-
Ο χρήστης junior gt έγραψε:
Με την συγκεκριμένη απόφαση η επιτροπή αποφάνθηκε ότι οι σταθμοί, οι νέοι αλλά και προϋπάρχοντες, καθώς και το κτήριο διοίκησης, έχουν κατασκευαστεί χωρίς οικοδομική άδεια και σε ορισμένες περιπτώσεις χωρίς την άδεια του αρμόδιου δασαρχείου.
,
Στην περιπτωση των προυπαρχοντων....??? δλδ τι σημαινει απο ποιον φτιαχτηκαν αυτα.... μηπως απο το Ελληνικο δημοσιο??? πχ. και τοτε θα επρεπε να πληρωσει και αυτο... για τα αυθαιρετα....της τελευταιας 40ετιας???. θελετε να δουμε τι αυθαιρετα εχει φτιαξει το Ελληνικο δημοσιο... χωρις να περνανε απο διαδικασιες πολεοδομιων... και δασαρχειων.... Ψαξτε επι ΠΑΘΕ να δειτε....
Άμα εγώ αγοράσω ένα αυθαίρετο και βεβαιωθεί η παράβαση θα πληρώσω εγώ και όχι ο προηγούυμενος ιδιοκτήτης ο οποίος μπορεί και να το έφτιαξε κιόλας.
Σιγουρα εσυ που ομως θα εχεις αγορασει φτηνα το ακινητο αφου το ξερεις οτι μπορει να σου ερθει προστιμο.... Με αυτο που εγραψα εννοω περιπου το εξης.... Οταν το δημοσιο κατασκευαζει τετοια ακινητα.. για χρηση κοινοχρηστη δρομων... κ.λ.π. δεν βγαζει αδεια οπως ολοι μας.... Π.Χ ακομα και στην Εγνατια οδο τα κτηρια υποστηριξης των συραγγων κ.λ.π. δεν εχουν περασει ελεγχους δασικους και περιβαντολογικους..... Σωστο - Λαθος δεν το κρινω..... με αυτο που κανει λοιπον με αυτη τη διαταξη συμμαζευει τις αυθερεσιες αυτες.... δικες του και των αναδοχων που σιγουρα καπου λεει το συμβολαιο τους οτι δεν ειναι δικη τους ευθυνη αυτα.... Τωρα οτι οι τοπικοι αρχοντες στον Αγ. Στεφανο..κ.λ.π. εκαναν καταγγελεια σε πολεοδομιες, και αυτες τα ξεσκισαν σε προστιμα ειναι συμπαιγνια κατα τη γνωμη μου... ωστε να πιεσουν για την μη εφαρμογη των διοδιων... Ε!!! το κρατος λυνει το θεμα ετσι οπως γραφτηκε..... ειναι ομως μια πρακτικη.... δεκαετιων....
-
Απίστευτο: Της κάνουν κατάσχεση στο αυτοκίνητο, γιατί δεν πλήρωνε διόδια
Το ποσό των 10.600 ευρώ ή το… αυτοκίνητο ζητεί από χρήστη της εθνικής οδού η εταιρεία «Νέα Οδός», επειδή δεν πλήρωνε διόδια. Σύμφωνα με καταγγελία της κας Σοφίας Κ. στο zougla radio, από το πρωί βρίσκονται έξω από το σπίτι της αστυνομικοί και δικαστικοί επιμελητές και της ζητούν να πληρώσει το παραπάνω πρόστιμο, διότι δεν κατέβαλλε κατά καιρούς το αντίτιμο των διοδίων (στην περιοχή των Αφιδνών), με αποτέλεσμα το οφειλόμενο ποσό να ανέλθει στα 530 ευρώ.
Ωστόσο, πλήθος κόσμου έχει συγκεντρωθεί έξω από την κατοικία της και δεν επιτρέπει στους δικαστικούς επιμελητές να προχωρήσουν σε κατάσχεση. Από την πλευρά του, ο Βασίλης Παπαδόπουλος, ένας από τους επικεφαλής του κινήματος «Δεν Πληρώνω», μιλώντας στη zougla.gr, μας ενημέρωσε ότι δεκάδες μέλη του κινήματος κατευθύνονται στο σπίτι της κας Σοφίας, προκειμένου να της συμπαρασταθούν και να μην επιτρέψουν στους δικαστικούς επιμελητές την κατάσχεση.
