-
Σας άρεσε η ιστορία μου;
-
-
Αυτό που μου έκανε μεγαλύτερη εντύπωση είναι οτι ενώ φώναζαν για την μπάρα κανένας δεν τόλμησε να καλέσει την αστυνομία και αυτό δείχνει ξεκάθαρα τη γνώση για την παρανομία τους και φοβήθηκαν μήπως μπλέξουν περισσότερο, τη στιγμή μάλιστα που είδαν και εμένα αποφασισμένο.
Λυπάμαι που δεν είχα περισσότερο χρόνο στη διάθεσή μου για να φτάσω την υπόθεση στα άκρα, αλλά για αυτό σας στέλνω την 'περιπέτειά' μου, για να προφυλλάξω τους επόμενους φίλους που μπορεί να τύχουν σε κάτι ανάλογο.
Να ξέρετε οτι μπορεί να φωνάζουν ή να το παίζουν σκληροί, αλλά στην πραγματικότητα ΜΑΣ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ και αυτό είναι ήδη μια νίκη.
Με φιλικούς χαιρετισμούς σε όλα τα μέληΕδώ πιστεύω ξεπέρασα τον εαυτό μου!
-
χα χα χα ποιος ειχε γραψει αυτο με το τυροπιταδικο?
Το ανεφερε ο λαζοπουλοε στο αλ τσαντιρι τωρα
Ειπε οτι του στειλανε με email
....η μπαινει ο λαζοπουλος 4Τ και το διαβασε -
Από το blog των diodistas...
'«ΜΑΣ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΜΕΓΑΛΟΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΓΟΝΑΤΙΣΤΟΙ. ΑΣ ΕΓΕΡΘΟΥΜΕ»'
Και έλεγα τι μου θυμίζει...
Αφίσα των τσουτσεκίων του Συριζα μερικά χρόνια πριν στο ΕΜΠ...
Τώρα εξηγούνται ΠΟΛΛΑ...
-
Μιλώντας για ξεφτύλα. Θυμάστε κάτι ωραίες ατάκες που είχαν αμολήσει στον τσίριζα και φτιάξαμε στομάχι;
Πάρτε μια κωλοτούμπα διπλή...http://www.avgi.gr/ArticleActionshow.action?articleID=592103 Την άμεση κατάργηση των πλευρικών – περιαστικών διοδίων και τον επαναπροσδιορισμό -προς τα κάτω- όλων των αντιτίμων στην Εθνική oδό Αθηνών – Λαμίας, ζητούν με ερώτησή τους ο Αλέξης Τσίπρας και ο Δημήτρης Παπαδημούλης, υιοθετώντας το αίτημα των κατοίκων της βόρειας Αττικής. Παράλληλα ο πρόεδρος της Κ.Ο. και ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ επαναφέρουν το αίτημα για επαναδιαπραγμάτευση των συμβάσεων παραχώρησης εκ μέρους του Δημοσίου της εκμετάλλευσης των διοδίων σε ιδιωτικές εταιρείες, ενόψει του νέου κύματος ανατιμήσεων.
Τώρα ξαφνικά ο τσίριζα δεν είναι διαλυμμένη ομάδα αριστερών κλπ...
Τώρα δεν φοβούνται καπέλωμα.
thrassos.gr -
Ο χρήστης umaga έγραψε:
......
απο την καλαματα εισαι?
μπα...
-
Ο χρήστης Hellenic tifosi έγραψε:
.................. βγαίνουν με ανοησίες επιπέδου Βασίλη Λεβέντη. Ποιός θα τους πάρει στα σοβαρά;Πέρα από τις φωνές και τα μπινελίκια στα γνωστά βιντεάκια του 1993, οι θέσεις και απόψεις του Λεβέντη είναι απόλυτα σωστές και εφαρμόσιμες. Αν ποτέ πέσουν στα χέρια σου οι θέσεις του κόμματός του ή ακόμα καλύτερα, αν τον συναντήσεις πουθενά, θα αλλάξεις άποψη γι'αυτόν.
ΥΓ: δεν είμαι ψηφοφόρος του, είναι πολύ soft και δημοκρατικός για μένα.
-
Ο χρήστης Dodger έγραψε:
.................. βγαίνουν με ανοησίες επιπέδου Βασίλη Λεβέντη. Ποιός θα τους πάρει στα σοβαρά;
Πέρα από τις φωνές και τα μπινελίκια στα γνωστά βιντεάκια του 1993, οι θέσεις και απόψεις του Λεβέντη είναι απόλυτα σωστές και εφαρμόσιμες. Αν ποτέ πέσουν στα χέρια σου οι θέσεις του κόμματός του ή ακόμα καλύτερα, αν τον συναντήσεις πουθενά, θα αλλάξεις άποψη γι'αυτόν.
