-
Όντως, έτσι γίνονται οι επαναστάσεις. Όμως, και στα δύο θέματα (ειδικά ΧΥΤΥ) είμαι τελείως αντίθετος με τους αντιδρώντες, οπότε και με την επανάστασή τους Γι' αυτό και θεωρώ απαράδεκτες αυτές τις κινήσεις εκ μέρους τους!
-
Τώρα που έρχεται ο Καρατζαφέρης στα πράματα θα κοπούν αυτά.
-
Ο χρήστης InFiNiTy έγραψε:
Τώρα που έρχεται ο Καρατζαφέρης στα πράματα θα κοπούν αυτά.Πού έρχεται;;; Νομίζω ότι σε λίγο το μόνο μέρος που θα τον περιμένει με ανοιχτές αγκάλες είναι το Δαφνί, με τις π@π@ριές που ξεστομίζει τελευταία
-
The greater the paparies, the more the followers. -> Psomiades
-
Χθες αναγκάστηκα και δεν πλήρωσα διόδια στο Μώλο.
Σε χάλασε, ε?
Oταν λες αναγκάστηκα?
Ήμουν κουρασμένος απο 3-4 ώρες ταξίδι και δεν είχα όρεξη να τους trollάρω.
Με στεναχωρεις
-
Ο χρήστης lokatzis έγραψε:
Πού έρχεται;;; Νομίζω ότι σε λίγο το μόνο μέρος που θα τον περιμένει με ανοιχτές αγκάλες είναι το Δαφνί, με τις π@π@ριές που ξεστομίζει τελευταία
- Οι π@π@ριές που λέει αρέσουν στον κόσμο.
- Το έχει δηλώσει οτι μέσα σε αυτή την δεκαετία θα κυβερνήσει.
-
Ο χρήστης lokatzis έγραψε:
Πού έρχεται;;; Νομίζω ότι σε λίγο το μόνο μέρος που θα τον περιμένει με ανοιχτές αγκάλες είναι το Δαφνί, με τις π@π@ριές που ξεστομίζει τελευταία
Μάλλον πώς έρχεται;
-
Σήμερα έχω γίνει αγγελιοφόρος καλών ειδήσεων!
Η προσαγωγη της Αγγελικης Α. μετατραπηκε σε συλληψη με τις κατηγοριες διαταραξη οικιακης ειρηνης και υπεξαγωγης δημοσιου εγγραφου. Η Αγγελικη μεταφερεται στην Ασφαλεια Κορινθου και αυριο περναει αυτοφωρο.
Μπροστα στο κτιριο της ασφαλειας της Πατρας συγκεντρωθηκαν εκατονταδες συναγωνιστων μας. -
Σήμερα έχω γίνει αγγελιοφόρος καλών ειδήσεων!Η προσαγωγη της Αγγελικης Α. μετατραπηκε σε συλληψη με τις κατηγοριες διαταραξη οικιακης ειρηνης και υπεξαγωγης δημοσιου εγγραφου. Η Αγγελικη μεταφερεται στην Ασφαλεια Κορινθου και αυριο περναει αυτοφωρο.
Μπροστα στο κτιριο της ασφαλειας της Πατρας συγκεντρωθηκαν εκατονταδες συναγωνιστων μας.Φωτο της κοπελας εχουμε για να βγαλουμε πορισμα??
-
Λες να είναι εκείνη η μπουρούχα με το video στο youtube;
-
Χμμμ, το κίνημα έχει χάσει τη δυναμική του και είναι φαίνεται ώρα για νέες εντυπωσιακές κινήσεις (ανύψωση ηθικού και bonus κάλυψη από τα ΜΜΕ )
Ωραία και η ΕΛΑΣ, όποιος γουστάρει μπουκάρει στο τμήμα
-
Ο χρήστης wannabe έγραψε:
Έχουμε ξεφύγει πάντως: κλείνουμε δρόμους με μπάζα (ΧΥΤΑ/Υ), μπουκάρουμε σε αστυνομικά τμήματα και αφαιρούμε μπλοκάκια με κλήσεις, κτλ.
ούτε εμένα μου αρέσει γιατί δεν μου αρέσουν οι επαναστάσεις
αλλά πως νομίζεις οτι γίνεται μια επανάσταση, με μπανεράκια στο in.gr?
όσοι φωνάζαν για γιαλατζί επαναστάτες και φωνές χωρίς πράξεις τα βρίσκουν μπροστά τους τώρα...Η... 'επανάσταση' άρχισε κιόλας:
(link) -
'Τίποτα απο αυτά δεν έγινε. Είναι προπαγάνδα της καθημερινής που γλύφει την κυβέρνηση.'
-
ουτε εγω το πιστυω.και ο πιο χαζος εγληματιας δεν θα ρισκαρε να πυροβολησει για ενα εισιτηριο.
-
Δεν έγραψαν αν ήταν μέλη του 'Δεν πληρώνω' αυτοί που κουβαλούσαν όπλα Μαμώ την προβοκάτσια τους μαμώ, δεν ξαναρχίζουν απεργία καλύτερα
-
Υπάρχει μια συνειδητή προσπάθεια από συγκεκριμένους χώρους (με πολιτικά, τοπικά, ή ακόμα και προσωπικά συμφέροντα) να προωθηθεί η αντίσταση κατά του οργανωμένου κράτους ως έκφραση 'επαναστατικότητας'. Μια δολοφονία ελεγκτή, ή και οργάνου τάξης δεν μπορεί παρά να είναι το φυσικό επόμενο βήμα και είναι αστείο να δείχνουμε έκπληξη όταν κάποιος το κάνει.
Είναι πολύ γλιστερή η πλαγιά που κοιτάτε...
-
Ο χρήστης sacracer έγραψε:
ουτε εγω το πιστυω.και ο πιο χαζος εγληματιας δεν θα ρισκαρε να πυροβολησει για ενα εισιτηριο.O pio xazos eglhmatias otan 8a toy katagrafane ta stoixeia ths taytothtas toy kai ton kynhgane 8a pyroboloyse... Opote mallon o eispraktoras htan gkantemhs kai epese se kana tetoio zeygari
-
Ο χρήστης makinen έγραψε:
Δεν έγραψαν αν ήταν μέλη του 'Δεν πληρώνω' αυτοί που κουβαλούσαν όπλα Μαμώ την προβοκάτσια τους μαμώ, δεν ξαναρχίζουν απεργία καλύτεραΟτι ο βουλευτής, όμως, ξυλοκόπησε μια αθώα και 'ανήμπουρ' γυναίκα είναι αλήθεια.
Ευτυχώς υπάρχουν κάποια αντικειμενικά μέσα όπως το blog του δεν πληρώνω για να μαθαίνουμε την αλήθεια. -
Σε νιώθουμε... Τόσες μέρες χωρίς πρετεντέρη, περνάς δύσκολα κι εσύ
-
infinity πραγματικά απορώ με το πόσο φανατισμένος είσαι ενάντια στο 'οχι διόδια'.
έλα παραδέξου το , κάποια σχέση έχεις με νεα οδό,αιγαίου κτλ,δε μπορεί!
Όσον αφορά τα τσιγάρα που ανέφερες , μπορεί να πληρώνεις κι εκεί για να πεθάνεις , αλλά κι εδώ τα λεφτά πάνε για καλό σκοπό καθώς ένα μεγάλο ποσοστό πάει μέσω φόρων στο κράτος . Άρα και τα τσιγάρα κάνουν καλό στην κοινωνία
-Διοδια- ...δεν πληρωνω!!!