-
Ο χρήστης Sinanai έγραψε:
Πάμε UP!!!Είχε δίκιο τελικά ο Αλμπερτ στη ρήση του περί ορίων της ανθρώπινης βλακείας ...
-
Ο χρήστης bujinkan έγραψε:
Απίστευτο: Της κάνουν κατάσχεση στο αυτοκίνητο, γιατί δεν πλήρωνε διόδιαΤο ποσό των 10.600 ευρώ ή το… αυτοκίνητο ζητεί από χρήστη της εθνικής οδού η εταιρεία «Νέα Οδός», επειδή δεν πλήρωνε διόδια. Σύμφωνα με καταγγελία της κας Σοφίας Κ. στο zougla radio, από το πρωί βρίσκονται έξω από το σπίτι της αστυνομικοί και δικαστικοί επιμελητές και της ζητούν να πληρώσει το παραπάνω πρόστιμο, διότι δεν κατέβαλλε κατά καιρούς το αντίτιμο των διοδίων (στην περιοχή των Αφιδνών), με αποτέλεσμα το οφειλόμενο ποσό να ανέλθει στα 530 ευρώ.
πως τα 530€ εγιναν 10300€;;;
εκτος αυτου, η πολυ χαλαρη αντιμετωπιση του φαινομενου 'δεν πληρωνω' απο τις εταιριες εδειχνε οτι 'κάποιο λάκο εχει η φάβα'
ο χρονος θα δείξει...
-
Κάτι βρωμάει στο άρθρο γιατί μόνο σε ένα site υπάρχει.πουθενά αλλού
-
Είναι τα συνήθη επιχειρήματα ...
-
Όταν οι δεμπληρώνω δεν έχουν video που να αποδεικνύει αυτό που λένε, δεν έχει γίνει ποτέ. Η ψηφιακή είναι προέκταση του χεριού τους.
-
Ο χρήστης bebes έγραψε:
Απίστευτο: Της κάνουν κατάσχεση στο αυτοκίνητο, γιατί δεν πλήρωνε διόδια
Το ποσό των 10.600 ευρώ ή το… αυτοκίνητο ζητεί από χρήστη της εθνικής οδού η εταιρεία «Νέα Οδός», επειδή δεν πλήρωνε διόδια. Σύμφωνα με καταγγελία της κας Σοφίας Κ. στο zougla radio, από το πρωί βρίσκονται έξω από το σπίτι της αστυνομικοί και δικαστικοί επιμελητές και της ζητούν να πληρώσει το παραπάνω πρόστιμο, διότι δεν κατέβαλλε κατά καιρούς το αντίτιμο των διοδίων (στην περιοχή των Αφιδνών), με αποτέλεσμα το οφειλόμενο ποσό να ανέλθει στα 530 ευρώ.
πως τα 530€ εγιναν 10300€;;;
εκτος αυτου, η πολυ χαλαρη αντιμετωπιση του φαινομενου 'δεν πληρωνω' απο τις εταιριες εδειχνε οτι 'κάποιο λάκο εχει η φάβα'
ο χρονος θα δείξει...
Είναι το 20πλάσιο. 530*20=10600. Μου ήρθε κι εμένα ένα κωλόχαρτο από την Ολύμπια οδό που λέει αν δεν το πληρώσεις πληρώνεις το 20πλάσιο.
-
Είναι το 20πλάσιο. 530*20=10600. Μου ήρθε κι εμένα ένα κωλόχαρτο από την Ολύμπια οδό που λέει αν δεν το πληρώσεις πληρώνεις το 20πλάσιο.
530/2,05=258,5 διελευσεις (αρα κατι καπου ξεφυγε, ή εχει και ποσα με το 1,95€)
τα μαζευαν ολα μαζι και ηρθε γερο το μπουγιουρντι.
επομενο βημα να περαστει στα εκαθαριστικα...
τελικα οπως και με τη χρεωκοπία μας ήταν ολα μελετημενα
-
Ο χρήστης bebes έγραψε:
γιατί νομίζει κανείς ότι η εταιρία είναι ο μαλάκας της υπόθεσης?
