-
Ο χρήστης Dodger έγραψε:
Οπότε καλά είπα, η μαλακία πάει σύννεφο. Τι πάει να πει δεν τον άφησε?
Σωστά είπες
u mad?
ntinaras μίλα καλύτερα σε παρακαλώ..
μαλακια παει συννεφο vs u mad ...
χμ
εχεις κι εσυ ψιλοπροβληματακια ε? -
ειρωνία στη μάνα σου, τον πατέρα σου και τα φιλαράκια σου...
-
αλλιως τι?θα μου ριξεις με καμια πορτα?
U MAD?
-
εγώ; χαζούλης είσαι;
-
ρε παιδιά συγγνώμη κιόλας
Από όλο το σκηνικό κρατάτε το ότι δεν τον άφησε να πληρώσει; Το ότι ο άλλος προκλητικά δηλαδή πήγε για τσαμπουκά τι λέει; Και στο κάτω κάτω: όταν λέμε ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΔΙΟΔΙΩΝ εννοούμε ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΔΙΟΔΙΩΝ. Όπως δεν πληρώνει κανείς δεν βεβαιώνεται και παράβαση για κανέναν. Από κει και πέρα βρωμάει προβοκάτσια το συγκεκριμένο περιστατικό από μακριά. Να δούμε ποιο κίτρινο έντυπο θα λέει για 'τραμπούκους στα διόδια' -
Ο χρήστης Dodger έγραψε:
εγώ; χαζούλης είσαι;οχι,απλα ανυπομονος για τον επομενο που θα μου πουλησει τσαμπουκα μεσω πορτας σε κανα διοδιο.
-
-
Εγώ δεν καταλαβαίνω τι εννοείς (σοβαρά), είμαι καθυστερημένος (όχι γκαβός).
-
εγραψες οτι εφαγε ξυλο επειδη ειχε αλλη αποψη.
δημοσιογραφος εισαι?γιατι σιγουρα τετοιο τιτλο θα ειχε το δελτιο ειδησεων που θα καλυπτε το ρεπορταζ!
και θα εδειχνε σκηνες με αιματα,και τον τυπο να λεει,'ημουνα νομιμος και εφαγα και ξυλο'
το ονειρικο ρεπορταζ για σενα ε?
δεν εφαγε ξυλο επειδη ηθελε να πληρωσει,ουτε καν επειδη ηταν εριστικος και τσαμπουκας.εφαγε ξυλο γιατι επιτεθηκε με πορτα. -
Ο χρήστης ntinaras έγραψε:
εγώ; χαζούλης είσαι;
οχι,απλα ανυπομονος για τον επομενο που θα μου πουλησει τσαμπουκα μεσω πορτας σε κανα διοδιο.
Μ' αρέσει πάντως η σιγουριά σου ότι θα κοπανήσεις και τον επόμενο που θα σου 'πουλήσει τσαμπουκά' (αφού πρώτα θα έχεις πουλήσει κι εσύ μην αφήνοντάς τον να πληρώσει)
-
Ο χρήστης lokatzis έγραψε:
εγώ; χαζούλης είσαι;
οχι,απλα ανυπομονος για τον επομενο που θα μου πουλησει τσαμπουκα μεσω πορτας σε κανα διοδιο.
Μ' αρέσει πάντως η σιγουριά σου ότι θα κοπανήσεις και τον επόμενο που θα σου 'πουλήσει τσαμπουκά' (αφού πρώτα θα έχεις πουλήσει κι εσύ μην αφήνοντάς τον να πληρώσει)
αμα φοβασαι να ρισκαρεις μπορεις να μου κανεις μηνυση για μπλοκαρισμα γκισε διοδιων
αλλιως ελα με πορτα. -
τελικα ρε ntinara τι εγινε δε καταλαβαμε! Εσυ ησουν αυτος που τις εφαγε, αυτος που τις εδωσε ή ασχετος θεατης (αν ησουν θεατης, δεν υπηρξε εξτρα χαρατσι απο την ιδιωτικη εταιρια διοδιων ως εισητηριο για το ξυλο που ειδες? χοχο)!