ο Λεβεντης ειναι μερικες χιλιαδες φορες πιο σοβαρος και λογικος απο το 99% των βουλευτων που εχουμε δει τα τελευταια 20 χρονια.
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
.................. βγαίνουν με ανοησίες επιπέδου Βασίλη Λεβέντη. Ποιός θα τους πάρει στα σοβαρά;
Πέρα από τις φωνές και τα μπινελίκια στα γνωστά βιντεάκια του 1993, οι θέσεις και απόψεις του Λεβέντη είναι απόλυτα σωστές και εφαρμόσιμες. Αν ποτέ πέσουν στα χέρια σου οι θέσεις του κόμματός του ή ακόμα καλύτερα, αν τον συναντήσεις πουθενά, θα αλλάξεις άποψη γι'αυτόν.
ο Λεβεντης ειναι μερικες χιλιαδες φορες πιο σοβαρος και λογικος απο το 99% των βουλευτων που εχουμε δει τα τελευταια 20 χρονια.
Ο 'τρελός' και 'γραφικός' όλα αυτά που βιώνουμε τώρα τα έλεγε κάτι χρόνια πριν. Για ψάξτε λίγο στο youtube...
-
Συμφωνώ και επαυξάνω.
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
Πρόσφατα προστέθηκε και το επιχείρημα ότι ο αρχικινηματίας καθυστερεί 45' στο σταμάτα-ξεκίνα λόγω διοδίων για να φτάσει Θεσσαλονίκη. Πάλι καλά που δεν έχει diesel για να αρχίσει την κλάψα για την κατανάλωση επειδή ρίχνει στροφές.
Εσύ πιστεύεις οτι τα 10 (ολογραφως ΔΕΚΑ) διόδια μεταξύ Αθήνας και Θεσσαλονίκης δε σου τρώνε ένα μισάωρο για πλάκα? Δε σου ανεβάζουν σημαντικά την κατανάλωση?
-
Το σταμάτα ξεκίνα στον κυριότερο άξονα της χώρας είναι απαράδεκτο.
Το συνειδητοποίησα στην autostrada όπου σταμάτησα όταν μπήκα σ'αυτήν και όταν την εγκατέλειψα -
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
Ο Μαγκριωτης λοιπον ας δωσει μειωμενες τιμες, ουσιαστικες εκπτωσεις στα e-pass (το λεω γιατι ειμαι commuter και το Αθηνα-Χαλκιδα ειναι 2η φυση μου και θα ειναι για πολλα χρονια ακομα),ας χαλιναγωγησει τα ΚΤΕΛ που τωρα οπως ειναι τα πραγματα με ενα 1000αρακι σου ερχεται τα ιδια εως και ελαχιστα φθηνοτερα το πανω-κατω ακομα και με βενζινες-διοδια και μετα να κουνα το δακτυλο.
Ακριβώς αυτά θεωρώ ότι θέλει η συντριπτική πλειοψηφία των Ελλήνων. ΟΜΩΣ (και αυτό το σημείο το έχουμε θίξει άπειρες φορές εδώ) το γνωστό ρεμπέλιο εκ Κιούρκων ΔΕΝ ΤΑ ΘΕΛΕΙ ΑΥΤΑ. Θέλει να ξηλωθούν γενικά τα διόδια. Με το σκεπτικό ότι οι δικοί τους δρόμοι (το κομμάτι από Αφίδνες μέχρι Αθήνα) δεν έχει πρόβλημα, συν το ότι η Α.Ο δείχνει λουκούμι, σου λέει ξήλωσε τα διόδια να περνάω τσάμπα.
Πρόσφατα προστέθηκε και το επιχείρημα ότι ο αρχικινηματίας καθυστερεί 45' στο σταμάτα-ξεκίνα λόγω διοδίων για να φτάσει Θεσσαλονίκη. Πάλι καλά που δεν έχει diesel για να αρχίσει την κλάψα για την κατανάλωση επειδή ρίχνει στροφές.
Δυστυχώς, όταν βγαίνουν προς τα έξω τέτοια χαζά (και κοντόφθαλμα) επιχειρήματα, είναι πολύ εύκολο (μη πω ταμάμ) για τη λούμπα Κυβέρνηση-Κατασκευαστές να βαφτίσουν το κίνημα τζαμπατζήδες και να το αντιμετωπίσει ανάλογα.
