-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Πλακα κάνω Βασιλλλλλλ ...σιγά μην βάλω αυτή την μπουρούχα στον φορητό με το υπέροχο keyboard του.Είχα τέτοιο το 1991 και δεν μου λείπει καθόλου.
Γιατι βρε συ;Ωραια ειναι τα εξωτερικα πληκτρολογια!Ειδικα οταν παιζεις και κανενα παιχνιδι,εχω σπασει 2.
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Πλακα κάνω Βασιλλλλλλ ...σιγά μην βάλω αυτή την μπουρούχα στον φορητό με το υπέροχο keyboard του.
Είχα τέτοιο το 1991 και δεν μου λείπει καθόλου.
Γιατι βρε συ;Ωραια ειναι τα εξωτερικα πληκτρολογια!Ειδικα οταν παιζεις και κανενα παιχνιδι,εχω σπασει 2.
Grow up δεν παίζω games μόνο GT5 στο ps3 του ξάδερφου.
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Τα πληκτρολόγια των καλών φορητών τα θεωρώ καλύτερα σε αίσθηση και εργονομία.
+οο ειδικά στο 17αρι HP μου είναι ποίημα!!
Ο Μάνος όμως μιλάει για φορητούς.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
+οο ειδικά στο 17αρι HP μου είναι ποίημα!!
Ο Μάνος όμως μιλάει για φορητούς.
Eξαρτάται πως ορίζεις την φορητότητα. Εγώ που θέλω μια στο τόσο να τον κουβαλήσω αλλά θέλω να έχω όσο το δυνατόν
μεγάλη οθόνη είναι ιδανικό το 17αρι. Αν δεν κυκλοφορείς χωρίς αυτό τότε δεν το παίρνεις. Χτυπάς ένα 13αρι κ είσαι κύριος.Αν και με τα ταμπλετάκια πλέον βολεύεις τα κενά σου.
ΥΓ. πάντως δεν αφήνεις τίποτα να πέσει κάτω κακέ...
-
με τα ταμπλετς υποκαθιστας τα νετμπουκ , οχι κανονικο λαπτοπ
Ο χρήστης manosk έγραψε:
οχι για ολες τις χρησεις
εγω παντως ψιλοσιχαινομαι τα νεα λεπτουλια πληκτρολογια, θελω να υπαρχει κουμπι, να κανει ηχο οταν το πατας
-
Ότι καλύτερο
-
Tο 'χω και γώώ! Αλλά χωρίς τα windows keys.
[spoiler:34jcyo1f][/spoiler:34jcyo1f]
Τέλειο -
Ο χρήστης Άρης έγραψε:
Tο 'χω και γώώ! Αλλά χωρίς τα windows keys.[spoiler:29v0uy3q][/spoiler:29v0uy3q]
ΤέλειοH φώτο είναι για black spot ενφιαλωμένου νερού.
-
εκεινο το φωτιστικο μονο σε μενα μοιαζει σαν κατσαρολα?
-
είναι ανάποδο won ton για ώρα ανάγκης φαίνεται
-
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
είναι ανάποδο won ton για ώρα ανάγκης φαίνεταιwok κυριος
-
Ο χρήστης dpolal έγραψε:
@224.v
Αν μπορώ να βοηθήσω, θα πρότεινα να κάνεις επανεγκατάσταση των οδηγών του δικτύου, κάνοντας πρώτα απεγκατάσταση και μετά εγκατάσταση.Αν δεν πιάσει αυτό, θα έλεγχα μήπως η IP που έχει πάρει το laptop (την παίρνει αυτόματα από DHCP ή με το χέρι?), κάνει το router να το μπλοκάρει. Με άλλα λόγια, μήπως υπάρχει κάποιο rule στο router σου που κάνει deny το συγκεκριμένο laptop με τη συγκεριμένη IP που έχει πάρει.
Την παιρνει αυτοματα,....
Θα δω για το ρουτερ .... ευχαριστω...Σου έχω και εγώ μια απάντηση:
Στις ρυθμίσεις του explorer έχεις ήδη κοιτάξει φαντάζομαι.....
