-
Για να δούμε τι θα πληρώσει κάποιος για να πάει από την Αθήνα στη Θεσσαλονίκη σήμερα χωρίς να χρησιμοποιήσει παρακαμπτήριες οδούς:
Σταθμός διοδίων -------- ΠΟΣΟ ---- ώρα διέλευσης (Α-Θ) ---- ώρα διέλευσης (Θ-Α)
- Αφίδνες ---------------- 2.10 ---------- 09:23 (18' μετά την αναχ.) ---- 15:59 (+29')
- Θήβα ------------------- 2.55 ---------- 09:52 (+29') --------------------- 15:30 (+20')
- Τραγάνα -------------- 2.45 ----------- 10:13 (+21') --------------------- 15:10 (+30')
- Αγ. Τριάδα ------------ 1.65 ---------- 10:39 (+26') --------------------- 14:40 (με στάση ~30')
- Πελασγία -------------- 2.60 ---------- 11:10 (+31') --------------------- 13:35 (+37')
- Μοσχοχώρι ------------ 3.00 ---------- 11:49 (+39') --------------------- 12:58 (+19')
- Μακρυχώρι ----------- 1.10 ----------- 12:06 (+17') --------------------- 12:39 (+16')
- Πυργετός -------------- 2.30 ---------- 12:21 (+15') --------------------- 12:23 (+15')
- Λεπτοκαρυά ---------- 3.10 ---------- 12:35 (+14') --------------------- 12:09 (+34')
- Μάλγαρα ------------- 2.40 ----------- 14:09 (με στάση ~30') -------- 11:35 (20' μετά την αναχ.)
Συνολικό κόστος: 23.25 + 23.25 = 46.50 ευρώ.
Τραγικό φυσικά το γεγονός ότι ανά τουλάχιστον μισή ώρα πρέπει να σταματάς για να πληρώσεις. -
Για να μην κρυώσουν τα φρένα βρε κουτό και δεν πιάσουν σε περίπτωση ανάγκης. Για 'σενα φροντίζουν οι φίλοι μας οι εργολάβοι.
-
- ότι ανοίγεις το παράθυρο, ανανεώνεται ο αέρας στην καμπίνα.
-
Δηλαδή τι κάνεις εσύ στην καμπίνα που να θέλει εξαερισμό κάθε τέταρτο?
-
Σήμερα επιστρέφοντας από Πήλιο προς Θεσσαλονίκη, για αποφυγή των διοδίων Μοσχοχωρίου, μπήκα στη παρακαμπτήριο, όπου αντίκρυσα 100δες άλλους οδηγούς που επέστρεφαν από Βόρια και χρησιμοποιούσαν τη παρακαμπτήριο, αλλά η αστυνομία έλεγχε την έξοδο, δίνοντας προτεραιότητα σε όσους έρχονταν κανονικά από την ε.ο. Μιλάμε πήγαινα και πήγαινα και στο αντίθετο η ουρά έφτανε κάμποσο.
-
Για όλα φταίει ο ΣΥΡΙΖΑ
-
Ο χρήστης famas έγραψε:
Σήμερα επιστρέφοντας από Πήλιο προς Θεσσαλονίκη, για αποφυγή των διοδίων Μοσχοχωρίου, μπήκα στη παρακαμπτήριο, όπου αντίκρυσα 100δες άλλους οδηγούς που επέστρεφαν από Βόρια και χρησιμοποιούσαν τη παρακαμπτήριο, αλλά η αστυνομία έλεγχε την έξοδο, δίνοντας προτεραιότητα σε όσους έρχονταν κανονικά από την ε.ο. Μιλάμε πήγαινα και πήγαινα και στο αντίθετο η ουρά έφτανε κάμποσο.που να δεις τι γινεται στα διοδια του Πυργετου.
Ουρες χιλιομετρων στην παρακαμψη (εκει ομως εχουν προβλημα και οσοι ερχονται κανονικα απο ΕΟ, αφου αρχιζει το μποτιλιαρισμα των τεμπων)
καποια σαββατοκυριακα περυσι, νομιζω ειχαν κλεισει την παρακαμψη
-
Νόμιμα να υποθέσω βεβαίως, έτσι;
-
Συγγνώμη αν έχει ξανατεθεί το ερώτημα, αλλά δεν έχω διαβάσει όλο το θέμα.
Έχει δοκιμάσει κάποιος να φτάσει στη Θεσσαλονίκη μόνο από βοηθητικούς δρόμους, χωρίς διόδια; Έχουμε ενημέρωση πόσα παραπάνω χλμ έκανε και πόση παραπάνω ώρα; Ευχαριστώ!
