόγιο.
οχι απο τη ζεστη του λαπτοπ χαλανε, το θεμα ειναι οτι δε χαλαει τελειως το ιδιο το λαπτοπ
Ρε συ, εγώ έχω στο λάπτοπ έναν Hitachi που ζεματάει (λόγω 7200rpm). Αυτή τη στιγμή έχει 47 βαθμούς, με τον ανεμιστήρα της βάσης να τον φυσάει κατάμουτρα, ακριβώς από κάτω. Χωρίς ανεμιστήρα φεύγει πάνω από 50 για πλάκα. Έχω τον δίσκο εδώ και 4 χρόνια και ακόμα δουλεύει. You're doing it wrong!
@qsis για κατσε ρε μαστορα,υποτιθετε οτι το usb3 πρεπει να παιζει στα 400MB μεσο ορο σου βαζω(δεν λεω θεωρητικα που λενε για 600)
@mirage ο σκληρος ειναι SATA 2 μπας και φταιει αυτο? να παω για εναν SATA3?Μεγάλες προσδοκίες έχεις!
Αυτή είναι η ταχύτητα του διαύλου. Ένας δίσκος (πόσο μάλλον ένας 2,5'!) δεν μπορεί να τον μπουκώσει, μόνο οι SSD.
Αν θέλεις μεγαλύτερες ταχύτητες θα πρέπει να πας σε σύνδεση σατα ή firewire (αν είχες Μακ. Αν δεν έχεις σόρυ αλλά είσαι epic fail user. ).
Και παρεμπιπτόντως, το Firewire δεν είναι πανάκεια. Το 400άρι -που είναι και πιο διαδεδομένο- είναι απλώς λίγο ταχύτερο από USB2.0
-
Κοίτα να δεις που έχω και γω από δαύτο. Χρησιμεύει πουθενά? Το είχα στο μυαλό μου σαν μια σύνδεση σε φάση mini-disk ξεχασμένη απ' το θεό...
-
Εγώ τη χρησιμοποιώ για να μεταφέρω video από τη video camera (mini-DV ακόμα...).
-
Το FireWire (όπως το ονόμαζει η μηλοεταιρεία ή iLink η Sony) ή επίσημα IEEE 1394, είχε νόημα πριν καμιά 10ετία που ήταν ασύγκριτα πιο γρήγορο από το USB 1.0, όσοι το χρησιμοποιούσαμε, ξέρουμε. Μετά, με το USB 2.0 έχασε το βασικό του πλεονέκτημα.
ΥΓ: Άσχετο, η Sony το ονομάζει iLink και η apple όχι, περίεργο.
-
Ο χρήστης roman_k έγραψε:
Για εξωτερικό κουτί σκληρού.Ειλικρινά είσαι ο πρώτος που γνωρίζω. Χαίρω πολύ Σπύρος.
Εγώ τη χρησιμοποιώ για να μεταφέρω video από τη video camera (mini-DV ακόμα...).
Και εγώ παλιότερα αλλά πλέον βαρέθηκα καλώδια και είμαι με κάμερα μόνο με μεμορι στικ οπότε κατευθείαν την καρτούλα στο πισι. Αν και περισσότερο με το κινητό γράφω βίντεο πλέον. Είναι άνω του αξιοπρεπούς.
...
εγω σαν πισας , θελω να ειμαι οσο το δυνατον πιο συμβατος με ολους , εσυ σαν μακας εχεις μαθει στους περιορισμους
(ελπιζω τωρα με το android να στρωσεις)
επισης θελω εξωτερικο σκληρο για ΑΠΟΘΗΚΗ, οχι για αλλη χρηση, αρα στα @@ μου η ταχυτητα , εγω θελω χωρο
για αυτο με λιγοτερα λεφτα πηρα οχι 500, αλλα 2000 GB με 5 χρονακια εγγυηση
Μπαα πέρασα και δεν πολυακούμπησα. Καμιά ταινιούλα βλέπω στην 17αρα. Και το imovie παλεύω να μάθω. Κατά τα λοιπά συνεχίζω να πίνω νερό στον δεύτερο ημίθεο (ο έτερος την έκανε πλέον ) :
-
Ο χρήστης ast έγραψε:
ΥΓ: Άσχετο, η Sony το ονομάζει iLink και η apple όχι, περίεργο.Επειδή προέκυψε πολύ πριν αρχίσει η Apple να ονομάζει τα προϊόντα της iΟ,τιδήποτε. Τότε πουλούσανε ακόμα Macintosh
Επί του θέματος, το FW400 είναι σημαντικά γρηγορότερο του USB2.0 (μιλάμε για ~39MB/sec έναντι ~22), αλλά επειδή το eSata είναι ακόμα πιο γρήγορο, από όταν βγήκε το eSata έχουν εξαφανιστεί οι θήκες με FireWire από την αγορά. Η τελευταία που είχα ήταν για IDE δίσκο...
