-
Το θέμα δεν είναι η εμφάνιση μόνο. Τα δικά μας τα παρτάλια νομίζουν ότι είναι και γυναικάρες...
-
Ο χρήστης kyr80 έγραψε:
Το θέμα δεν είναι η εμφάνιση μόνο. Τα δικά μας τα παρτάλια νομίζουν ότι είναι και γυναικάρες...Απο τοτε που εγινε η χειραφετηση.... η αγορα ειναι ελευθερη,μπορεις να ψωνισεις ή να προσπερασεις.
Παντως δεν παιρνουν απο μονες τους αερα,εχουν ολες ενα μπαμπακα, και κυκλοφορουν και κατι γκομενοι που προκειμενου να βαλουν καπου το πουλι τους δεν γνωρίζουν ορια αξιοπρεπειας και ηθικης. -
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
Πραγματι Πορτογαλια δεν εχω παει,φανταζομαι παιζει πολύ αραπιά.
Ισπανια παντως ομορφες γυναικες γενικα δεν εβλεπες,τραγικος ο μεσος ορος,και οι μυτες... γενετικη κατάρα.Πορτογαλία ακόμα χειρότερες
Γενικά 1η θέση εντός ΕΕ τσακώνονται Κύπρος (να τα λέμε αυτά ), Ισπανία και Πορτογαλία.
Δε νομίζω ότι οι Ελληνίδες είναι σε τέτοια κλάση, τις αδικείτε. -
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
Coupeas, η γυναίκα σου σε τι δεν σε καλύπτει;
Δε μιλανε την ιδια γλωσσα
Καταρχην Δρ Ντινο θα επρεπε να εχεις καταλαβει πως δε χρειαζεται να μην σε καλυπτει καπου η γυναικα για να κανεις κατι με μια αλλη. Πες οτι ετυχε. Λιγο η συνηθεια τοσων χρονων. Λιγο η 'νοστιμια του φρεσκου λουκουμα' δε θελει και πολυ
.
Οσον αφορα εσενα ντριφτερ για αλλη μια φορα θα πω πουλα το μαζντα και παρε μηχανη. Δε θα χασεις. -
Ο χρήστης kyr80 έγραψε:
Το θέμα δεν είναι η εμφάνιση μόνο. Τα δικά μας τα παρτάλια νομίζουν ότι είναι και γυναικάρες...Ο μέσος EL προσκυνάει για να γ@μήσει. (εδω κάποιοι τις...εξαναγκάζουν να...ξοδεύουν τα λεφτά τους...)
Αν κι εσένα σε προσκυνούσανε οι γυναίκες, ε...λίγο (έως πολύ)...Μπραντ Πιτ...θα την έβλεπες... -
Ο χρήστης nass έγραψε:
Πραγματι Πορτογαλια δεν εχω παει,φανταζομαι παιζει πολύ αραπιά.
Ισπανια παντως ομορφες γυναικες γενικα δεν εβλεπες,τραγικος ο μεσος ορος,και οι μυτες... γενετικη κατάρα.Πορτογαλία ακόμα χειρότερες
Γενικά 1η θέση εντός ΕΕ τσακώνονται Κύπρος (να τα λέμε αυτά ), Ισπανία και Πορτογαλία.
Δε νομίζω ότι οι Ελληνίδες είναι σε τέτοια κλάση, τις αδικείτε.Οι Κυπριες ειναι η αδυναμια μου
Αυτη η προφορα
Αλλα και η πετυχημενη μιξη με αραβικο dna που εχουν καποιες
Ομως δεν με ηθελε ποτε(ς) καμία τσίπρια ψάχνανε πολυ νοικοκυρεμένα πράγματα οι περισσοτερες.
Οσες ηταν πιο χυμα,μετακομιζαν Ελλαδα στην πρωτη ευκαιρια. -
Ο χρήστης nass έγραψε:
Κύπρος (να τα λέμε αυτά ).Η Κύπρος ειναι των άκρων. Εχει μερικές σπάνιας ομορφιάς και μερικές απαράδεκτες. Οι άντρες ειναι που δεν βλέπονται σε μεγάλο ποσοστό.
-
Ο χρήστης coupeas έγραψε:
Coupeas, η γυναίκα σου σε τι δεν σε καλύπτει;
Δε μιλανε την ιδια γλωσσα
Καταρχην Δρ Ντινο θα επρεπε να εχεις καταλαβει πως δε χρειαζεται να μην σε καλυπτει καπου η γυναικα για να κανεις κατι με μια αλλη. Πες οτι ετυχε. Λιγο η συνηθεια τοσων χρονων. Λιγο η 'νοστιμια του φρεσκου λουκουμα' δε θελει και πολυ
.
