-
Άμα είναι να κυκλοφορείς Πειραιά, να το πάρεις κόκκινο
Θα πρέπει να αλλάξεις και νικ μετά
Άλλος θα χει τ' όνομα κι άλλος τη χάρηΕίχες πάρει και τον κουτσάν μαζί?
-
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
Ρε , θέλω ένα αμάξι να γουστάρω να το οδηγώ , γιατί με τον κωλοδουλειά, έχω σιχαθεί λίγο την οδήγηση και δεν μ' αρέσει!Θέλω ένα εργαλείο, να μπαίνω μέσα και να θέλω να ξεχυθώ για στροφιλίκι!
Τις βολτούλες μου, με το δικό μου τις κάνω και τώρα! Απλώς σε λίγο καιρό θα έχω και μετρό στο σπίτι, οπότε δεν θα χρειάζομαι το Lancia...Tώρα για τα γκομενάκια, είναι απλό: θα ψάχνω στα δυτικά προάστεια! Εχουν καλύτερα μωράκια και τους αρέσουν και τα ΡοΧι, δεν έχουν πρόβλημα αυτές!
(Χθες ήμουν για καφέ ΣΕΦ-Μικρολίμανο... Τι μ υνί κυκλοφορεί εκεί ρε φούστη μου; )
Ποιά γκομενάκια ρε; Εκει πάω εγώ και ξεσκίζομαι στα γέλια με τους κάγκουρες. Είναι και αυτή η καφετέρια πίσω απ το σεφ, ο ορισμός της κιτσαρίας. Εκεί είναι να πας με φωτογραφική να το τσακίσεις το Αυστραλοτοπικό
Εδιτ, το αυτοκίνητο το εγκρίνω, πάρτο -
-
Ο χρήστης tasosdev έγραψε:
Ρε , θέλω ένα αμάξι να γουστάρω να το οδηγώ , γιατί με τον κωλοδουλειά, έχω σιχαθεί λίγο την οδήγηση και δεν μ' αρέσει!
Θέλω ένα εργαλείο, να μπαίνω μέσα και να θέλω να ξεχυθώ για στροφιλίκι!
Τις βολτούλες μου, με το δικό μου τις κάνω και τώρα! Απλώς σε λίγο καιρό θα έχω και μετρό στο σπίτι, οπότε δεν θα χρειάζομαι το Lancia...Tώρα για τα γκομενάκια, είναι απλό: θα ψάχνω στα δυτικά προάστεια! Εχουν καλύτερα μωράκια και τους αρέσουν και τα ΡοΧι, δεν έχουν πρόβλημα αυτές!
(Χθες ήμουν για καφέ ΣΕΦ-Μικρολίμανο... Τι μ υνί κυκλοφορεί εκεί ρε φούστη μου; )
Ποιά γκομενάκια ρε; Εκει πάω εγώ και ξεσκίζομαι στα γέλια με τους κάγκουρες. Είναι και αυτή η καφετέρια πίσω απ το σεφ, ο ορισμός της κιτσαρίας. Εκεί είναι να πας με φωτογραφική να το τσακίσεις το Αυστραλοτοπικό
Εδιτ, το αυτοκίνητο το εγκρίνω, πάρτοΟρίστε, εσύ από τα γκομενάκια, προτιμάς τους κάγκουρες!
Το ξέρω πως είναι κιτς ρε, αλλά έχει εύκολο παρκιν!
Το τουτού μ' αρέσει Τάσε μου, αλλά θέλω να ψάξω λίγο το θέμα της αξιοπιστίας και να δω μην βάλουν τίποτε ...περιβαλλοντικά τέλη και με ξεσκίσουν! -
Τι τουτού θα πάρεις;
-
Ο χρήστης Patrinos έγραψε:
Τι τουτού θα πάρεις; -
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
Ορίστε, εσύ από τα γκομενάκια, προτιμάς τους κάγκουρες!
