-
Food for thought για τους 'νομιμοφρονες': Γιατι τα τελη κυκλοφοριας να κοστιζουν το ιδιο σε ολη την επικρατεια;
Γιατί τα 'τέλη κυκλοφορίας' έχουν πάψει εδώ και καιρό να έχουν σχέση με αυτοκίνητα-δρόμους κλπ. Ένα εξτρά χαράτσι είναι που ξέρουν ότι θα εισπράξουν εκμεταλλευόμενοι τη σχέση που έχει ο Έλληνας (και πολύ περισσότερο ο νεοΈλληνας) με το θέμα αυτοκίνητο.
Ακόμα και αν γίνουν διαμαρτυρίες, πορείες, πόλεμοι κλπ το πολύ πολύ να το ονομάσουν 'χαράτσι-Μήτσος' αλλά θα συνεχίσουν να το εισπράττουν. Είναι μια ευγενική προσφορά όλων των Ελλήνων πολιτών προς τους συμπατριώτες τους που φοροδιαφεύγουν.
Γιατί όταν ένα κράτος δεν μπορεί να εισπράξει έμμεση φορολογία, αυξάνει και μαστιγώνει στην άμεση.Τώρα για το ντοκουμέντο που ανέφερες με το λεπτό και το δίλεπτο, δοκίμασε να κάνεις το ίδιο σε καφετέρια,περίπτερο, ψιλικατζίδικο κλπ. Θα έχεις παρόμοια αποτελέσματα. Κοινώς δεν λέει κάτι για το θέμα διόδια.
Παλιά με τα κρατικά διόδια που οι υπάλληλοι έριχναν κατά λάθος τα ρέστα στο δρόμο (και οι περισσότεροι βαριόμενοι να βγουν τα άφηναν) το θυμάστε; Τότε που ήταν οι κινηματίες;
Μίλαγα τις προάλες με ένα τύπο που έχει καταγωγή από Σπάρτη και μου σχολίαζε τα του νέου δρόμου που πάει Καλαμάτα και κάνουν όλοι Αθήνα-Καλαμάτα σε 2 ώρες αντί για 3+ συν την π@ύτσα της Μεγαλόπολης με τις στροφές. Μου λεγε λοιπόν 'άντε να γίνει δρόμος και για Σπάρτη'.
3 @@ θα γίνουν τώρα και θα πάρουν το μακρύτερο... και αυτός και όσοι μένουν σε περιοχές που περίμεναν να χτιστεί κανάς δρόμος. Αφού ο δρόμος του Θεού που πάει από Κιούρκα-κέντρο είναι σε καλή κατάσταση, όλοι οι άλλοι να πάνε να μαμηθούν. -
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
Τώρα για το ντοκουμέντο που ανέφερες με το λεπτό και το δίλεπτο, δοκίμασε να κάνεις το ίδιο σε καφετέρια,περίπτερο, ψιλικατζίδικο κλπ. Θα έχεις παρόμοια αποτελέσματα. Κοινώς δεν λέει κάτι για το θέμα διόδια.
Το ευρω ειναι στη ζωη μας μια δεκαετια φιλε EDDIE. Eγω σε ο,τι συναλλαγες εχω κανει ως τωρα, παντου μιλαμε, δεν εχω αντιμετωπισει κανενα απολυτως προβλημα με διαφορες εως 5 λεπτα και προς τα πανω και προς τα κατω.