Παντως αν κ δε ξερω που κυκλοφορεις, μη συχναζεις εκει! Πολυ αγχος να εισαι σε αναμονη καποιου ο οποιος ειτε θα σου επιτεθει μεσω δικηγορου, ειτε με πορτα!
me mad...u numb?
-
τη μπουνια την εφαγε αυτος που ηθελε να πληρωσει.
ασχετο,αλλα μου θυμησες κατι απο αμαν και πορτα mercedes
-
εγώ; χαζούλης είσαι;
αμα φοβασαι να ρισκαρεις μπορεις να μου κανεις μηνυση για μπλοκαρισμα γκισε διοδιων
αλλιως ελα με πορτα.Δεν κατάλαβα γιατί απευθύνεσαι προσωπικά σε εμένα. Ανέφερα κάπου στο μήνυμά μου ότι έχω κάποια διάθεση να ασχοληθώ μαζί σου αν σε πετύχω σε κατάληψη σε διόδια; Απλά εξέφρασα μια απορία για τη σιγουριά με την οποία αντιμετωπίζεις το θέμα 'τσαμπουκάς και ξύλο στα διόδια'. Το ότι έχω εκφράσει αντίθετη άποψη ως προς το κίνημα 'Δεν πληρώνω' δε σημαίνει ότι έχω και τη διάθεση να πλακωθώ μαζί σας/τους (βέβαια, αν άκουγα όσα άκουσε σε ένα video ένας κύριος που αποφάσισε να πληρώσει, μπορεί να το ξανασκεφτόμουν).
Τώρα που το σκέφτομαι, μήπως κάνω κάποιο λάθος που απαντάω σοβαρά; Ίσως μια απάντηση 'αλλιώς έλα με κώλο' κατ' αντιστοιχία του 'έλα με πόρτα' να ταίριαζε καλύτερα
DISCLAIMER: Τα παραπάνω εφόσον η χρήση του 2ου προσώπου από μέρους σου έγινε με συγκεκριμένο αποδέκτη εμένα κι όχι ως γενική αναφορά, οπότε προτείνω την επόμενη φορά - για αποφυγή παρεξηγήσεων - κάτι του στυλ:
οποιος φοβαται να ρισκαρει μπορει να μου κανει μηνυση για μπλοκαρισμα γκισε διοδιων
αλλιως ας ερθει με πορτα. -
αποφασισε και ξεκαθαρησε αν θες να πλακωθεις η αν θες να απαντησεις σοβαρα η αν θες να πληρωνεις η αν θες οτιδηποτε.και ποσταρε μια συγκεκριμενη απαντηση και οχι μονολογο αμλετ
-
Ναι, σχεδόν σε όλα τα διόδια θεωρώ ότι πρέπει να πληρώνω. Μπορεί να διαφωνώ με το ύψος του αντιτίμου αλλά με βρίσκει αντίθετο και η απόλυτη στάση των 'δεν πληρώνω': όλα τα διόδια είναι ίδια. Ναι θα πληρώσω, αν έχει συγκεντρωμένους από το κίνημα 'Δεν πληρώνω' που απλά ενημερώνουν/μοιράζουν χαρτιά/φωνάζουν χωρίς να προβαίνουν σε κατάληψη των διοδίων. Ναι, μπορεί και να αντιδράσω (ομοιοτρόπως) αν αρχίζουν να με στολίζουν με 'γαλλικά' οι 'δεν πληρώνω' στην περίπτωση αυτή. Όχι, δε θα μπω στη διαδικασία να μαλώσω αν υπάρχει σε εξέλιξη κατάληψη των διοδίων/γκισέ κι απλά θα περάσω.
Εξακολουθώ να μην καταλαβαίνω από που συμπέρανες από την αρχική μου ερώτηση ότι είχα την οποιαδήποτε διάθεση για ξύλο την οποία συνόδευσα από χαρούμενη φατσούλα, ούτε ειρωνική ούτε περιπαιχτική ούτε τίποτα. Εξέφρασα μια απορία για κάποιον που φάνηκε να παίρνει πολύ αψήφιστα το θέμα 'τσαμπουκάς/ξύλο'.