Το ξέρω πως είναι κιτς ρε, αλλά έχει εύκολο παρκιν!
Το τουτού μ' αρέσει Τάσε μου, αλλά θέλω να ψάξω λίγο το θέμα της αξιοπιστίας και να δω μην βάλουν τίποτε ...περιβαλλοντικά τέλη και με ξεσκίσουν!Οχι ρε δεν λέω, έχει γκομενάκια αλλά γκομενάκια έχει παντού. Τόσους κάγκουρες μαζεμένους όμως ..
Οι θέσεις πάρκινγκ είναι αριθμημένες όπως παρατήρησες, ανάλογα τα καγκουρομόρια φαντάζομαι που μαζεύεις εσύ και όχημά σου.
Για να μπεις δε στην καφετέρια --δεν θυμάμαι πως την λένε, ένα μονοσύλλαβο όνομα, πρέπει να την έχεις 20 πόντους(την αεροτομή).
Επίσης συνυπολογίζεται η φιμεδούρα, το μπουρί, το βάψιμο χρυσόμυγα, το βόδι-κιτ κλπ.
Πάντως απ ότι λέει κι η τάσαινα, εγώ μπαίνω χαλαρά
Τα πιο πολλά μόρια τα μαζεύω με το καλημέρα -
Ο χρήστης tasosdev έγραψε:
Για να μπεις δε στην καφετέρια --δεν θυμάμαι πως την λένε, ένα μονοσύλλαβο όνομα, πρέπει να την έχεις 20 πόντους(την αεροτομή).
Επίσης συνυπολογίζεται η φιμεδούρα, το μπουρί, το βάψιμο χρυσόμυγα, το βόδι-κιτ κλπ.
Πάντως απ ότι λέει κι η τάσαινα, εγώ μπαίνω χαλαρά
Τα πιο πολλά μόρια τα μαζεύω με το καλημέραKoίτα, εγώ καλού κακού πήρα τα μέτρα μου και πάρκαρα λίγο μακρύτερα...
Δεν ξέρω, γκομενάκια έχει παντού όντως, αλλά εκεί είχε πολλά ανήλικα μέχρι και βαριά 20-λίγα, που ήταν αρκούντως ξέκωλα για να κάνουν τον καφέ απολαυστικό...Στην Γλυφάδα που βγαίνω συνήθως, παίζουν κάτι πιτσιρίκια με το ξασμένο μαλλί που δεν είναι καθόλου ξέκωλα , παρόλο το ενδελεχές piercing που θα μπορούσε να υπόσχεται πολλά!
Γενικά, έμεινα πολύ ευχαριστημένος από την βόλτα μου στα νότιο-δυτικά και θα το ξανακάνω, ειδικά αν πάρω και RX-8 κάποια στιγμή, θα κάνω και φίλους!
-
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
Ξέρεις πιο είναι το επόμενο βήμα, έτσι?Νομιζω ΗΔΗ ενδιαφερεται ο Βασιλης για την 149 σε κρεμ με μπορντω καθισματα...
-
Νταξ, αυτός είναι τραγικός, αλλά εσύ ρε κατεστραμμένε, απ όλα τα άλλα αυτό βρήκες να σχολιάσεις????
Εδώ ο άλλος έχει επιστρατεύσει μέχρι και το ίντερνετ για να κάνει το σουμπαρού να δουλέψει, πούλησε το ματιζ μπας και βγάλει κανα φράγκο να πληρώσει τα ανταλλακτικά, κι εσένα ο βασίλης σε μάρανεΗτταφι, το καλοκαίρι, θέλω καφέ στο προαναφερθέν μέρος Θα πούμε στον τάσο να μας πάει, για να έχουμε την είσοδο εξασφαλισμένη
Τάσαινα rulzz λέμε -
Νταξ, αυτός είναι τραγικός, αλλά εσύ ρε κατεστραμμένε, απ όλα τα άλλα αυτό βρήκες να σχολιάσεις????
