-
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
Ο DAP έχει κερδίσει τον σεβασμό όλων πρώτα από όλα με την πένα του, όχι με την ηλικία του.+1000
Και είναι πραγματικά αξιόλογο να βλέπεις ανθρώπους μίας ηλικίας των πατεράδων κάποιων μελών του φόρουμ... οι οποίοι αντί να κάθονται να παίζουν χαρτιά ή να ξεσκίζονται στα Τούρκικα να προσπαθούν να επικοινωνήσουν με άλλους ανθρώπους έστω και μέσα από την ανωνυμία του πληκτρολογίου.
-
Ευχαριστω πολυ για τα καλα σας λογια ,αλλα να ξερατε ποσα οσα μου προσφερετε ολοι σας εδω μεσα οταν συνομιλουμε......Και παλι ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ.....
Ρε σεις ειμαστε και παλι ............... Ελα,ελα να βλεπω γνωμες....
Δημήτρης. Ναἰ ρε νά ο τόνος.......
-
Ο χρήστης DAP έγραψε:
Δημήτρης. Ναι ρε να ο τόνος.......
Καλά τα πας... Μετά θα ξεκινήσουμε το μάθημα του μονοτονικού....
-
μανία με τους τόνους..
-
-
Μολις επέστρεψα από Μακεδονία. Σε αρκετές περιπτώσει άκουγα τη γνωστή σειρήνα από μακριά, στα τελευταία διόδια την άκουσα από κοντά όταν ένας τσαμπαμαγκίστας πέρασε πίσω μου στον πόντο... whatever ...
Sent from one of my six iPads
-
Εκπρόσωπος της “Αυτοκινητόδρομος Αιγαίου ΑΕ” κατήγγειλε στο Ράδιο Θεσσαλονίκη “καψόνι” από πλευράς κατοίκων της Πιερίας.
Όπως μετέδωσε το ραδιόφωνο, κάτοικοι πλήρωναν χτες τα διόδια Αιγινίου με μονόλεπτα, ενώ υποστήριζαν ότι τα οχήματά τους είχαν πάθει μηχανική βλάβη κι απέκλειαν την είσοδο στον σταθμό. -
Χθες ταξιδευα για πολλα χιλιομετρα στην ΕΟ εχοντας μπροστα μου καινουριο SEAT Ibiza το οποιο ειχε καλυμενα τα νουμερα απο την πισω πινακιδα με εφημεριδα
η μπροστινη ηταν κανονικη
-
Ο χρήστης bebes έγραψε:
Χθες ταξιδευα για πολλα χιλιομετρα στην ΕΟ εχοντας μπροστα μου καινουριο SEAT Ibiza το οποιο ειχε καλυμενα τα νουμερα απο την πισω πινακιδα με εφημεριδαη μπροστινη ηταν κανονικη
Στα διόδια την μπροστα πινακίδα φωτογραφίζουν, όχι την πίσω. Μήπως το έκανε για την 'υπερβολική ταχύτητα';
-
Ο χρήστης Bayern7 έγραψε:
Εκπρόσωπος της “Αυτοκινητόδρομος Αιγαίου ΑΕ” κατήγγειλε στο Ράδιο Θεσσαλονίκη “καψόνι” από πλευράς κατοίκων της Πιερίας.
Όπως μετέδωσε το ραδιόφωνο, κάτοικοι πλήρωναν χτες τα διόδια Αιγινίου με μονόλεπτα, ενώ υποστήριζαν ότι τα οχήματά τους είχαν πάθει μηχανική βλάβη κι απέκλειαν την είσοδο στον σταθμό.Τι σημαίνει 'κατήγγειλε'?
Καταγγέλεις κάτι παράνομο.
Δε φτάνει που του πληρώνουυν και διόδια στους κ@λόδρομους θα μας επιβάλλει και τί κέρματα θα δίνουμε.
Δε πα να γ@μηθούν λέω εγώ.
'Their days are numbered' που λέει και το τραγούδι αλλά δεν το'χουν πάρει πρέφα.
Θα'ρθει η στιγμή που θα τον πάρουν με τα κέρματα και τότε θα παρακαλάει να είναι μονόλεπτα για να μην του ανοίξουν το κεφάλι. -
Eγώ πάντως το θεωρώ καταπληκτικό τρολλάρισμα.
-
Πάντως ρε μάγκες το Σάββατο που ανεβοκατέβηκα Τρίκαλα και είχα καιρό να χρησιμοποιήσω όλο αυτοκινητόδρομο, μιλάμε για πολύ διόδιο... Νομίζω κάπου 6-7 σταθμοί στην κάθε κατεύθυνση, με min τιμή 1.65 αν θυμάμαι καλά και max 2.55.
-
Κακώς ανέβηκες από ΕΟ με το καινούριο εργαλείο. Από τα βουνά έπρεπε να πας.