-
Ο χρήστης dimsabas έγραψε:
Συγγνώμη αν έχει ξανατεθεί το ερώτημα, αλλά δεν έχω διαβάσει όλο το θέμα.Έχει δοκιμάσει κάποιος να φτάσει στη Θεσσαλονίκη μόνο από βοηθητικούς δρόμους, χωρίς διόδια; Έχουμε ενημέρωση πόσα παραπάνω χλμ έκανε και πόση παραπάνω ώρα; Ευχαριστώ!
-
H υπερβολή βλάπτει την φυσικότητα.
ΟΚ να παρακάμψεις κάτι διόδια που έχουν 2,5-3€ και η παράκαμψη είναι σχετικά εύκολη, αλλά το να παρακάμψεις διόδια που έχουν 1€ και να μπλέξεις με χωματόδρομους αγγίζει τα όρια της παράνοιας. -
Σήμερα πηγαίνοντας προς Δερβένι Κορινθίας, σταματάμε στα διόδια του Ζευγολατιού αλλά μας άφησαν να περάσουμε ελεύθερα γιατί ο δρόμος από Αίγιο μέχρι Σελιανιτικα ήταν κλειστός και τους έστελναν από παράκαμψη!
-
παίδες μια ερώτηση,
επειδή μένω Πάτρα και είμαι φοιτητής στο που είναι στη Ναύπακτο, μπορεί να μου πει κάποιος αν η γέφυρα πιάνεται ότι μπορούμε να περνάμε χωρίς να πληρώνουμε? πρέπει να προσέχουμε αν θα έχει μπατσικό πριν-μετά? αν έχει τι κάνουμε? και είδα πιο πάνω να λένε άτομα ότι καλύπτουν πινακίδα και περνάνε...δεν είναι παράνομο αυτό? -
Ο χρήστης ek4gr έγραψε:
παίδες μια ερώτηση,
επειδή μένω Πάτρα και είμαι φοιτητής στο που είναι στη Ναύπακτο, μπορεί να μου πει κάποιος αν η γέφυρα πιάνεται ότι μπορούμε να περνάμε χωρίς να πληρώνουμε? πρέπει να προσέχουμε αν θα έχει μπατσικό πριν-μετά? αν έχει τι κάνουμε? και είδα πιο πάνω να λένε άτομα ότι καλύπτουν πινακίδα και περνάνε...δεν είναι παράνομο αυτό?Παρε το φερυμποτ...ουτε παρανομο ειναι, ουτε μπατσικο εχει....Ασε που ειναι και πιο ρωμαντικο....
-
Και φθηνότερο.
-
ΝΑΥΠΑΚΤΟ –ΠΑΤΡΑ: (Δευτέρα ως Παρασκευή) 04.45-06.30-07.20-08.00-11.00-13.20-16.15-18.00
....
ΠΑΤΡΑ- ΝΑΥΠΑΚΤΟ: (Δευτέρα ως Παρασκευή) 07.15-08.00-10.15-13.45-15.05-17.10-20.35http://www.ktel-aitol.gr/?q=el/content/ ... E%B9%CE%B1
Καλή και η άνεσή μας με το ΙΧ, αλλά .... ΝΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ !
-
ναι όπα μάγκες χαλαρώστε λίγο... για ποιά άνεση ακριβώς μιλάτε όλοι?
που αν πας στο κτελ του ελέους που μπαίνουν όλοι οι γύφτοι μέσα, που πολλές φορές ενώ είναι παράνομο βγάζω διαδρομή 45 λεπτών όρθιος? και δίνω και 5μιση ευρώ να πάω κ να έρθω?
και μιλάτε για το να πληρώνω την άνεση μου?? 13 ευρω και άλλα τόσα για να ξαναπεράσω? για να μην μπω το ΞΕΦΤΙΛΑ πακέτο με την δήθεν κάρτα που σου δίνει 3 ώρες και αν αργήσεις μια ώρα δίνεις 5 ευρώ, 2 ώρες 8 ευρώ και πάει λέγοντας.
Είναι αισχρό αυτό που γίνεται και τουλάχιστον για τους φοιτητές θα έπρεπε να υπάρχει ένα πακέτο ΚΑΤΙ τελοσπάντων.... για να μην αρχίσω τώρα να βάζω φωτογραφίες με την αντίστοιχη γέφυρα στην Ιαπωνία που είναι πόσα χιλιόμετρα και πληρώνουν λιγότερα διόδια από τη δικιά μας ψωρογέφυρα... είπαμε μην τα ισοπεδώνουμε όλα... φοιτητής είμαι... για μάθημα πάω...δεν πάω στην κολοταβέρνα που είναι στο λιμάνι για αραλίκι για να μου τα χώνετε κιόλας...
