-
και που εξοργιζεσαι τι αλλαζει?η εταιρια θα παρει τα λεφτα της.
-
Όλα αυτά τα τραγικά δείχνουν πόσο υπολογίζουν οι πολιτικοί της εξουσίας έναν κόσμο που κυριολεκτικά έχει εξουθενωθεί οικονομικά. Μιλάμε για μικρές καθημερινές τραγωδίες που ζουν άνθρωποι που για κάποιο λόγο μετακινουνται και αδυνατούν να ανταπεξέλθουν σε χαράτσια απίστευτης σκληρότητας.
-
με την λειτουργια του σταθμου Αιγινιου το συνολικο κοστος για την διαδρομη Θεσσαλονικη Λαρισα μειώθηκε!
Μετωπικός Μακρυχωρίου 1,40€ (ήταν 1,10€) διαφορα -0,30€
Μετωπικός Πυργετού 2,00€ (ήταν 2,40€) διαφορα -0,40€
Μετωπικός Λεπτοκαρυάς 2,00€ (ήταν3,00€) διαφορα -1,00€
Μετωπικός Κλειδίου (Αιγίνιο) 2,20€ (ήταν 0€) διαφορα 2,20€
Μετωπικός Μαλγάρων 1,20€ (ήταν2,40€) διαφορα -1,20€αυτος δηλαδη που τα πλήρωνε (και τα πληρωνει) ΟΛΑ κερδιζει 0,70€ και κανει μια σταση παραπανω.
τη δικη μου περιπτωση την ανεφερα σε προηγουμενη σελιδα, απο'κει που δεν πληρωνα σε κανενα λογω παρακαμψεων, πληρωνω πλεον Αιγινιο και Μαλγαρα (δυο καφεδες στην παραλία )
-
Εγώ γιατί βγάζω -0.10;
-
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
Eγώ πάντως το θεωρώ καταπληκτικό τρολλάρισμα.
Ο μόνος που τρολάρουν επι της ουσίας είναι οι οδηγοί που περιμένουν να λήξει όλο αυτό το σκετς.
Αν είσαι από αυτούς που θεωρούν σκέτς μια αντίδραση στην επιβολή νέων διοδίων τη στιγμή μάλιστα που ο κόσμος δεν έχει ούτε βενζίνη να βάλει, και τα έσοδά του όλο και μειώνονται μάλλον ζεις σε ένα άλλον παράλληλο κόσμο. Οι οδηγοί πάντως θεωρούν δράμα αυτό που παίζεται με τα διόδια.
Αν εξαιρέσεις το ότι σπας τα νεύρα του υπάλληλου που πρέπει να κάτσει και να μετρήσει τα φραγκοδίφραγκα, αερίζεις μια τρίχα από τα μαλακά μόρια των μεγαλοεργολάβων που κονομάνε απ' τη μπίζνα.
Ακόμα μεγαλύτερο ζόρι από αυτό που θα τρώει ο υπάλληλος (ο οποίος κάθεται σε ένα κουβούκλιο και πληρώνεται γι αυτό που κάνει), τρώνε οι οδηγοί που κάθονται σε ένα αμάξι σταματημένοι.
Δεν σου πουλάω προπαγάνδα υπέρ των εργολάβων αλλά σου λεω ότι είναι αποτυχημένος τρόπος αντίδρασης.Το ότι βγήκε ένας εκπρόσωπος της εταιρείας και το δήλωσε στο ραδιόφωνο δεν σημαίνει ότι αυτό το θέμα τους δημιουργεί κάποιο φοβερό ζήτημα.
Μη μου το λες εμένα αυτό. Εγώ έχω ξαναπεί χιλιάδες φορές και πολλά χρόνια πριν ότι η σωστή αντίδραση είναι η μη πληρωμή.
Τότε βέβαια όλοι λέγατε ότι όποιος δεν πληρώνει είναι τζαμπατζής και σαφώς όλοι πουλάγατε προπαγάνδα υπέρ των καλών εργολάβων που ευτυχώς που οι δρόμοι πήγανε σε αυτούς και φύγανε από το δημόσιο κλπ.
Τώρα που μπήκε για καλά το αγγούρι στο κ@λο ολονών με χαρά διαπιστώνω ότι καταλάβατε ότι αυτοί οι καλοί εργολάβοι δεν κάνουν τίποτε άλλο από το να εισπράττουν διόδια και πατώντας σε μια σκανδαλώδη σύμβαση να μην ξεκινάν τα έργα και να αξιώνουν τρελλές αποζημιώσεις. Επίσης βλέπετε και στην πράξη ότι τα διόδια είναι όχι μόνο δυσβάσταχτα για τον οδηγό αλλά παίζουν και ένα μεγάλο ρόλο στην αύξηση του κόστους των αγαθών.