Απο εκει και περα το θεμα με τα χαρατσια ειναι γνωστο. Αυτο που δεν εχουμε καταλαβει ειναι οτι απο τη μια το οποιο κρατος ζηταει, ζηταει, ζηταει και αυτο ειναι θεμιτο για να λειτουργησει. Ομως μετα το μνημονιο το κρατος πλεον δεν ειναι σε θεση να κανει τιποτα. Αυτο το κρατος λοιπον αρχιζει να αμφισβητειται απο τον κοσμο και το πραγμα θα γιγαντωσει ( 'δεν πληρωνω' ) οσο ο κοσμος στριμωχνεται και αλλο. Ακομα και αυτοι που τωρα ακομα το παιζουν 'νομιμοι' οταν δε θα αντεξουν αλλο θα ειναι οι πρωτοι 'αντιρρησιες'. Στο θεμα των δρομων τωρα, 'φτιαξε και μετα σου πληρωνω'. 'Δωσε μου' για να σου δωσω. Εχε τις προϋποθεσεις ολες και μετα ζητα ο,τι σου αναλογει. Τιποτε αλλο. Ο Μαγκριωτης λοιπον ας δωσει μειωμενες τιμες, ουσιαστικες εκπτωσεις στα e-pass (το λεω γιατι ειμαι commuter και το Αθηνα-Χαλκιδα ειναι 2η φυση μου και θα ειναι για πολλα χρονια ακομα),ας χαλιναγωγησει τα ΚΤΕΛ που τωρα οπως ειναι τα πραγματα με ενα 1000αρακι σου ερχεται τα ιδια εως και ελαχιστα φθηνοτερα το πανω-κατω ακομα και με βενζινες-διοδια και μετα να κουνα το δακτυλο. Οχι να τρεχουμε πρωτα να κανουμε παραβαση του ΚΟΚ την αρνηση πληρωμης. Φανταζομαι αυτα θα εχουν αναλυθει απο αλλους διεξοδικοτατα πιο πριν οποτε δεν επεκτεινομαι. Ειναι λυπηρο ο κοσμος να μετατρεπεται σε 'τζαμπατζης' αλλα αυτοι αλλιως δεν καταλαβαινουν, παει και τελειωσε. Δυστυχως τα γεγονοτα πλεον μας κανουν (the hard way) να ξυπνησουμε και η πολωση θα ειναι αναποφευκτη...
Kαι κατι τελευταιο: Η προταση μου για αλλα τελη κυκλοφοριας πιο πανω δεν κριθηκε 'λογικη'. Ο τροπος που λειτουργουν τα διοδια σημερα ειναι 'λογικος'; Μηπως τελικα την 'παρανομια και τζαμπατζοσυνη' την ενεργοποιει αυτη ακριβως η μη λογικη πρακτικη του ελληνικου κρατους; Μηπως τελικα 'ο δρομος της...λογικης' που υπηρετησαμε ολοι μας (η...πλειοψηφια τελος παντων) μας εφερε σε τελμα και αλλο δεν παει το πραγμα; Τι στο διαολο περιμενετε καποιοι πια για να ξυπνησετε; Να αρχισουμε να χανουμε εδαφη; Να βγαινετε εξω και ο ενας να σκοτωνει τον αλλο για τροφιμα; Ποιος φανταζοταν πριν απο 2 χρονια οτι θα χανονταν μισθοι; 'Κεκτημενα' που εγγυητης ηταν 'το κρατος'. Τα ειδατε πως εκπεσανε σε μια στιγμη. Αυτα τα 'δεδομενα' χαθηκαν. Εχετε ακομη εμπιστοσυνη σε αυτα τα κοπροσκυλα με μπλε και πρασινο περιλαιμιο; Εδω ξυπνησανε μεχρι και οι Αιγυπτιοι...
Το πρωτο χτυπημα παντως που μπορει να ταρακουνησει τους 'νομοταγεις' ειναι η ανεργια. Ακομα και αν δεν τους αφορα αμεσα. Ας δοκιμασουν να μιλησουν με εναν 'νοικοκυρη' που εχασε τη δουλεια του και μετα ας υπερασπιζονται τους Μπομπολες και τα καθε λογης σκυλακια τους...
-
Ο Μαγκριωτης λοιπον ας δωσει μειωμενες τιμες, ουσιαστικες εκπτωσεις στα e-pass (το λεω γιατι ειμαι commuter και το Αθηνα-Χαλκιδα ειναι 2η φυση μου και θα ειναι για πολλα χρονια ακομα),ας χαλιναγωγησει τα ΚΤΕΛ που τωρα οπως ειναι τα πραγματα με ενα 1000αρακι σου ερχεται τα ιδια εως και ελαχιστα φθηνοτερα το πανω-κατω ακομα και με βενζινες-διοδια και μετα να κουνα το δακτυλο.
