-
-
Ναι αλλά μόνο τράκα
-
Ο χρήστης koutsan έγραψε:
Μην μου καταρίπτεις τον μύθο ρε Βασίλη
Εκτός από το urban legend του πράγματος εγώ θα έμενα περισσότερο στο ακαλαίσθητο 'μοιρούς'
Διορθώθηκε πάραυτα...Και δεν μου πήγαινει κάτι καλα ρε γμτ
-
Ο χρήστης kon5 έγραψε:
Όποιος πιστεύει σε έρωτες, αγάπες άδολες και φιλμάκια σινεμά καλά κάνει ζει και αυτός το μύθο του (όλοι περνάμε από αυτή τη φάση) αλλά κάποια στιγμή αν θέλει να λέγεται άνθρωπος, αν έχει τα μάτια του ανοιχτά και το μυαλό του ελεύθερο και απαλλαγμένο, αν πιστεύει στην αξιοπρέπεια της ανθρώπινης φύσης, θα διαπιστώσει την νομοτελειακή πραγματικότητα του συμφεροντολογικού κόσμου της γυναίκας.
Παρακαλώ περάστε έχει για όλους....Γιατι να μη πιστευουμε σε ερωτες και αγαπες? Επειδη πιθανον να ειχες μια ασχημη εμπειρια?
Οσο για το συμφερον, υπαρχει παντου:
Το συμφερον μιας μητερας ειναι να βλεπει τα παιδια της να μεγαλωνουν υγιη. (συναισθηματικο συμφερον)
Το συμφερον μιας κοτας ειναι να φαι το σκουλικακι (Επιβιωση)
Ο ερωτας απο μονος του ειναι συμφερον. Νιωθεις...ερωτευμενος. (αρα, καλα. Εχεις συμφερον)Απλα, η λεξη συμφερον, εχει πλεον αποκτησει αρνητικη εννοια.
Οσο για τις γυναικες...
-
Ναι αλλά μόνο τράκαό,τι κάτσει ή έχεις και προτιμήσεις?
-
@ kon5
Δε μάχομαι υπέρ κανενός. Η πλειοψηφία των ανθρώπων (ανδρών και γυναικών) κατά τη γνώμη μου και από την εμπειρία μου, είναι για τα μπάζα. Απλά μου έκανε εντύπωση η αναφορά στα δομικά υλικά των γυναικών λες και είναι διαφορετικά από αυτά των αντρών.Η επιφανειακή θεώρηση έγινε στα πλαίσια προσαρμογής στο πνεύμα του θέματος. Βλέπεις όσες φορές ανέφερα ότι η εμφάνιση (ανεξαρτήτου φύλου) είναι μεν σημαντικός παράγοντας αλλά όχι ο καθοριστικός, στην επιλογή συντρόφου, αντιμετώπισα 'βαθυστόχαστες' θεωρήσεις του στυλ: 'ένας ωραίος κwλος φτάνει και περισσεύει' ή ότι 'για να το λέω αυτό μάλλον δεν τον διαθέτω'.
Είπα λοιπόν να προσαρμοστώ στο επίπεδο και δες τι έπαθα, μόλις προσαρμόστηκα το επίπεδο ανέβηκε.