Η όλη ιστορία δεν πληρώνω για μένα θα πρεπε να περιοριστεί σε δρόμους που δεν πληρούν τις προϋποθέσεις αυτοκινητόδρομου καθώς επίσης και να τεθεί πίεση προς την Κυβέρνηση για να μειώσει το αντίτιμο. Όπως μειώθηκαν τα φάρμακα (άλλο αγαθό με ανελαστική ζήτηση) έτσι θα μειωνόντουσαν και τα διόδια. (αν και για τα φάρμακα έβαλε δάχτυλο το κακό ΔΝΤ... )
Τώρα δυστυχώς παρακολουθούμε το σήριαλ του παραλόγου και πολύ περισσότερο στα ΜΜΜ. Πάρτε 40% αύξηση στο κεφάλι για να πληρώσετε τα σπασμένα των διορισμών, πάρτε και ταλαιπωρία στη μάπα για να διαμαρτυρηθούν οι εργάτες του μόχθου...να σε ρωτησω για μια ακομα φορα
γιατι μπηκαν διοδια στην εισοδο των αθηνων κι απο 2,5 ευρω η εξοδος μονο, εγινε 4,1 εισοδος-εξοδος; για ποιο λογο;
περα απο το να τ αρπαξουν οι κολλητοι του κρατους.
εχεις αλλο λογο;;;;
εσυ βεβαια θεωρεις λογικο να σταματας καθε 40-50 χλμ για να καταβαλεις το τιμημα που εχεις ηδη προ-πληρωσει. τετοια ατομα θελει και ο ρεππας
-
Ο χρήστης rafi έγραψε:
...
Και σε ολα αυτα για να φανει το ποσο σαδομαζο ειναι ο Ελληνας λεει και το ωραιο 'ε ρε χουντα που χρειαζεται'. Τοσα χρονια την αβανταρετε ρε βλακες. Επειδη δε βλεπετε τανκς εξω; Πολυ θα το θελαν, αλλα ειναι ακριβα τα καυσιμα και βγαζουν τα (αρχι)ΔΙΑΣ (κρυωνουν τα παιδια και φορανε μπαλακλαβες μη κανει το μαγουλακι καμια ρυτιδα και οταν ειναι σταματημενοι) για να μπαινετε στο νοημα σιγα-σιγα.δε νομιζω να απεχει απο την πραγματικοτητα παντως φιλε ernani
Εντάξει, ρε συ, το παραδέχομαι ότι δεν περνάμε καθόλου καλά, αλλά όχι να συγκρίνουμε με το άλλο άκρο. Σκέψου να ήσουν τώρα σε μια χώρα με κομμένη την πρόσβαση σε sites του εξωτερικού, ο στρατός να μπαίνει στο σπίτι σου όποτε θέλει, να δημεύσουν την περιουσία σου ή οι διαφωνούντες να εκτελούνται. Δεν είναι το ίδιο. Επιπλέον έχουμε την επιλογή να ψηφίσουμε νέους ανθρώπους στην πολιτική και δεν το κάνουμε (αν κοιτάξεις τα τραγικά ποσοστά αποχής + άκυρα/λευκά στις εκλογές θα καταλάβεις και μην μου πεις ότι ήταν συνειδητοποιημένη απόφαση, γιατί οι περισσότεροι προτίμησαν την εκδομούλα τους ή το αραλίκι τους εκείνες τις ημέρες από το να μαυρίσουν τα ανδρείκελα της πολιτικής). Και τέλος η ομάδα ΔΙ.ΑΣ. αποτελείται από πιτσιρικάδες με βασικό μισθό που τους βγαίνει το λάδι κάθε μέρα. Τι σχέση έχουν με τα τανκς?
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Συμφωνώ και επαυξάνω.Πρόσφατα προστέθηκε και το επιχείρημα ότι ο αρχικινηματίας καθυστερεί 45' στο σταμάτα-ξεκίνα λόγω διοδίων για να φτάσει Θεσσαλονίκη. Πάλι καλά που δεν έχει diesel για να αρχίσει την κλάψα για την κατανάλωση επειδή ρίχνει στροφές.
Εσύ πιστεύεις οτι τα 10 (ολογραφως ΔΕΚΑ) διόδια μεταξύ Αθήνας και Θεσσαλονίκης δε σου τρώνε ένα μισάωρο για πλάκα? Δε σου ανεβάζουν σημαντικά την κατανάλωση?
Αυτό είναι αχαριστία.
Ο εργολάβος σκέφτεται την περιουσία μας, δηλαδή το αυτοκίνητό μας, ώστε να μην καταπονείται και κατακρίνετε και αυτό!
Το αυτοκίνητο θέλει κάθε τόσο να ξεκουράζεται, οπότε το δίλεπτο στα διόδια είναι μια πολύ καλή ευκαιρία.