Ακριβώς αυτά θεωρώ ότι θέλει η συντριπτική πλειοψηφία των Ελλήνων. ΟΜΩΣ (και αυτό το σημείο το έχουμε θίξει άπειρες φορές εδώ) το γνωστό ρεμπέλιο εκ Κιούρκων ΔΕΝ ΤΑ ΘΕΛΕΙ ΑΥΤΑ. Θέλει να ξηλωθούν γενικά τα διόδια. Με το σκεπτικό ότι οι δικοί τους δρόμοι (το κομμάτι από Αφίδνες μέχρι Αθήνα) δεν έχει πρόβλημα, συν το ότι η Α.Ο δείχνει λουκούμι, σου λέει ξήλωσε τα διόδια να περνάω τσάμπα.
Πρόσφατα προστέθηκε και το επιχείρημα ότι ο αρχικινηματίας καθυστερεί 45' στο σταμάτα-ξεκίνα λόγω διοδίων για να φτάσει Θεσσαλονίκη. Πάλι καλά που δεν έχει diesel για να αρχίσει την κλάψα για την κατανάλωση επειδή ρίχνει στροφές.
Δυστυχώς, όταν βγαίνουν προς τα έξω τέτοια χαζά (και κοντόφθαλμα) επιχειρήματα, είναι πολύ εύκολο (μη πω ταμάμ) για τη λούμπα Κυβέρνηση-Κατασκευαστές να βαφτίσουν το κίνημα τζαμπατζήδες και να το αντιμετωπίσει ανάλογα.
Η όλη ιστορία δεν πληρώνω για μένα θα πρεπε να περιοριστεί σε δρόμους που δεν πληρούν τις προϋποθέσεις αυτοκινητόδρομου καθώς επίσης και να τεθεί πίεση προς την Κυβέρνηση για να μειώσει το αντίτιμο. Όπως μειώθηκαν τα φάρμακα (άλλο αγαθό με ανελαστική ζήτηση) έτσι θα μειωνόντουσαν και τα διόδια. (αν και για τα φάρμακα έβαλε δάχτυλο το κακό ΔΝΤ... )
Τώρα δυστυχώς παρακολουθούμε το σήριαλ του παραλόγου και πολύ περισσότερο στα ΜΜΜ. Πάρτε 40% αύξηση στο κεφάλι για να πληρώσετε τα σπασμένα των διορισμών, πάρτε και ταλαιπωρία στη μάπα για να διαμαρτυρηθούν οι εργάτες του μόχθου... -
Ο χρήστης johanndelta έγραψε:
Ποιος φανταζοταν πριν απο 2 χρονια οτι θα χανονταν μισθοι; 'Κεκτημενα' που εγγυητης ηταν 'το κρατος'. Τα ειδατε πως εκπεσανε σε μια στιγμη. Αυτα τα 'δεδομενα' χαθηκαν. Εχετε ακομη εμπιστοσυνη σε αυτα τα κοπροσκυλα με μπλε και πρασινο περιλαιμιο; Εδω ξυπνησανε μεχρι και οι Αιγυπτιοι...Το πρωτο χτυπημα παντως που μπορει να ταρακουνησει τους 'νομοταγεις' ειναι η ανεργια. Ακομα και αν δεν τους αφορα αμεσα. Ας δοκιμασουν να μιλησουν με εναν 'νοικοκυρη' που εχασε τη δουλεια του και μετα ας υπερασπιζονται τους Μπομπολες και τα καθε λογης σκυλακια τους...
Τα κοπρόσκυλα με το μπλέ και το πράσινο περιλαίμιο σου αυξησαν τους μισθούς για να πας και να τους ξαναψηφίσεις.
Τα κοπρόσκυλα με το μπλέ και πράσινο περιλαίμιο σου βρήκαν δουλειά στο δημόσιο(όχι απαραίτητα εσένα) για να τους ψηφίσεις.Ο παν καλός είπε την πιο σοφή κουβέντα τελικά.