-
Το δικό μου όργανο είναι απο ανθρακονήματα
-
Δεν ασχολούμαι με το άθλημα οπότε δεν έχω και προτιμήσεις
Έχω κόψει το κάπνισμα εδώ και 4 χρόνια (15 χρόνια γερός καπνιστής) αλλά καπνίζω τράκα ΠΑΝΤΑ όταν είμαι σε περιβάλον καπνιστών...ΙΔΑΝΙΚΟ γιατί και δεν στερούμαι τα τσιγαράκια μου μια στο τόσο, χωρίς αντικαπνιστικές υστερίες και λοιπές κορώνες, και η βλάβη είναι απειροελάχιστη : αμφιβάλλω πλέον αν κάνω 15 τσιγάρα το μήνα (οι περισσότεροι φίλοι το έχουν κόψει).Τράκα για πάντα
Έχω θηλυκό μυαλό και εκμεταλλεύομαι άγρια τους γύρω μου, κυρίως οικονομικά, πάνω από όλα τη Στέλλα που εργάζεται σκληρά κι εγώ κάθομαι (από μικρός φαινόμουνα :στο λεύκωμα δημοτικού στην ερώτηση 'Τι θέλετε να γίνετε όταν μεγαλώσετε' είχα απαντήσει 'Ζιγκολό' ) -
fog πάντως αν δεν είχε κλείσει το Καλλονές, τραγουδίστριες κλπ θα είχες μια καλή ευκαιρία να καταλάβεις πώς σκέφτεται ένα αντρικό μυαλό...
-
Και το αντρικό ΚΑΙ το γυναικείο μυαλό, ΠΡΩΤΑ κοιτάνε την εμφάνιση. Αφού την ξεπεράσουνε, κοιτάνε το Ε9....
-
Ο χρήστης tasosdev έγραψε:
Το δικό μου όργανο είναι απο ανθρακονήματαΆρα στην περίπτωσή σου δεν έχει εφαρμογή το γνωστό σύνθημα 'είναι βαριά η π!@#5α του τσολιά'!
-
Δεν ασχολούμαι με το άθλημα οπότε δεν έχω και προτιμήσεις
Έχω κόψει το κάπνισμα εδώ και 4 χρόνια (15 χρόνια γερός καπνιστής) αλλά καπνίζω τράκα ΠΑΝΤΑ όταν είμαι σε περιβάλον καπνιστών...ΙΔΑΝΙΚΟ γιατί και δεν στερούμαι τα τσιγαράκια μου μια στο τόσο, χωρίς αντικαπνιστικές υστερίες και λοιπές κορώνες, και η βλάβη είναι απειροελάχιστη : αμφιβάλλω πλέον αν κάνω 15 τσιγάρα το μήνα (οι περισσότεροι φίλοι το έχουν κόψει).Τράκα για πάντα
Έχω θηλυκό μυαλό και εκμεταλλεύομαι άγρια τους γύρω μου, κυρίως οικονομικά, πάνω από όλα τη Στέλλα που εργάζεται σκληρά κι εγώ κάθομαι (από μικρός φαινόμουνα :στο λεύκωμα δημοτικού στην ερώτηση 'Τι θέλετε να γίνετε όταν μεγαλώσετε' είχα απαντήσει 'Ζιγκολό' ) -
Ο χρήστης kon5 έγραψε:
Εκεί που θέλω να εστιάσω είναι στο γεγονός ότι το εξωτερικό καλός που είναι συνυφασμένο με την γυναικεία φύση (έτσι είναι άλλωστε) και πραγματώνεται ιδίως στα καλλίγραμμα αυτά σημεία πολλές φορές κάνει εμάς του άνδρες ωσάν χαϊβάνια που είμαστε πολλάκις να θαμπωνόμαστε και να χάνουμε την αλήθεια που είναι η πονηράδα και η έλλειψη άδολης σκέψης στην συντριπτική πλειοψηφία των περιπτώσεων. Έχοντας δε γνώση του τί κουβαλάν οι συγκεκριμένες το χρησιμοποιούν για να πετύχουν τν σκοπό τους, δλδ μια εκλεπτυσμένη έννοια πολέμου. Σε αυτόν λοιπόν τον πόλεμο είναι μάταιο ο άνδρας να μιλάει για αγνό συναίσθημα, για δάκρυ, για αγάπη....πέθαναν στα χαρακώματα.Το ξέρεις ότι θα χάσεις τον πόλεμο.
Μια απόφαση είναι να δεχθείς την ήττα.Αυτές οι φοβερές δικηγορίνες που βλέπεις στα δικαστήρια λένε μόνο την εξής φράση:
'We are Borg. You will be assimilated. Resistance is futile.' -
Καλά ειδικά οι δικηγορίνες, είναι τα φυτά του σχολείου, που νομίζουν ότι έγιναν κάποιες....
