-
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
.net suckz big timeβέβαια για να λέμε την αλήθεια, το .ksys framework έχει μερικές ενδιαφέρουσες συναρτήσεις
getStringFromObject() (0)
getStringFromObject() (1)
getStringFromObject() (2)ας πούμε...
-
Το visual studio είναι ένας αχταρμάς που συμπεριλαμβάνει μερικούς compilers, linkers, project management tools, editors και άλλες παπαριές. Ως εκ τούτου μπορείς να παράξεις πρόγραμμα win32 console η gui, .net console η gui, σε διάφορες γλώσσες και με διάφορες βιβλιοθήκες, μπορεις να φτιάξεις ιντερνετικές αηδίες κλπ κλπ. Μπορεις να το χρησιμοποιήσεις ακόμη και για να debugg-aρεις μια procedure σε sql server για παράδειγμα.
Και σαν γνήσιο εργαλείο microsoft, ότι παράγει παίζει μόνο σε microsoft λειτουργικό.
Αρκετά m$, πάω να ξεράσω τώρα ( )
Edit: ορθογραφία -
και μετά απο τόση αγάπη για m$ βγήκαν τα windows 7 RC σήμερα με κλειδάκια απο τη μαμά
κατέβασα το iso το 64αρι με 18mbps απο το σπίτι
άντε να βάλω και εγώ 4 γίγα RAM στο εργαλείο γιατί είχα στήσει τα XP Pro 32αρια και δεν τα ξανακούνησα. -
Κατεβαζω και εγω.
Για να δουμε...
Kλειδακια απο που? -
Έχω το εξής πρόβλημα.
Ο εξωτερικός σκληρός μου που είχα αγοράσει απ το Πλαίσιο τα παιξε.
Πρέπει να έχω κρατήσει την απόδειξη αγοράς και είμαι ακόμα εντός εγγύησης.
Ποιά είναι η διαδικασία?
Πάω στο πλαίσιο και τους ζητάω αντικατάσταση? Έχει κανένας κάποια εμπειρία με τις εγγυήσεις στο Πλαίσιο? -
Προς τους κωδικογνώστες
Ειλικρινά, τα τελευταία χρόνια δεν βρίσκω ούτε μισό λόγο ως προγραμματιστής να χρησιμοποιήσω εργαλείο κλειστού κώδικα για ανάπτυξη. Πόσο μάλλον microsoft.Λοιπόν, θες managed γλώσσα; Γιατί .net και όχι java περικαλώ;
Για c, c++ γιατί vc και όχι gcc / g++;
Για c/c++ gui frameworks qt4 και wxwidgets και όχι mfc και .net
Για ιντερνετ programming java jsp και php και όχι asp κλπ
Για ide eclipse, netbeans κλπ κλπ και όχι visual studio.Ολα αυτά που ανέφερα έχουν δύο μοναδικά πλεονεκτήματα.
Ειναι open source και παίζουν (σχεδον) παντού.
Α, και δεν είναι microsoft. -
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
Έχω το εξής πρόβλημα.
Ποιά είναι η διαδικασία?
Πάω στο πλαίσιο και τους ζητάω αντικατάσταση? Έχει κανένας κάποια εμπειρία με τις εγγυήσεις στο Πλαίσιο?Είναι πολύπλοκη διαδικασία αλλα θα στην αναπτύξω.
Πας και τους λες επι λέξη, 'τάπαιξε ο σκληρός αλλάχτε τον'
Πρόσεξε, μην προσθέσεις και μην αφαιρέσεις τπτ. -
Διαβαζα τις παπαριές σας για strings, και μπορώ να πω ότι με προβληματίσατε.
Ενδιαφέρον πράγμα ο προγραμματισμός -
Ενδιαφέρον πράγμα ο προγραμματισμός
Ειναι , πολυ
-
Ο χρήστης tasosdev έγραψε:
Έχω το εξής πρόβλημα.
Ποιά είναι η διαδικασία?
Πάω στο πλαίσιο και τους ζητάω αντικατάσταση? Έχει κανένας κάποια εμπειρία με τις εγγυήσεις στο Πλαίσιο?Είναι πολύπλοκη διαδικασία αλλα θα στην αναπτύξω.
Πρόσεξε, μην προσθέσεις και μην αφαιρέσεις τπτ.Ύφος ίσα και σας γ@μησα ή συγκαταβατικό?