Οσον αφορα εσενα ντριφτερ για αλλη μια φορα θα πω πουλα το μαζντα και παρε μηχανη. Δε θα χασεις.Δε μπορώ να ανέβω σε μηχανή, θα σκίσω το καλσόν
-
άσε ρε σαμάνθα
-
Μου@@@@@ς
-
Πού να με δείς στο ροχι απο κοντά
-
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
Κύπρος (να τα λέμε αυτά ).
Η Κύπρος ειναι των άκρων. Εχει μερικές σπάνιας ομορφιάς και μερικές απαράδεκτες. Οι άντρες ειναι που δεν βλέπονται σε μεγάλο ποσοστό.
Σπανιας ομορφιας λεγοντας; Μια φωτο η ενα παραδειγμα;
Sent from my MT27i using Tapatalk 2
-
Ο χρήστης Panosss έγραψε:
Το θέμα δεν είναι η εμφάνιση μόνο. Τα δικά μας τα παρτάλια νομίζουν ότι είναι και γυναικάρες...
Ο μέσος EL προσκυνάει για να γ@μήσει. (εδω κάποιοι τις...εξαναγκάζουν να...ξοδεύουν τα λεφτά τους...)
Αν κι εσένα σε προσκυνούσανε οι γυναίκες, ε...λίγο (έως πολύ)...Μπραντ Πιτ...θα την έβλεπες...Μα δε μιλάμε ότι την έχουν δει oi μουν@@@ρες. Αυτές άντε, παει στο διάολο. Εδώ την βλέπει η κάθε μπουρούχα ανέραστη, επειδή...
......Παντως δεν παιρνουν απο μονες τους αερα,εχουν ολες ενα μπαμπακα, και κυκλοφορουν και κατι γκομενοι που προκειμενου να βαλουν καπου το πουλι τους δεν γνωρίζουν ορια αξιοπρεπειας και ηθικης.
Ζούμε σε μια χώρα με κάτω του ευρωπαϊκού μέσου όρου ομορφιάς γυναικών. Ενώ κατα γενική ομολογία οι Έλληνες άντρες θεωρούνται από τους όμορφους.
Έχουμε την αντίστροφη κατάρα από τους Ρώσους.... Εκεί έχουν όμορφες γυναίκες και άσχημους άντρες. Όταν πάντως σε αντίστοιχη συζήτηση υπάρχει Ελληνίδα ξυνίζει. ΄Προφανώς και δεν το δέχονται και κυρίως δεν το δέχονται τα μπάζα. Κάποιες γνωστές μου που έχουν πάει και 5 ταξίδια, δε διαφωνούν πάντως με αυτά που λέμε εδώ. Σερβίδες, Ουγγαρέζες, Τσέχες, Σουηδέζες, Δανές κλπ είναι πολλά σκαλιά πάνω -
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Σπανιας ομορφιας λεγοντας; Μια φωτο η ενα παραδειγμα;πλακα πλακα εχει κατι κουκλαρες, παθαινα πλακα στις εξοδους στο στρατο, αλλα δεν εχω φωτος προφανως
-
Ο χρήστης kyr80 έγραψε:
κατα γενική ομολογία οι Έλληνες άντρες θεωρούνται από τους όμορφουςε μα πια με τις ψωνάρες της ελεεινίδες
-
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
Κύπρος (να τα λέμε αυτά ).
Η Κύπρος ειναι των άκρων. Εχει μερικές σπάνιας ομορφιάς και μερικές απαράδεκτες. Οι άντρες ειναι που δεν βλέπονται σε μεγάλο ποσοστό.
+oo για τους Κύπριους. Πραγματικά ασχημάντρες.
Οι Κύπριες, σαν Μ.Ο. είναι πάνω από τις Ελληνίδες αλλά πάλι κάτω από τον ευρωπαϊκό Μ.Ο. -
Ο χρήστης mjacob έγραψε:
κατα γενική ομολογία οι Έλληνες άντρες θεωρούνται από τους όμορφους
ε μα πια με τις ψωνάρες της ελεεινίδες
Δεν τα λέω εγώ. Αναμετάδοση από σχόλια Γερμανών,Ελβετών, Αυστριακών, Σέρβων, Ρώσων. Αντίστοιχα με τους Έλληνες είναι και οι Ιταλοί. Ωραίοι άντρες με άσχημες γυναίκες
-
Τελικά μάλλον για αυτό μεταναστεύουν μαζικά οι έλληνες στο εξωτερικό. Τι ανεργία στους νέους και αηδίες μας τσαμπουνάει ο συριζας!
-
:Sanifestiopouksipna: :kaidostouysterical:
Συμφωνώ με τον Φάνη, το παραχέσατε.
-
Tα καλύτερα παιδιά εχουμε φύγει
Να παντρευτείς, να συζείς ή να είσαι εργένης?