Πρώτος ξάδεφός μου(δικηγόρος), υποστηρίζει ακριβώς τα ίδια με τον Κων5 για τις συναδέλφους τους...
Και επειδή οι περισσότερες είναι και μεγάλες και ανέραστες έχουν πολύ γέλιο... -
Επειδή εκεί έξω κυκλοφορεί μια δικηγορίνα με σωματότυπο Pamela, πρόσωπο Αλεξανδράτου και παίζει το κλαρίνο καλύτερα και από τον Μάγκα παρακαλώ λίγο σεβασμό για τον κλάδο...
-
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
Επειδή εκεί έξω κυκλοφορεί μια δικηγορίνα με σωματότυπο Pamela, πρόσωπο Αλεξανδράτου και **παίζει το κλαρίνο καλύτερα και από τον Μάγκα **παρακαλώ λίγο σεβασμό για τον κλάδο...προσωπική εμπειρία, ή ράδιο αρβύλα;;
-
Ω φίλε μου δυστυχώς προσωπική εμπειρία... Γιατί μετά από κάτι μήνες έπεσε η χυλόπιτα Βυτίνης (με την πρόφαση μεταπτυχιακού στα ξένα) και μου έπεσε βαριά...
-
κάτι μου θυμίζει αυτο
-
Ο χρήστης leonp έγραψε:
Αυτές οι φοβερές δικηγορίνες που βλέπεις στα δικαστήρια λένε μόνο την εξής φράση:
'We are Borg. You will be assimilated. Resistance is futile.'Πρώτος ξάδεφός μου(δικηγόρος), υποστηρίζει ακριβώς τα ίδια με τον Κων5 για τις συναδέλφους τους...
Και επειδή οι περισσότερες είναι και μεγάλες και ανέραστες έχουν πολύ γέλιο...Είναι κρίμα αλλά έτσι είναι. Πιστεύω πως ο άνθρωπος επηρεάζεται σε μεγάλο βαθμό από το επάγγελμα που ασκεί. Κακά τα ψέμματα το επάγγελμα του δικηγόρου σήμερα είναι ένα άκρως ανταγωνιστικό, δύσκολο, ψυχοφθόρο επάγγελμα που απαιτεί στις αντιδικίες να επιστρατεύεις ''όπλα''. Είναι πολύ δύσκολο η προσωπική σου ζωή να μείνει ανεπηράστη από αυτήν την περιρέουσα ατμόσφαιρα. Προσωπικά καταβάλω ιδιαίτερο κόπο με πόνο ψυχής να μην αφήσω αυτά να περάσουν στον χαρακτήρα μου μόλις αποχωρώ από το ακροατήριο. Θα δείξει στο τέλος ποια πλευρά θα υπερισχύσει. Γυναίκα, όμορφη και δικηγορίνα είναι συνδυασμός θανατηφόρος. Έχοντας ιδία εμπειρία επί τούτου τις αποφεύγω όπως ο διάολος το λιβάνι. Αυτό δεν σημαίνει πως δεν υπάρχει πιθανότητα να πάω...άκλαφτος. Βλέπεις στο λάκο των λεόντων τριγυρνώ κάθε μέρα. Μακάρι να γλιτώσω με ελαφρές αμυχές...
-
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
Επειδή εκεί έξω κυκλοφορεί μια δικηγορίνα με σωματότυπο Pamela, πρόσωπο Αλεξανδράτου και παίζει το κλαρίνο καλύτερα και από τον Μάγκα παρακαλώ λίγο σεβασμό για τον κλάδο...μην το ξαναπείς αυτό σε παρακαλώ πολύ γιατί μου έρχεται στο μυαλό η πινακίδα του drifter
Να παντρευτείς, να συζείς ή να είσαι εργένης?