-
Mα τι κωλυμπηθρες που ειστε... βασικα πριν λιγο ξυπνησα και βαριεμαι να ασχοληθω με λεμεδες... Ασε που δεν την παλευω να καω πρωι πρωι αναλογα με το χτεσινο καψιμο σας..
-
Ο χρήστης Vasgti έγραψε:
Ο ΠασΚάλης σε (μεγάλες) στιγμές κεφιού...
Youtube Video -
Πως την πάλεψες και κοιμήθηκες με τόσο λόξυγγα
-
Δεν κοιμήθηκα. Μέχρι τις 5 ξενυχτούσα σε μπαρ. Μετά στις 8 εγερτήριο είχα αυτόφορο πριν καν1 δίωρο ξεμπέρδεψα. Νυστάζω τρελά και έχω και γυμναστήριο
-
Ο χρήστης kon5 έγραψε:
:lol:
Δεν κοιμήθηκα. Μέχρι τις 5 ξενυχτούσα σε μπαρ. Μετά στις 8 εγερτήριο είχα αυτόφορο πριν καν1 δίωρο ξεμπέρδεψα. Νυστάζω τρελά και έχω και γυμναστήριοΤον pasxo ρώτησε ο Ολλανδός,εσύ τι πετάχτηκες,ο δικηγόρος του είσαι;
-
Παρανόηση
Ο πάσχος με μάτιαξε σήμερα δεν εξηγείται αλλιώς. Ουστ μαυρόγατα
Δυνατό Σαββατόβραδο
Youtube Video -
Ο χρήστης pjathan έγραψε:
:lol:
Δεν κοιμήθηκα. Μέχρι τις 5 ξενυχτούσα σε μπαρ. Μετά στις 8 εγερτήριο είχα αυτόφορο πριν καν1 δίωρο ξεμπέρδεψα. Νυστάζω τρελά και έχω και γυμναστήριοΤον pasxo ρώτησε ο Ολλανδός,εσύ τι πετάχτηκες,ο δικηγόρος του είσαι;
Ψώνισε απο σβέρκο
-
Ουρτ ρε
-
ρε μην κλεβετε τις ατακες μου... ελεος δλδ..εχετε εγγραφη αδεια μου;
τριφτη δεν με πιανει το ματι ρε,αλλωστε ειχα αριστερωθει τους φιλους μου χτες και επεσα για υπνο σαν αρνακι,οχι σα βοδι σαν των κων5.
@πιτζαμα
παρτο πισω αυτο που ειπες.Ουτε την υπερασπιση κοτοπουλου που σφαγιαστηκε δεν ειναι αξιος να αναλαβει ο λεκές.
-
καμιά γκόμενα τπτ, παπάρια ε
κι εγώ έχω μια αριστέρωση με εκλεκτό φαΐ οσονούπω, αλλά όχι σε @ρχιδόκαμποκων, τί έγινε στο αυτόφωρο, τον μπουζουριάσανε?
-
Γαμησε τα,ολο ψωλαρια μου τυχαινει.. Ουτε ενα ζευγαρι βυζια,ουτε τπτ..φαντασου οτι για να δω γυναικα στο σπιτι περιμενω τις αποκριες... Δεν εχουμε ουλοι την τυχη σου...
-
Ο χρήστης kon5 έγραψε:
Μετά στις 8 εγερτήριο είχα αυτόφορο πριν καν1 δίωρο ξεμπέρδεψα.Τον έκαψες κ αυτόν?
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Γαμησε τα,ολο ψωλαρια μου τυχαινει.. Ουτε ενα ζευγαρι βυζια,ουτε τπτ..φαντασου οτι για να δω γυναικα στο σπιτι περιμενω τις αποκριες...Πάσχο, τον υπόλοιπο χρόνο μπορείς να τους/τις βρεις συγγρού ή καβάλας.
-
Θαααααα κοιταξω κι απο κει..
-
-
Εμένα μου αρέσει αυτό το κλιπ.
-
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
κων, τί έγινε στο αυτόφωρο, τον μπουζουριάσανε?
Δεν δικάστηκε σήμερα. Ορίστηκε τακτική δικάσιμος για καλοκαίρι.
Πάσχο επειδή είσαι ρεζίλης και ζεβζέκης ούτε με μια βαλίτσα πετροδόλαρα δεν σε αναλάμβανα κατσικανιάρη
-
Ρε μλκ προτιμω να δωσω προκαταβολη για χοντα παρα να σε προσλαβω.Φαντασου.
-
-
Ο χρήστης GiwrgosFocus έγραψε:
Youtube VideoΠατρινος αυριο θα ερθεις Αιγιο??Να ξερω να μην σε βαρεσω!
Xα χα χα...
Γιωργάκη τι ήταν αυτό!!!!
Pub - σουβλατζίδικο [#28]