Τα 'κεκτημένα' των περισσότερων που παραπονιούνται για τη νέα κατάσταση είναι κεκτημένα που ποτέ δεν θα έπρεπε να έχουν.
Γι’ αυτό, σήμερα βγαίνουν στους «δρόμους του αγώνα». Οχι οι εργάτες, όχι οι χαμηλοσυνταξιούχοι, όχι η φτωχολογιά, ούτε οι πολίτες που ταπεινώνονται από τα άγρια χαράματα στις ουρές του ΙΚΑ ή κάθε πρωί στα αργόσυρτα βαγόνια του ΗΣΑΠ (αυτοί δεν έχουν ισχυρή φωνή…), αλλά εκείνες οι κοινωνικές ομάδες που ήταν οι μεγάλοι ευνοημένοι του οικονομικού μοντέλου που χρεοκόπησε και απειλεί να χρεοκοπήσει την Ελλάδα, όλοι εκείνοι που ήταν οι προνομιούχοι πελάτες του άδικου και σπάταλου κράτους. Αυτοί σηκώνουν τον μεγάλο θόρυβο – λίγο πριν ηττηθούν.
-
Ο χρήστης InFiNiTy έγραψε:
Ποιος φανταζοταν πριν απο 2 χρονια οτι θα χανονταν μισθοι; 'Κεκτημενα' που εγγυητης ηταν 'το κρατος'. Τα ειδατε πως εκπεσανε σε μια στιγμη. Αυτα τα 'δεδομενα' χαθηκαν. Εχετε ακομη εμπιστοσυνη σε αυτα τα κοπροσκυλα με μπλε και πρασινο περιλαιμιο; Εδω ξυπνησανε μεχρι και οι Αιγυπτιοι...
Το πρωτο χτυπημα παντως που μπορει να ταρακουνησει τους 'νομοταγεις' ειναι η ανεργια. Ακομα και αν δεν τους αφορα αμεσα. Ας δοκιμασουν να μιλησουν με εναν 'νοικοκυρη' που εχασε τη δουλεια του και μετα ας υπερασπιζονται τους Μπομπολες και τα καθε λογης σκυλακια τους...
Τα κοπρόσκυλα με το μπλέ και το πράσινο περιλαίμιο σου αυξησαν τους μισθούς για να πας και να τους ξαναψηφίσεις.
Τα κοπρόσκυλα με το μπλέ και πράσινο περιλαίμιο σου βρήκαν δουλειά στο δημόσιο(όχι απαραίτητα εσένα) για να τους ψηφίσεις.Ο παν καλός είπε την πιο σοφή κουβέντα τελικά.
Τα 'κεκτημένα' των περισσότερων που παραπονιούνται για τη νέα κατάσταση είναι κεκτημένα που ποτέ δεν θα έπρεπε να έχουν.
Γι’ αυτό, σήμερα βγαίνουν στους «δρόμους του αγώνα». Οχι οι εργάτες, όχι οι χαμηλοσυνταξιούχοι, όχι η φτωχολογιά, ούτε οι πολίτες που ταπεινώνονται από τα άγρια χαράματα στις ουρές του ΙΚΑ ή κάθε πρωί στα αργόσυρτα βαγόνια του ΗΣΑΠ (αυτοί δεν έχουν ισχυρή φωνή…), αλλά εκείνες οι κοινωνικές ομάδες που ήταν οι μεγάλοι ευνοημένοι του οικονομικού μοντέλου που χρεοκόπησε και απειλεί να χρεοκοπήσει την Ελλάδα, όλοι εκείνοι που ήταν οι προνομιούχοι πελάτες του άδικου και σπάταλου κράτους. Αυτοί σηκώνουν τον μεγάλο θόρυβο – λίγο πριν ηττηθούν.