Αν εσύ (όχι εσύ προσωπικά) είσαι μια φορά μάγκας, στην εταιρία δουλεύουν 100 άτομα, οπότε από λίγη μαγκιά-εξυπνάδα-'κουτοπονηριά' να μαζέψεις από αυτούς, πάλι είσαι 'υπό'.Είναι δεδομένο ότι όποιος δεν πληρώνει διόδια την έχει π@υτσίσει (κατ' εμέ).
Αυτοί που ίσως έχουν κάποια ελπίδα να κερδίσουν είναι όσοι έχουν κινηθεί δικαστικά για την κατάργηση των διοδίων (άσχετο από το αν πληρώνουν ή όχι το αντίτιμο των διοδίων).Ενδιαφέρον θα έχει το όλο θέμα αν δικαιωθούν οι ενάγοντες που χαρακτηρίζουν ως παράνομα τα διόδια και την είσπραξη του αντιτίμου όπως και θα υπάρξει (πραγματικά) πολύ πλάκα, να αναγκαστεί η εταιρία να σου πει 'όποιος έχει τις αποδείξεις, ας έρθει να του καταβάλουμε πίσω την καθαρή αξία των χρημάτων' (μιας και κανείς δεν κρατάει τις αποδείξεις των διοδίων ).
(καθαρή αξία γιατί πάντα τους φόρους -ΦΠΑ, φόροι αεροδρομίου κτλ- τους χάνεις ) -
Ο χρήστης Κάβουρας έγραψε:
γιατί νομίζει κανείς ότι η εταιρία είναι ο μ@λ@κ@ς της υπόθεσης?
Αν εσύ (όχι εσύ προσωπικά) είσαι μια φορά μάγκας, στην εταιρία δουλεύουν 100 άτομα, οπότε από λίγη μαγκιά-εξυπνάδα-'κουτοπονηριά' να μαζέψεις από αυτούς, πάλι είσαι 'υπό'.Είναι δεδομένο ότι όποιος δεν πληρώνει διόδια την έχει π@υτσίσει (κατ' εμέ).
Αυτοί που ίσως έχουν κάποια ελπίδα να κερδίσουν είναι όσοι έχουν κινηθεί δικαστικά για την κατάργηση των διοδίων (άσχετο από το αν πληρώνουν ή όχι το αντίτιμο των διοδίων).Ενδιαφέρον θα έχει το όλο θέμα αν δικαιωθούν οι ενάγοντες που χαρακτηρίζουν ως παράνομα τα διόδια και την είσπραξη του αντιτίμου όπως και θα υπάρξει (πραγματικά) πολύ πλάκα, να αναγκαστεί η εταιρία να σου πει 'όποιος έχει τις αποδείξεις, ας έρθει να του καταβάλουμε πίσω την καθαρή αξία των χρημάτων' (μιας και κανείς δεν κρατάει τις αποδείξεις των διοδίων ).
(καθαρή αξία γιατί πάντα τους φόρους -ΦΠΑ, φόροι αεροδρομίου κτλ- τους χάνεις )Δεν είναι έτσι απλό.
Για να σου κάνουν κατάσχεση πρέπει να έχουν δικαστική απόφαση που σημαίνει δικαστήριο.
Εκκαθαριστικό δεν παίζει γιατί δεν είναι βεβαιωμένο και ληξιπρόθεσμο χρέος προς το δημόσιο.
Επίσης από το κωλόχαρτο που σου έρχεται μπορείς να εγείρεις κι εσύ απαιτήσεις. Δεν μπορεί δηλ. να σου στέλνει σπίτι σου ο καθένας ό,τι κωλόχαρτο θέλει και να σου ζητάει χρήματα. Επίσης έχεις δικαίωμα να μάθεις με ποιό (νόμιμο) τρόπο σε βρήκανε.
Δεν τα λέω εγώ τα λένε δικηγόροι.
όταν θα μπορώ να πω περισσότερα θα ενημερώσω. -
όταν θα μπορώ να πω περισσότερα θα ενημερώσω.
Περιμένουμε νέα φίλε!
-
-
Δεν μπορεί δηλ. να σου στέλνει σπίτι σου ο καθένας ό,τι κωλόχαρτο θέλει και να σου ζητάει χρήματα.
