-
Μαθαίνεις γρηγορα!!
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Αν σου πω θα πρεπει να σεΑπο το ιντερνετ τα εχω βρει .
Το συγκεκριμένο το είχες βρει απο το Αυστραλιανό σάιτ με εκείνη την θεογκόμεναρα πάνω στο αμάξι!!!
Ναι ναι αυτή που είχα βάλει αβαντάρ και μόνο που δεν με έκαψαν! -
παλι καλα που δεν εμαθες απο τον δασκαλο (bill) .
Μονο εικονες τυπου 'daaamn' βαζει
-
Ο χρήστης htanso21 έγραψε:
Αν σου πω θα πρεπει να σε
Απο το ιντερνετ τα εχω βρει .
Το συγκεκριμένο το είχες βρει απο το Αυστραλιανό σάιτ με εκείνη την θεογκόμεναρα πάνω στο αμάξι!!!
Ναι ναι αυτή που είχα βάλει αβαντάρ και μόνο που δεν με έκαψαν!Θησαυρός ηταν εκεινο το site σε gifακια
Απο εκει πηρα και το -
Ω ναι!!!!
Τα είχα μαζέψει όλα!!!Τωρα με τον νέο υπολογιστή τα έχασα, αλλα και πάλι το leopard δεν τα πει καλα με δαύτα...
-
-
-
Δώστε link να βάλω κι' εγώ
-
http://www.sherdog.net/forums/f7/i-got- ... cs-877461/
To αλλo φορουμ με το ιντεγκρα δεν το βρισκω,μια ιδεα ομως http://www.fquick.com/blog/Craigslist__ ... shoot/2810
-
-
O captain slow
-
στα νιάτα του!
-
Ο χρήστης htanso21 έγραψε:
Τωρα με τον νέο υπολογιστή τα έχασα, αλλα και πάλι το leopard δεν τα πει καλα με δαύτα...Μην σε ξαναδώ να λες κάτι παρόμοιο!
-
Και θα εισαι ο πρωτος στην ιστορια των mac που λεει αρνητικο σχολιο
-
Ο χρήστης ddl449 έγραψε:
Τωρα με τον νέο υπολογιστή τα έχασα, αλλα και πάλι το leopard δεν τα πει καλα με δαύτα...
Μην σε ξαναδώ να λες κάτι παρόμοιο!
Δεν θα το λεω, θα το ζωγραφιζω
-
Ο χρήστης egobrain έγραψε:
Και θα εισαι ο πρωτος στην ιστορια των mac που λεει αρνητικο σχολιο -
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Σαπιλα σημερα στην παμπ..θα τρεχαν ολοι οι ιταλογερμανοφιλοι στα συνεργεια σημερα λογω υψηλων θερμοκρασιωνε... Ρε τι τραβανε και δεν το ομολογανε..'υψηλή προσέλευση bravo σημειώθηκε εχθές στα συνεργεία της Fiat λόγω των υψηλώνε θερμοκρασιώνε και την αυξημένη κατανάλωση λαδιού '
-
Μ'εχει φάει η περιέργεια για το golf του ikar. Βάζω στοίχημα οτι ο κινητήρας του έχει αρχίσει να καίειι λάδια και οτι σε λίγο καιρό θα συναγωνίζεται με τον pasxo.
-
Ακου με προσοχη τους στιχους μωρη κουτσομουρα που εχεις και αποψη...
-
kon5 πότε κατεβαίνεις Αθήνα; Αυτό το ΣΚ;
Pub - σουβλατζίδικο [#28]