-
Εμενα φιλε μου δεν μου αυξησε κανενας κανενα μισθο μιας και τον κυνηγαω μονος μου. Αν κρινω απο το στυλ σου, μαλλον θα τον κυνηγας και εσυ (ιδιωτικος τομεας). Αυτο που δειχνεις να μην καταλαβαινεις ειναι οτι οποιος εχει 'κεκτημενα' (οχι 'επιδοματα κεραιας', τα θεμελιωδη λεμε) και αυτα τα κεκτημενα του τα εχει δωσει το κρατος, αποτελουσε ενα σημειο αναφορας. Τωρα λοιπον που χαθηκε αυτο το σημειο αναφορας, ετοιμασου και εσυ να χασεις τα (εστω λιγοτερα) κεκτημενα σου. Και αν εισαι υπαλληλος στον ιδιωτικο τομεα, ποια κεκτημενα, ετοιμασου να χασεις την ιδια σου τη δουλεια.
Το βουβαλι που ειπε τη σοφη κουβεντα, αν φορουσε παντελονια (θα μου πεις παντελονια ειναι οι 2 κουκουλες αυτοκινητου για μπατζακια), θα επρεπε να τα εμποδισει αυτα και οχι να κανει τον Μετα Χριστον Προφητη προκαλωντας τον κοσμο ακομα περισσοτερο. Με τον βασικο πυρηνα του πληθυσμου (δημοσιους υπαλληλους) στα ταρταρα μετα απο σκληρη κατασυκοφαντηση, τωρα ερχεται ο ιδιωτικος τομεας που ειναι ακομα πιο ευκολο θυμα και μετα με τη μεσαια ταξη ανυπαρκτη καταρρεουν και οι καταστηματαρχες κτλ κτλ. Φυσικα σε ολο αυτο βαζουμε και ενα καλυμμα 'νομιμοφροσυνης' (α λα Αδωνις κτλ), ριχνουμε φυτιλιες στη μια κοινωνικη ομαδα για τα τυχον προνομια της αλλης και ολα καλα. Και καποιοι ακομα ζητουν να κανουμε μοκο. Ε μονο αυτο μας εμεινε, να το χασουμε και αυτο...Και σε ολα αυτα για να φανει το ποσο σαδομαζο ειναι ο Ελληνας λεει και το ωραιο 'ε ρε χουντα που χρειαζεται'. Τοσα χρονια την αβανταρετε ρε βλακες. Επειδη δε βλεπετε τανκς εξω; Πολυ θα το θελαν, αλλα ειναι ακριβα τα καυσιμα και βγαζουν τα (αρχι)ΔΙΑΣ (κρυωνουν τα παιδια και φορανε μπαλακλαβες μη κανει το μαγουλακι καμια ρυτιδα και οταν ειναι σταματημενοι) για να μπαινετε στο νοημα σιγα-σιγα.
-
Εμενα φιλε μου δεν μου αυξησε κανενας κανενα μισθο μιας και τον κυνηγαω μονος μου. Αν κρινω απο το στυλ σου, μαλλον θα τον κυνηγας και εσυ (ιδιωτικος τομεας). Αυτο που δειχνεις να μην καταλαβαινεις ειναι οτι οποιος εχει 'κεκτημενα' (οχι 'επιδοματα κεραιας', τα θεμελιωδη λεμε) και αυτα τα κεκτημενα του τα εχει δωσει το κρατος, αποτελουσε ενα σημειο αναφορας. Τωρα λοιπον που χαθηκε αυτο το σημειο αναφορας, ετοιμασου και εσυ να χασεις τα (εστω λιγοτερα) κεκτημενα σου. Και αν εισαι υπαλληλος στον ιδιωτικο τομεα, ποια κεκτημενα, ετοιμασου να χασεις την ιδια σου τη δουλεια.