-
Επίσης έχεις δικαίωμα να μάθεις με ποιό (νόμιμο) τρόπο σε βρήκανε.
- Από ποιόν νόμο προκύπτει;
- Προβλέπεται από τη σύμβαση.
-
-
Δεν τα λέω εγώ τα λένε δικηγόροι.
Δικηγόρους έχει και εταιρεία οπότε...
-
ΤΟ ΠΑΠΑΡΙ.
-
Ο χρήστης djalma έγραψε:
ΤΟ ΠΑΠΑΡΙ.τώρα ρίχνεις το επίπεδο της συζήτησης.
-
Ο χρήστης InFiNiTy έγραψε:
-
Δεν μπορεί δηλ. να σου στέλνει σπίτι σου ο καθένας ό,τι κωλόχαρτο θέλει και να σου ζητάει χρήματα.
-
Επίσης έχεις δικαίωμα να μάθεις με ποιό (νόμιμο) τρόπο σε βρήκανε.
- Από ποιόν νόμο προκύπτει;
- Προβλέπεται από τη σύμβαση.
Για το πρώτο δεν είμαι δικηγόρος. Εάν ενδιαφέρεσαι να μάθεις το νόμο ρώτα ένα δικηγόρο.
Για το δεύτερο δεν καταλαβαίνω τι σημαίνει το προβλέπει η σύμβαση? Είπα ότι έχεις δικαίωμα να μάθεις με ποιο τρόπο σε βρήκανε πχ κάμερα, μαρτυρία υπαλλήλου, ποιού υπαλλήλου κλπ και από εκεί και πέρα άλλοι θα αποφασίσουνε αν είναι νόμιμο, αν αυτός λέει αλήθεια κλπ.
Εν πάσει περιπτώσει δεν έχω όρεξη να αντιδικήσω με κανέναν εδώ μέσα γιατί άκρη δε βγάζουμε. Όσοι γουστάρετε να πληρώνετε σ'αυτούς διόδια , πληρώστε.
Εγώ δε γουστάρω και δεν πληρώνω, το πώς και το γιατί το έχουμε έτσι κι αλλιώς χιλιοαναλύσει εδώ μέσα και ο νοών νοείτω. Και βέβαια από τη στιγμή που μου'ρθε το χαρτί θα αμυνθώ όπως μπορώ και δε θα το αφήσω στν τύχη του.
Με το παραπάνω ποστ μου προσπάθησα να εξηγήσω ότι δεν είναι έτσι απλό να σου έρθει ο άλλος για κατάσχεση στα καλά καθούμενα. Μακάρι να ήταν έτσι και να παίρναμε τα λεφτά που μας χρωστάνε αέρα. -
-
Κατασχεση μπορει να μη σου ερθει ευκολα αλλα χαρτι που απαιτει να πληρωσεις κατι (εξωδικο) ευκολα στο στελνουν. (πληροφοριακα)
-
Αν τυχόν σας έρθει πρόστιμο και δεν σας φτάνουν για να το πληρώσετε, στείλτε το ραβασάκι στον Παπαδόπουλο.
Αυτός δεν προέτρεπε λαό να μιμηθεί το παράδειγμα του παραθέτοντας το υπέρτατο επιχείρημα ότι τόσα χρόνια δεν πληρώνει διόδια και ξηγιέται α λα Πουλόπουλος και στην τελική αν σας στείλουν χαρτί θα κάνετε ΟΛΟΙ μαζί μήνυση κλπ; -
.......... Επίσης έχεις δικαίωμα να μάθεις με ποιό (νόμιμο) τρόπο σε βρήκανε.Eδώ πλέον χάνεις κάθε δίκιο που ενδεχομένως έχεις.
Αν σου τράκαραν το ΙΧ και έφευγαν, ενώ κάποιος συγκράτησε την πινακίδα του φταίχτη, θα σου άρεσε να μην τον βρούν ποτέ???
ΕΛΛΗΝΕΣ ! Ο νόμος να εφαρμόζεται και το κράτος να είναι αποτελεσματικό, ΜΟΝΟ ΟΤΑΝ ΜΑΣ ΣΥΜΦΕΡΕΙ !
-Διοδια- ...δεν πληρωνω!!!