Εδώ ο άλλος έχει επιστρατεύσει μέχρι και το ίντερνετ για να κάνει το σουμπαρού να δουλέψει, πούλησε το ματιζ μπας και βγάλει κανα φράγκο να πληρώσει τα ανταλλακτικά, κι εσένα ο βασίλης σε μάρανεΗτταφι, το καλοκαίρι, θέλω καφέ στο προαναφερθέν μέρος Θα πούμε στον τάσο να μας πάει, για να έχουμε την είσοδο εξασφαλισμένη
Τάσαινα rulzz λέμεΡε, πριν το καλοκαίρι, θα πάρω τον Τάσο με την Τάσαινα και τα μικρά για καφέ, εκεί όμως! Και θα τρέχω εγώ γύρω γύρω με τα μικρά να παίζουμε, να κυνηγάμε καγκουρίτσες τραγουδώντας Avanti Popolo - Bandiera Rossa, θα γίνει πανικός σου λέω!
Κρίμα που δεν θα έχω το ΡοΧι ως τότε, αλλά θα πάρουμε το Subaru, που έχει καλή εικόνα στους κάγκουρες!
-
w8 for me
Nα τηλεφωνήσουμε και στο μάνο όμως, μπορεί να θέλει να πλαισιώσει τη χορωδία μας
Με το λάντα λίγο δύσκολο να παρκάρει βέβαια -
Εδώ ο άλλος έχει επιστρατεύσει μέχρι και το ίντερνετ για να κάνει το σουμπαρού να δουλέψει, πούλησε το ματιζ μπας και βγάλει κανα φράγκο να πληρώσει τα ανταλλακτικά, κι εσένα ο βασίλης σε μάρανεHξερα οτι εισαι πανταβος αλλα οχι και τοσο ρε μπακαλιαρε. Το οτι πουλησε το φερετρο το σχολιασα χτες και πολυ του ηταν που ασχοληθηκαμε με δαυτο εστω και με ενα ποστ... Αλλα εσενα στο χουν κλεψει το μυαλο οι φακιδομουρες ολλανδεζες,που να δεις οτι το σχολιασα.. Στα υπολοπα του τασουλη γιατι να αναφερθουμε; Εδω ο vasgti ειναι ετοιμος να αγορασει αλφα,το σουμπαμπρικι του τασουλη σε νοιαζει εσενα;
Πλακα πλακα,τι επαθε το τζαπωνοσκυλο του τασουλη; Δωσε λινκ να κραξω. -
viewtopic.php?f=13&t=35898&start=240
Πρόσεξε και την απεγνωσμένη προσπάθεια του τάσου να θολώσει τα νερά, τάχα ότι ήταν το ματιζi become a big trol
-
Πωωωωωω σαν αργοκινητο ιαπωνικο σενταν στροφαρεις..αυτα τα διαβασα,τις αποδειξεις για αυτα που λες δεν βλεπω...δλδ τι εψαξε στο ιντερνέτ να αγορασει; Οχι τπτ αλλο,δεν ειμαι δυσπιστος απλα ο τασουλης ειναι φιλος μου και οταν δεχεται λασπη απο καπιταλομουτρα θελω να ειμαι σιγουρος για την ενοχη του η μη...
-
-
Σου δίνεται μοναδική ευκαιρία να λασπολογήσεις και την πετάς στα σκουπίδια
(αμα περιμένεις να χαλάσει για να τον κάψεις, πρόκοψες. Άλφα είναι? )
-
-
Τσαμπα τα καλα λογια που ειπα παραπνω ρε καγκουρι...
Μπα που να σε κανει μεροκαματο ο manosk με το γιουνται στο ΟΧ και να μαι απο πανω να χειροκροταω... -
Πασχάληηηηη είπαμε....
http://typingontherun.blogspot.com/2007 ... bravo.html
Pub - σουβλατζίδικο [#28]