Το βουβαλι που ειπε τη σοφη κουβεντα, αν φορουσε παντελονια (θα μου πεις παντελονια ειναι οι 2 κουκουλες αυτοκινητου για μπατζακια), θα επρεπε να τα εμποδισει αυτα και οχι να κανει τον Μετα Χριστον Προφητη προκαλωντας τον κοσμο ακομα περισσοτερο. Με τον βασικο πυρηνα του πληθυσμου (δημοσιους υπαλληλους) στα ταρταρα μετα απο σκληρη κατασυκοφαντηση, τωρα ερχεται ο ιδιωτικος τομεας που ειναι ακομα πιο ευκολο θυμα και μετα με τη μεσαια ταξη ανυπαρκτη καταρρεουν και οι καταστηματαρχες κτλ κτλ. Φυσικα σε ολο αυτο βαζουμε και ενα καλυμμα 'νομιμοφροσυνης' (α λα Αδωνις κτλ), ριχνουμε φυτιλιες στη μια κοινωνικη ομαδα για τα τυχον προνομια της αλλης και ολα καλα. Και καποιοι ακομα ζητουν να κανουμε μοκο. Ε μονο αυτο μας εμεινε, να το χασουμε και αυτο...Και σε ολα αυτα για να φανει το ποσο σαδομαζο ειναι ο Ελληνας λεει και το ωραιο 'ε ρε χουντα που χρειαζεται'. Τοσα χρονια την αβανταρετε ρε βλακες. Επειδη δε βλεπετε τανκς εξω; Πολυ θα το θελαν, αλλα ειναι ακριβα τα καυσιμα και βγαζουν τα (αρχι)ΔΙΑΣ (κρυωνουν τα παιδια και φορανε μπαλακλαβες μη κανει το μαγουλακι καμια ρυτιδα και οταν ειναι σταματημενοι) για να μπαινετε στο νοημα σιγα-σιγα.
Τα είπες όλα σε ένα ποστ. Απλά
-
Ολιγος σεβασμος στον Infinity, τον αδιαμφισβητητο ΗΓΕΤΗ των ilithistas, παρακαλω
Ολίγος σεβασμός στο χώρο που μας φιλοξενεί και τον κανονισμό του παρακαλώ [Mod]
-
Μίλαγα τις προάλες με ένα τύπο που έχει καταγωγή από Σπάρτη και μου σχολίαζε τα του νέου δρόμου που πάει Καλαμάτα και κάνουν όλοι Αθήνα-Καλαμάτα σε 2 ώρες αντί για 3+ συν την π@ύτσα της Μεγαλόπολης με τις στροφές. Μου λεγε λοιπόν 'άντε να γίνει δρόμος και για Σπάρτη'.
Mε πόσα διόδια 3πολη - καλαμάτα?
-
νομιζω μετα την Τριπολη δεν εχουν βαλει ακομα καινουρια διοδια...Απλα πληρωνεις 2.90 στο καθενα απο Κορινθο μεχρι Τριπολη..Αν και τοσο συχνα που αλλαζουν κανεις δεν ειναι σιγουρος ποσα πληρωνουμε που...
-
Ο χρήστης xenos έγραψε:
Mε πόσα διόδια 3πολη - καλαμάτα?
εγω καλαματα-αθηνα πληρωσα κανα 5αρι φορες διοδια την αλλη φορα
-
Ο χρήστης bibendum έγραψε:
νομιζω μετα την Τριπολη δεν εχουν βαλει ακομα καινουρια διοδια...Απλα πληρωνεις 2.90 στο καθενα απο Κορινθο μεχρι Τριπολη..Αν και τοσο συχνα που αλλαζουν κανεις δεν ειναι σιγουρος ποσα πληρωνουμε που... -
Ο χρήστης bibendum έγραψε:
νομιζω μετα την Τριπολη δεν εχουν βαλει ακομα καινουρια διοδια....Tι λες? νο νο νο!
-
...
Και σε ολα αυτα για να φανει το ποσο σαδομαζο ειναι ο Ελληνας λεει και το ωραιο 'ε ρε χουντα που χρειαζεται'. Τοσα χρονια την αβανταρετε ρε βλακες. Επειδη δε βλεπετε τανκς εξω; Πολυ θα το θελαν, αλλα ειναι ακριβα τα καυσιμα και βγαζουν τα (αρχι)ΔΙΑΣ (κρυωνουν τα παιδια και φορανε μπαλακλαβες μη κανει το μαγουλακι καμια ρυτιδα και οταν ειναι σταματημενοι) για να μπαινετε στο νοημα σιγα-σιγα. -
Ο χρήστης xenos έγραψε:
......απο την καλαματα εισαι?
