-
Εγώ από την αρχή του κινήματος σκεφτόμουνα μήπως οι ίδιες οι εταιρείες το άφησαν να ανδρωθεί τόσο ώστε να το χρησιμοποιήσουν για επιμήκυνση και βελτίωση της θέσης τους μακροπρόθεσμα.
Όπως πληρώνουμε κανονικά σε άλλα πράματα, πχ βενζίνη ή εστιατόριο και δεν φεύγουμε χωρίς να πληρώσουμε έτσι θα κάνουμε και στα διόδια. Φυσικά όπως περιορίσαμε την βενζίνη και τηνψυχαγωγία θα περιορίσουμε και τα διόδια ταξιδεύοντας λιγότερο συχνά και επιλέγοντας άλλες διαδρομές...
-
Ο χρήστης onyx ! έγραψε:
Φυσικά όπως περιορίσαμε την βενζίνη και τηνψυχαγωγία θα περιορίσουμε και τα διόδια ταξιδεύοντας λιγότερο συχνά και επιλέγοντας άλλες διαδρομές...τώρα το έθεσες σωστά, ο πιο απλός και εφικτός τρόπος κατά τη γνώμη μου...
-
Ο χρήστης InFiNiTy έγραψε:
Μάλλον το οικονομικών γιατί στο μεταφορών υπάρχουν υποψίες οτι θα είσαι προκατειλημμένος με τους οδηγούς ταξί.Υπερβολες, διαβασε στο θεμα ζωα τι εκανα χθες
-
Ο χρήστης onyx ! έγραψε:
Εγώ από την αρχή του κινήματος σκεφτόμουνα μήπως οι ίδιες οι εταιρείες το άφησαν να ανδρωθεί τόσο ώστε να το χρησιμοποιήσουν για επιμήκυνση και βελτίωση της θέσης τους μακροπρόθεσμα.Σώπα καλέ Οταν τα έλεγαν κάμποσοι εδώ μέσα, τους έλεγαν από που παίρνουν το τσεκ. Τουλάχιστον αυτοί έπαιρναν τσεκ οι άλλοι που παίζουν τζάμπα το παιχνίδι των κοινοπραξιών και των τραπεζών και από πάνω περνιούνται και για μάγκες
Όπως πληρώνουμε κανονικά σε άλλα πράματα, πχ βενζίνη ή εστιατόριο και δεν φεύγουμε χωρίς να πληρώσουμε έτσι θα κάνουμε και στα διόδια. Φυσικά όπως περιορίσαμε την βενζίνη και τηνψυχαγωγία θα περιορίσουμε και τα διόδια ταξιδεύοντας λιγότερο συχνά και επιλέγοντας άλλες διαδρομές...
Ακριβώς! Και χρησιμοποιώντας άλλες, νόμιμες μεθόδους, πχ. πολιτικό lobbying (ο Γκλέτσος άνοιξε το δρόμο), καταγγελίες στα ΜΜΕ (θέματα ψάχνουν), εναλλακτικές μεθόδους διαμαρτυρίας (πχ. διαδήλωση στα διόδια, μοίρασμα φυλλαδίων κτλ. αλλά χωρίς τζάμπα διελεύσεις) κτλ. Αντιθέτως το 'κίνημα' ξεφτιλίζεται στο να καταστρέφουν ακυρωτικά των ΜΜΜ, ό,τι να 'ναι δηλαδή...
-
Ο χρήστης makinen έγραψε:
Ή μήπως (λέω εγώ) ΤΩΡΑ είναι η ώρα να τους πάρει ο διάολος τον πατέρα και να μην πληρώνει ΚΑΝΕΙΣ;Εγώ ήδη παίρνω ιδέες απο το 1821.
Η επανάσταση έρχεται.Παρακάτω ένας απο το παιδομάζωμα: http://www.youtube.com/watch?v=a-i3z8T7W-I&t=0m18s
-
Θυμάσαι όταν γράφαμε για άλλες μορφές διαμαρτυρίας, τους χαρακτηρισμούς που δεχόμασταν.
Αυτό όμως που με θλίβει περισσότερο είναι ότι τώρα με τις επερχόμενες αυξήσεις των τιμών στα διόδια, βγαίνουν και διαμαρτύρονται αυτοί που ΔΕΝ πληρώνουν τα διόδια.