Όμως ακόμα και αυτό (το να πληρώνεις με φραγκοδίφραγκα) είναι μια μορφή αντίδρασης και αν μη τι άλλο ένας τρόπος να δείξουν οι άνθρωποι αυτοί (που ίσως φοβούνται ή θεωρούν too much το να μην πληρώνουν διόδια και να σηκώνουνε μπάρες) την αντίδρασή τους στα δυσβάσταχτα διόδια.
Όσο για τους υπαλλήλους των διοδίων δεν έχω κανένα θέμα στο να ζοριστούν ακόμα και να γ@μηθούν γιατί τουλάχιστον στη συντριπτική τους πλειοψηφία είναι τσάτσοι των αφεντικών τους. Και αυτό δε στο λέω τυχαία γιατί όπως καταλαβαίνεις έχω άπειρες φορές διαπληκτιστεί μαζί τους και η αντίδραση τους ξεπερνάει κατά πολύ τη θεσμική και τυπική αντίδραση ενός υπαλλήλου που θέλει να κάνει απλά σωστά τη δουλιά του. -
Ωραία κάνε την επανάστασή σου και μην πληρώνεις. Μόνο να μην έρχεσαι να μας κλαίγεσαι σαν γκομενίτσα όταν σου έρθει η κλήση.
-
Ο χρήστης InFiNiTy έγραψε:
Ωραία κάνε την επανάστασή σου και μην πληρώνεις. Μόνο να μην έρχεσαι να μας κλαίγεσαι σαν γκομενίτσα όταν σου έρθει η κλήση.Το έχουμε ξανασυζητήσει αυτό και μου έχεις υποσχεθεί ότι δε θα με αφήσεις έτσι.
-
για να ρθει η κληση πρεπει να σου δουν πινακιδες.
για να σου δουν πινακιδες πρεπει να εχεις πινακιδες. -
Τι ακριβώς υπονοείς;
Ότι έχεις αφαιρέσει τις πινακίδες σου και κυκλοφορείς χωρίς αυτές;
Ότι επικροτείς τέτοιες πρακτικές;
-
δε θα μαθεις ποτε.
-
Μη μου το κάνεις αυτό. Δεν θα μπορώ να κοιμηθώ το βράδυ.
-
απλα σκεψου ποσα λεφτα χανουν καθε φορα που περναω.
σκεψου ποσο καλυτερος θα ηταν ο δρομος με τα λεφτα μου
ποση φθορα εχουν προκαλεσει τα λαστιχα μου στο οδοστρωμα που θα κυκλοφορεις κι εσυ και θα ειναι πλεον επικινδυνο... -
Δεν θέλω να σε πληγώσω, αλλά έχω πιο σημαντικά και ενδιαφέροντα πράγματα να ασχοληθώ από την δικιά σου επίπτωση στους δρόμους.
-
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
Δεν θέλω να σε πληγώσω, αλλά έχω πιο σημαντικά και ενδιαφέροντα πράγματα να ασχοληθώ από την δικιά σου επίπτωση στους δρόμους.Εναλλακτικά μπορείς να ασχοληθείς και με αυτά:
https://www.youtube.com/watch?v=Fd9CxIlkjpk
Youtube Video -
-
Είχαν σήμερα στα διόδια των Μαλγάρων συγκέντρωση φοιτητές/καθηγητές του ΤΕΙ της Σίνδου οπότε και περνούσαμε αέρα χωρίς να πληρώσουμε.
-
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
Δεν θέλω να σε πληγώσω, αλλά έχω πιο σημαντικά και ενδιαφέροντα πράγματα να ασχοληθώ από την δικιά σου επίπτωση στους δρόμους.καθεσαι και απαντας ομως,και φθειρεις το πληκτρολογιο σου.
-
http://www.naftemporiki.gr/story/611372
Βιδάλης, Βιδάλης κάτι μου λέει το όνομα ρε πο@στη μου.
Ωχ ναι ρε. Ο διαπραγματευτής.
http://www.tovima.gr/finance/article/?aid=468282
Τελικά τίποτα δεν είναι τυχαίο. Πώς το λέτε αυτό εδώ στο Ελλάντα? Ναι, ναι διαπλοκή.
Γουστάρω όμως που ολονών το χρήμα Παπαντωνίου, Βιδάλης, Βενιζέλος κλπ είναι της γυναίκας τους. Και είναι και όλοι σαν να μην πω τί.
Τόσο μ@λ@κες είμαστε εμείς δυο μέτρα παλικάρια ρε γαμ@το που πήραμε ξυπόλυτες. -
http://www.makeleio.gr/index.php?option ... 9&Itemid=2
Για λόγους δημοσίου συμφέροντος. Αυτό που λέμε κράτος εν κράτει.
-
Δε σε χάλασε.
-Διοδια- ...δεν πληρωνω!!!