-
Έχω το εξής πρόβλημα.
Ποιά είναι η διαδικασία?
Πρόσεξε, μην προσθέσεις και μην αφαιρέσεις τπτ.Ύφος ίσα και σας γ@μησα ή συγκαταβατικό?
Σας γ@μώ με συγκατάβαση
-
Ο χρήστης tasosdev έγραψε:
Έχω το εξής πρόβλημα.
Ποιά είναι η διαδικασία?
Σας γ@μώ με συγκατάβαση
Γιατί έτσι ρε φιλαράκι, δεν σ' αρέσουμε;
-
'Αφήστε τον, θα τον ελέγξουμε και θα σας πούμε αν χρειάζεται αντικατάσταση'
-
Πολύ θα γουστάρω να το κάνουν αυτό
Αν τον συνδέσουν, το λιγότερο που μπορεί να γίνει είναι να πάρει φωτιάΣτα καλά καθούμενα τις τελευταίες μέρες μου έβγαζε στο άσχετο usb power surge. Στην αρχή ελεγα, θα έχει high inrush current, και δεν το σηκώνει το πισι.
Χτες το δοκιμάζω στο σπίτι, και το συνδέω απ την εκκίνηση. Επειδή είναι μπουρί το πισι, και θέλει κανα δεκάλεπτο να ξεκινήσει, αράζω στο κρεβάτι και διάβαζα κάτι. Μετά απο λίγο μου μυρίζει καμενο. δε δίνω σημασία (τι να μπορούσε να καει, δε καπνίζω άλλωστε), η μυρωδιά συνέχιζε, την ψιλιάζομαι, και ναι, το καλώδιο είχε λιώσει και ο σκληρός είχε ζεματιστεί -
Welcome!
Thanks for downloading the Windows 7 Release Candidate (RC). This is the last big step toward finishing Windows 7. With your help, our engineers can check the fixes and changes they made based on Beta tests.
We rely on people like you to use the software before it’s commercially released. So if you haven’t already installed the RC, please go ahead. Having thousands of people use the software helps us test thousands of hardware and software combinations—a key to making things work great for you.
Getting started
You don’t need to do anything special to help with the testing. All you need to do is use the RC, and your PC will send information to our engineers.
IMPORTANT: If you are using the Windows 7 Beta, you will need to do a clean installation of the Release Candidate. The Installation Instructions will help you get started. Read them first to make sure you’ve got the information you need for a smooth installation.
-
Φαντάζομαι και στην final το ίδιο θα συμβαίνει, απλά δεν το λένε
-
Πριν το πρώτο (τουλάχιστον ) service pack όλες οι εκδόσεις windows είναι RC.
-
Έχω το εξής πρόβλημα.
Ποιά είναι η διαδικασία?
Πάω στο πλαίσιο και τους ζητάω αντικατάσταση? Έχει κανένας κάποια εμπειρία με τις εγγυήσεις στο Πλαίσιο?Μονο εγω δεν θα εστελνα ποτε σκληρο για αντικατασταση?
Και αντε αν τα περιεχομενα ειναι ταινιες, τραγουδια... Klein mein.... αλλα μεσα αν ειχες αποθηκευσει κωδικους απο τραπεζες, φωτογραφιες κλπ κλπ... θα περνατε το ρισκο να τα δωσετε σε τριτο ο οποιος πιθανα μπορει να τα κανει recover? -
Έχει μέσα φωτό, ταινίες, και το μπακαπ του διδακτορικού μου
Τώρα να σου πώ ότι με βάζεις σε σκέψεις, δε λέω ψέματα...
100 € έκανε, στα @ μου , δε σε σώνουν, αλλά το γαμωτο ρε πστ... είναι ο δεύτερος που μου χαλάει, μετά τον WD -
Ξέρω πως δεν ασχολείσαι με ρεύματα και τάσεις κάτω από κάποια νούμερα, αλλά μήπως πρέπει να ρίξεις μια ματιά στον υπολογιστή σου; Ίσως κάτι να πάει στραβά με τις γειώσεις για παράδειγμα...
Δες αν έχεις ένα πολύμετρο μήπως έχεις τίποτα κουλές τιμές στις USB θύρες...
Περί Η/Υ (+ ηλεκτρ. gadgets και νέας τεχνολογίας) [#16]