Τα ίδια και με την ποινικοποίηση στα ΜΜΜ, όπου πάλι διαμαρτύρονται αυτοί που ΔΕΝ πληρώνουν.
-
Ο χρήστης sv2 έγραψε:
Πρό ολίγου άκουσα τον Μαγκριώτη στο ραδιόφωνο και είπε ότι τα διόδια θα αυξηθούνε τον Μάρτιο κατά 33% και τον Μάιο άλλο 20% αφού έτσι λένε οι συμβάσεις..... -
Ο χρήστης ClioDriver έγραψε:
Οι διοδίστας στο μεταξύ νομίζουν ότι είναι μάγκες και ότι ζορίζουν τις κοινοπραξίες
Νομίζω έχει πλέον γίνει σαφές ότι οι διοδίστας σαν 'κίνημα' είναι όργανο της ελληνικής ένδοξης 'αριστεράς'.. Να δείχνει ότι υπάρχει και ότι μπορεί να ασκεί πίεση.
Μπα....... Ούτε καν. Το 'κίνημα' ξεκίνησε σαν πρωτοβουλία τύπου 'βαράτε γειτόνοι' με ολίγη από citizens' patrol. Πώς πήγαιναν κάτι τύποι να πηδήξουν από ταράτσες την ώρα που η μπουλντόζα ετοιμαζόταν να γκρεμίσει το αυθαίρετο τους; Αυτό...
Στην πορεία η αριστερά μυρίστηκε ψαχνό και εισχώρησε μπας και βγάλει το μεροκάματο.Σώπα καλέ Οταν τα έλεγαν κάμποσοι εδώ μέσα, τους έλεγαν από που παίρνουν το τσεκ. Τουλάχιστον αυτοί έπαιρναν τσεκ
Πάει και αυτό το τσεκ... Τώρα μου είπε ο Μπόμπολας, ευχαριστούμε για τις υπηρεσίες κύριε EDDIE, δεν σας χρειαζόμαστε. Αν προκύψει καμμιά δολιοφθορά-προβοκάτσια στο μέλλον θα σας έχουμε υπόψη.
-
Ο χρήστης Thomas_C200K έγραψε:
Μάλλον το οικονομικών γιατί στο μεταφορών υπάρχουν υποψίες οτι θα είσαι προκατειλημμένος με τους οδηγούς ταξί.
Υπερβολες, διαβασε στο θεμα ζωα τι εκανα χθες
Πάντως στο avatar είναι λίγο μωβ.
Στο facebook φαίνεται ξεκάθαρα θεσσαλονικιώτικο.Στα διοδιαστοπμπλογκ βλέπω μια ανησυχία να το πω, μια αναταραχή να το πω έχουν αρχίσει να λένε για τρομοκρατία.
Θα έχουν ενδιαφέρον οι επόμενες μέρες! -
Ο χρήστης bebes έγραψε:
Φυσικά όπως περιορίσαμε την βενζίνη και τηνψυχαγωγία θα περιορίσουμε και τα διόδια ταξιδεύοντας λιγότερο συχνά και επιλέγοντας άλλες διαδρομές...
τώρα το έθεσες σωστά, ο πιο απλός και εφικτός τρόπος κατά τη γνώμη μου...
τώρα σοβαρά, το θεωρείς εφικτό αυτό
-
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
Φυσικά όπως περιορίσαμε την βενζίνη και τηνψυχαγωγία θα περιορίσουμε και τα διόδια ταξιδεύοντας λιγότερο συχνά και επιλέγοντας άλλες διαδρομές...
τώρα το έθεσες σωστά, ο πιο απλός και εφικτός τρόπος κατά τη γνώμη μου...
τώρα σοβαρά, το θεωρείς εφικτό αυτό
Προσωπικά μιλωντας και αν δεν υπαρξουν τρομερες αλλαγες στα υπάρχοντα δίκτυα, ΝΑΙ.
Ηδη κανω αρκετα χιλ απο εναλλακτικες διαδρομες. Αν καποια φορα βιαζομαι πραγματικα, θα πληρωσω διοδια για να αγορασω χρονο...
