-
Μια φορά πήγα και εγώ με Ferry. Τέλειο είναι. Μακάρι να είχα πάντα χρόνο να πηγαίνω απο εκεί.
-
Μα στο Ferry δεν γίνεται να μπεί τζάμπα θα τον τουμπανιάσουν στο ξύλο τα καραβόσκυλα
-
Ο χρήστης Thomas_C200K έγραψε:
Εγω θελω να δω τι θα γινει με την επαρχιακη Κορινθου-Πατρων γιατι μονο ΕΟ δεν ειναι.Εδώ υπάρχει μια παρεξήγηση... Ο όρος Εθνική, Επαρχιακή κλπ δεν αφορά την ποιότητα του δρόμου, αλλά την ταξινόμησή της στο δίκτυο. Ο όρος Αυτοκινητόδρομος, Ταχείας κυκλοφορίας κλπ αφορά την ποιότητα και τις υπηρεσίες του δρόμου. Από τη στιγμή που το κράτος μιλά για εθνική οδό, αυτή είναι εθνική ακόμα κι αν είναι χωματόδρομος. Από τη στιγμή που μιλά για επαρχιακή, αυτή είναι επαρχιακή ακόμα κι αν έχει 5+1 λωρίδες με διάζωμα!
Χαρακτηριστικό παράδειγμα ο Α1, ο οποίος περνά από τη Θεσσαλονίκη (κοινό τμήμα με τον Α2) και η Ε.Ο. 1, η οποία δεν περνά (μετά την Κατερίνη πάει Αλεξάνδρεια και Χαλκηδόνα, όπου συναντά την Ε.Ο. 2, που δεν έχει σχέση σε εκείνο το σημείο με τον Α2).
-
Ο χρήστης jtblaster έγραψε:
Μα στο Ferry δεν γίνεται να μπεί τζάμπα θα τον τουμπανιάσουν στο ξύλο τα καραβόσκυλαΤι πιο όμορφο.
-
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
Έεεεεετσι! Την τζιπάρα μας την έχουμε, τον καλό τον δρόμο θέλουμε να τον χρησιμοποιούμε, αλλά όχι να τον πληρώνουμε κιόλας. Ας τον πληρώσει κάποιος άλλος βρε αδελφέ , στα @@ μου που θα βρεθούν τα φράγκα, από την τσέπη μου να μην βγαίνουν και ας τα πάρουν από όπου θέλουν.Και ναι, πουλάω μαγκιά και κάνω και πλακίτσα και πουλάω και μούρη στο youtube άμα λάχει, έχεις κανένα πρόβλημα;
Χρήστο να μας έχει καλά ο θεός να δουλεύουμε να πληρώνουμε 45% εφορία, για να περνάνε όλοι αυτοί καλά με τα λεφτα μας.
Για όλους και για όλα, εγώ πληρώνω, τον ευατο μου νιώθω κάθε μέρα και πιο μόνο. -
Ο χρήστης cpp έγραψε:
Για όλους και για όλα, εγώ πληρώνω, τον ευατο μου νιώθω κάθε μέρα και πιο μόνο.
Σκέφτεσαι να το μελοποιήσεις?
-
Ζεμπεκιά !!!!
Αυτό θα το χορεύω και εγώ !!!
-
-
Εξαιρετική διαπαιδαγώγηση στον πιτσιρικά που ακούγεται !!!
Μπράβο στον πατέρα και τη μάνα του !!!
Και γελάκια και μαγκίτσα και τραγουδάκια και ο νεοέλληνας στο μεγαλείο του, παρόλα αυτά το Jeep με τις 1234 δόσεις το αγοράσαμε, αλλά να πληρώσουμε για να περάσουμε από την μεγαλύτερη κρεμαστή γέφυρα της Ευρώπης δεν καταδεχόμαστε... κανουμε αντίσταση !!!
Στα ζώα έπρεπε να πάει το βίντεο !!!