Σού έλυσα τις απορίες σου τώρα ή κι αυτό το κείμενο σου φάνηκε μονόλογος από έργο του Σέξπιρ;
-
μπορεις να πιστευεις οτι θελεις για τα διοδια.μπορεις να πληρωνεις κιολας φυσικα.
αλλα το να ερθεις προετοιμασμενος για να πλακωθεις στο ξυλο ειναι αλλο πραγμα.αυτος ο τυπος αυτο εκανε και δεν τον χαλασε καθολου η καταληξη.
εχουν ερθει πολλοι κατα καιρους τετοιοι,αλλα δε διναμε σημασια,αλλα αυτος ξεπερασε τα ορια.
το συμπερασμα που λες το εβγαλα γιατι ειχες κανει quote το ποστ μου.εκεινη τη στιγμη αυτο πιστευα οτι εννοουσες(αν οχι ακυρο τοτε).αλλωστε το τοπικ εχει καντησει καιρο τωρα troll και flame. -
ο,τι να ναι.... Και μετα σε λεει φταιει ο παγκαλος...Αμα ο καθενας μαλωνει-πλακωνεται-διαχωριζει τη σταση του για τη παραμικρη μλκια, μη μας φταινε τα κερατιατικα που μας εβαλαν κ πληρωνουμε! Αντε καλο βραδυ, εχουμε κ δουλειες σε 4 ωρες!
-
εγραψες οτι εφαγε ξυλο επειδη ειχε αλλη αποψη.
δημοσιογραφος εισαι?γιατι σιγουρα τετοιο τιτλο θα ειχε το δελτιο ειδησεων που θα καλυπτε το ρεπορταζ!
και θα εδειχνε σκηνες με αιματα,και τον τυπο να λεει,'ημουνα νομιμος και εφαγα και ξυλο'
το ονειρικο ρεπορταζ για σενα ε?
δεν εφαγε ξυλο επειδη ηθελε να πληρωσει,ουτε καν επειδη ηταν εριστικος και τσαμπουκας.εφαγε ξυλο γιατι επιτεθηκε με πορτα.Ναι, οκ, κοροϊδευόμαστε εδώ. ΕΓΩ ΘΕΛΩ να πληρώσω, ακόμα και όταν θα κάνετε κατάληψη. Αμφιβάλλεις ότι μπορεί να έχω λόγο που θέλω να πληρώσω? Έστω ότι είμαι αστυνομικός ( ) και πάω στην δουλειά μου. Αν με σταματήσει συνάδελφος και μου ρίξει πρόστιμο επειδή δεν είχα το χαρτάκι των διοδίων οπότε και έκανα παράβαση του ΚΟΚ? Γνωρίζεις τι κυρώσεις θα έχω από την υπηρεσία μου? Πολύ εύκολα τα βλέπετε όλα ρε 'μάγκες' της κακιάς ώρας...
-
Ο χρήστης makinen έγραψε:
ρε παιδιά συγγνώμη κιόλας
Από όλο το σκηνικό κρατάτε το ότι δεν τον άφησε να πληρώσει; Το ότι ο άλλος προκλητικά δηλαδή πήγε για τσαμπουκά τι λέει; Και στο κάτω κάτω: όταν λέμε ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΔΙΟΔΙΩΝ εννοούμε ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΔΙΟΔΙΩΝ. Όπως δεν πληρώνει κανείς δεν βεβαιώνεται και παράβαση για κανέναν. Από κει και πέρα βρωμάει προβοκάτσια το συγκεκριμένο περιστατικό από μακριά. Να δούμε ποιο κίτρινο έντυπο θα λέει για 'τραμπούκους στα διόδια'Από πότε δικαιούται ο οποιοσδήποτε να αναγκάζει τους υπόλοιπους πολίτες να παρανομούν επειδή λειτουργεί υπό τον μανδύα ενός 'κινήματος'; Ο παραλογισμός περνάει πλέον σε άλλο επίπεδο.
-Διοδια- ...δεν πληρωνω!!!