-
Οντως τελειως λαθος ημουν...
-
Ακριβώς αυτά θεωρώ ότι θέλει η συντριπτική πλειοψηφία των Ελλήνων. ΟΜΩΣ (και αυτό το σημείο το έχουμε θίξει άπειρες φορές εδώ) το γνωστό ρεμπέλιο εκ Κιούρκων ΔΕΝ ΤΑ ΘΕΛΕΙ ΑΥΤΑ. Θέλει να ξηλωθούν γενικά τα διόδια. Με το σκεπτικό ότι οι δικοί τους δρόμοι (το κομμάτι από Αφίδνες μέχρι Αθήνα) δεν έχει πρόβλημα, συν το ότι η Α.Ο δείχνει λουκούμι, σου λέει ξήλωσε τα διόδια να περνάω τσάμπα.
Πρόσφατα προστέθηκε και το επιχείρημα ότι ο αρχικινηματίας καθυστερεί 45' στο σταμάτα-ξεκίνα λόγω διοδίων για να φτάσει Θεσσαλονίκη. Πάλι καλά που δεν έχει diesel για να αρχίσει την κλάψα για την κατανάλωση επειδή ρίχνει στροφές.
Δυστυχώς, όταν βγαίνουν προς τα έξω τέτοια χαζά (και κοντόφθαλμα) επιχειρήματα, είναι πολύ εύκολο (μη πω ταμάμ) για τη λούμπα Κυβέρνηση-Κατασκευαστές να βαφτίσουν το κίνημα τζαμπατζήδες και να το αντιμετωπίσει ανάλογα.
Η όλη ιστορία δεν πληρώνω για μένα θα πρεπε να περιοριστεί σε δρόμους που δεν πληρούν τις προϋποθέσεις αυτοκινητόδρομου καθώς επίσης και να τεθεί πίεση προς την Κυβέρνηση για να μειώσει το αντίτιμο. Όπως μειώθηκαν τα φάρμακα (άλλο αγαθό με ανελαστική ζήτηση) έτσι θα μειωνόντουσαν και τα διόδια. (αν και για τα φάρμακα έβαλε δάχτυλο το κακό ΔΝΤ... )
Τώρα δυστυχώς παρακολουθούμε το σήριαλ του παραλόγου και πολύ περισσότερο στα ΜΜΜ. Πάρτε 40% αύξηση στο κεφάλι για να πληρώσετε τα σπασμένα των διορισμών, πάρτε και ταλαιπωρία στη μάπα για να διαμαρτυρηθούν οι εργάτες του μόχθου...Ακριβώς αυτό..........
Αντί να βγαίνουν οι επιτροπές με ρεαλιστικά αιτήματα που μπορούν να σταθούν στο τραπέζι ενός διαλόγου, βγαίνουν με ανοησίες επιπέδου Βασίλη Λεβέντη. Ποιός θα τους πάρει στα σοβαρά;
-
Ο χρήστης Ernani έγραψε:
...
Και σε ολα αυτα για να φανει το ποσο σαδομαζο ειναι ο Ελληνας λεει και το ωραιο 'ε ρε χουντα που χρειαζεται'. Τοσα χρονια την αβανταρετε ρε βλακες. Επειδη δε βλεπετε τανκς εξω; Πολυ θα το θελαν, αλλα ειναι ακριβα τα καυσιμα και βγαζουν τα (αρχι)ΔΙΑΣ (κρυωνουν τα παιδια και φορανε μπαλακλαβες μη κανει το μαγουλακι καμια ρυτιδα και οταν ειναι σταματημενοι) για να μπαινετε στο νοημα σιγα-σιγα.δε νομιζω να απεχει απο την πραγματικοτητα παντως φιλε ernani
-
Great Success
Η ΞΕΔΙΑΝΤΡΟΠΙΑ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΡΙΑ
http://epitropesdiodiastop.blogspot.com ... _9733.html -
Της γνωστης οικογενειας με την πορσε;
-Διοδια- ...δεν πληρωνω!!!