Eίναι και εκεί όλα στο αυτόματο ή πρέπει να ορίσετε κανέναν proxy server ;;;;Ίντερνετ Explorer - Επιλογές - επιλογές ίντερνετ - ρυθμίσεις δικτύου εννοώ.
Τελευταια εξεληξη... συνδεθηκα με στικακι του τηλεφωνικου δικτυου μαλλον 3g... ομως ολα τα αλλα που λετε ισχυουν ρυθμισεις εξπλορερ κ.λ.π.... θα το δοκιμασω και σε φιλικο σπιτι που ο σερβερ θα ειναι τελειως διαφορετικος... για να δουμε...
-
Έχω ενα hp lap top, 4 ετων, το οποιο ειναι σε ψιλο αποσυνθεση , λογω της βιαιας συμπεριφορας μου , αλλα την δουλεια του την κανει (Βεβαια δεν εχει μπαταρια, εχω χαλασει τα ηχεια του, ο μετασχηματιστης δεν κανει καλη επαφη και σβηνει ορισμενες φορες, και 2-3 ακομα προβληματα, αλλα οπως ειπα τη δουλεια του την κανει.)
Και εδω ερχεται η απορια της ημερας. Χτες με πηρε τηλεφωνο η θεια μου απο την Αμερικη , και με ρωτησε αν θελω να μου στειλει ενα ipad . Θα προτιμουσατε εναν καινουργιο dell (φανταζομαι στην καλυτερη με i3 επεξεργαστη) και να παρει ποδι ο hp, ή ενα ipad και ο hp οσο αντεξει; -
βαζεις ενα notebook vs ενα tablet με limited επιλογες?..
φυσικα και dell -
Απλώς επειδη υπαρχει ηδη ενα notebook (εστω οπως ειναι, αλλα υπαρχει), να τον κραταγα οσο αντεχει (μιας και ουτε games παιζω, ουτε τρεχω τιποτα βαρια προγραμματα) και να δοκιμαζα κατι διαφορετικο
Αρχικα ειχα αποκλεισει τελειως την πιθανοτητα του ipad, αλλα πλεον εχω αρχισει και το σκεφτομαι -
Πάρε ένα dell tablet:
http://www.dell.com/content/topics/topi ... ?c=us&l=en
-
Το iPad είναι πολύ κοντά στην αντικατάσταση από νέο μοντέλο.
-
Ο χρήστης pierce21 έγραψε:
Απλώς επειδη υπαρχει ηδη ενα notebook (εστω οπως ειναι, αλλα υπαρχει), να τον κραταγα οσο αντεχει (μιας και ουτε games παιζω, ουτε τρεχω τιποτα βαρια προγραμματα) και να δοκιμαζα κατι διαφορετικο
Αρχικα ειχα αποκλεισει τελειως την πιθανοτητα του ipad, αλλα πλεον εχω αρχισει και το σκεφτομαιθα παρεις νεο notebook πιθανως πολυ καλυτερο απο αυτο που εχεις τωρα+οτι θα εχεις εγγυηση
2)
ο νομος του moore λεει οτι αμα παει κατι στραβα ολα θα πανε.. (δεν μπορεις να φανταστεις ποσες φορες ηθελαν να αλλαξω τηλ οταν εβλεπα οτι το δικο μου τα επαιζε σιγα και αποφασιζα να αγορασω κατι αλλο..)
3)το ipad ομως ειναι καλη επιλογη αμα το δεις για αυτο που ειναι ενα tablet οχι υποκαταστατο (με οτι αυτο συνεπαγεται χωρις flash κτλ κτλ+οτι δεν μπορεις να περασεις κατι αλλο επανω) -
Σημαντική ερώτηση κρίσεως, για εσάς που ασχολείστε με τις κάρτες γραφικών γιατί εγώ το παράτησα το ζμπορ εδώ και χρόνια (ας πούμε στην εποχή της Geforce FX5200 ATI HD5770 ή Nvidia GTS450;
Διαισθητικά κλίνω προς την ati. -
[quote='cabala10']
Ασχετο!
Η υπογραφή σου τι ακριβώς αναπαριστά
Περί Η/Υ (+ ηλεκτρ. gadgets και νέας τεχνολογίας) [#16]