-
Να το πάρω ανέβηκα, και ήμουν με γονίδια. Δε θα τους άρεσε πολύ να φτάναμε το επόμενο πρωί.
Νεξτ τάιμ, ολντ γκουντ Π.Ε.Ο.'s Κι ακόμα 'χειρότερα'.
-
Ο χρήστης junior gt έγραψε:
'Their days are numbered' που λέει και το τραγούδι αλλά δεν το'χουν πάρει πρέφα.
Θα'ρθει η στιγμή που θα τον πάρουν με τα κέρματα και τότε θα παρακαλάει να είναι μονόλεπτα για να μην του ανοίξουν το κεφάλι.Σώπα όπου να ναι θα σημάνουν οι κουδούνες!
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Eγώ πάντως το θεωρώ καταπληκτικό τρολλάρισμα.Ο μόνος που τρολάρουν επι της ουσίας είναι οι οδηγοί που περιμένουν να λήξει όλο αυτό το σκετς.
-
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
Ο μόνος που τρολάρουν επι της ουσίας είναι οι οδηγοί που περιμένουν να λήξει όλο αυτό το σκετς.
Αν είσαι από αυτούς που θεωρούν σκέτς μια αντίδραση στην επιβολή νέων διοδίων τη στιγμή μάλιστα που ο κόσμος δεν έχει ούτε βενζίνη να βάλει, και τα έσοδά του όλο και μειώνονται μάλλον ζεις σε ένα άλλον παράλληλο κόσμο. Οι οδηγοί πάντως θεωρούν δράμα αυτό που παίζεται με τα διόδια.
-
Ο χρήστης Sinanai έγραψε:
Πάντως ρε μάγκες το Σάββατο που ανεβοκατέβηκα Τρίκαλα και είχα καιρό να χρησιμοποιήσω όλο αυτοκινητόδρομο, μιλάμε για πολύ διόδιο... Νομίζω κάπου 6-7 σταθμοί στην κάθε κατεύθυνση, με min τιμή 1.65 αν θυμάμαι καλά και max 2.55.Λοιπόν, μετά από επισήμανση του Commisar, όντως βλακεία είπα. 4 είναι μέχρι Λαμία. Αφίδνες, Θήβα, Τραγάνα και Αγία Τριάδα: 8.75 γιούροζ το σύνολο. Όχι ότι είναι λίγα, απλά δεν ήταν 6-7 που είπα. Μέτρησα κατά λάθος και κάτι άλλες αποδείξεις μαζί.
-
Ο χρήστης junior gt έγραψε:
Ο μόνος που τρολάρουν επι της ουσίας είναι οι οδηγοί που περιμένουν να λήξει όλο αυτό το σκετς.
Αν είσαι από αυτούς που θεωρούν σκέτς μια αντίδραση στην επιβολή νέων διοδίων τη στιγμή μάλιστα που ο κόσμος δεν έχει ούτε βενζίνη να βάλει, και τα έσοδά του όλο και μειώνονται μάλλον ζεις σε ένα άλλον παράλληλο κόσμο. Οι οδηγοί πάντως θεωρούν δράμα αυτό που παίζεται με τα διόδια.
Αν εξαιρέσεις το ότι σπας τα νεύρα του υπάλληλου που πρέπει να κάτσει και να μετρήσει τα φραγκοδίφραγκα, αερίζεις μια τρίχα από τα μαλακά μόρια των μεγαλοεργολάβων που κονομάνε απ' τη μπίζνα.
Ακόμα μεγαλύτερο ζόρι από αυτό που θα τρώει ο υπάλληλος (ο οποίος κάθεται σε ένα κουβούκλιο και πληρώνεται γι αυτό που κάνει), τρώνε οι οδηγοί που κάθονται σε ένα αμάξι σταματημένοι.
Δεν σου πουλάω προπαγάνδα υπέρ των εργολάβων αλλά σου λεω ότι είναι αποτυχημένος τρόπος αντίδρασης.Το ότι βγήκε ένας εκπρόσωπος της εταιρείας και το δήλωσε στο ραδιόφωνο δεν σημαίνει ότι αυτό το θέμα τους δημιουργεί κάποιο φοβερό ζήτημα.
-
Ακριβώς έτσι. Ποιον ταλαιπωρείς; Την εταιρία που θα πάρει ούτως ή άλλως τα λεφτά της, ή τον φουκαρά που περιμένει από πίσω σου για να πάει στην δουλειά του;
Σχετικό/άσχετο. Το να μην δέχεται το αυτόματο μηχάνημα των διοδίων χάλκινα νομίσματα ενώ στα διόδια σε φορτώνουν με αυτά ως ρέστα, είναι επιεικώς εξοργιστικό.
-Διοδια- ...δεν πληρωνω!!!