-
Εγώ δεν το θεωρώ εφικτό και για αυτό πληρώνω. Σε πολύ συγκεκριμένες περιπτώσεις έχω χρησιμοποιήσει εναλλακτική διαδρομή αλλά όχι συστηματικά. Γιατί κρίνω ότι για τις ανάγκες μου η άνεση και ασφάλεια του αυτοκινητόδρομου σχετικά με την εναλλακτική ταλαιπωρία και δυσκολία αξίζει.
Θεωρώ όμως ότι για άλλους είναι εφικτό και πολύ καλά κάνουν να πηγαίνουν από αλλού ώστε να έχει και λιγότερη κίνηση στον επί πληρωμή δρόμο! (βλέπε και θέμα παράκαμψη διοδίων που μάλιστα εγώ ξεκίνησα!) -
Δείτε απο αυτό το σημείο και μετά και παρατηρήστε πως αποφεύγουν να απαντήσουν για την πολιτική καριέρα που ετοιμάζουν ( ? ).
-
'Εναλλακτικές' δεν εννοώ απαραίτητα την παράκαμψη των διοδίων
Συνήθως οι εναλλακτικές διαδρομές χρησιμοποιούνται σε μικρές σχετικά αποστάσεις (100-150 χιλ) ή για να 'ελαφρύνουν' τη μεγάλη διαδρομή.
Πχ στη δευτερη περιπτωση:
Διαδρομή Βολος Θεσσαλονίκη:
Αν πας μεσω των αυτοκινητοδρόμων πληρωνεις περιπου 12,5€Αν πας μεχρι τη Λεπτοκαρυα απο το επαρχιακο δίκτυο πληρωνεις 2,80€ (στα Μαλγαρα) και 'χανεις' περιπου 55 χιλιομετρα αυτοκινητοδρομου. Απο Βολο μεχρι Λεπτοκαρυα ΔΕΝ πατας καθολου καινουριο αυτοκινητόδρομο, πας απο το παλιο δίκτυο.
Ποση καθυστερηση ειναι αυτη;
αξιζουν τα 10€ (+10 στην επιστροφη) που θα γλυτωσεις;
ο καθενας κανει τους υπολογισμους του κι αποφασίζει, απλά πραματα -
Πας και απο χαλάστρα να μην πλερώσεις και στα Μάλγαρα και είσαι έτοιμος.
-
λεω να αφήνω και το κατιτις μου για τη συντήρηση του δρόμου που χρησιμοποιώ...
-
Σωστός. Γιατί και εμείς οι εργολάβοι κλέφτες θα γίνουμε;
http://www.youtube.com/watch?v=JgOffQaA ... ded#t=400s
Δείτε και αυτό το σημείο που ο Παπαδοπουλάκος τα έχασε και λέει @@ές. -
Δηλώσεις Μαγκριώτη στο Newsit :
http://www.newsit.gr/default.php?pname=Article&art_id=64175&catid=3&la=1
-
Ο χρήστης InFiNiTy έγραψε:
Σωστός. Γιατί και εμείς οι εργολάβοι κλέφτες θα γίνουμε;http://www.youtube.com/watch?v=JgOffQaA ... ded#t=400s
Δείτε και αυτό το σημείο που ο Παπαδοπουλάκος τα έχασε και λέει @@ές.Για πλάκα το άφησα λίγο ανοιχτό.
Ο Παπαδόπουλος κράζει καπιταλισμό;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;Τ' άκουσα όλα σε αυτή τη ζωή....................
(το ξέρω το άτομο...)
εδιτ: εκεί που λέει για τις φαρμακευτικές φαντάζομαι θα εξαιρεί την φαρμακευτική του μπαμπά του κολητού του...
ΥΓ: Δουλευόμαστε...
-
Ο χρήστης IKE έγραψε:
http://www.drassi.gr/index.php?id=1401
http://www.theaa.com/allaboutcars/overs ... select.jsp
ΥΓ. Η ελευθεροτυπία δεν είναι και ότι πιο αντικειμενικό αυτές τις μέρες, ειδικά στο θέμα αυτό..
ειναι το εθνος και το μεγκα αντικειμενικα σε αυτο το θεμα, ειδικα στις μερες μας
Δημοσίευσαν και αυτά τα συμπεράσματα της 'Απολογιστική έκθεση της Ε.Ε.' ?
οχι, ειναι σαν να ψαχνεις στον γαυρο ειδησεις για επιτυχιες του βαζελου
-Διοδια- ...δεν πληρωνω!!!