Επίσης οι οδηγοί αν είναι μόνοι τους μπορεί να νυστάξουν ή να βαρεθούν.
Με τα διόδια θα ανοίξεις το παράθυρο, θα πάρεις λίγο αέρα θα πεις και μια καλημέρα με την ταμία ή και κάτι παραπάνω αν αξίζει τον κόπο. -
Ο χρήστης kon5 έγραψε:
Το σταμάτα ξεκίνα στον κυριότερο άξονα της χώρας είναι απαράδεκτο.
Το συνειδητοποίησα στην autostrada όπου σταμάτησα όταν μπήκα σ'αυτήν και όταν την εγκατέλειψα+1
Μεγάλη έκπληξη στη Γαλλία. Κοινή 'λογική' με την Ελλάδα (και χειρότερα μπορώ να πω), κάθε λίγο και λιγάκι διόδια -
Ο χρήστης InFiNiTy έγραψε:
Συμφωνώ και επαυξάνω.
Αυτό είναι αχαριστία.
Ο εργολάβος σκέφτεται την περιουσία μας, δηλαδή το αυτοκίνητό μας, ώστε να μην καταπονείται και κατακρίνετε και αυτό!
Το αυτοκίνητο θέλει κάθε τόσο να ξεκουράζεται, οπότε το δίλεπτο στα διόδια είναι μια πολύ καλή ευκαιρία.
Επίσης οι οδηγοί αν είναι μόνοι τους μπορεί να νυστάξουν ή να βαρεθούν.
Με τα διόδια θα ανοίξεις το παράθυρο, θα πάρεις λίγο αέρα θα πεις και μια καλημέρα με την ταμία ή και κάτι παραπάνω αν αξίζει τον κόπο.Μήπως πέρασες τύφο όταν ήσουν μικρός ?
-
Το ξαναβάζω επειδή η διαμαρτυρία μας είναι σήμερα:
Ο ΣΕΒ θέλει να εκφράσει την ανησυχία του για τη γενικευμένη ανομία των τελευταίων ημερών, τη δράση των τζαμπατζήδων, των ανεύθυνων, των αντικοινωνικών στοιχείων και όσων δημιουργούν πρόβλημα στο θεάρεστο έργο της κυβέρνησης. Τα εν λόγω στοιχεία προσπαθούν να ακυρώσουν τις δίκαιες αυξήσεις στα διόδια, στα εισιτήρια και να εμποδίσουν την εξαγορά των λεωφορείων, των τρένων, των γραμμών, των παραλιών, των βουνοκορφών, του νερού από έντιμους επιχειρηματίες.
**Ο ΣΕΒ ξαναβγαίνει στους δρόμους για να ζητήσει τα αυτονόητα. Αυτή τη φορά η κινητοποίησή μας αφορά τις μετακινήσεις και θα ζητήσουμε το απλό, να ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ οι πολίτες. **Σιγά σιγά θα προσπαθήσουμε να δημιουργήσουμε το δικό μας βιομηχανικό κίνημα 'ΠΛΗΡΩΝΩ' .
Συνάδελφοι, φορέστε τα σακάκια σας και τα κουστούμια σας και τις γραβάτες σας και την Τετάρτη 16 Φεβρουαρίου στις 17:00 ελάτε στο Σύνταγμα να ξεκινήσουμε την διαμαρτυρία μας.
Ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Ειλικρινών Βιομηχάνων
Αριστομένης Πλουσιάδης
Είναι πραγματικό.
http://www.youtube.com/watch?v=aWjqvHUR ... r_embedded -
^OO
-
Ο χρήστης A-Viper7 έγραψε:
Από το blog των diodistas...'«ΜΑΣ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΜΕΓΑΛΟΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΓΟΝΑΤΙΣΤΟΙ. ΑΣ ΕΓΕΡΘΟΥΜΕ»'
Και έλεγα τι μου θυμίζει...
Αφίσα των τσουτσεκίων του Συριζα μερικά χρόνια πριν στο ΕΜΠ...
Τώρα εξηγούνται ΠΟΛΛΑ...
Όταν τα έλεγα εγώ μερικές σελίδες πίσω, σηκώθηκαν φρύδια και έπεσαν εμότικονς..
Έτσι είναι η επίσημη ελληνική αριστερά, όπου φως και γλέντι, οι Αλέξηδες / Αλέκοι / Αλέκες πρώτοι..
ΥΓ: Τι στο διάολο σύμπτωση είναι αυτή με την αριστερά και αυτό το όνομα;;
-Διοδια- ...δεν πληρωνω!!!