μια ζωή κλέφτες όλοι σε αυτό το κολοκράτος....
-
O μόνος κλέφτης που βλέπω στη συζήτηση είσαι εσύ.
Γιατί δεν παίρνεις το καράβι; Αν τους πεις ότι είσαι φοιτητής ίσως σε βάλουν τσάμπα.
Επίσης γιατί θεωρείς τον εαυτό σου καλύτερο από τους γύφτους; -
Ο χρήστης ek4gr έγραψε:
..........
που αν πας στο κτελ του ελέους που μπαίνουν όλοι οι γύφτοι μέσα, που πολλές φορές ενώ είναι παράνομο βγάζω διαδρομή 45 λεπτών όρθιος? και δίνω και 5μιση ευρώ να πάω κ να έρθω?
' Δουλεύει' σαν αστική συγκοινωνία, όπως το τρόλευ, τα μπλέ λεωφορεία στην Αθήνα, τα κίτρινα που πάνε πχ Ν. Μάκρη κλπ, κλπ. , αρα για αυτό πάς όρθιος. Μπορεί να μην έπρεπε, αλλά και το εισητήριο θα ήταν 20-50% ακριβότερο !και μιλάτε για το να πληρώνω την άνεση μου?? 13 ευρω και άλλα τόσα για να ξαναπεράσω? για να μην μπω το ΞΕΦΤΙΛΑ πακέτο με την δήθεν κάρτα που σου δίνει 3 ώρες και αν αργήσεις μια ώρα δίνεις 5 ευρώ, 2 ώρες 8 ευρώ και πάει λέγοντας.
Είναι όντως ακριβή, όμως δεν έχει κοστολογηθεί (και υπερκοστολογηθεί-σωστά το λές) για να γίνεται καθημερινή της χρήση, πράγμα σαφώς πανάκριβο και παντελώς ασύμφορο !Είναι αισχρό αυτό που γίνεται και τουλάχιστον για τους φοιτητές θα έπρεπε να υπάρχει ένα πακέτο ΚΑΤΙ τελοσπάντων Σωστό....
φοιτητής είμαι... για μάθημα πάω...δεν πάω στην κολοταβέρνα που είναι στο λιμάνι για αραλίκι για να μου τα χώνετε κιόλας... Την άποψή μας εκφράζουμε-λύσεις αντιπροτείνουμε. Μην θυμώνεις και ... ότι καταλαβαίνεις τελικά κάνε !μια ζωή κλέφτες όλοι σε αυτό το κολοκράτος.... Πράγματι, αλλά προσπάθησε να μην γίνεις σαν αυτούς !
-
Ο χρήστης ek4gr έγραψε:
ναι όπα μάγκες χαλαρώστε λίγο... για ποιά άνεση ακριβώς μιλάτε όλοι?που αν πας στο κτελ του ελέους που μπαίνουν όλοι οι γύφτοι μέσα, που πολλές φορές ενώ είναι παράνομο βγάζω διαδρομή 45 λεπτών όρθιος? και δίνω και 5μιση ευρώ να πάω κ να έρθω?
και μιλάτε για το να πληρώνω την άνεση μου?? 13 ευρω και άλλα τόσα για να ξαναπεράσω? για να μην μπω το ΞΕΦΤΙΛΑ πακέτο με την δήθεν κάρτα που σου δίνει 3 ώρες και αν αργήσεις μια ώρα δίνεις 5 ευρώ, 2 ώρες 8 ευρώ και πάει λέγοντας.
Είναι αισχρό αυτό που γίνεται και τουλάχιστον για τους φοιτητές θα έπρεπε να υπάρχει ένα πακέτο ΚΑΤΙ τελοσπάντων.... για να μην αρχίσω τώρα να βάζω φωτογραφίες με την αντίστοιχη γέφυρα στην Ιαπωνία που είναι πόσα χιλιόμετρα και πληρώνουν λιγότερα διόδια από τη δικιά μας ψωρογέφυρα... είπαμε μην τα ισοπεδώνουμε όλα... φοιτητής είμαι... για μάθημα πάω...δεν πάω στην κολοταβέρνα που είναι στο λιμάνι για αραλίκι για να μου τα χώνετε κιόλας...
μια ζωή κλέφτες όλοι σε αυτό το κολοκράτος....
Πηγαινε απο τους παραδρομους!!!
-Διοδια- ...δεν πληρωνω!!!