-
Υπάρχει κάποιο άλλο πρόγραμμα διαχείρισης (μεταφοράς, καταταξης κλπ) των τραγουδιών απο τον Η/Υ στο Ipod πέρα απο το αθλιότατο ITunes? Καποιο απλό και κατανοητό με copy-paste τελοσπάντων?
-
να παρεις ενα απλο mp3 δε το σκεφτηκες εε?
-
να παρεις ενα απλο mp3 δε το σκεφτηκες εε?Όχι, γιατί είναι μίζερο και δεν παίζει καλά.
-
τί σε χαλάει στο itunes?
-
Καταλαβαίνω ότι κάποιοι θέλουν να κάνουν drag and drop, αλλά προσωπικά το itunes μου φαίνεται μαμάτο.
Αν έχεις τα σωστά tags, είναι όλα οργανωμένα,podcasts, εφαρμογές. Δεν το αλλάζω.
To χρησιμοποιώ εδώ και ~4 χρόνια. Δοκίμασα το νέο winamp. Κακέκτυπο.
ΓρμφτFyi cosneo, μπορείς να χρησιμοποιήσεις winamp για τα ipods αν σε βολεύει περισσότερο.
-
Μου φαινεται πολύ δύσκολη η διαχειρηση των τραγουδιών σ' αυτο το πρόγραμμα. Το χρησιμοποιησα μια φορά στην αρχή πέρσι και απο τοτε ... δεν θυμαμαι πως μεταφέρω τραγούδια απο το pc στο ipod. Στην δε ταξηνόμιση δεν μου τα βγαζει όπως τα έχω εγω στον τίτλο αλλα όπως είναι περασμένα κάποια στοιχεία από αυτον που τα πέρασε σε mp3 μορφή.
να παρεις ενα απλο mp3 δε το σκεφτηκες εε?Περσι το πήρα Γιώργο και μόνο για λόγους ... image. Ονομα, εμφάνιση ... cool και in fashion κατασταση! Και ήταν και ακριβό.
Hταν και το μόνο με ασημί ... εμφανιση!Fyi cosneo, μπορείς να χρησιμοποιήσεις winamp για τα ipods αν σε βολεύει περισσότερο.
Αρη ... παραείμαι μεγάλος για να μου λες winamp και να καταλαβαίνω.
Δωσε κανενα στοιχείο παραπάνω! Πρόγραμμα είναι αυτό? -
το winamp ειναι μακράν το καλυτερο για μουσική.
συν του οτι με τα global hotkeys μπορείς να κανεις ό,τι θελεις χωρίς ουδεμία κούραση.
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Ονομα, εμφάνιση ... cool και in fashion κατασταση! Και ήταν και ακριβό.ευτυχως ολα αυτα πλεον θα τελειωσουν
-
Ονομα, εμφάνιση ... cool και in fashion κατασταση! Και ήταν και ακριβό.
ευτυχως ολα αυτα πλεον θα τελειωσουν
Δυστυχώς δεν έχω χρυσά αυτιά για να κρίνω.
-
εγω εχω μεγαλα αυτα, αλλα ευτυχως τα καλυπτουν τα μαλλια μου
-
ακομη δεν ειδαμε που πανε οι ssd και η hp βγαζει αντικαταστατη και μαλιστα πολυ καλυτερο και φτηνοτερο!
http://www.electronicsweekly.com/Articl ... n-2013.htm
-
Ο χρήστης cabala10 έγραψε:
ακομη δεν ειδαμε που πανε οι ssd και η hp βγαζει αντικαταστατη και μαλιστα πολυ καλυτερο και φτηνοτερο!http://www.electronicsweekly.com/Articl ... n-2013.htm
Μου φαίνεται τα έχουν μπλέξει λίγο εκεί στην ΗΡ. Δεν είναι να αποσυρθούν τελείως από την αγορά των υπολογιστών? Ή θα συνεχίσουν να ασχολούνται με περιφερειακά?
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Υπάρχει κάποιο άλλο πρόγραμμα διαχείρισης (μεταφοράς, καταταξης κλπ) των τραγουδιών απο τον Η/Υ στο Ipod πέρα απο το αθλιότατο ITunes? Καποιο απλό και κατανοητό με copy-paste τελοσπάντων?Δεν έχει επιλογή στο itunes (όταν συνδέεις το Ipod) 'manually manage music'. Στο iphone τουλάχιστον υπάρχει αυτή η επιλογή και τα περνάω τα τραγούδια με ένα απλό drag n drop.
Περί Η/Υ (+ ηλεκτρ. gadgets και νέας τεχνολογίας) [#16]