Έεεεεετσι! Την τζιπάρα μας την έχουμε, τον καλό τον δρόμο θέλουμε να τον χρησιμοποιούμε, αλλά όχι να τον πληρώνουμε κιόλας. Ας τον πληρώσει κάποιος άλλος βρε αδελφέ , στα @@ μου που θα βρεθούν τα φράγκα, από την τσέπη μου να μην βγαίνουν και ας τα πάρουν από όπου θέλουν.
Και ναι, πουλάω μαγκιά και κάνω και πλακίτσα και πουλάω και μούρη στο youtube άμα λάχει, έχεις κανένα πρόβλημα;
Τόσα χρόνια λογαριασμό στο tube δεν έχω φτιάξει, νομίζω πως ήρθε η ώρα.. να του απαντήσω (όπως λέει και αυτός στο βίντεο 'να κατέβει κάποιος να σηκώσει τη μπάρα, με στύλ όμως παρακαλώ.) με στύλ. Νομίζω πως ήρθε η ώρα γτ εντάξει. Το γ@μησ@ν κάποιοι. Ο απύθμενος εριστικός π@π@ρ@ς.
-
Του εγραψα εγω
Αφου δεν θελεις να πληρωνεις τις πολυεθνικες γιατι δεν πας με το φερρυ φιλε;Εχει περισσοτερο στυλ απο το να σπρωχνεις τη μπαρα.
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Του εγραψα εγωΑφου δεν θελεις να πληρωνεις τις πολυεθνικες γιατι δεν πας με το φερρυ φιλε;Εχει περισσοτερο στυλ απο το να σπρωχνεις τη μπαρα.
-
Εξαιρετική διαπαιδαγώγηση ... !!!
Στα ζώα έπρεπε να πάει το βίντεο !!!ωραίο το πετσετάκι (σεμενάκι), μη χαλάσει και το ταμπλώ... έ!
Uploaded with ImageShack.us
-
Δεν κατάλαβα! ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΕΡΓΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΑΚΟΜΑ!!!!
Τι? Έχει γίνει η γέφυρα? Πότε?
στο τετράγωνο!
-
Πήγα κι εγώ να γράψω για την επανάσταση μέσα από τη Τζιπούρα, αλλά με προλάβατε!
Μερικοί τύποι, όπως αυτός με το Τζιπ και την επανάστα του, είναι απλά απίστευτοι και τραγικοί...
-
Βλεπω μερικα γνωστα usernames ή κανω λαθος;
Ενα το εσβησαν -
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Βλεπω μερικα γνωστα usernames ή κανω λαθος;
Ενα το εσβησανΜολις ειδα το σχολιο σου μπηκα να δω τα σχολια
-
Σας παρακαλώ κύριοι.... ποιοι είστε εσείς που θέλετε να πληρώνουμε στις πολυεθνικές? Μάλλον πληρωμένοι μπράβοι του Μπόμπολα είστε κ.λπ.
Πέρα από αυτά σήμερα διάβασα ένα άρθρο στο τεύχος του ΤΕΕ που νομίζω ότι παρουσιάζει με μία διαφορετική ματιά το όλο ζήτημα.
http://portal.tee.gr/portal/page/portal ... ONYMOS.pdf
Προσωπικά σε πολλά διαφωνώ με τον Κόκκαλη αλλά έχει ενδιαφέρον να ακουστεί και αυτή η άποψη σε αυτό το forum.
-
Εγω θα σταθώ σε αυτό
Επίκουρος καθηγητής οδοποιίας ΔΠΘ
Εμπειρογνώμονας της 'Εγνατία Οδός ΑΕ'Μόνο σε εμένα μου φαίνεται λίγο περίεργο να συνδέονται αυτά?
-
Σκεπτομουν γιατι αραγε δεν βαζουν ενα δυνατο μαγνητη στη μπαρα που να δουλευει με ηλεκτρισμο απο το κουβουκλιο.
Δεν πληρωνεις;Βγες και φωναξε και τον Πυρρο Δημα παρεα σου μπας σηκωσει την μπαρα..... -
Στο παρακάτω video βλέπουμε μερικούς απο τα εκατομμύρια μέλη του κινήματος δεν πληρώνω στα Μάλγαρα.
Ούτε ομάδα basket δε συμπληρώνουν!
-Διοδια- ...δεν πληρωνω!!!